25 najboljih tetovaža i dizajna gorila

Tražite li inspiraciju za najbolje tetovaže gorila da se napišete?

Kad je riječ o DNK gorila, mogli biste se iznenaditi kad znate da je 95-99% slična našoj. Možda ćete se također iznenaditi kad saznate da su tetovaže Gorilla jedna od najčešćih tetovaža danas.

Unutar ovog članka pokazat ćemo vam neke od najboljih dizajna i tetovaža gorila. Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju za svoju buduću tetovažu.

25 najboljih tetovaža i dizajna gorila & Ideje

Nema spora s činjenicom da tijelo gorile replicira glavne značajke našeg vlastitog ljudskog tijela, ili barem ono koje smo imali u svom primitivnijem obliku.

Gorila je gospodar džungle i plemenito stvorenje. Gorilla ima stotine tetovaža u svim stilovima iz cijelog svijeta.

Evo zbirke najboljih tetovaža gorila:

25. Ozbiljan pogled Gorila

Gorile su prirodni simbol vodstva i snage. Istodobno, oni su životinja povezana s čašću, suosjećanjem i dostojanstvom. Na ovoj tetovaži možemo vidjeti da gorila ima ozbiljno lice. Ova tetovaža se stavlja na bicepse.

24. Baby Gorilla

Gorile su ozloglašene društvene životinje sa sofisticiranim sustavima za međusobnu komunikaciju. Ova tetovaža prikazuje nam bebu gorilu koja gleda u njegovo lišće.

23. Svemirska gorila

Ova gorila za tetoviranje puna je boja i nalazi se na nozi. Ono što je jedinstveno za ovu tetovažu je to što je gorila neka vrsta astronauta.

22. Skromna gorila

Ova je tetovaža izuzetno dobro napravljena i ima puno crnih radova što znači da su korištene široke i debele igle koje mogu biti prilično bolne. Gorila prekriži ruke i možemo vidjeti da ima dvije različite ogrlice.

21. Kralj Gorila

Ova tetovaža nije realna, ali ima neke točkice i fine linije. Oko gorilinog lica to je trokut, a iznad glave možemo vidjeti krunu.

20. Tetovaža Gorila s više lica

Ovdje možemo vidjeti više gorila s mnogo lica. Prva gorila pokazuje njegovo cijelo lice, dok gorila iza njega pokazuje samo njihove oči i gornju glavu.

19. Oldschool Šarena gorila

Ova šarena gorila ima neke nevjerojatne boje. Glava je okružena tropskim zelenim lišćem, a gorila ima dugačak i izrazito crven jezik.

18. Gorila stare škole

Tradicionalne tetovaže, poznate i kao američka, zapadna ili stara škola, odlikuju se čistim crnim obrisima, živim bojama i minimalnim zasjenjivanjem. Ovdje možemo vidjeti tetovažu gorile stare škole i izgleda kao da je stavljena na nogu.

17. Realistična gorila

Ova gorila gotovo izgleda stvarno, zar ne? Nevjerojatno je koliko ova gorila izgleda stvarno. Možete vidjeti svaku boru i mnoge detalje, poput svih vlasi i boje očiju.

16. Vrišteća Gorila

Ova gorila je također vrlo realna i možemo vidjeti kako se neki listovi pojavljuju na lijevoj strani gorile kada vrišti. U ovoj tetovaži došlo je do sjenčanja, ali nema boje. Tetovaža se stavlja na ruku.

15. Tetovaža gorile morskog vuka

Ova gorila je stil stare škole, i kao što vidimo, gorila ima tri različita oka. Sve oči imaju žutu i zelenu blijedu boju, a gorila izgleda pomalo ljutito.

14. Gorila koja puši

Gorila “Kum” puši iz lule i ima slatki šešir. Ova tetovaža se stavlja na nogu i stvarno je dobro napravljena.

13. Vojnik Gorilla

Kao što svi možete vidjeti, ovaj mali vojnički gorila postavljen je na prsa, što može biti prilično bolno. Izgleda kao dizajn stare škole i ova gorila je spremna za borbu.

12. Simbolička gorila

Ovo je zaista jedinstven stil gorile, za razliku od ostatka popisa, ovo je doista drugačije. U ovoj tetovaži ima puno boja i mnogo detalja, a također i mnogo debelih linija.

11. Gorilla u stilu akvarela

Ova simpatična gorila u akvarelu smještena je sa strane bedra i ima dvije različite boje, plavu i ružičastu. Lice gorile ostaje crno -sivo, a ovo je zaista sjajno umjetničko djelo.

10. Tetovaža divlje gorile

Ova kul i divlja tetovaža gorila zaista je jedinstvena. Možete vidjeti kako ova gorila ima neke nijanse, a ima i pregradu koja mu probija nos.

9. Badass Gorilla

Ova tetovaža gorile gorile stavlja se na prsa, a tetovaža je puna finih detalja i točkica. Vidite da je ovaj gorila slijep na lijevo oko i da puši cigaretu.

8. Cool Gorilla

Ova tetovaža je stavljena na ruku i ovo je portret gorile, ali također se događaju neke stvari oko gorile što je stvarno super.

7. Zla gorila

Ovo je stvarno tamna tetovaža, a možemo vidjeti i lubanju ispod gorile, a tetovaža je puna debelih linija. Na vrhu glave gorile možemo vidjeti da gorila ima neku vrstu krune koja nekako podsjeća na Maleficent.

6. Detaljna linija Gorilla

Ova gorila je napravljena mojim više linija po cijelom licu i ova tetovaža je stavljena na nogu. Ova tetovaža nije velika tetovaža.

5. Tetovaža gorile koja jede cvijeće

Ova tetovaža gorile s gorivom je nevjerojatna. Pozicioniran je na nozi i tamo se nalaze neke stare školske boje, kao i neke druge tetovaže koje su navedene na ovom popisu.

4. Jednostavna gorila

Ponekad je jednostavno najbolje ako tražite nešto jednostavno za napraviti, ovo može biti jedna od opcija. Ova gorila nastala je bez zasjenjivanja, samo s finom podstavom.

3. Vatrogasac Gorila

Ovo je ogromna tetovaža, i kao što vidite ova tetovaža ima puno tinte u sebi. Tetovaža nije samo velika, već ima i mnogo različitih nijansi i boja.

2. Geometrijska gorila

Ovdje možemo vidjeti portret gorile koji ima jedno realno lice i jedno geometrijsko lice. Zaista kul tetovaža.

1. Jedinstvena gorila

Ova tetovaža jedva da ima zasjenu, više se fokusira na linije i male detalje. Ova tetovaža stavlja se na prsa, a ova gorila ima i neku vrstu plemenske krune na glavi.

Sažetak

Hvala vam što ste pogledali ovu zbirku tetovaža gorila. Nadamo se da ovaj članak možete koristiti za inspiraciju za svoju buduću tetovažu gorila ili ako želite podijeliti ovaj članak s obožavateljem gorila. Ne zaboravite podijeliti ovaj članak sa svojim prijateljima i obitelji na društvenim mrežama.

Koja vam je od ovih tetovaža gorila najdraža? Ostavite komentar ispod.