81 Tribal Maori tetovaže za navdih

Če iščete tetovažo, ki ni videti kot črnilo, ki ga dobijo vsi drugi, so tetovaže pod vplivom Maorjev morda popolne za vas. Ti modeli, rojeni iz domačih Novozelandska bojevnička kultura, zagotovo izražajo drznost in grozljivost. Obožujemo te 81 plemenske tetovaže Maori; poglejte to galerijo in preverite, ali vas navdihuje! Prepričani smo, da vas bodo te podobe navdihnile, da se danes odločite za enega! Zakaj ne bi pogledali !! Zato si oglejte in izberite takšnega, ki bo v vas poudaril moškost in bojevnika!!!!!

1. Tetovaža bicepsa in ramen

Maori-tetovaže-1

To je klasika umestitev za tetovažo Maori. Opozoril bo na vašo moškost in napete mišice. Pokažite svojo moškost tako, da jo danes izberete, če je ta vaš!

2. Tetovaža na prsih, nadlakti in rami

maori-tetovaže-2

Oblika, ki se razteza na vaše prsi, bo imela učinek dviganja in poudarjanja. Vsi fantje bodo zavistni! Izberite eno danes, če vam je všeč ta videz!

3. Tetovaža na obrazu

maori-tetovaže-3

Tetovaže na hrbtu so bolj zaveza, vendar se zagotovo obrestujejo glede na to, kako super izgledajo. Lepota te tetovaže bo vredna težav. Ne čakajte, izberite eno danes, če je ta za vas!

4. Tetovaža ramen in nadlakti

maori-tetovaže-4

Ta super-grafična zasnova izgleda odlično v črni barvi. S tem pokažite svoje bicepse! Izberite eno zdaj, ne čakajte! Pridobite ga danes, če je to za vas!

5. Tetovaža teleta

maori-tetovaže-5

Abstraktne zvezde in zavoji v tej tetovaži ohranjajo edinstven videz. S tem dodajte razredu! Pohiti! Izberite enega danes, če si želite takšnega videza!

6. Tetoviranje ramen in hrbta

maori-tetovaže-10

Vau, obožujemo to zasnovo. Ribe, ki potujejo po hrbtenici uporabnika, dodajo lep pridih. Pokažite svojo moškost. Pohitite in izberite enega danes, če je to dizajn za vas!

7. Tanko obložena tetovaža ramen

maori-tetovaže-9

Čeprav ima ta tetovaža tanjše črte kot večina, zagotovo ni nič manj pogumna v svojih grafičnih trikotnih vzorcih. S tem bodo poudarjeni vaši bicepsi. Izberite eno danes, če vam je všeč ta oblika!

8. Tatoo ramenih obrazov

maori-tetovaže-8

Grozljivo! Maorski bojevniki so pogosto uporabili moč strašnih obrazov, da bi ustrašili svoje sovražnike. Intimirajte tiste, ki vam nasprotujejo. Izberite eno danes in pokažite svojo bojevito osebnost, če vam je ta videz preprosto všeč!

9. Geometrijski trak

maori-tetovaže-7

Ta oblika, ki je bolj subtilna kot večina, še vedno izgleda zelo kul. Pokažite, da je vaša uber-hladnost tisto, kar si želite, to storite tako, da jo izberete danes!

1o. Tetovaža hrbta in rok

maori-tetovaže-6

Ta uporabnik je res šel vse od sebe. Za fanta, ki se ne bo ustavil ničesar ekstremnega, bi bil takšen videz popoln. Če vam je všeč ta videz, zaključite s pridihom razreda, izberite danes!

11. Abstraktna valovita tetovaža

maori-tetovaže-11

Surf gor! Val in želva bi izgledala kot doma na vodnem akrobatu. Bojevniku v vas bo ta všeč. Če je to vaša vrsta tetovaže, izberite danes!

