Modeli mačjih tetovaž: Seznam 67 najbolj priljubljenih mačjih tetovaž leta 2021

Si predstavljate posodobljen seznam najboljših modelov tetovaže mačk za dekleta? Če ne, bo to morda vaš najsrečnejši dan, saj se bomo v današnjem članku pogovarjali o nekaterih najbolj cenjenih in ljubljenih modelih srčkanih mačjih tetovaž za dekleta v letu 2019, zato si zapomnite in bodite na ušesa! 🙂

Modeli mačjih tetovaž za dekleta ne pomenijo ničesar, če jim ne sledi nekaj “Aaaw!” odzivi vaših prijateljev. Da ne omenjam dejstva, da teh modelov tetovaž ne cenijo samo zaradi njihove sladkosti, ampak tudi zaradi njihove simbolike. Mačja tetovaža za dekleta je močan simbol ženske moči, elegance, zaščitene sreče in blaginje. Ste kdaj pomislili, da ima lahko tudi vaša najljubša mačja močna in smiselna simbolika, kot je ta?

1. Oblikovanje oblikovanja tetovaže mačk

Nekateri od najbolj priljubljeni modeli mačjih tetovaž za dekleta so preproste, a smiselne. Če iščete eleganten in eleganten videz in občutek, se odločite za naslednjega.

cat_tattoo_designs_girls1

2. Tetovaža kolenskega mačka

Ta ljubek in ujemajoč se dizajn mačje tetovaže je definicija “sladkega”. Popolnoma se splača, predvsem če se res odločite za ljubek dizajn mačjih tetovaž za dekleta.

modeli mačjih tetovaž za dekleta2

3. Hrbtna mačka

Skrivnostna aura te čudovite tetovaže je preprosto osupljiva. Poskusite z obleko brez hrbta in obrnili boste glavo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta3

4. Lunin maček

Luna je odličen simbol plodnosti, ustvarjalnosti in rasti. V kombinaciji z eleganco in milostjo srčkane mačje tetovaže bo osupljivo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta4

5. Rožnata mačka

Če iščete nekaj bolj elegantnega, a hkrati dekliškega in sladkega, predlagamo, da preizkusite to čudovito tetovažo z vzorcem vrtnice.

modeli mačjih tetovaž za dekleta5

6. Drobna mačka

Tetovaže majhnih mačk imajo tudi svojo sladkost in simboliko: zato morate poskusiti to minimalistično in klasično obliko mačje tetovaže za dekleta.

modeli mačjih tetovaž za dekleta6

7. Črna mačka

Ali še vedno verjamete v vraževerje, po katerem črne mačke prinašajo nesrečo? S tako lepim dizajnom tetovaže za dekleta boste zagotovo prinesli srečo na svojo stran! 😉

modeli mačjih tetovaž za dekleta7

8. Meow Finger

To je verjetno eno najboljših mest na telesu, na katerem bi si morali narediti takšno tetovažo. Všeč mi je! Ali pa bi morali reči … Miow up?

modeli mačjih tetovaž za dekleta8

9. Zapestna mačja tetovaža

Tukaj je ljubka mačja tetovaža za dekleta, ki vam bo zagotovo polepšala dan vsakič, ko jo boste videli.

modeli mačjih tetovaž za dekleta9

10. Color Splash Cat Tattoo

Prej smo omenili dejstvo, da so oblikovane oblike mačjih tetovaž za dekleta klasične in nikoli ne izstopijo iz trenda. Če jih združite z nekaj barvnimi madeži, boste dosegli osupljiv učinek!

modeli mačjih tetovaž za dekleta11

11. Padajoča mačka

To je eden najbolj izrazitih modelov mačjih tetovaž za dekleta. Samo poglejte mačji obraz. Prosi za pomoč. Kreativno in hkrati dobro umeščeno!

modeli mačjih tetovaž za dekleta12

12. CopyCat

Ta oblika tetovaže imitacije je preprosto čudovita! Če imate hišnega ljubljenčka tako radi, da ga želite obdržati blizu, je ta tetovaža narejena za vas!

modeli mačjih tetovaž za dekleta13

13. Smešna mačka

Če iščete smešno tetovažo mačk, je ta popolnoma za vas. Nasmejal vas bo, medtem ko boste cenili njegov ustvarjalni koncept in obliko.

modeli mačjih tetovaž za dekleta14

14. Ljubeče mačke

Ni lepšega od teh dveh mačk, ki sta noro zaljubljena. Z uravnoteženim odmerkom sladkosti in edinstvenosti je ta tetovaža preprosto čudovita.

