150 najboljših idej za tetoviranje slonov

Tetovaže slonov so zelo priljubljene v azijskih in afriških državah, kjer ljudje že stoletja komunicirajo s sloni. V današnjem svetu, zlasti v Evropi, je nastalo napačno prepričanje o slonih kot okornih, težkih in nemočnih živalih.

150 najboljših tetovaž slonov za vašo naslednjo sejo črnila

Ste že kdaj videli tetovaže slonov na ljudeh?

Tiste tetovaže slonov po celotni velikosti po celem hrbtu ali roki? Te tetovaže izgledajo popolnoma osupljivo in neverjetno! Ko so bile zbrane te 100+ idej za tetoviranje slonov, smo naleteli na toliko različnih oblik teh tetovaž. Oglejte si spodnjo zbirko in se prepričajte sami!

1. Simbol hindujske religije

Tetovaže slonov se zlahka povežejo s hinduizmom zaradi Ganesha, verskega božanstva v tej veri. Nekaj ​​takega bi že videli, tudi če ne bi vedeli imena.

2. Popolnoma narisana tetovaža slona na hrbtu

Ta tetovaža je eden najpogostejših modelov, ki jih je treba nanesti s črnilom, tudi če omenjena oseba ni religiozna. Preprosto je razumeti, zakaj – to je neverjetna tetovaža, ki jo lahko pokažete!

3. V kontekstu prosto živečih živali

Tudi izven verskih pogledov lahko ti sloni še vedno naredijo čudovit videz tetovaže. To še posebej velja, če gre za takšne barve.

4. Na vrhu s dragulji

Morda je smisel te tetovaže slonov povedati, da so sloni tudi kralji džungle. Konec koncev so največji sesalec, ki hodi po gozdu.

5. Življenjska tetovaža slona na hrbtu

Sloni so upodobljeni kot modra, nežna zver, ki ne želi nikomur škoditi. So mirni in se dobro spomnijo vseh.

6. Tetovaža malega slona na prstu

Naj bo največja gozdna žival na Zemlji majhna, samo če jo napišete na prst! Na lestvici 1 – 10, kako boste ocenili to majhno tetovažo slona?

7. Kompleksna tetovaža slona

Koliko truda je bilo vloženega v oblikovanje tega dela tetovaže na hrbtu? Slona sestavljajo številne vrste bitij in živali. Morda skuša reči, da lahko vsi skupaj sestavimo nekaj večjega.

8. Nežno kot rože

Ko so sloni upodobljeni s cvetjem, se v naravi začnejo videti precej bolj nežni. Vsi sloni niso samo nasilni in strašljivi!

9. Slon z ušesi metulja

To je en ustvarjalen način za združitev dveh živali v en sam kos tetovaže. Velikost ušes je pri običajnem slonu še vedno enaka, vendar so motivi na tetovaži iz metuljevih kril!

10. Nežna zver v čudoviti pokrajini

Ženske tetovaže slonov so lahko nekoliko bolj nežne, tako kot ta. V ozadju je veliko divjih živali in ženski motivi – cvetoča drevesa in metulji so prijeten pridih!

11. Tetovaža slonov z zlatimi okraski

Odsevni sijaj so celo vstavili v kljove tega slona! Dobro se ujema z zlatim vzorcem za slonom.

12. Tetovaža slonov na vrhu hrbta

Ni nujno, da te tetovaže pokrivajo celoten hrbet, da so videti neverjetno ali elegantno. Ta pokriva le zgornji del hrbta in še vedno izgleda neverjetno!

13. Tetovaža slonov na roki & Prsni koš

Ali moramo pojasniti, kaj se tukaj dogaja? Slonova glava je tetovirana nad roko, ušesa pa segajo tudi v prsni koš. Fantastično!

14. Na fotografiji z opicami

Ko razmišljamo o prosto živečih živalih in naravi, si lahko opice in primate zlahka predstavljamo. Zato je opice primerno tetovirati skupaj s sloni!

15. Dobro okrašen slon

Kaj ni všeč pri tej ideji tetovaže slona? Zasnova tega slona je tako jasna in zapletena!

16. Slon na roki

Do neke mere je podoba slona lahko enačimo s pomenom tetovaže želve. O obeh živalih lahko razmišljate kot o starih in modrih!

