150 najboljih vučjih tetovaža za muškarce i žene

Najbolji dizajni tetovaža vukova različiti su za svakoga. Neki preferiraju pojednostavljeni ili geometrijski dizajn, dok neki drugi vole da su njihove tetovaže vuka što stvarnije. U svakom slučaju, to je neporecivo vukovi jedna su od najčešćih popularnih osoba koje se traže kada su u pitanju tetovaže.

150 nevjerojatnih dizajna tetovaža vuka koji će inspirirati vašu sljedeću tatu

Možda je jedan od razloga zašto su tetovaže vuka toliko popularne činjenica da može označavati toliko mnogo osobina ili osobnosti.

Na primjer, netko s vučjom tetovažom možda pokušava prikazati usamljenu vučju osobnost – sposobnu preživjeti sasvim dobro kad je sam. Drugi možda misle na alfa vuka – njegovu snagu, žestoku osobnost i vodstvo.

Pogledajmo neke od najboljih inspiracija za tetovaže vukova u nastavku!

1. Vuk koji će vas voditi

Držite svoja uvjerenja blizu sebe pomoću tetovaže vuka s ikonom navigacijskog kompasa. To može značiti da nikada nećete izgubiti put u životu čak i kad ste vuk samotnjak.

2. Dvojnost – dvije boje

Zašto biste se zadovoljili jednom bojom kad u tetoviranju vuka možete imati dvije? Ako svoju tetovažu vuka povezujete s određenom prirodom – vodom, na primjer – tada možete uključiti tu boju u svoju tetovažu.

3. Žestoki pogled

Vuk može izgledati privlačno dok zavija na Mjesec u šumama, ali ne zaboravite da je to još uvijek divlja životinja. Ova vučja tetovaža savršeno uhvati vučji šmrk dok se priprema za plijen sljedeće žrtve!

4. Malo zakrivljeno

Možda biste više voljeli tetovaže vuka koji su nježnije prirode. Ovaj prekrasan dizajn tetovaže vuka daje dobar primjer! Kovrčave linije odražavaju mekšu prirodu ovih prekrasnih stvorenja.

5. Postavite plamen

Ovo bi mogao biti plavi plamen. Moglo bi se temeljiti i na prekrasnim svjetlima polarne svjetlosti. Međutim, s dimom koji izlazi iz vučje glave, može se sa sigurnošću reći da je ovaj vuk sav planuo!

6. Sve obojeno

Oštra razlika u prirodi između tamnog vuka i one dvije crvene ruže ispod tetovaže učinit će da izgledate dvaput!

7. Divlja, ali dizajnerska tetovaža vuka slična crtiću

Jesmo li to samo mi ili umjesto toga ovo izgleda kao vukodlak? Ova tetovaža vuka čak ima i tipične brkove poput crtića na njušci. Zapravo je preslatko!

8. Slikanje tetovaža vukova u akvarelu

Zbog načina na koji je ova tetovaža ispisana, više liči na točkasto umjetničko djelo nego na tetovažu! Ako više volite umjetničke tetovaže, ovo će biti savršen izbor za vas.

9. Poput Plemena

Nije li ova tetovaža jednostavno divna? Svoju tetovažu vuka možete učiniti jedinstvenom primjenom mješavine geometrijskog dizajna i nekih crvenih, plemenskih oznaka poput onih na ovoj tetovaži.

10. Progonjena prošlošću

Ova proganjajuća tetovaža vuka vrišti na bol iz svoje prošlosti – ili su to duhovi prošlih neprijatelja? S lubanjom i crvenim prugama, tko zna?

11. Dizajn tetovaža poput vuka

Kao da vam vuk direktno gleda u oči! Ova tetovaža nema ništa otmjeno, ali ipak je prekrasna jednostavno zbog toga što izgleda stvarno. Dobro birajte svoje umjetnike za tetoviranje!

12. Tradicionalni plemenski vučji dizajn

Ništa ne govori plemenski više od vuka s crvenom indijskom kapom i poganskim suncem i mjesecom u pozadini. Slažeš li se?

13. Djevojka s vukom

Djevojka, nježne prirode, u paru s vukom koji ima potpuno suprotne osobine. Prekrasno uparivanje za inspiraciju tetovaže vuka!

14. Potpuna pokrivenost tetovaža vuka

Najbolji dizajn tetovaža vuka 1

U ovoj tetovaži ima puno za probaviti. Vuk zavija u šumi; vučje oko u trokutu Iluminata; vuk električnog dizajna dolje u sredini sa svojim oštrim očnjacima. Vau!

