Jagnjeća kosa brada: Stilovi dugih zulufa

Ovčetina je uzbudljiv stil brade koji maksimalno iskorištava vaše zulufe, inače nedovoljno cijenjen dio vaše dlake na licu. Poznata i kao janjeća kosa brada ili svinjski koktel, brada od ovčjeg kotleta povezuje dlake s lica od vaše čeljusti do vaših zulufa, stvarajući vrlo muževan izgled. Ne samo da je frizura s janjećim kotletima popularna već stoljećima, ovčje kotlete je na sreću lako obrijati, ošišati i dotjerati. S toliko različitih vrsta zulufa i stilova brade, dečki mogu uzgajati kotlete kako god žele!

Ako se staromodna kosa na licu vraća i želite vrhunski izgled, ova klasična brada nudi muževan, moderan pristup koji će se istaknuti u svakoj gomili. Jedino pitanje u ovom trenutku je imate li ono što je potrebno za izrastanje brade i zalogaja da biste dobili savršen stil.

Evo najboljih stilova brade od ovčjeg kotleta koje možete nabaviti upravo sada.

Ovčetina sjecka bradu

Ovnovi sjeckaju stilove brade i zulufa

Dok je brada od ovčetine jedinstvena, izgled može biti svestran. Budući da je jedini uvjet za stil da muški zulufi ostanu dugi i puni, muškarci imaju mogućnost odrezati bokove debelo ili tanko, sa ili bez brkova, obrijane kozje bradice ili ne, itd. Ako planirate da biste potaknuli rast i održali zdravu bradu, htjet ćete nanijeti ulje i očetkati kosu kako bi bila meka, gusta i zadržana. Nakon što prođe dovoljno vremena, evo nekoliko načina za podrezivanje i oblikovanje janjećih ćuprika.

Jagnjeći kotleti - brada Wolverine

Prijateljski kotleti od ovčetine

Na primjer, tanki remen naziva se prijateljskim ovčetincima zbog elegantnog, sofisticiranog izgleda. Slično, neki muškarci svoje ovčetine spajaju s brkovima radi tradicionalnijeg izgleda, dok se drugi odlučuju za impozantniju verziju poput Wolverineovih zulufa.

Ovčje kotlete bez bradice

Konačno, postoji najčišća vrsta kotleta – ovčetina bez kozjih bradica. Ovaj je stil idealan za muškarce kojima smeta dlaka na licu oko usta i brade ili momci koji žele izrazito moderan izgled koji će biti drugačiji od onoga što svi drugi dizajniraju.

Ovčje kotlete

Popularni jabukovina sa sjeckanim ovčetinom

Ako mislite da bi vam ova hladna brada mogla odgovarati, u nastavku pogledajte moderne zalogaje od ovčjeg sjeckanja. Od kratkih i dugih zulufa do poznatih stilova do onih sa ili bez brkova ili kozje bradice, sastavili smo najbolje ovčije kotlete vrijedne brijanja!

Tanka janjeća kosa sječe bradu

Janjeća kosa sječe bradu - vrste zulufa

Wolverine Sideburns

Wolverine Sideburns

Prijateljski kotleti od ovčetine bez brade

Prijateljski kotleti od ovčetine

Gusti zulufi

Gusti zalisci - ovčetina sjecka bradu

Cool svinjski sjeckani zulufi

Cool svinjski sjeckani zulufi

Kosače za bradu

Kosače za bradu

Moderni ovčiji kotleti

Moderni ovčiji kotleti - stilovi debelih zulufa

Gusti zalisci + brkovi

Debeli stilovi zulufa + brkovi

Dugi ovčiji kotleti

Dugi ovčiji kotleti

Moderna sjeckana brada

Moderna sjeckana brada

Ako vas zanima više načina nošenja dlaka na licu, pogledajte našu zbirku najhladnijih stilova brade!