17. Verski podton tetovaž slonov

Folklora se hitro širi – vera se širi hitreje. Ta tetovaža je še en način ali prikazuje ikono priljubljene religije.

17. Ganešine prednosti & Moč

V tem tetovažu slona je Bog viden z več predmeti, simbolom njegovih moči in moči.

18. Nekaj ​​barvanja

To je prva tetovaža na tem seznamu, ki ima dejansko nekaj barv in izgleda dobro!

19. Dotwork Elephant Tattoo

Ta tetovaža slona roke je popolnoma osupljiva. Zadevno dotwork je moralo trajati ure, vendar so rezultati vredni vsega!

20. Samo slonova glava

Ali niste preveč navdušeni nad tetoviranjem celega slona kjer koli na telesu? Kaj pa samo področje glave, kot v tem preprostem kosu tetovaže?

21. Vse zamegljeno!

Tetovaže izgledajo dobro, še posebej, če so te tetovaže pravkar dokončane in sijajne!

22. Zapleteno dotwork za tetoviranje slonov na roki

To nikakor ni majhna tetovaža slona, ​​vendar je tatuju uspelo ustvariti zapleteno umetnost dotwork. Odlično!

23. Srednje velika tetovaža slona na hrbtni strani roke

To je še ena delna tetovaža, ki jo lahko imate pri roki. Ima samo slonovo glavo in eno roko, zaklenjeno v svoji simbolni gesti.

24. Velika roka, veliki slon

Nekaterim se zdi, da je slonova tetovaža simbol njihove velikosti! Lahko so videti ogromne in mišičaste, kar se dobro ujema s tetovažami.

25. Geometrijsko oblikovanje tetovaže slona

Ni nujno, da so vse tetovaže slonov enake! Ta na primer prikazuje slona z geometrijsko zasnovo.

26. Napol zbledeli slon

Nekatere prosto živeče živali počasi izumirajo. Ta tetovaža slonov lahko služi kot subtilen opomnik o materi naravi, ki počasi propada.

27. Nekaj ​​tetovaže slona v akvarelu

Če pogledamo sliko slona z vidika ljudi, ki živijo skupaj z njimi, se zdi, da so kot popolna nasprotna bitja. Sloni so v naravi toliko nežnejši, tako kot ti akvarelni brizgi. Ali boste pomislili na ta tetovažo slona v akvarelu??

28. Tetovaža slonov na hrbtu

Kot pravi znana hindujska legenda, so nekoč sloni leteli kot ptice, potem pa jih je stari puščavnik preklinjal in izgubil čudežni dar.

29. Mala tetovaža slonov za ženske

Namesto družinskega portreta se je ta dama odločila, da bo svojo družino naslikala s to ljubko tetovažo družinskega slona! To je preprosto čudovito, se vam ne zdi?

30. Tetovaža s celotnim hrbtom

Slon je simbol zvestobe. Če sploh kaj, je ta tetovaža zagotovo pokazala znak predanosti in zvestobe!

31. Čisto & Minimalistična tetovaža slonov

Sloni ponavadi prikazujejo moč, vendar je v tatoo, kot je ta, ni enostavno videti. Zdi se ravno nasprotno!

32. Kot pobarvanka

Jasni obrisi te tetovaže spominjajo opazovalce na pobarvanko. Vendar pa so sloni vedno prikazani kot simbol modrosti – ne tako zabavno, kot se morda zdi ta tetovaža!

33. Eno z drevesi

Zdi se, da sloni izgledajo, kot da bi večno hodili po zemlji. Kot take so tetovaže slonov povezane tudi z dolgoživostjo.

34. Tetovaža bogov

Tetovaže slonov prav tako simbolizirajo mir zaradi svojega verskega združenja. Ko tetoviramo skupaj s Budo, ni več dvoma – ta tetovaža je precej religiozna!

35. Tetovaža malega slona peš

Tukaj je še ena čudovita tetovaža slona! Všeč nam je, kako se barva ujema s pedikuro osebe.

36. Med zvezdami

Ta slonova tetovaža je postavljena med druge tetovaže z motivi zvezd. Takšne tetovaže so običajne tako za moške kot za ženske.

37. Pol slona

Slike slonov so upodobljene v različnih stilih. Običajno, če je tetovaža malo bolj realistična, lahko vidite vse majhne razpoke v slonovi koži.