12. Sončna tetovaža na ramenih

maori-tetovaže-12

List, ki se ovije okoli sonca, daje tej tetovaži tekstilno podobno kakovost, ki jo resnično ljubimo. Bojevnik v vas bo pokazal vaše mišice. Pohiti! Izberite enega danes, če si želite videza!

13. Tetovaža ramenskih zavojev

maori-tetovaže-13

Ta tetovaža uporablja prazen prostor za odličen učinek. Ustvarite nekaj odličnih modelov, da poudarite svoje bicepse. Pohitite in izberite eno danes, če preprosto želite videti tako!

14. Tetovaža podlakti

maori-tetovaže-14

Ta ukrivljena oblika s cvetjem v bližini zapestja bi bila na občutljivem fantu odlična. Če želite pokazati svojo občutljivo plat, izberite to danes! In ki ne ljubi občutljivega fanta?!

15. Grafična tetovaža zapestnice

maori-tetovaže-20

Ta senčena oblika zapestnice je preprosta in osupljiva. Takojšnja zapestnica, ki vam je nikoli ni treba sleči. Izberite enega danes, če ste prav tako osupli kot mi!

17. Kolovratne maorske tetovaže

maori-tetovaže-15

Seveda morda ne vemo, kaj ta oblika predstavlja. Njegove ostre linije pa so vsekakor moderne in impresivne. Če ste prav navdušeni, danes izberite to!

18. Trak s čistimi podlogami

maori-tetovaže-19

Klasičen videz sodobnega bojevnika, ki je pokazal svojo izjemno hladnokrvnost. Pokažite svojo uber hladnočo tako, da danes izberete, če je to za vas pravi!

19. Klasična vrtinčna tetovaža

SONY DSC

V tem sodobnem dizajnu vrtinci poudarjajo ramo. Dizajn vrtinčne školjke bo pokazal vaše rame za tisti klasičen ženstven pridih. Izberite enega danes, če je to za vas!

20. Trak

maori-tetovaže-17

Klasičen videz za vsakega moškega. Idealen za vsakega moškega, ki si želi tega klasičnega videza. Izberite eno danes, če vam je všeč ta videz!

21. Tetovaža roke

maori-tetovaže-16

Z geometrijskim dizajnom odlično poudarja roko. Dizajn tetovaže izgleda kot rokav spodnje majice. Izberite to, če ste zaljubljeni v geometrijski videz!

22. Tetovaža na roki0

maori-tetovaže-21

Želva je popoln zasuk te zasnove. Pokažite notranjega bojevnika v sebi. Izberite danes, če je to vaš videz!

23. Skrinje-ramena-roka

maori-tetovaže-22

Popolnoma naglašen, da pokaže prsni koš in bicepse. Če radi pokažete prsni koš in bicepse, izberite danes! Popoln naglas za moške. Če vam je ta všeč, izberite tega danes!

24. Tetovaža roke

maori-tetovaže-23

Maska, obdana z zapletenim dizajnom. Kot nalašč za prikaz bojevnika v sebi. Izberite eno danes, če je to za vas!

25. Še ena tetovaža roke

maori-tetovaže-24

Zapleten dizajn, zavit v bolj zapleten dizajn. Zavijte se v to zasnovo in izberite danes, če vam je všeč ta videz!

26. Trak za roko/ramo

maori-tetovaže-25

Zapletene podrobnosti v tem dizajnu rok in ramen. S tem zapletenim dizajnom pokažite svoje bicepse. Izberite to danes, če je to vaš dizajn!

27. Oblikovanje perja

maori-tetovaže-30

Zapletene podrobnosti v tej tetovaži v obliki perja, ki se razteza po roki. Še en popoln dizajn za ta dodaten pridih. Če vam je všeč ta klasičen videz perja, izberite tega danes!

28. Tetovaža roke

maori-tetovaže-29

Zapleteni detajli, ki segajo od rame navzdol do komolca. S tem dizajnom naredite druge zavidljive. Izberite to danes, če je to za vas!

