Kakšno frizuro naj naredim?

Če ste se kdaj vprašali, kakšne pričeske vam ustrezajo in kako naj si ostrižete lase, je tukaj seznam najbolj kul stilov, ki jih boste dobili leta 2021. Razčlenili smo različne pričeske za moške glede na obliko obraza – ovalne, dolge, okrogle , kvadrat, diamant in trikotnik. Če se ujamete, da se sprašujete, »kakšno frizuro naj naredim?«, Si oglejte spodnje najboljše moške pričeske, ki vam bodo pomagale izbrati pravo frizuro.

Najboljši odbitki za moške po obliki obraza

Ker lahko oblika glave vpliva na to, kako na vas izgledajo različni kroji in slogi, je smiselno vedeti, katere oblike obraza in pričeske so združljive. Na primer, zaradi njihovih obraznih lastnosti in dimenzij se mora frizura ovalnega ali dolgega obraza frizuri očitno razlikovati od najboljše pričeske za moškega z okroglim obrazom. Zato je kategorizacija moških odbitkov glede na obliko glave eden najbolj logičnih načinov, kako zagotoviti, da boste v frizerski salon dobro odrezani.

Spodaj smo opisali vsako od različnih oblik moškega obraza ter podali primere in slike priljubljenih stilov. Tu so najboljši odbitki za moške glede na obliko obraza, od quiffa, pompadourja, gladkega hrbta, teksturiranega pridelka in umetnega jastreba na vrhu do vrst bleščanja in podreza na straneh.

Kakšno frizuro naj naredim - najboljše pričeske za moške po obliki obraza

Pričeske za ovalno obliko obraza

Obstaja veliko elegantnih pričesk za ovalne obraze. Odločilna značilnost ovalne oblike obraza je odsotnost ostrih kotov ali vogalov blizu čela, lic in brade. Zaradi svoje simetrije in ravnovesja je večina pričesk videti odlično na ovalnih obrazih, vključno z bleščanjem in podrezovanjem s česalnimi čevlji, quiffs, pompadours, teksturiranimi gladkimi hrbti in konicami las. Izogibajte se pa resam in šiškam, ki bi lahko pokrile čelo in naredile vaš obraz zaobljen.

Lasje na obrazu in brada so neobvezni za fante z ovalnim obrazom. Zaradi mehkih in gladkih obrisov čeljusti si brijete čisto obrito.

Krtačo nazaj

Ovalni obraz - krtača nazaj

Podrežite z Comb Over

Ovalni obraz - podrezan z glavnikom čez

Mid Fade s Pompadourjem

Pričeske za ovalne obraze - Mid Fade s Pompadourjem

Taper Fade with Quiff

Pričeske za ovalne obraze - zožitev z zožitvijo s Quiffom

Pričeske za okroglo obliko obraza

Obstajajo tudi različne kul pričeske za okrogle oblike obraza. Okrogli obrazi so približno enaki po dolžini in širini, čeljust pa ne ponuja ostrih vogalov ali opredeljujočih robov. Če želite ustvariti iluzijo, da je obraz daljši, razmislite o frizurah, ki so kratke ob straneh, vendar dodajo višino ali volumen.

Najboljše pričeske za okrogle obraze vključujejo podrezane in visoke blede v kombinaciji s pompadurji, umetnimi jastrebi (fohawksi), resicami, stranskimi deli, kosi, špičastimi lasmi in dolgimi teksturiranimi glavniki ali gladkimi hrbti.

Medtem ko moški z okroglim obrazom ne potrebujejo brade, lahko polna kvadratna brada daje čeljusti bolj izklesan videz.

Bald Fade s Slick Back

Pričeske za okrogle obraze - plešasto zbledelo z gladkim hrbtom

High Skin Fade s Pompadourjem

Pričeske za okrogle obraze - High Skin Fade s Pompadourjem

Side Swept Brush Up

Pričeske za okrogle obraze - čopič postrani

Špicasti lasje

Pričeske za okrogle obraze - špičasti lasje

Pričeske za kvadratno obliko obraza

Najboljše pričeske za kvadratne oblike obraza so ponavadi kratke in moške. Kvadratni obrazi so kotni, ostri in moški. Tako kot okrogle oblike obraza kvadratne ploskve pomenijo, da so meritve dolžine in širine podobne – razlika je le v tem, da je kot čeljusti ostrejši.