modeli mačjih tetovaž za dekleta15

15. Puhasta mačja žoga

Iščete barvo barve na svojem ljubkem dizajnu tetovaže mačk za dekleta? Potem si oglejte to drobce & luštna krznena kroglica.

modeli mačjih tetovaž za dekleta16

16. Curled Cat

Zvite oblike se popolnoma prilegajo mačjim tetovažam, predvsem če gre za drobne. Če iščete izrazno tetovažo, je to morda ta!

modeli mačjih tetovaž za dekleta18

17. Mala zastavljalka

Ta srčkan tace v obliki srca & drobne mačke so čudovite. Kako tega morda ne bi opazili?!

modeli mačjih tetovaž za dekleta19

18. Prstna šapa

Če imate radi majhne tetovaže z veliko simboliko, predlagamo, da poskusite to. Prst je odlično mesto, kjer se lahko skrije, a tudi pojavi, ko vam mora polepšati dan. 🙂

modeli mačjih tetovaž za dekleta20

19. Ljubezenska mačka

Če želite na poseben način izraziti ljubezen do svojega ljubljenčka ali pa ste se preprosto zaljubili v mačje tetovaže za dekleta, je ta minimalističen & sladka tetovaža je kot nalašč zate.

modeli mačjih tetovaž za dekleta21

20. Par

“Vzemi me za rep in nikoli me ne pusti,” bi rekel, medtem ko bi ji ljubezen “mijavkal” v uho. 🙂

modeli mačjih tetovaž za dekleta22

21. Srčna mačka

Razmišljate o nekaj ustvarjalnih načinih, na katere bi morali izraziti svojo večno ljubezen do mačk? Morda imamo odgovor. Zakaj bi si naredili tetovažo z dvema elementoma, ko lahko dva simbola odlično združite?

modeli mačjih tetovaž za dekleta23

22. Drobne mačje tace

Iščete klasiko & luštna mačja tetovaža za dekleta? Ta bo zagotovo zelo cenjen od vaših prijateljev, predvsem zaradi srčkane oblike in oblike.

modeli mačjih tetovaž za dekleta24

23. Pravljična mačka

Če nameravate dobiti edinstveno, ustvarjalno in osupljivo tetovažo mačke, bi to lahko upoštevalo to zasnovo. Nekako nam daje pravljični občutek … 🙂

modeli mačjih tetovaž za dekleta25

24. Mačji prst

Morda se vam zdi, da je drobna mačka skrita, toda prav tam, pod vašimi očmi, je vsak dan pripravljena narisati ta nasmeh na obraz!

modeli mačjih tetovaž za dekleta26

25. Mačji objem

Rečeno je, da mačke pogosto odstranijo negativno energijo iz vašega telesa. No, če je to res, to pomeni, da vas bo objem mačke spremenil v stroj za pozitivizem!

modeli mačjih tetovaž za dekleta27

26. Resna mačka

Če vas bolj zanimajo dramatični modeli mačjih tetovaž, predlagamo, da upoštevate naslednjega.

modeli mačjih tetovaž za dekleta28

27. Fancy Cat Tattoo

Tudi če je to eden najmanjših modelov tetovaže mačk za dekleta, ki ga morda vidimo, je tudi eden najbolj modnih! Še niste prepričani? Samo poglejte mačja oblačila!

modeli mačjih tetovaž za dekleta29

28. Noge Mačka

Ta preprosto oblikovana mačja tetovaža za dekleta nam daje občutek energije, ljubkosti in elegance.

modeli mačjih tetovaž za dekleta30

29. Par

Ta minimalistična oblika tetovaže mačjih parov se lahko odlično prilega, če želite narediti prvo tetovažo s poudarkom na ljubezni do svojega hišnega ljubljenčka.

modeli mačjih tetovaž za dekleta31

30. Pohodna mačka

Milost, ki jo ta sprehajalna mačka navdihuje, je treba ceniti, predvsem če se odločite, da jo boste trajno nanesli na telo.

modeli mačjih tetovaž za dekleta32

31. Kitty-Kitty

Ta miren in preprost dizajn tetovaže mačk za dekleta navdihuje mir in svobodo. Lahko bi bila odlična izbira za prvo tetovažo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta33

32. Tetovaža z drobnimi nogami

Ta minimalistična mačja tetovaža bo zagotovo cenjena, saj je vidna predvsem spomladi in poleti, če jo nosite s čudovitim parom čevljev ali petami..

modeli mačjih tetovaž za dekleta34

33. Ročna mačja tetovaža

Ti klasični modeli tetovaže mačk za dekleta niso nikoli v trendu. So preprosti, elegantni in elegantni in jih je mogoče opaziti v manj kot sekundi, ker so tudi privlačni.