15. Rukav za tetoviranje vuka – u svom prirodnom staništu

Najbolji dizajn tetovaža vuka 2

Vuk je snažna, pametna i brza zvijer, a noću vlada nad drugim životinjama u šumama. Koji je bolji način prikazivanja tetovaže vuka?

16. Tetovaža vuka Mandala

Vukovi se uvijek tretiraju s velikim poštovanjem – možda zbog toga što je žestok. Čak i tako, dizajn vune mandale može učiniti da izgleda više duhovno nego divlje.

17. Linije & Geometrijski dizajn

Ova tetovaža vuka na nozi osobe pomiješana je s nekim osnovnim geometrijskim uzorcima – linijama, krugovima i točkama. Jednostavan dodatak koji dodaje vrijednost ovoj tetovaži!

18. Kao Hvatač snova

Najbolji dizajn tetovaža vuka 4

Tetovaža vukas može imati mnogo značenja, treba shvatiti da tetovaža vuka nije prikladna za slabe, spore i neodlučne ljude. Ove osobine ne pripadaju vukovima!

19. Vučja tetovaža svježa iz bitke

Najbolji dizajni tetovaža vuka 5

Ova tetovaža predstavlja i ženu s tetovažom vuka – ali definitivno nije nježna kao neke druge slične tetovaže. Ovaj je žestok!

20. Prekrasan vuk za dame

Najbolji dizajni tetovaža vuka 6

Vuk je poznat po svojoj vjernosti. Dame koje žele pokazati da su odane mogu imati nježnu tetovažu poput ove.

21. Osjeća se kao Božić

Najbolji dizajni tetovaža vuka 7

Tko je rekao da vukovi ne mogu biti slatki? Ova tetovaža vuka nije ništa manje nego preslatka. Volimo ga!

22. Dizajn tetovaže divljeg, bijesnog vuka

Vukovi su odani svojim uvjerenjima. Oni će potjerati svoje neprijatelje i zaštititi svoje prijatelje i, naravno, svoju vučicu.

23. Ukrašeno? Okovani? Koji?

Ovaj vuk izgleda kao jedan od starijih, mudrijih. Je li vezan vlastitim bogatstvom ili očekivanjima drugih ljudi prema njemu?

24. Vuk tetovaža, hipsterski stil

Rijetko biste vidjeli ukrase i blještavije tetovaže vuka od ove. Brate-šaka s ovom tetovažom na ruci zasigurno bi otišla s praskom!

25. Samo oči

Čak i tetovaža s vučjim očima može biti lijepa. Ako želite tetovažu s kojom možete napraviti hladne selfije, ovo je ona!

26. Vukovi na Mjesecu

Najbolji dizajni tetovaža vuka 8

Koji je lakši način prikaza vukova u tetovažama od onoga kako ih se uvijek sjećamo – zavijanje na mjesec iz dubine šume?

27. Čist točkasti dizajn

Najbolji dizajn tetovaža vuka 9

Apsolutno volimo kako je vuk prikazan na ovoj tetovaži s nježnom pozadinom na leđima.

28. Vuk & She-Wolf tetovaža

Najbolji dizajni tetovaža vuka 10

Vučje tetovaže uobičajene su i za žene i za muškarce. Ovakva tetovaža prikazuje vezu između vukova – savršena!

29. Preko prsa & Oružje

Najbolji dizajni tetovaža vuka 11

To je to. Tetovaža koja vam u trenu može stvoriti muški šarm. Baš lijepo i savršeno!

30. Dizajn tetovaže prsnog vuka

tetovaža vuka na prsima

Ova prekrasna tetovaža oduzima dah. Pogledajte kako izvrsno pristaje-mogao bi biti dodatni dodatak dekoltiranoj bluzi!

Bilo bi pametno osigurati da razumijete osobine vukova prije nego što odaberete tako lijepu i posebnu životinju za tetoviranje

Značenje vučjih tetovaža

Vukovi prirodni su grabežljivci. Bili su izravna konkurencija drevnim pećinskim ljudima kada je u pitanju molitva za hranu. Možete imati vlastito značenje tetovaža vuka – odanost, usamljenost, svoju individualnost i još mnogo toga.

31. Vođa čopora

Najbolji dizajni tetovaža vuka 15

U davna vremena vukovi simboliziraju brutalnost, lukavu osobinu, pa čak i osjećaj zla. Percepcija je sada puno drugačija!

