75+ tetovaž rožnega venca, ki se ponašajo z lepoto katoliške vere

Katolištvo je veliko napredovalo, odkar so ga vzpostavili Kristus in njegovi učenci. Z zelo skromnimi začetki se je zdaj Rimskokatoliška cerkev že razširila po različnih celinah. Prav tako je Cerkev uspešno razširila eno najbolj priznanih in uglednih svetovnih religij. Njegovo osnovno prepričanje temelji na svetosti Vsemogočnega Očeta, Jezusa Kristusa, Svetega Duha, Sveta Marija, Kristusova Mati, Jezusovi apostoli, svetniki itd.

Rimskokatoliška vera časti številne simbole, ki pomenijo veliko velikih stvari o njihovi veri. Obstajajo templji, kipi, relikvije in drugi sveti predmeti, posvečeni njihovim verskim ikonam. Zato je rožni venec vedno sveti simbol katoliške vere. Ste ponosni katolik, ki se želi razkazovati v svoji veri tako, da vam ta sveti simbol natisne na kožo? Spodaj poiščite navdih za te čudovite tetovaže rožnega venca:

Tetovaže rožnega venca, ki jih morate videti, preden se odpravite v trgovino svojega tetovatorja

Ali razmišljate, da bi si kmalu naredili tetovažo rožnega venca? Če torej na to vprašanje odgovorite pritrdilno, imate srečo! Veš zakaj? To je zato, ker imamo na voljo veliko oblikovalskih navdihov za tetovaže rožnega venca. Predlagamo tudi, da najprej opravite lastno raziskavo, preden pridete v salon za tetovaže, da se natisnete. Medtem ko nekateri samo izbirajo iz kataloga trgovine, lahko ustvarjanje lastnega dizajna vedno doda tisti osebni pridih, zaradi katerega je tetovaža veliko bolj smiselna in posebna.

Črno -siv realističen rožni venec z dvema vrtnicama

Ta srednje velika oblika na notranji roki je resnično “mukotrpno” umetniško delo. Tako je bila strankina toleranca bolečine zagotovo preizkušena, umetnik pa je postavil vse tiste senčne podrobnosti, zaradi katerih je bila tetovaža zelo realistična.

rožni venec-tetovaže

Sodobna tradicionalna ogrlica rožnega venca

Moški, ki nosi to tetovažo ogrlice, kaže svojo globoko predanost svoji veri. Pravzaprav je njegova strast vtisnjena v te drobne podrobnosti kroglic in osrednja točka je bil keltski križni obesek.

Rožni venec, ovit okoli pritrdilnega sporočila

“Vedno bodite prepričani vase, če dvomite vase, ne pozabite, da so tam vaša družina in prijatelji.” Sporočilo je torej popolna kombinacija vere in podpore, da človeka ohrani.

INRI: Iēsus Nazarēnus, Rēx Iūdaeōrum

Ko so Rimljani na križu križali Jezusa Kristusa, so mu nad glavo postavili znak z napisom “INRI”. Te štiri črke so bile kratica, ki v prevodu pomeni »Jezus iz Nazareta, judovski kralj«. Te latinske besede označujejo predanost katoliške vere končni žrtvi Jezusa Kristusa ob smrti na križu.

Minimalistična ogrlica za tetoviranje rožnega venca

Ta ogrlica za tatoo je v slogu štrlečega ali pikčastega dela odlična izbira za ljubitelje preprostega in čistega oblikovanja.

Silhueta rožnega venca na kazalcu

S kazalcem, ki ga uporabljamo za usmerjanje smeri, je odlično mesto za postavitev tetovaže rožnega venca, ki vam bo služil kot vodilni čar.

Neo tradicionalna tetovaža z roko okostja, ki drži rožni venec

Ta osupljiv dizajn je bil narejen s krepkimi in definiranimi črtami ter pikčastim dodajanjem podrobnosti. Umetnik je dodal tudi nekaj senc, da bi umetnosti dal globino.

Črna tetovaža s keltskim razpelom

Čiste preproste linije in odtenki oblikovanja zagotavljajo preprosto lepo črnilo.

Hernanda

Napisano z imenom, ki dobesedno pomeni “drzen popotnik”, ni treba iskati v svetu za dobro obliko tetovaže rožnega venca, ker je ta tukaj skoraj preprosta.

Bivolova lobanja

Preprostost, združena s kompleksnimi in simbolnimi podobami, naredi to tetovažo izstopajočo.

