25 najboljših tetovaž in modelov gorile

Ali iščete navdih za najboljše tetovaže gorile, da se natisnete?

Ko gre za DNK gorile, boste morda presenečeni, če veste, da je 95-99% podobna naši. Morda boste tudi presenečeni, če veste, da so tetovaže Gorilla ena najpogostejših stvari, ki jih lahko danes tetovirate.

V tem članku vam bomo pokazali nekaj najboljših modelov in tetovaž goril. Upajmo, da boste našli navdih za svojo prihodnjo tetovažo.

25 najboljših tetovaž in modelov gorile & Ideje

Ni spornega z dejstvom, da telo gorile posnema glavne značilnosti našega človeškega telesa ali vsaj tistega, ki smo ga imeli v naši bolj primitivni obliki.

Gorila je gospodar džungle in plemenito bitje. Gorilla ima na stotine tetovaž v vseh stilih z vsega sveta.

Tu je zbirka najboljših tetovaž gorile:

25. Resni pogled gorila

Gorile so naravni simbol vodstva in moči. Hkrati so žival, povezana s častjo, sočutjem in dostojanstvom. Na tej tetovaži lahko vidimo, da ima gorila resen obraz. Ta tetovaža je postavljena na bicepse.

24. Baby Gorilla

Gorile so znane družabne živali s prefinjenimi sistemi komuniciranja med seboj. Ta tetovaža prikazuje dojenčka gorile, ki gleda v njegove liste.

23. Vesoljska gorila

Ta tetovaža gorila je polna barv in je nameščena na nogi. Edinstveno pri tej tetovaži je, da je gorila nekakšen astronavt.

22. Skromna gorila

Ta tetovaža je zelo dobro narejena in ima veliko črnih del, kar pomeni, da so bile uporabljene široke in debele igle, ki so lahko zelo boleče. Gorila prekriža roke in vidimo, da ima dve različni ogrlici.

21. Kralj Gorila

Ta tetovaža ni realna, vendar ima nekaj pik in tankih črt. Okoli gorilinega obraza je trikotnik, nad glavo pa lahko vidimo krono.

20. Tetovaža Gorila z več obrazi

Tu lahko vidimo več goril z mnogimi obrazi. Prva gorila prikazuje celoten obraz, medtem ko gorila za njim prikazuje le oči in zgornji del glave.

19. Barvita gorila Oldschool

Ta pisana gorila ima nekaj neverjetnih barv. Glavo obdajajo tropski zeleni listi, gorila pa ima dolg in izredno rdeč jezik.

18. Gorilla Old School

Za tradicionalne tetovaže, znane tudi kot ameriška, zahodna ali stara šola, so značilni čisti črni obrisi, žive barve in minimalno senčenje. Tukaj lahko vidimo tetovažo stare šole gorile in videti je, kot da je postavljena na nogo.

17. Realistična gorila

Ta gorila skoraj izgleda resnično, kajne? Neverjetno je, kako resnična je videti ta gorila. Vidite lahko vsako gubo in številne podrobnosti, na primer vse lase in barvo oči.

16. Kričeča Gorilla

Ta gorila je tudi zelo realistična in vidimo, kako se na levi strani gorile prikaže nekaj listov, ko kriči. V tej tetovaži je bilo nekaj senčenja, vendar ni barve. Tetovaža je nameščena na roki.

15. Tetovaža gorile morskega volka

Ta gorila je stil stare šole in kot vidimo, ima gorila tri različne oči. Vse oči imajo rumeno -zeleno bledo barvo in gorila je videti nekoliko jezna.

14. Kajenje gorile

Gorila “Boter” kadi iz cevi in ​​ima prikupen klobuk. Ta tetovaža je postavljena na nogo in je res dobro narejena.

13. Vojak Gorilla

Kot vsi vidite, je ta majhna vojaška gorila nameščena na prsih, kar je lahko zelo boleče. Izgleda kot stara šolska zasnova in ta gorila se je pripravljena boriti.

12. Simbolična gorila

To je res edinstven slog gorile, za razliko od ostalega seznama, je to res drugače. V tej tetovaži je veliko barv in veliko podrobnosti, pa tudi veliko debelih črt.

11. Gorilla v slogu akvarela

Ta srčkana akvarelna gorila je nameščena na strani stegna in ima dve različni barvi, modro in roza. Obraz gorile ostaja črno -siv, to pa je res odlično umetniško delo.

10. Tetovaža divje gorile

Ta kul in divja tetovaža gorile je res edinstvena. Vidite lahko, kako ima ta gorila nekaj odtenkov in ima skozi nos tudi septum.

9. Badass Gorilla

Ta badass gorila tetovaža je nameščena na prsih in tetovaža je polna drobnih podrobnosti in pik. Vidite, da je ta gorila slepa na levo oko in da kadi cigareto.

8. Kul Gorilla

Ta tetovaža je nameščena na roki in to je portret gorile, vendar se okoli gorile dogajajo tudi nekatere stvari, ki so res kul.

7. Zla gorila

To je res temna tetovaža, pod gorilo pa lahko vidimo tudi lobanjo, tetovaža pa je polna debelih črt. Na vrhu glave gorile lahko vidimo, da ima gorila nekakšno krono, ki spominja na Maleficent.

6. Podrobna linija Gorilla

Ta gorila je narejena z mojimi več črtami po celem obrazu in ta tetovaža je postavljena na nogo. Ta tetovaža ni velika tetovaža.

5. Flower Eating Gorilla Tattoo

Ta tetovaža gorile, ki jedo cvet, je tako neverjetna. Postavljen je na nogo in tam je nekaj starih šolskih barv ter nekatere druge tetovaže, ki so bile predstavljene na tem seznamu.

4. Preprosta gorila

Včasih je preprosto najboljše, če iščete nekaj preprostega, to je lahko ena od možnosti. Ta gorila je narejena brez senčenja, le s fino podlogo.

3. Gasilec Gorilla

To je velika tetovaža in kot vidite, ima ta tetovaža veliko črnila. Tatoo ni le velik, ampak ima tudi veliko različnih odtenkov in barv.

2. Geometrijska gorila

Tu lahko vidimo portret gorile, ki ima en realističen obraz in en geometrijski obraz. Res kul tetovaža.

1. Edinstvena gorila

Ta tetovaža skoraj nima senčenja, bolj se osredotoča na črte in majhne podrobnosti. Ta tetovaža je postavljena na prsi in ta gorila ima tudi nekakšno plemensko krono na glavi.

Povzetek

Hvala, ker ste si ogledali to zbirko tetovaž goril. Upajmo, da lahko ta članek uporabite za navdih za svojo prihodnjo tetovažo gorile ali če želite ta članek deliti z ljubiteljem gorile. Ne pozabite deliti tega članka s prijatelji in družino na družbenih omrežjih.

Katera od teh tetovaž gorile vam je najljubša? Spodaj pustite komentar.