25 najboljih tetovaža i dizajna pingvina

Tražite li inspiraciju za najbolje tetovaže pingvina da biste se ispisali?

U posljednjih sto godina pingvini su postali neodvojivi od pop kulture. Putem filmova, TV -a i knjiga pingvin je postao omiljena životinja među djecom i odraslima širom svijeta.

Danas tetovaža pingvina ima mnogo značenja, ali uglavnom je postala simbol ljupkosti i jedinstvenosti. Količina tetovaža pingvina povećala se u posljednjih nekoliko godina.

25 najboljih tetovaža i dizajna pingvina & Ideje

Razlikovanje tetoviranja pingvina omogućuje vam povezivanje tetovaže s različitim jedinstvenim značenjima koja su povezana s ovom pticom.

Pingvini su ptice koje uopće ne mogu letjeti. Simbolički prikaz može biti mnogo različit. Za neke ljude tetovaža pingvina simbolizira njihovu jedinstvenost i njihov način da budu drugačiji.

Za druge, ti dizajni mogu biti simboli snova, zaštite i zajednice. U ovom članku pokazat ćemo vam najbolje tetovaže, dizajne i ideje pingvina.

Evo zbirke najboljih tetovaža pingvina:

25. Tetovaža pingvina pahuljica

Ovdje možemo vidjeti slatkog pingvina kako gleda u pahuljicu. Ova tetovaža stavlja se na nogu korisnika. Ovo je stvarno slatka tetovaža.

24. Čudesni pingvin

Ova tetovaža prikazuje nam pingvina koji sanja o putovanju. Vidimo da pingvin već ima svoj ruksak sa sobom. Ova tetovaža stavlja se na nogu korisnika.

23. Akvarelni pingvin

Na ovom komadu možemo vidjeti pingvina s nekim prekrasnim neonskim bojama poput plave, ljubičaste i ružičaste. Ovaj je komad iscrtan nizom višebojnih mrlja.

22. Tropski pingvin

Na ovom fantastičnom komadu vidimo tropskog pingvina kako pije. U pozadini možemo vidjeti neke ptice i palme. Ova tetovaža puna je različitih boja.

21. Plivajući pingvin

Pingvin naglašen s više slika prikazan je na mrlji plave akvarele u ovoj tetovaži prikazanoj na torzu nositelja.

20. Elegantna tetovaža pingvina

Ovdje se tetovaža stavlja na ruku nositelja, a to je jednostavna tetovaža. Na ovoj slici možemo vidjeti cijelo tijelo pingvina, a na ovoj tinti ima i malih sjenki.

19. Svemirski pingvin

Ovaj šareni svemirski pingvin stavlja se na nogu vlasnika. Ova tetovaža prikazuje fragmentiranog pingvina šarenom tintom.

18. Pingvin koji puši

Realističan šareni pingvin koji ima dim, okružen pahuljama. Ova tetovaža je izuzetno dobro napravljena i stavlja se na nogu korisnika.

17. Mršavi pingvin

Ovdje možemo vidjeti mršavog invalidnog pingvina. Sam pingvin je napravljen doista malim linijama i možemo vidjeti da je ova tinta crno -sive boje.

16. Jednostavni pingvin

Ova jednostavna tetovaža pingvina danas je doista popularna. Ovdje možemo vidjeti kako je vanjska linija srednje debela, a boja tetovaže samo crna.

15. Tetovaža mornarskog pingvina

Ovo je pingvin koji nosi mornarsku kapu i slikan je u stilu koji podsjeća na staru škrinju na podlaktici nositelja.

14. Pingvin na ledu

Ovdje možemo vidjeti cool komad tetovaže koji se stavlja na nogu korisnika. Ovaj pingvin stoji na nekoj vrsti ledenog bloka ili kristala koji drži pingvina uvis. Na tijelu pingvina možemo vidjeti da je to neki dot posao.

13. Glazbeni pingvin

Ova maštovita tetovaža ilustrira pingvina koji nosi slušalice s nizom različitih akvarela i glazbenih nota koje izlaze iz slušalica.

12. Geometrijski pingvin

Ovdje možemo vidjeti geometrijskog pingvina kako leti sa sivim balonom. Kao što svi znamo, pingvini ne mogu letjeti pa ga ovaj komad čini vrlo jedinstvenim.

11. Stara škola

Ova tetovaža prikazuje nas bogatog pingvina koji nosi monokl, odijelo i cilindar iznad natpisa “Novac”.

10. Moody Penguin Tattoo

Raspoloženi pingvin ljutitog izgleda probija se kroz blok leda dok nosi crvenu kapicu na ovoj tetovaži.

9. Volite pingvine

Na ovom slatkom komadu tinte možemo vidjeti da se dva pingvina ljube. Boja ove tetovaže je crna i siva. Ova tetovaža stavlja se na vrat nositelja.

8. Freddy Krueger Penguin

Ova šarena tetovaža prikazuje serijskog ubojicu Freddyja Kruegera, ali u stilu pingvina. Ovaj fantastičan komad pun je boja poput crvene, crne, plave i narančaste.

7. Super jednostavan pingvin

Ovo je jednostavna i tanka tetovaža. Na ovoj slici možemo vidjeti tri pingvina kako stoje na liniji. Mamin pingvin je najveći i čini se da je izvorna linija započela s maminim pingvinom koji također može simbolizirati majčinstvo.

6. Obiteljski pingvini u staklenci

Ova tinta je crno -sivi komad. Ovo prikazuje par pingvina u staklenci. Niz točaka i tankih i malih linija koristi se u tradicionalnom zasjenjivanju.

5. Đavolji pingvini

Ovdje možemo vidjeti par pingvina s vražjim rogovima, od kojih jedan drži kišobran, držeći peraje u ovoj tetovaži u stilu crtića.

4. Slatki pingvin

Pingvin iz crtića prikazan je na leđima vrata nositelja. Ilustrira sretnog pingvina koji se smije.

3. Barmeni pingvini

Ovaj smiješni komad prikazuje nam dvoje ljudi koji su napravili odgovarajuću tetovažu pingvina. Jedan od pingvina ima mješalicu, a drugi piće.

2. Balon pingvin

Ovaj pingvin je slikan sa žicom omotanom oko prsa koja vodi do plavog balona. Tetovaža se nalazi na ruci nositelja.

1. Crtani tetovaža

Ova tetovaža prikazuje pingvina koji nosi rozetu na vrhu glave. Ova preslatka ilustracija prikazuje nam kako je slatki crtani pingvin stidljiv. Ova tetovaža iscrtana je na podlaktici nositelja.

Sažetak

Hvala vam što ste pogledali ovu zbirku najpopularnijih dizajna i ideja tetovaža pingvina. Nadamo se da ćete ovo moći upotrijebiti za inspiraciju za svoju buduću tetovažu pingvina.

Koja vam je od ovih tetovaža pingvina najdraža? Ostavite komentar ispod.