Črna in siva

Napisan na mestu, ki ni za tiste s slabim srcem, kaj ni všeč pri tej tetovaži rožnega venca z osrednjim medaljonom z angelskimi krili?

Tradicionalni šopek vrtnic v sivinah

Cvetje in vera se odlično ujemata, še posebej v tem dizajnu tetovaže na zatilju.

Sivo pranje in fine črte s smiselnim sporočilom

Tetovaže rožnega venca na podlakti še zdaleč niso klišejski, če dodate smiselno sporočilo, da poudarite oblikovanje.

Zaveza, ki jo zavezuje krščanska vera

Neo tradicionalna tetovaža rožnega venca v sivinah, ovita okoli sijočega križa, vklesanega na podlakti, je dokaz Jean in Eddiejeve ljubezni, osredotočene na vero.

Črno -siva tetovaža z vrtnico in velikim lesenim razpelom

Tetovaže nadlahti so običajne, zato izberite usposobljenega tetovatorja z odličnimi rokami, ki lahko ustvari osupljiv in izjemen dizajn

Nove šolske vrtnice in križ v sivinah

Tetovaže na podlakti je enostavno opaziti. Tako ta fant drugim daje lep kos, s katerim lahko gledajo s to zanimivo tetovažo rožnega venca.

Tetovaža za notranjo roko s sivim in belim črnilom

Z nevtralnimi, kot sta siva in bela, je težko zgrešiti. Zato je z dodajanjem elementov belega črnila, da bi umetnost popustila, ta rožnati tetovažni dizajn izrezan nad ostalimi.

Flora in favna

Hipnotičen, edinstven in zanimiv je le nekaj besed za opis te tetovaže rožnega venca, ki prikazuje poraščeno cvetje na razpadajoči lobanji jelena..

Tatoo rožnega venca, ki dokazuje preprostost, je lepota

Pohvalno je, če se natisnete z enostavnim dizajnom tetovaže rožnega venca z velikim keltskim križem, nameščenim na podlakti. To je poštena izjava, ki ne teče okrog grma. Poleg tega ne govori nič drugega kot trdno “verjamem v Boga”.

Tradicionalna sivina

Vera predstavlja jedro človekovega bitja. To, v kar verjamejo, pove, kaj je najpomembnejše v njihovem življenju. Nošenje tetovaže rožnega venca na telesu svetu pove o vaši predanosti. Tako kot ta tetovaža rožnega venca, gre za staro šolo in tradicionalno, s klasičnim verskim simbolom, ki obstaja že več sto let.

Roke skupaj v molitvi

To je velika oblika, ki pokriva zgornjo levo stran prsnega koša do rebra. Zato je ta oblika simbol fantove predanosti, da prenese močno bolečino, ki jo prinaša umetnikovo delo ljubezni.

Realistično ali nadrealistično?

Skoraj kot del stare črno -bele slike, umetnikovo delo v tej tetovaži rožnega venca na podlakti izraža pravo umetnost. Spretnost v tej umetnosti tetoviranja se lahko prenese za fresko v Sikstinski kapeli v Italiji.

Naj mi bo pri srcu

Na levi strani prsnega koša je tu risba, ki izraža lepoto, ljubezen in vero, tudi brez besed.

Neo tradicionalni slog

Črna in bela sta nasprotja, vendar zelo dobro sodelujeta. Ta oblika tetovaže je le dokaz tega dejstva. Medtem nosite svojo vero na rokavu s to tetovažo rožnega venca, ovito okoli podlakti.

Naj bo elegantna in stara šola

Za nošenje tetovaže te velikosti ima ta tip poguma in toleranco do bolečine prvaka. Bodite navdihnjeni s to nezahtevno in tradicionalno tetovažo s poudarkom na rožnem vencu.

Močna in zvesta

Tetovaže na vratu nosijo izjemno bolečino. Torej tisti, ki jih dobijo, imajo največjo toleranco in najmočnejšo voljo, da premagajo bolečino zaradi umetnosti.

Vrtnice za Jezusa

Ponuditi rože pri oltarju je običajna praksa, toda črpanje v imenu vaše katoliške vere je povsem nova raven predanosti.

Nadrealistično o veri

Ta tetovaža nadlahti, ki prikazuje čas, smrtnost, vero in lepoto, je začetek pogovora.

Ponosna na svojo vero

Nosite svoj verski ponos s simbolično tetovažo z rožnim vencem.

