80 edinstvenih idej za tetovaže Vodnarja, ki vam bodo zagotovo všeč

Če iščete novo tetovažo, zakaj ne bi šli po svoje astrološko znamenje. Ni boljšega znaka od znaka Vodnarja, zaradi česar je odlična tetovaža. Simbol Vodnarja je namenjen izvirnosti in smešnosti naenkrat. Kako vam ni všeč ta tetovaža?

Lastniki vodnarjev se rodijo med koncem januarja in začetkom februarja, to je povezano s tistimi, ki so vzponi, lune ali vrhovi.

Če se ne zavedate, kaj pomeni biti Vodnar, vam pri tem pomagamo. Znano je, da imajo neverjetno močno intuicijo in to je zagotovo še kako prav. Imajo tudi nesebično naravo, kar je neverjetno kakovost. Ozadje je povezano z 11. znakom in je predstavljeno z dvema cikcak črtama.

Vodnar je povezan z zračnim elementom. Čeprav, če želite biti tehnični, v svojih izhodih uporabljajo tudi valove in veter.

Če želite predstaviti svoj znak, potem je to odličen članek, s katerim lahko izberete odličen dizajn.

Spodaj je 80 edinstvenih idej za tetovaže Vodnarja, ki vam bodo zagotovo všeč:

1. Huda voda

Voda je v tej tetovaži huda in lahko vidite, da je tudi pri oblikovanju veliko moči. Če želite tetovažo, ki kaže moč, ki jo imate, potem je to tetovaža za vas. Za to zasnovo barva ni potrebna. Lepo je.

Vodnarji tetovaže

2. Preproste tetovaže

To je zelo preprosta oblika, ki predstavlja valove, vendar imamo radi svetle barve. Ta oblika tetovaže je dovolj majhna, da jo lahko postavite kamor koli. Zdi se, da je roka najbolj priljubljeno mesto za te tetovaže in s tem se strinjamo.

3. Oblikovanje valov

Še en primer valovite tetovaže, vendar v drugačnem položaju. Všeč nam je prijaznost tega dizajna. Valovi niso v zabavni obliki in zaradi modre barve resnično izstopa.

4. Krepki modeli

Ta tetovaža je od začetka do konca zelo preprosta in ne traja veliko časa. Lahko se prilega tudi kamor koli, tako da ga lahko skrijete, če želite. Ti drzni modeli predstavljajo valove. Če želite bolj umirjeno tetovažo, potem je ta prava za vas.

5. V zvezdah

Če radi gledate zvezde, vam bo zagotovo všeč ta oblika. Tetovaža ozvezdja je vedno priljubljena. Ta vrsta tetovaže se lahko prilega kamor koli.

6. Grške črke

Če vam je všeč oblikovanje valov, mu dodajte nekaj grških črk, da mu boste dali večji pomen. Svojo tetovažo lahko prilagodite na kakršen koli način. Ta tetovaža izgleda kot tetovaža črtne kode, zato bodite previdni pri močnih črtah.

7. Modri ​​valovi

To je očitno zelo priljubljena tetovaža, ki vam bo zagotovo všeč. Modra nas preprosto popelje nazaj v željo, da bi bili v vodi. To je še en primer postavitve te zasnove modrih valov.

8. Za ušesom

Če iščete subtilen dizajn, vam bo zagotovo všeč ta preprost, a sladek val. To je le nekaj vrstic, a vseeno naredi vtis. Če želite nekaj preprostega, boste to obliko vedno cenili.

9. Hudi bogovi

Super je, če želite predstavljati bogove. To je odlična tetovaža na vratu, ki vas bo ločila od ostalih. Valovi gredo na obe strani tetovaže in od zadaj izgleda precej kul.

10. Osupljive barve

Če iščete podrobno in barvito tetovažo, potem razmislite o podobi, kot je ta. Barve so presenetljive in zagotovo bi pritegnile pozornost.Barve so globoke in čudovite. Pričakujte, da boste imeli veliko tetovažo, vendar s to obliko ne morete narediti majhne tetovaže. To bi naredilo edinstven dizajn tetovaže na hrbtu ali ramenih. Lahko bi ga uporabili tudi za oblikovanje rokavov.