Zaradi vsestranskosti se najboljši odbitki za kvadratne obraze gibljejo od res kratkih moških odbitkov, kot so podrezani, brušeni ali strižni, do daljših stilov, ki dodajo nekaj volumna na vrh, na primer krtače, kosi, pompe, neurejeni pridelki , dolgi glavniki in tradicionalni gladek hrbet.

Moški s kvadratnimi obrazi lahko zrastejo nekaj svetlobnih strnišč, da ublažijo ostrino brade in čeljusti.

Buzz Cut

Pričeske za kvadratne obraze - Buzz Cut

High Fade with Quiff

Pričeske za kvadratne obraze - High Fade with Quiff

Zmanjšanje osebja

Pričeske za kvadratne obraze - Crew Cut

Teksturiran glavnik več

Pričeske za kvadratne obraze - teksturiran glavnik čez

Pričeske za dolgo obliko obraza

Najboljše pričeske za dolge oblike obraza na splošno pomagajo izravnati dimenzije glave. Včasih se imenujejo “podolgovate” ali “pravokotne”, dolgi obrazi so daljši kot široki. Da bi se izognili še daljšemu obrazu, bi morali moški z podolgovatimi obrazi na vrhu poskusiti s kratkimi frizurami, na primer s posadko ali s kosi. Če pa želite več volumna na vrhu, preskočite kratek zbledek na straneh in lase lahko oblikujete s stranskim delom, počesate čez ali s kratkim krtačenjem navzgor/s šiljatimi lasmi.

Fantje z podolgovatimi obrazi prav tako ne smejo puščati brade, ki bo dodatno podaljšala obliko obraza.

Brush Up

Pričeske za podolgovate oblike obraza - počistite

Stranski del

Pričeske za podolgovate oblike obraza - stranski del

Side Swept Crew Cut

Pričeske za podolgovate oblike obraza - odrezano posadko s strani

Kratki špičasti lasje

Pričeske za podolgovate oblike obraza - kratki špičasti lasje

Pričeske za diamantno obliko obraza

Najboljše pričeske za diamantne obraze so pravzaprav nekatere izmed najbolj vročih krojev in stilov, ki so v trendu danes. Za diamantno obliko obraza so značilne močne, široke ličnice in definirana, kotna brada. Ker so obrazi v obliki diamanta običajno dolgi in ozki, frizerji in stilisti priporočajo večplastno frizuro, kot so obrobje, umetni jastreb (fohawk), čopič, stransko pometanje, dlaka, dolg gladek hrbet ali teksturiran pridelek.

Moški z diamantnimi obrazi lahko razmislijo o tem, da bi si privoščili nekaj obraznih dlak, da bi omehčali brado in čeljust.

Teksturiran pridelek

Pričeske za diamantne oblike obraza - teksturirano obrezovanje

Faux Hawk (Fohawk)

Pričeske za diamantne oblike obraza - Faux Hawk (Fohawk)

High Fade z resicami

Pričeske za diamantne oblike obraza - visoko bledenje z resicami

Povlecite nazaj

Pričeske za diamantne oblike obraza - Potisnite se nazaj

Pričeske za obliko trikotnika

Modne pričeske za trikotne obraze so ponavadi daljše in večplastne. Trikotne oblike obraza poudarjajo kotne značilnosti, predvsem s tem, da je čeljust širša od ličnic. Če želite izravnati manjše čelo in ustvariti simetrijo, je idealna frizura za fante s trikotnimi oblikami obraza, da se izognete kratkim bleščanjem na straneh in na vrhu poskusite srednje dolge teksturirane pričeske, kot so pometane šiške, kotne resice in neurejeni lasje.