Realna dvojna osvetlitev

Navdihnjeni s tehniko dvojne osvetlitve v fotografiji, poglejte, kako ta tetovaža rožnega venca ustvarja slovesno podobo vere te osebe.

rožni venec-tetovaža

Podrobnosti so pomembne

Za tatoo delo, bolj natančne podrobnosti, bolje. Spretnosti in nadarjenosti za tatoo umetnika ne manjka. Oglejte si to tetovažo rožnega venca, ki je natančno natisnjena.

Zavijte okoli roke

Z oblikovanjem senc daje tetovaži rožnega venca globino in razsežnost.

Rožni venec z vodilnim svetopisemskim stihom

Vsi smo za to tetovažo rožnega venca na prsih z odprto knjigo Svetega pisma, ki opozarja na Matej 6:24: »Nihče ne more služiti dvema gospodarjema. Ali boste enega sovražili in drugega ljubili, ali pa boste enemu predani, drugega pa prezirali. Ne moreš služiti Bogu in denarju. “

Barvita 3D umetnost

Ta lepa tetovaža, ki se nosi okoli zapestja kot zapestnica, je popoln dodatek.

Žepna ura, rožni venec in nekaj navdihujočih sporočil

Če se obrnemo k elegantnim podobam s tankimi črtami, ta ženska tetovaža na roki izžareva čar. Tudi sporočila, kot sta »Zaupaj v Gospoda« in »Ljubezen nikoli ne izzveni«, bodo ves čas ostala resnična.

Predanost kot preusmeritev

V poskusu, da bi prikrila staro in nepomembno tetovažo, se je ta gospa pobarvala s čudovitim zapestnico, izdelano iz rožnega venca.

Ogromne kroglice, velika vera

Na levi podlakti tega moškega je črno -siva tetovaža rožnega venca z velikimi kroglastimi kroglicami s senčnimi detajli.

Luč tega sveta

Razpelo je opomnik na Jezusa Kristusa, ki je umrl na križu za odrešenje sveta.

Mojstrovina!

Ta ogromna tetovaža rožnega venca na stegnih je kot črno -bela oljna slika na platnu.

Kristusovo trpljenje

Križ je osrednja točka te tetovaže rožnega venca. Prav tako prikazuje Kristusovo končno žrtev.

Zdrava Marija, Mati božja

Ta tetovaža rožnega venca je izjemna zaradi velikega križa in osrednjega dela medaljona Svete Marije.

Okrašena lobanja

Ta tradicionalna tetovaža prikazuje, kako dodajanje živih barv lahko vedno oživi tetovažo.

Preprost in preprost dizajn za tetovaže rožnega venca

Ni veliko navdušenja, vendar ta tetovaža rožnega venca nadlahti pritegne pozornost

Belo črnilo zmore

Želite biti preprosti, vendar ne morete videti preprosto? Nato dodajte belo črnilo, da se vašemu tetovažu rožnega venca z drobnimi črtami obrne.

Subtilno, a osupljivo

Ni vam treba kričati, da bi izrazili svojo ljubezen do svoje vere. Podobno lahko tetovaža rožnega venca govori sama zase.

Poudarite svoj korak

Ali vas lahko vprašam, ali hodite po Kristusovi poti? Ali živite po njegovih besedah ​​in njegovih poteh? Če želite prikazati to strast, si naredite tetovažo rožnega venca za gleženj, da pokažete, kako ponosni ste na Kristusovega sledilca. Ta ženska tetovaža rožnega venca z gležnji na tanki liniji dokazuje njeno predanost Jezusu Kristusu.

Vrtnica in rožni venec v črni, sivi in ​​beli barvi

To je zelo preprosta kompozicija. Zaradi umetnikove natančnosti in odličnega barvnega dela pa ta tetovaža rožnega venca osvoji naša srca.

Molitve lahko premikajo gore

Rožni venec Katoličani v molitvi. Medtem je v svojem jedru skrivnost Kristusovega življenja in vstajenja, prepletena z blagoslovljenim življenjem njegove svete matere.

Rožnata tetovažna zapestnica

Nekateri fantje so fantje za ročne ure, toda ta je vsekakor rožni venec, zavit okoli njegovega zapestja..

Graywash zgornji del roke

Tradicionalni slog tetovaže v sivi barvi z rožnim vencem in vrtnico. Kontrast temno sivih odtenkov s svetlim tonom kože te osebe naredi obliko tetovaže še bolj izstopajočo.

Blagoslovljena z nebesi

Ta skica s polovičnimi rokavi, ki prikazuje žarke svetlobe, ki prihajajo izza oblakov, nekaj vrtnic in sveti rožni venec je sijoča ​​izjava vere tega tipa.