29. Tetovaža nog

maori-tetovaže-28

Zapleteni detajli od stegna do gležnja. Pokažite mišice nog za moški videz. Če vam je všeč ta videz, izberite danes!

30. Tetovaža ramena/roke

maori-tetovaže-27

Še ena tetovaža rame/roke z grafičnimi podrobnostmi. Ta oblika odlično prikazuje bicepse. Izberite to danes, če je to vaš videz!

31. Tetovaža roke

maori-tetovaže-26

Zapleten dizajn, ki dopolnjuje roko. Če vam je ta všeč, izberite danes za tisto klasično kakovost rokavov, ki bo komplimentirala vaši roki! Izberite eno danes, če vam je všeč ta videz!

32. Tetovaža roke

maori-tetovaže-31

Puščice v tem zapletenem dizajnu dopolnjujejo roko. Puščice navzgor bodo pokazale pozitivno v vašem današnjem življenju. Danes izberite, če je to vaš videz!

33. Tetovaža nog

maori-tetovaže-32

Dva različna modela dopolnjujeta vsako nogo v tej zapleteni tetovaži. Popoln videz, ki dopolnjuje vsako nogo. Dva različna pogleda za vsako nogo. Izberite to danes in pokažite noge!

34. Tetovaža roke

maori-tetovaže-33

Še ena zapletena oblika, ki podaljša roko po dolžini. Še en videz videza, podobnega rokavom. Pohiti! Izberite to danes, če je to vaš videz!

35. Tetovaža roke/ramena/prsi

maori-tetovaže-34

Zapletene podrobnosti te tetovaže dopolnjujejo mišice. S tem dizajnom pokažite svojo moškost. Izberite ta videz danes, če vam je všeč!

36. Tetovaža roke/ramena

maori-tetovaže-35

Zapletene podrobnosti dopolnjujejo roko. Še en dizajn, ki pokaže vašo moškost. Izberite ta videz danes, če je to vaš videz!

37. Tetovaža roke/ramena/prsi

maori-tetovaže-40

Zapleten dizajn dopolnjuje mišice te tetovaže. Obožujemo ta videz, ki je kot nalašč za moški videz. Izberite to danes, če umirate zaradi tega videza!

38. Tetovaža roke

maori-tetovaže-39

Zapleten dizajn izgleda kot rokav spodnje majice s to tetovažo. Še en pogled, da pokažete svojo moškost. Če vam je ta videz všeč, ga izberite danes!

39. Tetovaža ramena/roke

maori-tetovaže-38

Zapletene podrobnosti, ki segajo od rame do komolca. Srajca s tem klasičnim dizajnom ni potrebna. Pokažite to tetovažo, če vam je všeč! Pohitite in izberite danes!

40. Tetovaža na prsih

maori-tetovaže-37

Tudi z obritimi lasmi dopolnjuje prsni koš. Kdo potrebuje majico s tem videzom! Če je to vaš videz, izberite tega danes!

41. Tetovaža roke

maori-tetovaže-36

Zapletene podrobnosti, ki segajo od rame do komolca. Izberite eno danes in nikoli več ne boste nosili dolgih rokavov! Pohitite in si priskrbite tega!

42. Ustrezne tetovaže z roko zanj

maori-tetovaže-41

Ujemajoče se tetovaže za pare. S tem pokažite svojo ljubezen. Ljubila te bo zaradi tega. Izberite to danes, če vam je všeč ta videz!

43. Tetovaža roke/prsta

maori-tetovaže-46

Zapleteni detajli, ki segajo od rame navzdol do tretjega nohta tretjega prsta. Če vam je všeč ta videz, izberite danes!

44. Tetovaža na hrbtu/roki

maori-tetovaže-52

Zapleteni detajli, ki pokrivajo hrbet in roke. Ne bo vam treba nositi srajce s tem klasičnim bojevniškim dizajnom. Izberite to danes, če vam je všeč ta videz!

45. Tetovaža ramena/roke

maori-tetovaže-51

Zapletena tetovaža, ki se razteza od rame do sredine nadlakti. Še en pogled na tega moškega bojevnika v vas. Izberite eno danes, če je ta za vas!