11. Nalivanje vode

Slike vode, ki se izliva, so pogosta ideja tetovaže Vodnarja. Ta ima nalogo rdečelaska, ki gleda naravnost.

12. Drobni valovi

Za predstavitev narave Vodnarja ne potrebujete velikega dizajna tetovaže. Je preprosta oblika, ki jo lahko postavite kamor koli, tudi na nogo, kot je na tej sliki. Če želite predstavljati vrednote Vodnarja, vendar ne želite velike tetovaže, potem je ta oblika kot nalašč za vas.

13. Ljubezenski valovi

Valovi so na tej fotografiji predstavljeni z ljubeznijo, saj so v srcu. To je odlična slika, ki je preprosta, a svetla. Vsebuje elemente risanke in to ni vrsta tetovaže, ki bi imela veliko podrobnosti.

14. Tetovaže z rokami

Zdi se, da so valovi precej pogosti kot valovite tetovaže, ta pa je temno zigzagirana oblika. Če iščete nekaj preprostega, potem ne iščite dlje od tega. To je pol in pol zasnova, ki vam ponuja najboljše iz obeh svetov.

15. risbe risb

Če ste ljubitelj risank, potem je to odlična tetovaža za vas. To je prelivanje neskončne vode in obožujemo svetlo modro. Če bi imeli obliko roke, bi res lahko voda tekla vse doli in okoli vaše roke. Kot končni izdelek bi bilo videti zelo kul.

16. Rdeče črte

Če imate radi videz valov, a želite nekaj drugačnega, poskusite raje rdeče črte. Modra je vedno privlačna barva, vendar to ne pomeni, da ne morete imeti valov v različnih barvah.

17. Modeli rokavov

Če iščete večji dizajn tetovaže, kot je rokav, vam bo zagotovo všeč ta oblika. Ima odlično barvo in podrobnosti. Če imate radi globoke barve, potem je to pravi videz za vas.

18. Luna

Odličen dizajn tetovaže, ki sonce gleda navzdol ob izlitju vode. Všeč nam je modra, ki je povezana s to tetovažo. Je velika zasnova, vendar ima veliko odličnih elementov, kot so luna, lobanja in izlivanje vode.

19. Sladki modeli

Ta odlična tetovaža Vodnarja je preprosta in valovi so nekoliko bolj realistični. To je popolna tetovaža za vrat, ker je majhna in se lahko skrije, če to želite.

20. Skrite tetovaže

Če iščete tetovažo Vodnarja, ki jo lahko skrijete, je to morda ta tetovaža za vas. Je preprosta oblika in se lepo prilega za uho. Če iščete nekaj ustvarjalnega, potem je to tetovaža za vas.

21. Valovi

Zdi se, da so preprosti valovi najpogostejši način predstavljanja simbola Vodnarja. Lokacija tetovaže je kot nalašč za to vrsto oblikovanja. Imate možnost, da ga pokažete ali skrijete.

22. Nadalje narazen

Ti valovi so nekoliko bolj različni, ker so bolj narazen. Razporedila jih je na hrbet in ustvarila popolnoma drugačno podobo. Sami se odločite za razmik valov, da ustvarite bolj izviren dizajn. Všeč nam je, da je tako razporejen na hrbtu, ker je nenavaden in nekoliko bolj ustvarjalen od ostalih, ki smo jih videli.

23. Elegantni valovi

Ti valovi zaradi svoje zasnove naredijo čudovito tetovažo Vodnarja. To oblikovanje prinaša več pretoka in je resnično elegantno. Ustvarite lahko katero koli vrsto valov, ki jo izberete, ta je bolj ženstven dizajn. Obožujemo muhasto naravo tega dizajna, odlično bi bilo za vsako dekle, ki išče nekaj drugega.

24. Risani valovi

Gola ženska v valovih, kaj bi še lahko želeli od tetovaže. Ta risba je pravzaprav precej srčkana. Všeč nam je dejstvo, da se zdi, da je voda okoli nje sploh ne moti, pravzaprav bi lahko spala.