modeli mačjih tetovaž za dekleta35

34. Zložena mačka

Enostavno se ne morete upreti mucki, ki bo s takim izrazom ostala pred vami. To je preprosto čudovito!

modeli mačjih tetovaž za dekleta36

35. Mačka vratu

Tetovaže na vratu so seksi. Morda to pojasnjuje držo in izraz te mačke? Posesivni. 🙂

modeli mačjih tetovaž za dekleta37

36. Izrazita mačka

Oči te mačke so tako bleščeče in sijoče, da bi si lahko mislili, da skrivajo globoke skrivnosti. Kdo ve? Vemo le, da bi morali popolnoma ceniti edinstven in ustvarjalen dizajn te lepote!

modeli mačjih tetovaž za dekleta38

37. Nazaj Mačka

Samo občudujte čudovito krzno te mačke! To je kreativno oblikovanje tetovaže, ki bi ustrezalo tako moškim kot ženskam, ne bo ostalo neopaženo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta39

38. Fancy Colored Cat

Ta čudovita mačja tetovaža za dekleta je lepa na toliko ravneh! Oblika se popolnoma prilega turkiznim odtenkom, medtem ko zeleni in rjavi odtenki na splošno dajejo odličen kontrast.

modeli mačjih tetovaž za dekleta40

39. Pripravljen za napad

Ali naj se nihče ne moti s tabo? No, potem bi morali to izraziti tudi s svojimi tetovažami. Tukaj je primerna!

modeli mačjih tetovaž za dekleta41

40. Sleepy Wrist Cat

Iščete čudovit in sladek dizajn tetovaže mačk? Ta minimalistična zaspana mačka bo zagotovo opravila svoje delo.

modeli mačjih tetovaž za dekleta42

41. Hudičevo mačje oko

Rdeče oči, črno krzno, pripravljeno za napad! Ste pripravljeni, da se soočite s simboliko tega dizajna tetovaže mačk?

modeli mačjih tetovaž za dekleta43

42. Ime Paw

Ne glede na to, ali gre za začetnico imena vašega ljubljenčka ali za začetnico osebe, ki jo imate radi ali občudujete, jo lahko združite s čudovito mačjo tačko, da dosežete prijeten in sladek učinek.

modeli mačjih tetovaž za dekleta44

43. Skicirana mačka

Zdi se, da je umetnik skiciral ta model tetovaže mačk za dekleta. Je ustvarjalna, edinstvena in posebna. Če ustreza vaši osebnosti, bi jo morali popolnoma dobiti!

modeli mačjih tetovaž za dekleta45

44. Meow Tattoo

Nič ne opisuje ljubezni do mačke bolj kot luštna tetovaža “mijaukanje” na vidnem delu telesa, ki jo lahko vidite in uživate vsak dan.

modeli mačjih tetovaž za dekleta47

45. Hipster Cat

Če vas bolj zanima ustvarjalne in edinstvene tetovaže, vsekakor morate poskusiti naslednje! Čeprav se lahko odlično prilega tako moškim kot ženskam, se bo tudi obrnilo na glavo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta48

46. ​​Mačje oči

Ta mačja tetovaža bo sledila vsakemu vašemu potezu in dejanju, zato bodite previdni pri izbiri in se ne pustite zavajati njenemu čudovitemu dizajnu!

modeli mačjih tetovaž za dekleta49

47. Barvna mačka

Barve in oblika te čudovite mačje tetovaže so tako lepo oblikovane, da bi si lahko mislili, da jo je obarval nadarjen umetnik.

modeli mačjih tetovaž za dekleta50

48. Ročna mačka

Mačje tetovaže, ki pokrivajo celotno roko, so nujne, predvsem če so tako lepo in realno oblikovane.

modeli mačjih tetovaž za dekleta51

49. Dvojne težave

Ta čuden, a zanimiv dizajn mačjih tetovaž za dekleta se lahko odlično prilega, če želite nekaj bolj izvirnega.

modeli mačjih tetovaž za dekleta52

50. Realistična mačka

Če se zavedate dejstva, da življenje ni rožnato in da je treba stvari videti tudi takšne, kot so v resnici, se vam ta mačja tetovaža lahko odlično prilega.

modeli mačjih tetovaž za dekleta53

51. Robo Cat

Nič ne pravi “izvirno & edinstven «boljši od tega krasnega & ponosna robo-mačka, zato se pazite njene velike moči!

modeli mačjih tetovaž za dekleta54

52. Pozitivna mačka

S tem čudovitim nasmehom na obrazu tetovaže mačk z obrazom preprosto ne morete imeti slabega dne. V sekundi vam bo polepšal dan, zato uživajte!