38. Hoja med zelenimi

Ta družina slonov se počasi sprehaja po zelenih površinah, zaradi česar je ta tetovaža videti kot nekaj naravnost iz narave.

39. Pogled sončnega zahoda

Ko gre za tetovaže slonov ali druge oblike tetovaž, ni določenih velikosti. Zasnovane so tako, da okrasijo različne dele telesa osebe, zato so lahko velike in majhne. Ta ima v sebi tako veliko kot majhno tetovažo slona!

40. Mala družina

Tu je tetovaža malega slona manjša, ker je prikazana kot najmlajši slon v družini. Ali ni to čudovito?

41. Ideja tetovaže malega slona

Če ta oseba nosi dolge hlače, te majhne tetovaže slona sploh ne boste mogli videti! To mesto tik nad gležnjem je priljubljeno tudi pri črnilu.

42. Okrašena z dodatki

Najdete tetovaže slonov s subtilnimi razlikami, kot so velikost, senčenje, pa tudi različnih barv. Ta je preprost in ima le nekaj rjavih senc.

43. Kot skica

Tetovaž ni treba vsakič izredno podrobno opisati. Lahko so tudi takšni, s preprostim skiciranim videzom, ki ga spremljajo žive barve!

44. Tetovaža prikrivanja s slonom

Imate staro tetovažo, ki je ne želite več? Tatu, velik kot slon, lahko zagotovo prikrije sledi vašega starega, če imate pri tem ustreznega in usposobljenega tetovatorja!

Pomen tetovaže slonov v različnih kulturah

Torej ste verjetno iz zgornjih primerov videli nekaj kulturnega pomena tetovaž slonov. Skupna združenja so vedno modra in močna, vendar jih lahko različne kulture dojemajo tudi z močnejšimi lastnostmi.

Tu je nekaj primerov:

 1. V mnogih afriških državah slon velja za najmočnejšo in s tem tudi najbolj cenjeno žival.
 2. V Indiji in na Kitajskem sloni simbolizirajo vrhovno moč. Budistična religija živali pripisuje lastnosti, kot sta stabilnost in duhovno znanje.
 3. V srednjem veku so Evropejci verjeli, da je slon tudi simbol čednosti in ljubezni, saj se sloni med nosečnostjo vzdržijo spolnih odnosov.
 4. V rimskem cesarstvu je slon veljal za znak zmage in modrosti, kasneje pa je po razpadu cesarstva slon postal simbol zmage nad zlom v krščanstvu.
 5. V mnogih budističnih državah beli slon simbolizira srečo in duhovnost; menijo, da prinaša dolgoživost in plodnost.

Toda najbolj cenjen slon še vedno ostaja v Indiji. Tukaj ima bog Ganesha glavo slona. Je zavetnik literature, modrosti in zemeljske sreče. Je tudi simbol krotenja strasti, ker v roki drži prtljažnik.

45. Simpatična tetovaža slona

Slon je simbol miru in prijateljstva, dolgoživosti in modrosti, predanosti in notranje moči. Ta majhen prijatelj tukaj zagotovo izgleda prijazen!

46. ​​Barvna tetovaža

Na splošno je slon dober in pozitiven, hkrati pa ga lahko dojemamo kot zelo resen simbol. Ta barvna tetovaža slona na roki je en primer od mnogih drugih podobnih!

47. Kot bojevnik

Poglejte to tetovažo slona! Zaščiten je s številnimi oklepniki, da ne izgleda le kot slon za bitke.

48. Enostavna tetovaža slonov

Pogosto mitologija in legende povezujejo slone z bogovi in ​​jo imenujejo sveta žival. Ta tetovaža oddaja vibracijo, kajne?

49. Izhajajo iz sončnic

Različni narodi slone dojemajo na različne načine. Nekateri od nas lahko slone dojemajo kot nežne, ljubke in ne bi nikogar prizadeli. Zgornja tetovaža prikazuje nežno naravo slona.

50. Koraki slona

Ta slonova tetovaža se nekoliko razlikuje od drugih. Prikazuje slona z vidika nižje ravni oči z eno nogo ven, ki je pripravljen tepati naokoli.

51. Dotwork Ozadje

Medtem ko je večina tetovaže le linijska umetnost, so na njej majhna območja, napolnjena z zapletenimi pikami, zaradi česar je srčkan in edinstven dizajn.