32. Tetovaža vuka iz kultova

Najbolji dizajni tetovaža vuka 16

Kakva je ovo žestoka tetovaža za sport na rukama! Ovaj dizajn miješa žestokost vuka s jednostavnim geometrijskim dizajnom.

33. Vukova brutalnost

Najbolji dizajni tetovaža vuka 18

Vukovi su također simbolizirali vjernost, predanost, hrabrost i pobjedu, zbog svoje sposobnosti da se integriraju u usko povezani čopor. Ova tetovaža prikazuje borbeni duh vukova!

34. Vuk s pola lica

Najbolji dizajni tetovaža vuka 19

Ovaj dizajn tetovaže vuka napola je realan, a pola detaljan geometrijski uzorak koji možete očekivati ​​na dizajnu košulja.

35. Dizajn tetovaže cvjetnog vuka

Najbolji dizajn tetovaža vuka 20

Ovo je možda najbolji dizajn tetovaže vuka koji prikazuje nježniju prirodu vukova kada su sa vlastitim čoporom.

36. Žestoki rukav za tetoviranje

Najbolji dizajni tetovaža vuka 21

Nošenje nečega bez rukava učinilo bi da ova tetovaža izgleda još nevjerojatnije.

37. Tajanstveni noćni predator

Najbolji dizajni tetovaža vuka 22

Kao i sve noćne životinje, vukovi su uvijek bili okruženi aurom misterija. Ova tetovaža uspjela je učiniti da vuk izgleda i tajanstveno i slatko!

38. Vučji paradoks – Sunce & Mjesec

Najbolji dizajni tetovaža vuka 25

Tetovaže vukova često su izravno povezane s kultom sunca ili svjetlosti. To je malo teško za povjerovati, s obzirom na to da smo vukove uvijek povezivali sa mjesecima!

39. Dizajn tetovaže vuka u boji

Najbolji dizajni tetovaža vuka 23

Gotovo možete čuti vuka kako zavija u ovoj prekrasnoj tetovaži. Možda su vukovi povezani sa svjetlom zbog njegovih gorućih očiju, sposobnih svijetliti u mraku.

40. Glow In The Dark

Najbolji dizajni tetovaža vuka 25

Kad smo već kod sjaja u mraku, oči ove vučje tetovaže izgledaju kao da doista sjaje!

Osnovno značenje tetovaže je hrabrost i izdržljivost, odnosno osobine koje pripadaju prikazanoj zvijeri. Uz njih, druga uobičajena tumačenja slike su:

41. Dvojnost vukova & Lisice

Najbolji dizajni tetovaža vuka 26

Vuk i lisica zajedno pokazuju hrabrost i izdržljivost. Ove se kvalitete dobro međusobno spajaju!

42. Otkrivene vučje osobine

Najbolji dizajni tetovaža vuka 27

Vuk je poznat po odanosti, snazi, odlučnosti, neovisnosti, a ponajviše po odanosti vlastitom čoporu. Pripremite se na lov ako ozlijedite bilo kojeg člana čopora!

43. Najbolji dizajn tetovaže vuka u modernim danima

Najbolji dizajn tetovaža vuka 28

Milenijalci sada preferiraju vučje tetovaže koje su malo apstraktnije, poput ove. Definitivno izgleda sjajno!

44. Vuk u mraku

Najbolji dizajni tetovaža vuka 29

Vukovi su vrlo poznati po lojalnosti čoporu. Kad vuk zavija u šumi, možda ćete čuti i pripadnike čopora kako urlaju natrag u odgovoru.

45. Pogled vuka

Najbolji dizajni tetovaža vuka 30

U pogledu ovog vuka možete osjetiti odlučnost – snažnu i svrhovitu.

46. ​​Vuk & Lav

Najbolji dizajni tetovaža vuka 31

Što mislite koja će životinja pobijediti u bitci između vukova i lavova? Svakako nas zanima saznati!

47. Tetovaže s vukovima ili lisicama?

Najbolji dizajn tetovaža vuka 32

Neki ljudi vole i vukove i lisice. Kad se ne mogu odlučiti, jednostavno mogu ići na oboje. Nitko nije rekao da ne može!

Postoji mnogo mogućnosti za sliku tetovaže vuka u svijetu tetovaža.

Njihova značenja su također različita:

48. Usamljenost u vučjem urliku

Najbolji dizajni tetovaža vuka 33

Vuk koji zavija na Mjesec (često pun) znači usamljenost, unutarnju snagu i njihov osjećaj neovisnosti u svijetu i društvu.