46. ​​Tetovaža obraza/vratu

maori-tetovaže-47

Zapleteni detajli, ki pokrivajo obraz in vrat. Klasičen videz bojevnika v vas. Če vam je všeč ena za vaš obraz, izberite to danes!

47. Tetovaža nog

maori-tetovaže-42

Zapletena oblika, ki bi lahko spominjala na nogavice. Nogavice s to klasično tetovažo ne bodo potrebne. Če je to vaš videz, izberite danes!

48. Tetovaža rok/ramen/prsnega koša

maori-tetovaže-43

Bolj zapleten dizajn tetovaže, ki dopolnjuje roko, prsni koš in ramo. Videli smo veliko teh vrst, vendar se jih ne naveličamo. Izberite enega danes, če je to oblikovanje za vas!

49. Tetovaža na prsih/ramenih

Obraz, obdan z zapletenim dizajnom, dopolnjuje to tetovažo. Nasmejan nasmeh bo pokazal vašo moškost. Izberite eno danes, če vam je všeč ta videz!

50. Tetovaža na hrbtu/rami

Tetovaže slavnih za dekleta

Ta barvita oblika dopolnjuje hrbet in ramena. Če vam barva in dizajn ustrezata, izberite to danes! Pokažite svojo ženskost s pridihom lepote in šarma.

51. Tetovaža na rami

maori-tetovaže-54

Zapleteni detajli dopolnjujejo ramo. Kot smo že omenili, se tega nikoli ne naveličamo. Pohiti! Izberite eno danes, če vam je všeč ta oblika!

52. Tetovaža roke

maori-tetovaže-49

Zasnova se začne široko na ramenih in konča v točki na komolcu. Naj bo ta dizajn vaš danes, če vam je všeč ta videz, izberite danes!

53. Tetovaža na rami

maori-tetovaže-44

Zapleteni detajli so v tej tetovaži ramen podobni obrazu. Bojevnik v notranjosti vas bo cenil. Izberite enega danes, če je ta videz za vas!

54. Tetovaža bokov/hrbta

maori-tetovaže-45

Zapletena oblika sega od strani kolka do hrbta. S tem klasičnim videzom pokažite svojo ženskost. Izberite eno danes, če je to vaš videz!

55. Tetovaža na prsih/ramenih

maori-tetovaže-50

Zapletene podrobnosti dopolnjujejo levi prsni koš in ramo. S tem moškim dizajnom pokažite svoje bicepse. Izberite enega danes, če je to vaš videz!

56. Tetovaža roke

maori-tetovaže-55

Bolj zapletene podrobnosti se razširijo ob rami in se postopoma ožijo v zapestju. Ta oblika je kot nalašč za klasičen videz. Izberite eno danes, če je ta oblika za vas!

57. Tetovaža vratu/ramena/roke/spodnjega dela hrbta

maori-tetovaže-60

Zapleteni detajli, prikazani na vratu, ramenih, nadlakti in spodnjem delu hrbta. Ta oblika dopolnjuje ramo, vrat in spodnji del hrbta. Če vam je všeč ta videz, izberite enega od njih danes!

58. Tetovaža na prsih/rokah

maori-tetovaže-65

Prsni koš je v tej zapleteni zasnovi prsi in rok videti velik. Kot smo že omenili, se teh modelov rokavov za dojke/roke nikoli ne naveličamo. Danes pokažite svojo moškost z enim od teh!

59. Tetovaža vratu/ramen

maori-tetovaže-70

Zapleteni detajli na vratu in rami/nadlakti. Pokažite svetu svoj čar bojevnice in princese z enim od teh danes!

60. Ročni trak

maori-tetovaže-69

Še en zapleten dizajn te tetovaže z roko. Če so vaši trakovi na rokavih, izberite to danes!

61. Tetovaža pod prsmi

maori-tetovaže-64

Zapletene podrobnosti pod dojko. S tem videzom še danes pokažite svojo ženskost!