52. Neverjetna barvna tetovaža slona

Barvna izbira te slonove tetovaže je popolna! Odtenki in barvni odtenki so bili v tem kosu odlično premišljeni in zelo nam je všeč.

53. Okrašena z okrasnimi verigami

Te verige nikakor ne vežejo slona. Namesto tega slon izgleda bolj elegantno in modro, skoraj kot žajbelj!

54. Pokaži kos tetovaže slona

Ta tetovaža slona se zelo razlikuje od drugih kosov tukaj. Vidno bolj žensko izgleda s trepalnicami, perjem in cvetjem.

55. Realistična tetovaža slonov

Za dokončanje te tetovaže je moralo vzeti veliko bolečine in časa! Obstaja toliko senčenja, da tetovaža zdaj izgleda kot črno -bela fotografija.

56. Z vijoličnim draguljem

Kadar so sloni povezani z religijo, so pogosto povezani tudi z edinstvenim cvetjem, zlasti z orhidejami.

57. Tetovaža slona roke

Ta tetovaža ima vse – dotwork, cvetlične motive, bleščeče ozadje. Kaj še lahko človek kdaj potrebuje pri tetoviranju slona?

58. Barve

Edina linija te tetovaže slonov je oris. Preostale dele slona si prepuščamo, da si jih predstavljamo z barvnimi brizgami!

59. Očarljivo božanstvo

To mora biti najslajša tetovaža enega najmočnejših hindujskih bogov! Čeprav so njegove kretnje in predmeti ohranjeni, je celoten videz zdaj srčkan in očarljiv.

60. Zelene, zelene oči

Medtem ko so drugi deli te tetovaže razmeroma risani, se zdijo oči nekoliko bolj realistične, kar daje tej tetovaži edinstven videz.

Tetovaže slonov za moške in ženske

Tetovaže slonov so zelo primerne za ljudi z močno voljo in samozavestjo. Ta žival lahko pomaga tudi pri pridobivanju nekaterih potrebnih lastnosti za vladarja ali poglavarja, kot so modrost, inteligenca, dostojanstvo in ponižnost.

Vsekakor je pomen tetovaže edinstven in zanimiv. Ta tetovaža združuje modrost tisoč let, zato je zelo močna in vredna. Poleg tega so videti čudovito v vsakem dizajnu in na vsakem delu telesa. Skica tetovaže slona je običajno izvedena v barvah. Najpogosteje se vzorec nanaša na:

 1. ramena
 2. kolk
 3. nazaj
 4. podlakti
 5. vratu
 6. rebra.

61. Rožnati oris

Slon je simbol moči in vpogleda, toda tatoo, kot je ta, lahko odraža le nežno stran slona!

62. Nekaj ​​preprostih tetovaž slonov z geometrijo

V tej preprosti tetovaži slona je le nekaj barv in skic, vendar je to dovolj, da je tetovaža videti umetniška in presenetljiva v barvah.

63. Delno polnjenje z akvarelom

Odtenki te akvarelne tetovaže slona na moški roki so le delni – niso popolnoma zasenčeni in izgledajo kot široki akvarelni potezi čopiča. Tekstura je videti mehka & naravno!

64. Z Guan Yinom

Zdi se, da so tetovaže slonov vplivale tudi na kitajsko kulturo. Ste že kdaj videli slone skupaj s Guan Yinom, kitajskim božanstvom? Zdaj imaš!

65. Videz božanstva

Ta tetovaža Ganesha je nežno dobronamerna. To govorimo zaradi izraza v očeh.

66. Mati s svojimi otroki

Ta mama slon je imela dva potomca in zdi se, da jim gre dobro! Sloni ali ne, matere pogosto dobro skrbijo za svoje otroke.

67. Pege na deblu slona

V redu, torej ni pegasto samo po sebi, vendar se zdi, da jim je pri tej tetovaži slona vseeno všeč. Ali tekstura ni videti realna?

68. Slonova tetovaža Glow Up

Vau, ta tetovaža se je zagotovo precej izboljšala od prvotnega videza! Umetnik tetovaže je spremenil staro tetovažo slona s samo glavo slona v polno tetovažo.

69. Levi & Sloni

Levi so morda kralji džungle, vendar so sloni še vedno največja bitja, ki hodijo po gozdu!

70. Enostavne geometrijske barve

Barvna izbira in kraj senčenja sta pomembna pri določanju, kako trdna in steklena tetovaža slona izgleda. Enostavne barve in oblike najbolje delujejo!