49. Suptilna tetovaža vuka

Najbolji dizajni tetovaža vuka 34

Ne želite da vaša tetovaža bude previše upadljiva? Ovako nešto također može pomoći!

50. Tetovaža vuka koji skače

Najbolji dizajni tetovaža vuka 35

Vuk koji skače simbol je svrhovitosti i spremnosti za prevladavanje svih prepreka.

51. Vuk koji tiho korača

Najbolji dizajni tetovaža vuka 38

Vukovi mogu biti iznimno tihi dok love svoj plijen. Nikad ne znaš kad će nasrnuti!

52. Značenje tetovaže vuka u trčanju

Najbolji dizajni tetovaža vuka 36

Slika vuka koji trči simbolizira uzbuđenje brzine, riskiranje prema nepoznatom i prilagođavanje promjenama.

53. Usamljeni Vuk koji se provlači

Najbolji dizajni tetovaža vuka 37

Vukovi se mogu prikazati kao usamljena stvorenja. Neki drugi smatraju da je to neovisno. Koji stav zauzimate?

54. Vukovi u čoporu u dizajnu tetovaža

Najbolji dizajni tetovaža vuka 39

Kada su vukovi prikazani u čoporu, vuk samotnjak sa strane prikazuje vodstvo.

55. Pojava vučjih tetovaža

Najbolji dizajn tetovaža vuka 40

Ovaj čopor vukova izgleda kao da su upravo izašli iz duboke magle – znak uspjeha u svladavanju prepreka.

56. Mračne sile & Vuk

Najbolji dizajn tetovaža vuka 41

Podsjeća li vas ova vučja tetovaža na šamane i čarobne sile? Definitivno to vidimo!

57. Dizajn tetovaža za mistične vukove

Najbolji dizajn tetovaža vuka 42

Nakon što ofarbate vukove u drugu boju – ovu ljubičastu nijansu, na primjer, vukovi počinju poprimati mističan izgled.

58. Vuk iz podzemlja

Najbolji dizajni tetovaža vuka 44

Neki će ljudi više voljeti dizajne vukodlaka i to je u redu! Savršen je za ljude koji se žele osjećati žešće.

59. Ovca u vučjoj odjeći

Najbolji dizajni tetovaža vuka 43

Čuli ste za priče o vuku u ovčjoj koži. Jeste li čuli za obrnuto?

Značenje slike vuka u različitim kulturama

Različiti narodi mogu imati svoja kulturna tumačenja vukova i s njima povezanih slika. Neki se prema vukovima odnose s poštovanjem, drugi sa strahom, ali nikada nema kultura koje su ravnodušne prema vukovima.

U mnogim mitološkim idejama naroda Euroazije i Sjeverne Amerike slika vuka povezana je s kultom vođe, boga rata ili pretka plemena.

Konkretno, vuk se u indoeuropskoj kulturi pojavio kao bog rata. Koncept vučjeg čopora kao organizirane vojne jedinice ostavio je trag u kulturi mnogih azijskih naroda.

U mitologiji starih Kelta postoji priča o vuku, koji proždire sunce, uzrokujući da padne noć. Nordijska mitologija prikazivala je boga Odina kao vuka. Prema legendi, on je bio otac svih drugih bogova. U grčko-rimskom sustavu mitoloških likova, boga Apolona uvijek je pratio vuk.

Ne postoje ograničenja značenja i podrijetla vukova u različitim kulturama.

60. Tetovaža pahuljastog vuka

Najbolji dizajni tetovaža vuka 14

Iako se ovaj prikaz tetovaže vuka malo razlikuje od ostalih, ipak je simboličan za osobu koja nosi ovu tetovažu.

61. Među starim plemenima

Najbolji dizajni tetovaža vuka 17

Indijanci su vuka smatrali simbolom donjeg svijeta, svijeta mrtvih.

Vukove tetovaže za muškarce i žene

Kao što ste mogli očekivati, dizajn vučjih tetovaža između muškaraca i žena može se razlikovati po svojim osobinama. Vukove tetovaže za žene često su nježnije i mirnije, ali većina muškaraca prikazat će snagu i vodstvo vukova na svojim tetovažama.

62. Podudaranje dizajna tetovaža vukova za parove

Najbolji dizajni tetovaža vuka 75

Ova dva dizajna tetovaža dobro se nadopunjuju! Ovo možete imati ili za svog najboljeg prijatelja ili za svoju drugu osobu.