62. Tetovaža/trak za hrbet

maori-tetovaže-59

Zapletene podrobnosti na levi strani hrbta od vratu do zgornje zadnjice in spodnje leve roke. Če vam je ta všeč, izberite danes! Bojevnica-princesa v vas bo všeč ta videz.

63. Tetovaža na sredini hrbta

maori-tetovaže-58

Čeprav je vitka, se v tej vitki zapleteni zasnovi dopolnjuje s hrbtom. Za vsako žensko, ki rada pokaže hrbet. Če je preprosto za vas, izberite to obliko danes!

64. Tetovaža Maori na rami

maori-tetovaže-57

Še en zapleten dizajn te tetovaže na rami. Še ena oblika, za katero smo prepričani, da boste ponosni. Izberite to danes, če je to za vas!

65. Maori tetovaža roke/komolca

maori-tetovaže-56

Cvetlični dizajn naredi roko elegantno v tem zapletenem dizajnu. Če vas ne moti, da pokažete svojo žensko plat, izberite to danes!

66. Dve različni tetovaži na rokah

maori-tetovaže-61

Vsaka roka nosi osrednjo temo, vendar ima na vsaki roki posebno obliko. S tem videzom poudarite roko. Izberite eno danes, če vam je všeč ta klasičen videz!

67. Tetovaža ob strani telesa

maori-tetovaže-66

Zapletena oblika se pod prsmi dopolnjuje do bokov. S tem videzom pokažite svojo ženskost. Izberite enega danes, če je ta videz za vas!

68. Tatoo Maori na hrbtu

maori-tetovaže-67

Sredinski pas s podrobnostjo o sredini hrbta, ki sega od vratu do vrha zadnjice. S tem videzom boste radi pokazali hrbet. Izberite eno danes, če vam je všeč ta videz!

70. Tetovaža nog

maori-tetovaže-62

Če bi imela druga noga ujemajočo se zasnovo, bi se lahko v teh zapletenih podrobnostih pojavila kot nogavice. In cenili boste bojevnika v sebi. Če vam je všeč nogavica, jo izberite danes!

71. Tetovaža spodnje roke/roke

maori-tetovaže-68

Zapleteni detajli izgledajo kot rokavica v tej tetovaži. Nikoli več ne nosite rokavic, če vam je všeč ta klasičen videz – izberite eno danes!

72. Spodnji pas za roko

maori-tetovaže-73

Zapletene podrobnosti te tetovaže na spodnji roki. Še en moški pogled na bojevnika v vas. Izberite eno danes, če je to za vas!

74. Spodnji pas za roko

maori-tetovaže-72

Več podrobnosti v drugi tetovaži za spodnjo roko. Videli smo že veliko, zato je na izbiro veliko. Pridobite si ga danes, če vam je všeč ta videz!

75. Obraz Maori tetovaža

maori-tetovaže-71

Zapletene obline poudarjajo obraz v tem zapletenem dizajnu. Še en klasičen videz bojevnika v vas. Izberite eno danes, če vam je všeč ta klasična tetovaža obraza!

76. Roki

maori-tetovaže-74

Izbirajte med temi modeli v teh pasovih za roke. Videli smo že veliko, vendar se teh klasičnih trakov ne naveličamo. Pohitite in izberite eno danes!

77. Tetovaža na prsih/ramenih

Zapletena oblika vrtinčkov dopolnjuje ramo in prsni koš. Klasični vrtinci bodo s tem videzom pokazali vašo moč. Ženskam bo ta videz všeč. Izberite eno danes!

78. Leg band Maori Tattoo

maori-tetovaže-76

Zapleteni detajli so kot nalašč za to tetovažo na nogah. V tem zapletenem dizajnu dopolnjuje nogo. Ta videz bo pokazal moškost z drugim klasičnim trakom za noge. Ženske vas bodo imele radi zaradi tega. Izberite eno, če je ta za vas danes!