100 najboljših tetovaž in modelov kačjih pastirjev

Tetovaže kačjih pastirjev

V različnih kulturah ima simbol kačjega pastirja svoj pomen. Toda splošna ideja je skoraj enaka: a Tetovaža kačjih pastirjev simbolizira nove začetke in sveže ideje. Spoznajmo se bolje s to idejo in se o njej naučimo nekaj posebnosti.

Ali mi Dragonfly Tattoo ustreza?

Zasnova kačjega pastirja je pogostejša pri dekletih. Včasih pa ga lahko vidimo na moškem telesu le v drugačnem slogu ali kombinaciji. Ko govorimo o posebnih lastnostih osebnosti, lahko rečemo, da kačji pastir odlično pristaja naslednjim:

 • Svoboda; 

 • Samozavest; 

 • Sposobnost verjeti vase; 

 • Upanje na najboljšo prihodnost.

Če menite, da vas te edinstvene lastnosti zelo dobro opisujejo, potem je ta tetovaža za vas.

Kakšne ideje poudarja tetovaža kačjih pastirjev??

Na splošno lahko pomen tetovaže kačjih pastirjev razložimo z naslednjimi idejami:

 1. Različne življenjske metamorfoze. 

 2. Oživitev. 

 3. Transformacije. 

 4. Svoboda. 

 5. Duhovnost.

Ta tetovaža bo na vašem telesu odražala te ideje in pokazala vaš dogovor z njimi.

Kačji pastir v različnih kulturah

Kačji pastir kot simbol je bil zelo pogost po vsem svetu. V različnih kulturah je imel svoj pomen.

Naučimo se še nekaj informacij o najbolj priljubljenih:

 1. Japonska kultura. Kačji pastir v tej kulturi je bil simbol uspešne bitke. Pokazal je moč in pogum vojske in je bil uporabljen med vojno. 

 2. Ameriška kultura. Indijanci so verjeli, da kačji pastir vzame duše mrtvih ljudi. Zato je tetovaža kačjih pastirjev zanje simbolizirala prenovo in oživitev. 

 3. Kitajska kultura. Kitajci mislijo, da je kačji pas simbol prihajajočega poletja in novega začetka. Kačji pastir je zanje šibkost, vendar pomenijo njegove najboljše lastnosti. Kot lahko vidimo, je ta tetovaža v tej kulturi zelo ženska.

Pomembno je reči, da je v Evropi kačji pastir povezan s čarovnicami in črno magijo. To je bil črn znak in ljudje so se ga bali.

Izbira najboljšega mesta za tetoviranje kačjih pastirjev

Če iščete najboljše mesto za tetoviranje kačjih pastirjev, bodite posebno pozorni na naslednje ideje, ločene glede na spol:

 1. Za fante. Človeška tetovaža kačjega pastirja izgleda odlično na roki ali podlakti. To je dober dodatek za celoten rokav kot majhna podrobnost. 

 2. Za dekleta. Ženske tetovaže kačjega pastirja se običajno nanesejo na hrbet ali bok. Redkeje na roki ali podlakti.

Za tetoviranje kačjih pastirjev lahko izberete katero koli mesto svojega telesa, vendar je lahko videti nenavadno ali celo neprimerno. Bodite previdni pri izbiri primernega mesta in prosite za nekaj priporočil svojega mojstra tetovaže glede tega.

V iskanju popolnega sloga

Včasih lahko slog tetovaže zlahka pokvari idejo ali skico. Zato je pomembno, da najprej izberete pravi slog tetovaže kačjih pastirjev. Strokovnjaki menijo, da so tukaj najbolj kul možnosti:

 1. Dotwork. Popolna ideja za tiste, ki cenijo črne barve in želijo svojo idejo izraziti v domišljiji, tako da vanj vnesejo nekaj fantastičnih ali čarobnih podrobnosti. 

 2. Realizem. Odličen način, da svojemu kačjem pastiru pokažete takšnega, kot je. S posebnimi sencami ali 3D učinki ga lahko naredite še bolj resničnega. 

 3. Minimalizem. Če imate raje majhne slike na telesu brez težke strukture in podobne stvari, potem bodite pozorni na ta slog. Sestavljen je iz preprostih linij in idej in običajno uporablja samo eno barvo. Prav tako je to najboljši slog tetoviranja za ljudi, ki imajo nizko toleranco bolečine. 

 4. Akvarel. Slog, ki popolnoma ponavlja akvarelne slike na vašem telesu. Običajno je izbran za tetovaže narave in živali. Zelo umetniški in edinstven način za izdelavo tetovaže kačjih pastirjev.

Odvisno od celotne tetovaže in vaše skice je lahko kateri koli drug slog. Toda ti zgoraj opisani slogi so bolj pogosti in priročni. Prav tako lahko izberete več ujemajočih se stilov, da bo vaša tetovaža bolj interaktivna in edinstvena.

Tetovaža kačjih pastirjev in njene variacije

Moški in ženske imajo raje različne različice kačjega pastirja. Sodobne možnosti vključujejo različne dodatke in popolnoma nove ideje. Oglejmo si jih:

 1. Moški slog. Fantje imajo običajno raje klasični simbol kačjega pastirja. Lahko se uporablja kot del rokava. Kačji pastir kot tetovaža za moške se ne premika, samo naravno sedi. Moški za tetoviranje kačjih pastirjev izberejo naravne sloge.
 2. Ideje za dekleta. Tetovaža kačjih pastirjev za dekleta je ponavadi upodobljena z nekaterimi dodatnimi elementi, kot so rože, rastline ali drugi kačji pastirji. Najbolj priljubljen slog tetovaže je akvarel.

Oglejte si naslednje fotografije, lahko vam pomagajo izbrati najboljšo idejo za vašo tetovažo kačjega pastirja.