25 najboljših tetovaž in modelov pingvinov

Ali iščete navdih za najboljše tetovaže pingvina, da se natisnete?

V zadnjih sto letih so pingvini postali neločljivi od pop kulture. S filmi, televizijo in knjigami je pingvin postal ljubljena žival med otroki in odraslimi po vsem svetu.

Danes ima tetovaža pingvina veliko pomenov, vendar je večinoma postala simbol ljubkosti in edinstvenosti. Količina tetovaž pingvina se je v zadnjih nekaj letih povečala.

25 najboljših tetovaž, modelov pingvina & Ideje

Razlikovanje pri tetoviranju pingvina vam omogoča, da svojo tetovažo povežete z različnimi edinstvenimi pomeni, ki so povezani s to ptico.

Pingvini so ptice, ki sploh ne morejo leteti. Simbolična predstavitev pa je lahko zelo različna. Za nekatere ljudi tetovaža pingvina simbolizira njihovo edinstvenost in njihov način drugačnosti.

Za druge so ti modeli lahko simbol sanj, zaščite in skupnosti. V tem članku vam bomo pokazali najboljše tetovaže, modele in ideje pingvinov.

Tu je zbirka najboljših tetovaž pingvina:

25. Tetovaža pingvina snežinke

Tu lahko vidimo ljubkega pingvina, ki gleda v snežinko. Ta tetovaža je postavljena na nogo uporabnika. To je res srčkana tetovaža.

24. Čudežni pingvin

Ta tetovaža nam prikazuje pingvina, ki sanja o potovanju. Vidimo, da ima pingvin že svoj nahrbtnik. Ta tetovaža je nameščena na nogo uporabnika.

23. Akvarelni pingvin

Na tem kosu lahko vidimo pingvina z nekaj čudovitimi neonskimi barvami, kot so modra, vijolična in roza. Ta del je upodobljen na seriji večbarvnih brizg.

22. Tropski pingvin

Na tem fantastičnem kosu vidimo tropskega pingvina, ki pije. V ozadju vidimo nekaj ptic in palm. Ta tetovaža je polna različnih barv.

21. Plavalni pingvin

Pingvin, poudarjen z več slikami, je prikazan na brisu modrih akvarelov v tej tetovaži, naneseni na trup uporabnika.

20. Elegantna tetovaža pingvina

Tu je tetovaža postavljena na roko uporabnika in je preprosta tetovaža. Na tej sliki lahko vidimo celotno telo pingvina in nekaj majhnih senc tudi v tem črnilu.

19. Vesoljski pingvin

Ta pisani vesoljski pingvin je postavljen na nogo uporabnika. Ta tetovaža prikazuje razdrobljenega pingvina v pisanem črnilu.

18. Kajenje pingvina

Realističen pisani pingvin z dimom, obdan s snežinkami. Ta tetovaža je zelo dobro narejena in jo nosi na nogi uporabnika.

17. Mršavi pingvin

Tu lahko vidimo suhega invalida pingvina. Pingvin je narejen iz res majhnih črt in vidimo, da je to črnilo črno -sive barve.

16. Preprost pingvin

Ta preprosta tetovaža pingvina je danes zelo priljubljena. Tukaj lahko vidimo, kako je zunanja črta srednje debela, barva tetovaže pa samo črna.

15. Tetovaža mornarskega pingvina

To je pingvin, ki nosi mornarsko kapo in je slikan v slogu, ki spominja na staro škrlato na podlakti uporabnika..

14. Pingvin na ledu

Tukaj lahko vidimo kul kos tetovaže, ki je nameščen na nogo uporabnika. Ta pingvin stoji na nekakšnem ledenem bloku ali kristalu, ki pingvina drži navzgor. Na telesu pingvina lahko vidimo, da je to delo opravljeno s pikami.

13. Glasbeni pingvin

Ta domiselna tetovaža ponazarja pingvina v slušalkah z nizom različnih akvarelov in glasbenih not, ki prihajajo iz slušalk.

12. Geometrijski pingvin

Tu lahko vidimo geometrijskega pingvina, ki leti s sivim balonom. Kot vsi vemo, pingvini ne morejo leteti, zato je ta kos zelo edinstven.

11. Stara šola

Ta tetovaža prikazuje bogatega pingvina z monoklom, obleko in cilindrom nad transparentom z napisom »Denar«.

10. Moody Penguin Tattoo

Jezen in muhast pingvin poči skozi kocko ledu, medtem ko nosi rdečo kapico na tej tetovaži.

9. Ljubite pingvine

Na tem srčkanem črnilu lahko vidimo, da se dva pingvina poljubljata. Barva te tetovaže je črna in siva. Ta tetovaža je nameščena na vratu uporabnika.

8. Freddy Krueger Penguin

Ta barvita tetovaža prikazuje serijskega morilca Freddyja Kruegerja, vendar v slogu pingvina. Ta fantastičen kos je poln barv, kot so rdeča, črna, modra in oranžna.

7. Super preprost pingvin

To je preprosta in tanka tetovaža. Na tej sliki lahko vidimo tri pingvine, ki stojijo na črti. Mamin pingvin je največji in zdi se, da se je prvotna linija začela z maminim pingvinom, ki lahko simbolizira tudi materinstvo.

6. Družinski pingvini v kozarcu

To črnilo je črno -siv kos. Ta slika prikazuje par pingvinov v kozarcu. V tradicionalnem senčenju se uporabljajo vrste pik, tankih in majhnih črt.

5. Hudičevi pingvini

Tukaj lahko vidimo par pingvinov z hudičevimi rogovi, od katerih eden drži dežnik, drži plavutke v tej risbi.

4. Simpatičen pingvin

Na vratu uporabnika je upodobljen risani pingvin. Prikazuje srečnega pingvina, ki se smeji.

3. Barmenski pingvini

Ta smešni del prikazuje dva človeka, ki sta si naredila ujemajočo se tetovažo pingvina. Eden od pingvinov ima mešalnik, drugi pa pijačo.

2. Balonski pingvin

Na sliki je ta pingvin z vrvico, ovito okoli prsi, ki vodi do modrega balona. Tetovaža je nameščena na roki uporabnika.

1. Risanka tetovaža

Ta tetovaža predstavlja pingvina, ki nosi rozeto na vrhu glave. Ta čudovita ilustracija prikazuje, kako je srčkan risani pingvin sramežljiv. Ta tetovaža je narejena na podlakti uporabnika.

Povzetek

Hvala, ker ste si ogledali to zbirko najbolj priljubljenih oblikovanj in idej tetovaž pingvina. Upamo, da boste to lahko uporabili za navdih za svojo prihodnjo tetovažo pingvina.

Katera od teh tetovaž pingvina je vaša najljubša? Spodaj pustite komentar.