71. Kompas & Slon

S tako dolgim ​​deblom lahko ta tetovaža slona vodi! Obstaja veliko ali naključnih oblik in motivov, ki tvorijo ta slonova tetovaža.

72. Mala geometrijska tetovaža slona za ženske

Izgleda kot origami slon, ki je preprosto čudovit! Te majhne tetovaže slonov je mogoče zlahka skriti pred očmi, ker je tako majhna, vendar lahko s svojim ljubkim videzom še vedno pritegne pozornost.

73. Beli poudarki

Obstaja en super pomemben vidik umetniškega dela, ki ga umetniki začetniki pogosto spregledajo – svetli poudarki. Ta tetovaža slona ima svetle, bele poudarke, ki naredijo tetovažo bolj realistično!

74. Slon & Miška

Večina nas je slišala, kako se sloni bojijo miši. Ali to res drži? Če je tako, potem je to moral biti en pogumen slon!

75. Tetovaža slona z zlato zvezdo

Čeprav je ta slika črno -bela, se zdi, da ima slika barve, ki jih lahko vidimo v mislih. To je moč slik!

Vrste tetovaž slonov za ženske & Ženske

Dekleta za skice slonovskih tetovaž izberejo takšne sloge, kot so:

 1. minimalizem
 2. linijsko delo
 3. realizem
 4. neotradicionalno
 5. akvarel
 6. grafike

76. Slon s hrbtom na drevesu

To je en čudovit slonček! Zdi se, da ta slon sedi na tleh s hrbtom ob drevesu. Izgleda celo zelo srečno!

77. Elegantna tetovaža slonov za ženske

Ta elegantna tetovaža slona bo zelo primerna za ženske. Odlikujejo ga preprosti modeli in barve, vendar se ujemajo z zapletenimi in občutljivimi oblikami.

78. Tetovaža slonov na predelu vratu

Lahko se odločite tudi za tetoviranje svojega slona na drugih področjih poleg rok, trupa ali hrbta. Majhno območje na hrbtu je primerno za tatoo majhne velikosti, kot je ta!

79. Slonova orisna tetovaža s cvetličnimi vzorci

Te tetovaže so velike, saj je nesmiselno prikazati tako veliko žival v majhni velikosti. Eden od načinov, kako narediti te velike tetovaže nekoliko manjše, je tako, da velik obris napolnite z manjšimi motivi oblikovanja.

80. Glava slona na hrbtni strani vaše roke

(@jlynntattoos317)

Poglejte, kam vas lahko prinese ustvarjalnost! Ta slonova tetovaža na rokah ima samo slonovo glavo, vendar izgleda tako ljubko in se zelo prilega območju.

80. Slonova tetovaža s pol rokavi

Tetovaže s sloni s pol rokavi so lahko primerne tako za moške kot za ženske, še posebej, če so združene z dodatnimi okrasnimi motivi za tem neverjetnim bitjem.

81. Skoraj kot mandala

Poglejte, kako občutljiva se je izkazala ta ideja o tetoviranju slonov! Ko se v tetovaže vstavijo zapleteni okrasni vrtinci, kot je tisto, kar lahko najdete na modelih mandale, se lahko v trenutku pojavi veliko bolj žensko.

82. Živahne barve

Najlažji način, da tetovaža postane živahna, je uporaba svetlih, pastelnih barv. Običajni odtenki vključujejo svetlo modro, vijolično in indigo. Te barve dajejo občutek kozmičnega doživetja!

83. Krivulja slonovega debla

Ta dotwork slonovski tetovažni kos je veliko pozornosti namenil podrobnostim v teksturi slonove kože. Le zapleten dotwork lahko daje ta popoln videz!

84. Tetovaža slona na roki z napisi

Ker so sloni povezani z modrostjo, jih ni redko videti tetovirati ob napisih. Ta besedila so lahko karkoli in še vedno bodo naredili vašo tetovažo modro!

85. Realistična tetovaža slonov z ozadjem iz risank

Medtem ko slon izgleda fotorealistično, zeleno in oranžno ozadje sploh ni videti. Kot taka se zdi ta tetovaža precej kontrastna z elementi v sebi.