63. Slika u ogledalu

Najbolji dizajni tetovaža vuka 76

Vukovi se mogu simbolizirati među ženama i djevojčicama u odnosu na njihove muške kolege.

64. Suptilna, skrivena tetovaža

Najbolji dizajn tetovaža vuka 77

Ne želite da vaša tetovaža bude previše blistava? Ova tetovaža obrisa vuka učinit će samo trik!

65. Zec & Dizajn tetovaže vuka

Najbolji dizajni tetovaža vuka 78

Uravnotežite svoj dizajn tetovaže vuka sa životinjom koja ima suprotne osobine – nježnim, bezopasnim zecom i divljim vukom. Savršeno uravnoteženo.

66. Žena & Vuk – Životinjska ličnost

Najbolji dizajni tetovaža vuka 80

Želite li pokazati koliko ste usklađeni sa svojim vučjim životinjskim duhom? Ovaj jedinstveni dizajn tetovaže vuka prikazat će ga sasvim u redu. Ovakva tetovaža na bokovima uvijek će biti privlačna!

67. Tumblr Estetski dizajn tetovaža vuka

Najbolji dizajn tetovaža vuka 81

Ova lijepa tetovaža minimalistička je, ali lijepa! Odaje osjećaj bajke, za koji mislimo da je lijep.

68. Odmah iz bajke

Najbolji dizajn tetovaža vuka 82

Jeste li čuli za vuka koji je brujao i nadimao kuće tri praščića? Obilježite svoju bajku iz djetinjstva s ovom tetovažom!

69. Dopunjavanje tetovaže vuka na rukama

Najbolji dizajni tetovaža vuka 83

Dizajn tetovaže vuka može se lako uskladiti s drugim likovima, sve dok su u istoj shemi boja. Može biti prikladan i za muškarce i za žene!

70. Vuk samotnjak & Dizajn tetovaže Mjeseca

Najbolji dizajni tetovaža vuka 84

Vukovima samotnjacima bi se svidio ovaj dizajn tetovaže. Savršeno prikazuje njihovu osobnost i možete je očekivati ​​među hipijima!

71. Plava akvarelna tetovaža vuka

Najbolji dizajni tetovaža vuka 85

Tetovaža vukova ne može biti nježnija od ove. Nježne plave nijanse ove tetovaže vuka više se sviđaju djevojkama i ženama.

72. Tetovaža vuka na prstima

Najbolji dizajni tetovaža vuka 86

Ova mala tetovaža vuka može simbolizirati odanost žene prema svom drugom i želju da ga slijedi.

73. Povezan sa svemirom

Najbolji dizajni tetovaža vuka 87

Vukovi su u skladu s protokom vremena i rotacijom planeta. Najbolje varijacije tetovaža za ovu posebnu uključuju druge stilove tetovaža u akvarelu.

74. Bezvremenski dizajn za sve tetovaže životinja

Najbolji dizajn tetovaža vuka 89

Tetovaže vukova i drugih životinja često se mogu vidjeti u ovom stilu – napola geometrijske, napola realne sa značajkom koju ne možete propustiti. U ovom slučaju to su užarene plave oči.

Najbolji dizajn tetovaža vuka 90

75. Ranjen još Mudar

Najbolji dizajni tetovaža vuka 91

Koliko god vukovi bili jaki, ipak ih mogu povrijediti stvari koje se događaju oko njih. Pojedinci s vukovima kao svojim duhovnim životinjama često se mogu ozlijediti na isti način, ali to nikada ne prikazuju.

76. Dizajn tetovaže prskanog vuka

Najbolji dizajn tetovaža vuka 92

Pokažite svoju umjetničku stranu prskanjem boja u dizajnu tetovaže vuka. Savršeno za umjetničke pojedince!

77. Tetovaža vuka s punim leđima

Najbolji dizajni tetovaža vuka 93

Leđne tetovaže vukova često imaju veći utjecaj od manjih.

78. Dramatično rame & Tetovaža vučnog prsa

Najbolji dizajn tetovaža vuka 98

Tetovaže koje prekrivaju dio prsa sve do kraja ruke popularne su među muškarcima. Fokus na ovu vrstu tetovaža mora biti detaljnije na ramenima,

79. Crna & Plava

Najbolji dizajni tetovaža vuka 99

Tetovaže koje pokrivaju podlaktice također često traže ljudi koji su tek počeli u svijetu umjetnosti tetoviranja. Ovo je samo jedan od mnogih primjera, ali mješavina boja savršena je za vukove.