Glede na izrazitost čeljusti bi bila večina moških najbolje obrito.

Glavnik čez

Pričeske za trikotne oblike obraza - počešite

Zmanjšanje osebja

Pričeske za trikotne oblike obraza - Crew Cut

Teksturiran Quiff

Pričeske za trikotne oblike obraza - teksturiran quiff

Srednje bledenje z oglatimi obrobami

Pričeske za trikotne oblike obraza - Srednje bleščanje s kotnimi obrobami

Vrhunski izdelek za oblikovanje las za moške

Ker je v današnjem času na trgu toliko moških izdelkov za lase za moške, je težko vedeti, katere znamke ali izdelke za oblikovanje las uporabiti. Medtem ko so pomade, vosek in glina danes najbolj priljubljeni, se vsak najbolje obnese z različnimi pričeskami.

Za močan oprijem in sijoč zaključek nanesite pomado. Za teksturiran, naraven videz z volumnom uporabite vosek za lase, ki nudi lahkotno do srednje oprijemljivost. Za srednje dolge do dolge lase si priskrbite glino za lase, ki zagotavlja gibanje in mehko konico.

Tukaj je nekaj najboljših izdelkov za lase za moške, ki jih lahko kupite.

Predogled Ocena izdelka Cena
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 paket - Močno zadrževanje las Pomade za moške - Srednje sijoč vosek na osnovi voska brez gela za lase - Enostavno izpiranje - Celodnevno držanje za vse lase Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 pakiranje – Strong Hold Hair Pomade za moške – srednji sijaj… 14.530 pregledov 13,99 USD Kupi zdaj
TIGI posteljna glava za moške, ločljiv mat ločljiv vosek, 3 unče TIGI posteljna glava za moške, ločljiv mat ločljiv vosek, 3 unče 4.149 pregledov 9,90 USD Kupi zdaj
Imperial Barber Classic Pomade, 6 oz Imperial Barber Classic Pomade, 6 oz 1.547 pregledov 22,00 USD Kupi zdaj
American Crew Fiber, 3 oz, močno upogljivo držanje z nizkim sijajem American Crew Fiber, 3 oz, močno upogljivo držanje z nizkim sijajem 20.413 ocen 18,50 USD Kupi zdaj
AMERICAN CREW Firm Hold gel za oblikovanje, 33,8 Fl Oz AMERICAN CREW Firm Hold gel za oblikovanje, 33,8 Fl Oz 6.204 ocen 33,76 USD Kupi zdaj

Najboljši odbitki za vašo obliko obraza

Če ste v brivnici in potrebujete hiter vodnik po najboljših odbitkih za vašo obliko obraza, je tukaj preprost pregled naših priporočil. Čeprav so to na splošno najboljše moške pričeske po obliki glave, so vsi fantje različni in nekateri lahko naredijo različne kroje in sloge, ki jih drugi ne morejo.

Tukaj je nekaj najbolj kul odbitkov glede na obliko obraza:

  • Okrogla: pompadour, umetni jastreb, obrobje, stranski del, quiff in špičasti lasje z visokim bledenjem ali podrezano
  • Kvadrat: rezanje buzza, posadka, brušenje, posmeh, pompoznost, neurejen pridelek in dolg glavnik z bleščanjem ali podrezovanjem
  • Ovalna: prečesan, quiff, tekstura zadrgnjena nazaj, šiljasti lasje in Ivy League z bledenjem kože, obritimi stranicami ali podrezano
  • dolga: rez posadke, rezanje buzza, kratek stranski del, glavnik čez, kratka krtača in teksturiran pridelek s koničnimi stranicami ali nizkim bledenjem
  • Diamant: obrobje, umetni jastreb, krtačenje navzgor, stransko pometanje, neurejen vrh, dolgi zašiljeni lasje in teksturiran pridelek s kratkimi stranicami
  • Trikotnik: kratki do srednje dolgi lasje na vrhu z zoženimi stranicami ali podrezanimi

Več kul pričesk za moške si oglejte tukaj.