modeli mačjih tetovaž za dekleta55

53. Modrooki maček

Intenzivnost barve teh oči je očarajoča, celo hipnotizirana! Odločite se za to seksi tetovažo stegenske mačke, če ste res navdušeni nad prefinjenimi modeli!

modeli mačjih tetovaž za dekleta56

54. Mačka z vzorcem cvetja

Zdi se, da ta čudovita mačja tetovaža za dekleta kliče pomlad! Samo poglejte njegovo lepo obliko in barvo z vzorcem, ki se odlično ujemata z igrivim metuljem.

modeli mačjih tetovaž za dekleta57

55. Kitty za vrat

Tetovaže na vratu so lahko res seksi, vendar je to dejstvo odvisno od modela, simbola in drže. Torej ste pripravljeni nositi tako lepo tetovažo s stilom?

modeli mačjih tetovaž za dekleta58

56. Barvno obložena mačka

Lep barvni kontrast te mačje tetovaže za dekleta je preprosto osupljiv. Verjetno sveti v temi, tako da bo njegova lepota trajala večno, ne glede na trenutek.

modeli mačjih tetovaž za dekleta59

57. Mačka v obliki brizganja

Ta barvna tetovaža mačje glave z brizganjem je preprosto edinstvena. Medtem ko so barve elementi, ki popestrijo zasnovo, oblika daje dramatičen in privlačen učinek.

modeli mačjih tetovaž za dekleta60

58. Preprosta mačka

Oblika te mačje glave je podobna Hello Kitty, če pa niste ljubitelj teh risank, jo lahko upoštevate tudi kot klasično obliko tetovaže mačk.

modeli mačjih tetovaž za dekleta61

59. Par mačjih nog

Če želite narediti ujemajočo se tetovažo mačke, jo morate popolnoma položiti na spodnji del nog. Ta del jih bo bolje poudaril in bo deloval kot srčkan “dodatek” vsakič, ko boste nosili svoje najljubše čevlje.

modeli mačjih tetovaž za dekleta62

60. Mornarska mačka

To super & kreativno oblikovanje tetovaže mornarskih mačk bi moralo prejeti nagrado za enega najbolj izrazitih modelov tetovaže mačk za dekleta v letu 2019!

modeli mačjih tetovaž za dekleta63

61. Simbolična tetovaža mačk

Verjetno ste vsaj enkrat v življenju videli to simbolično obliko mačke v oknu trgovine. Če ste se zaljubili v njegove vzorce, barve in obliko, se nanj spomnite trajno!

modeli mačjih tetovaž za dekleta64

62. Tetovaža mačk z velikimi očmi

Podobnost med “muzo” in pravo obliko tetovaže je osupljiva, predvsem ko gre za izrazit videz njihovih obrazov. Preprosto očarljivo!

modeli mačjih tetovaž za dekleta65

63. Egipčanska mačja tetovaža

Ta mačja tetovaža je zelo podobna Bastet, znana egipčanska boginja mačk.

modeli mačjih tetovaž za dekleta66

64. Cupcake Cat

Če ta srčkan dizajn tetovaže ni čudovit, ne vemo, kaj bi to lahko bilo! Samo poglejte te oči in tisti mali nos, vse skupaj v tej sladki mački, pripravljeni deliti vso svojo ljubezen z vami! Tako sladko kot piškotek!

modeli mačjih tetovaž za dekleta67

65. Pasja mačka

Iščete nekonvencionalno tetovažo mačk, ki bi se lahko odlično podala tudi vašemu partnerju? Ne reci več, morda imamo rešitev! 😀

modeli mačjih tetovaž za dekleta68

66. Lepa mačka

Glava in videz te drobne mačke sta čudoviti. Lahko rečemo, da je čudovit, saj vemo, da ste to morda opazili, zato si vzemimo minuto, da občudujemo njegovo lepoto.

modeli mačjih tetovaž za dekleta69

67. Klasična mačja tetovaža na zapestju

Nič ne pravi “ljubim mačke” bolj kot opazna tetovaža na zapestju, ki jo imaš lahko blizu sebe kadarkoli in ki ti lahko nasmeje obraz v dobrih in slabih trenutkih. Uživaj!

modeli mačjih tetovaž za dekleta70

Skratka, to so nekateri najboljši modeli mačjih tetovaž za dekleta v letu 2018! Prepričani smo, da že imate najljubšega, kaj torej čakate? Poglejte si ga natančneje, vprašajte za nasvet svojega najboljšega prijatelja in ga dobite! Imamo eno življenje in škoda bi ga bilo zapraviti, ne da bi pokazali svojo veliko ljubezen do teh čudovitih živali: mačk! <3