80. Čuvar noćne šume

Najbolji dizajn tetovaža vuka 100

Spiritualisti životinja koji vjeruju u moć vukova koji previđaju njihovu sigurnost duboko u noći mogu se dobro povezati s ovom prekrasnom tetovažom.

81. Vučja tetovaža – Predator šume

Najbolji dizajni tetovaža vuka 101

Samo gledajući ovu tetovažu, već možete reći da je ovaj vuk upravo imao gozbu. Pokažite svoju iskonsku prirodu kroz tetovažu vuka poput ove!

82. Vuk & Dizajn tetovaže medvjeda

Najbolji dizajni tetovaža vuka 102

Ovo je savršena tetovaža za nekoga tko se ne može odlučiti između medvjeda i vuka. Teksturirani dizajn u ovoj tetovaži jednostavno je nevjerojatan!

83. Još jedan duhovni vuk

Najbolji dizajni tetovaža vuka 103

Ovakve tetovaže obično možete uočiti na hipijima. Tetovaže su često uparene s trećim okom kako bi pokazale da je vuk iznimno svjestan svega oko sebe.

84. Oslabljeni vuk

Najbolji dizajni tetovaža vuka 104

Vuk koji je izboden u vrat? Što bi to moglo značiti? Nismo sigurni, ali svakako je zanimljiv dizajn koji nas zanima!

85. Ova dama ga ljulja!

Najbolji dizajni tetovaža vuka 106

Tko je rekao da dame ne mogu imati tetovaže vuka pune ruke? Žene također mogu nositi svoje tetovaže baš kao i muškarci – nema velike razlike.

86. Tamna tetovaža podlaktice s vukom

Najbolji dizajni tetovaža vuka 107

Tonovi u ovoj tetovaži imaju nevjerojatne detalje. Savršeno za one koji vole detalje u svojim tetovažama, čak možete vidjeti i teksturu krzna!

87. Trganje po šavovima

Ova veličanstvena zvijer može se prikazati i kao snažna životinja s dovoljno snage da probije kožu i mišiće. Divlji!

88. Vuk na bojnom polju

Ako imate povijest ili prošlost u ratu, ovakva tetovaža vuka mogla bi biti ono što tražite.

89. Duhovno putovanje

Ne znamo za vas, ali zasigurno vidimo duhovnu stranu ove tetovaže usred planina i mjeseca! Što misliš?

90. Jednostavan plemenski dizajn

Ovo možete smatrati konzervativnim ili tradicionalnim stilom za tetovaže vukova. Tamni obrisi i nijanse vrlo su tipični-dobro za pojedince koji ne žele pretjerano tetovirati!

91. Tetovaža šumskog vuka

Ovaj pametan prikaz vuka u šumi u ovom je trenutku vrlo stvaran. Vukovi čuvaju naše šume umjesto nas, ali činimo li dovoljno da sami zaštitimo vrstu?

92. Vukovi & Ljudsko porijeklo

Ova tetovaža s punim prsima prikazuje ovu vezu između ljudi, anđela i iskonskih predaka vukova iz prošlosti.

93. Tetovaža mraka u Vukovom obrisu

Iako ova tetovaža ima jednostavan dizajn, prikazuje sve što osoba treba znati o tome kakvi su vukovi. Prekrasan je u svojoj jednostavnosti!

94. Raspuštena vučja kosa

Definitivno možete imati elegantan i detaljan dizajn tetovaže vuka poput ovog. Obrisi borova, ptica i kampova jednako su lijepi kad su integrirani u tetovažu!

95. Nema uljeza

Gotovo možete osjetiti toplinu u bijesu ovog vuka – tetovaža je tako realna! Vukovi ne vole da im se upada u domove. Ako se možete povezati, ovo bi moglo poslužiti samo triku.

Vukove tetovaže slavnih

Skylar Grey ima tetovažu vuka s unutarnje strane desne podlaktice s riječima “Putovanje je nagrada”.

30 jedinstvenih skica tetovaže vuka

Koja tetovaža s ovog popisa mislite da je najbolji dizajn tetovaže vuka? Morat ćete se odlučiti. Postoji mnogo načina na koje možete prikazati svoju osobnost ili stil u tetovaži vuka. Kao takve, različite metode ispisivanja tetovaže tintom također se mogu uzeti u obzir za stvaranje vrste tetovaže koju želite!