Rožni venec in leseni križ ob rebrni kletki

Ta tetovaža rožnega venca, narisana ob strani telesa tik nad rebrasto kletko, je osebi, ki jo nosi, prinesla največjo bolečino. Vendar pa mu je njegova verska predanost pomagala premagati. Zato se očarljiva mojstrovina izkaže za vredno žrtvovanja.

Spoznati Jezusa Kristusa kot svoj hrbet

Koliko človek ve o Kristusovem življenju? Tako, da vas bo opomnik, da vedno iščete svojo pot, takšen tetovaž rožnega venca pomagal videti vsak dan.

Nikoli ne nehajte moliti

Kdaj je pravi čas za molitev? Kadar koli in vsak dan. Rožni venec je tudi vsakodnevna pobožnost, da bi katoličanom pokazali močno prepričanje v moč molitve.

Nekaj ​​vrtnic in rožni venec na podlakti

Ko se prvič spoznate z osebo, lahko oseba, ki jo srečate, pove le nekaj o vas s samo enim rokovanjem. Tako tetovaža rožnega venca na podlakti za vas pošlje prijetno sporočilo.

Črno -bela rožnata zapestnica tetovaža

Za molitev ni treba iti v cerkev. Bog je povsod, zato govorite o svoji veri kadar koli in kjer koli. Medtem lahko rožni venec nosite povsod, kamor koli greste, tako da si ga okoli zapestja natisnete kot zapestnico.

Neo Tradicionalna tetovaža iz lesenega rožnega venca

Zrna v lesu določajo njegovo lepoto. Zato uporaba lesa za rožne vence spodbuja edinstveno in elegantno privlačnost. Prav tako krepke črte, ki posnemajo zrna lesenih kroglic rožnega venca, ohranjajo to obliko tetovaže zanimivo.

Šopek lepote in rožni venec s kroglicami v obliki srca

Tukaj vidimo štiri različne rože, potegnjene do popolnosti. Vsekakor smo zaljubljeni v to črno -belo skico. Je nežen in ženstven, a tudi smiseln in navdihujoč.

Rožnate kroglice Irezumi

Irezumi je na Japonskem in v Aziji že od 10.000 let pred našim štetjem. Trenutno se je tehnika tetoviranja razširila po vsem svetu. Dokaz: Tukaj je ostro videti Tradicionalna japonska umetnost tetoviranja z ogrlico iz rožnega venca.

Nadrealistična skrinja

Imate nekaj, kar želite izpustiti iz prsi? Zdi se, da ta tetovaža pravi samo to. Vleče nas njegov nadrealizem. To je tako, kot da bi s skrčeno pestjo, ki drži rožni venec, odtrgali kožo s prsnega koša.

Črno -bela tetovaža rožnega venca na podlakti

Obožujemo podrobnosti te tetovaže. Vsi smo za kontrast črnih odtenkov in drobnih belih črnil tu in tam, ki so tej kožni umetnosti dodali življenje.

Dot Work Rožni tetovaža okoli zapestja 

Pike niso samo za Morsejevo kodo. Pokažite svojo vero s tovrstno minimalistično obliko tetovaže. Za oddajanje svojega ponosa ne potrebujete velikih in zapletenih modelov.

rožni venec-tetovaže

Sketch Ročno oblikovanje tetovaže gležnja 

Skice smo navajeni videti na papirju, vendar to umetniško delo uporablja kožo kot platno. Ta tetovaža rožnega venca, naslikana kot pravi umetnik skic, prikazuje lepo vero v skrivnosti svetega rožnega venca.

Tetovaže rožnega venca predstavljajo vašo vero

Kaj je torej v rožnem vencu? Narejen je iz kroglic, ki predstavljajo eno molitev, ki jo lahko izgovorimo ali izrečemo skozi svoj um. Prav tako molitev svetega rožnega venca obuja radostne, veličastne, žalostne in svetleče skrivnosti katoliške vere.

Ne glede na to, ali ste pobožni katolik ali samo zvesti vernik v Jezusa Kristusa, boste ugotovili, da tetovaže rožnega venca prinašajo najboljše v vašem značaju. Tudi tetovaža je večen izraz, ki te kot osebo ponavadi osmisli. Zato izbira verskega simbola, kot je rožni venec, izžareva vašo vero. Zato, preden se odpravite na barvanje, premislite, katera od teh tetovaž rožnega venca vas najbolj navdihuje, ali pa si omislite svojo.