25. Močne podobe

Če iščete slab dizajn, potem je to pravi za vas. Temno in ostro je in resnično pride do bistva problema. Obožujemo vse temne barve, povezane s to tetovažo, resnično edinstvena.

26. Spreminjanje valov

Če vam je najbolj všeč iz obeh svetov, vam bo ta dizajn tetovaž zagotovo všeč. Všeč nam je tudi vijolična, ki je tukaj vpletena. Tam imajo besedo Vodnar, ki predstavlja njihovo ljubezen do znaka.

27. Ljubezen morske deklice

Sirena je vedno odlična predstavitev vode. Tetovaža Vodnar je pogosto predstavljena z morskimi deklicami. Poleg tega naredijo nekaj zelo kul modelov. Obožujemo sirene zaradi njihove muhaste narave in so eden največjih simbolov morja, ki jih imamo. Obožujemo jih!

28. Temni modeli

To obliko tetovaže sestavljajo moški, ki točijo. V isti tetovaži so enaki. To je preprosta tetovaža, vendar z veliko značaja.

29. Tetovaže z rebrno kletko

Vrč se zliva po rebrcu tega tipa. To je odličen dizajn tetovaže, ki je tudi zelo preprost. To je odlična tetovaža, ki bi jo lahko povezali z drugimi, kot je ta. Marsikaj se lahko prilega vzdolž rebra.

30. Svetle barve

Odličen dizajn tetovaže, ki vključuje nekaj drznih in lepih barv. Obožujemo svetlo oranžno, ki sestavlja vrč v tej tetovaži Vodnar. Svetle barve so tukaj zelo čudovite, če boste dobili kakšno tetovažo Vodnarja, te barve dobro sodelujeta.

31. Preprosto valovi

Preprosta oblika tetovaže, ki pa vpliva. Pri oblikovanju tetovaže so vključene tudi grške črke. Če želite dati izjavo, potem je to tetovaža za vas.

32. Veseli trenutek

Ta miren trenutek naredi osupljivo obliko tetovaže. Preprosto je, vendar daje občutek, da ste v zenu. Obožujemo te tetovaže, ker izgledajo bolj kot portreti kot karkoli drugega. To je odlična tetovaža, ki jo boste zagotovo ljubili še dolgo.

33. Gospa čaka

Ta ženska izgleda, kot da je globoko v mislih, ko razmišlja o svojem vrču vode. Je preprost, a barvit dizajn. Barve te tetovaže so globoke in tako lepe.

34. Osupljivi modeli

Vrč vode je tudi druga priljubljena tetovaža Vodnarja. S tem dizajnom imamo radi svetle barve. Ti valovi se prelivajo z lepimi vijoličnimi cvetovi. Ne moremo se nasititi teh čudovitih tetovaž Vodnarja.

35. Silhueta

Ne postaneš veliko preprostejši od tetovaže silhuete. Ta zasnova je edinstvena in čudovita zaradi preproste zasnove. Vendar je to še vedno močna podoba in tista, ki vam bo zagotovo všeč še dolgo. In hej, ne more škoditi, da obstaja tudi gol človek! Če se šalim, je to super dizajn.

36. Pod Luno

Ta ženska izprazni vrč vode pod mesečino. To je drugačen prikaz istega oblikovanja Vodnarja in zelo ustvarjalen. Obožujemo temne barve s to tetovažo.

37. Oblikovanje valov

Ta tetovaža je edinstvena zaradi valov znotraj drugega dizajna. V ozadju imamo eno zasnovo, medtem ko so valovi zatemnjeni, da štrlijo v ospredje tetovaže. Te tetovaže so kul, ker je v drugi skrit dizajn. je edinstvena in zabavna ideja za tetovažo.

38. Zlati vrč 

Vrč v tem dizajnu tetovaže je zelo zlati, samo skoči s kože. Obožujemo vse barve, ki so povezane z njo, ker se dobro ujemajo. Zlato in modro sta si med seboj vedno komplementarna, s temi odločitvami nikoli ne morete zgrešiti. Še posebej nam je všeč sijaj, ki ga ima vrč.