86. Slon z draguljem & Rože

Moški in ženske si včasih s skico slona tetovirajo hrbet. Te tetovaže so različnih variacij, toda zgornja slika se zdi pogosta ponavljajoča se tema.

87. Tako kot Batik Design

tetovaža slona

Na spletnih mestih o tetovažah je veliko fotografij tetovaž slonov, podobnih tej, ki predstavljajo, kako raznolike so tetovaže s sloni.

88. Prtljažnik visok

Bodite zadovoljni s seboj in bodite ponosni, tako kot ta slonček tukaj z dvignjenim deblom!

89. Velik & Močna tetovaža slona na roki za moške

Moč slona je najbolj očitna, ko so te živali upodobljene z dvignjeno glavo in trupom. Skoraj slišimo slona, ​​ki zavija iz te tetovaže!

90. Zapleteno oblikovanje tetovaže slona

Vau, to je le čudovita tetovaža slona, ​​kajne? Ta slonova tetovaža je narisana na rokah, zato je smiselno, da je dizajn tako zapleten, kot kaže tukaj.

91. Modeli tetovaže akvarelnih slonov

Ta slonova tetovaža izgleda, kot da je pravkar natisnjena s črnilom, v akvarelnem slogu. Ali ni samo lepo? Všeč nam je, kako je tetovaža izgledala kot slika!

92. Žensko božanstvo

Medtem ko je Ganesha znan kot močan bog, ga nekateri upodabljajo bolj kot ženski, ne pa do običajnega moškega videza..

93. Tetovaža slonov za ženske na ramenih

Ženske tetovaže so opazne zaradi svojih svetlih barv, zanimivega dizajna, uporabe cvetličnih motivov in okraskov. Zgornja tetovaža daje ženstveno vibracijo, kajne?

94. Zvezdana zvezdna noč s slonom

To je še en primer tetovaže slona, ​​ki uporablja prostor v njej. Namesto stereotipne tetovaže slonov ta vsebuje nočno nebo in gozd!

95. Tatoo slona in lovilca sanj

Ker so sloni pogosto povezani tudi z modrostjo, mirom in mirnostjo, nekateri ljudje slone tetovirajo skupaj z lovilci sanj, ki jih ščitijo pred slabimi sanjami.

Slogi tetovaže slonov za moške

Fantje se bodo za tetovaže slonov odločili v naslednjih stilih:

 1. realizem
 2. linijsko delo
 3. grafike
 4. trash-polka
 5. črno in belo.

96. Realistična tetovaža slonov za moške

Ali gledate, kako realno slon izgleda? Poudarjena je tudi majhna kožna razpoka na slonovem obrazu in deblu!

97. Zapleteno linijsko delo

To je še en priljubljen slog tetovaže pri moških. Ta slonova tetovaža je v celoti narejena iz drobnih linij in samo nekaj pik. Vidimo, zakaj je priljubljena izbira!

98. Vse vrste grafik

V tej tetovaži slona zadaj je mešanica različnih umetniških in grafičnih elementov. Če natančno pogledate ušesa in področje trupa, boste v njem opazili veliko vzorcev!

99. Smetnjak Polka

Oblikovanje smeti polka prevzame nekaj elementov, vključno z realizmom, nadrealizmom in nekaterimi svetlimi barvami.

100. Črno -bela tetovaža slona

Moški imajo raje tudi črno-bele tetovaže v primerjavi s polnobarvnimi. Tako boste morda našli tetovažo slona, ​​kot je prikazano zgoraj, na moških in ne na ženskah!

Tetovaže slonov slavnih

Tudi znane osebnosti imajo svoje tetovaže slonov. Obstajata dve, ki sta še posebej presenetljivi.

Eleanor Calder ima na desnem zapestju tetovažo slona.

Samantha Maria ima veliko tetovažo slona s peresom v prtljažniku na roki.

Renee Phoenix iz Fit For Rivals ima na zadnji strani leve roke tetovažo cirkuškega slona.

Ste že videli te tetovaže slonov na slavnih? Kaj pa drugi modeli, ki jih lahko vidite na tem seznamu 100 idej za oblikovanje tetovaže slonov? Če imate druge ideje, ki so prav tako privlačne, nam to sporočite v razdelku s komentarji in morda vam celo lahko predstavimo vašo tetovažo slona celemu svetu. Tu so najmočnejše in najpametnejše tetovaže slonov!

30 čudovitih tatoo modelov slon