Kako koristiti vosak za kosu

Ako niste naučili koristiti vosak za kosu, ovaj je vodič za vas! Vosak za kosu jedan je od najboljih proizvoda za oblikovanje muškaraca. Poput pomade, korištenje voska može održati kosu glatkom i oblikovanom tijekom dana bez tvrdoće uzrokovane gelom i pjenom. Zapravo, kupnja dobrog voska za kosu ključni je korak u oblikovanju hladnih češljanja, šišanja, glatkih leđa, pompadoura ili šiljastih frizura. Iako je važno imati na umu da se ovaj proizvod za kosu najbolje koristi prilikom oblikovanja izgleda koji zahtijeva teksturiranu završnu obradu.

U nastavku ćemo vas točno naučiti kako pravilno koristiti vosak za kosu. Ovim jednostavnim koracima moći ćete nanijeti vosak i oblikovati bilo koji prirodni izgled koji želite!

Kako koristiti vosak za kosu

Kako nanijeti vosak za kosu

Evo 5 koraka za oblikovanje kose voskom.

 1. Počnite s malom količinom voska na prstu. Ovisno o količini kose koju imate, htjet ćete izvaditi količinu veličine graška. Inače, previše voska za kosu može rezultirati masnim izgledom.
 2. Vosak je tvrd proizvod pa ga morate zagrijati. Rasporedite vosak po dlanovima i trljajte ih dok se potpuno ne otope.
 3. Nanesite vosak na kosu. Počnite nanositi na stražnjoj strani glave i polako očešljajte površinu kose sprijeda. Premazivanjem tankog sloja na vrhu izbjegavate grudanje na jednom području. Također, svakako zatvorite ruke dok dosežete vrhove vlasi kako biste bili sigurni da će vrhovi dobiti neki proizvod.
 4. Počnite oblikovati kosu. Iako preporučujemo gladak naslon, bočni dio ili sličan izgled, počnite oblikovati frizuru koju želite. Ako smatrate da vam treba više voska, postupno nanosite dodatne količine.
 5. Popravite zalutale dlačice, stvorite veći volumen i dovršite stil. Posljednji korak je staviti posljednji dodir na svoj izgled.

Na kraju, ne postoji pravi ili pogrešan način stiliziranja voskom. Razvoj ritma će potrajati i što više unosite proizvod u kosu, postat ćete ugodniji za oblikovanje s njim.

Kako nanijeti vosak za kosu za muškarce

Najbolji vosak za kosu za muškarce

Ako već niste pronašli najbolji vosak za kosu, dopustite nam da date nekoliko dobrih preporuka. S toliko marki i proizvoda na tržištu, može biti teško znati kojim recenzijama i ocjenama vjerovati. U nastavku ćemo razmotriti neke od najboljih voskova za kosu za muškarce, koliko dobro drže i završavaju te druge prednosti i nedostatke koje treba uzeti u obzir prije kupnje.

TIGI Glava kreveta B za muškarce

TIGI Glava kreveta B za muškarce Mat separacijski radni vosak

The TIGI Vosak za krevet za muškarce nudi jedan od najprirodnijih izgleda, sa snažnim držanjem i čistim mat završetkom. Ovaj proizvod od voska lijepo djeluje na sve vrste kose i dužine, od kratke do duge i tanke do guste. Jednostavno ocijenjeni kao jedan od najprodavanijih voskova za kosu za muškarce, toplo vam predlažemo da isprobate ovaj proizvod za oblikovanje.

TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce 4.149 recenzija TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce

 • Ovaj proizvod izrađen je od visokokvalitetnog materijala
 • Za dečke koji žele držanje, stil i prirodnu završnu obradu
 • Pčelinji vosak, cera caranauba i mješavina polimera…

11,13 USD Kupi sada

Američka vlakna za posadu

Američka vlakna za posadu

American Crew najveće je ime u muškim proizvodima za oblikovanje. S visokim zadržavanjem i slabim sjajem, Američka vlakna za posadu dobro je za gustu, ravnu ili kovrčavu kosu. Osim što miriše na kolonjsku vodu, ovaj će vosak za kosu povećati punoću i teksturirati za prirodnu završnu obradu.

Američka vlakna za posadu, 3 oz, snažno savitljivo držanje s niskim sjajem 20.413 recenzija Američka vlakna za posadu, 3 oz, snažno savitljivo držanje s niskim sjajem

 • ŠTO JE TO: Smolasti proizvod sličan vlaknima pomaže…
 • KOME JE TO: Dobro funkcionira za osobe s nižim tjelesnim godinama…
 • KLJUČNA PREDNOST: Pruža visoko zadržavanje i slab sjaj

18,50 USD Kupi sada

Radken vosak Redken za muškarce za manevriranje

Maknite radni vosak tvrtke Redken

Redken prodaje brojne popularne proizvode za kosu za muškarce i žene, uključujući Radni vosak za manevriranje. Svojom srednjom snagom dolazi do svestranosti za oblikovanje svih vrsta frizura, što ga čini dobrom opcijom za početnike. Osim toga, ovaj vosak je lagan i prirodan, lako se stapa s kosom.

Gatsby Moving Rubber Spiky Edge

Gatsby vosak za kosu

Ako tražite jače držanje, onda Gatsby Moving Rubber serija je možda pravi izbor za vas. Proizveden u Japanu, Gatsby je visokokvalitetna marka, a njihov vosak Spiky Edge držat će vašu kosu oblikovanom i ugodno mirisati cijeli dan. Međutim, preporučujemo da ovaj proizvod koristite samo za frizure kratke do srednje duljine; čini se da ne djeluje isto tako s duljom kosom.

Prodaja GATSBY MOVING RUBBER SPIKY EDGE Vosak za kosu, 80g/2.8oz 2.044 recenzije GATSBY MOVING RUBBER SPIKY EDGE Vosak za kosu, 80g/2.8oz

 • MOĆNI UDARCI -Snažna moć držanja kose…
 • Preporučena duljina kose: Vrlo kratka, kratka
 • Snaga oblikovanja: (10/10)

9,99 USD Kupi sada

Odabir najboljeg voska za kosu za muškarce

S obzirom da većina poznatih osoba i muških modela koristi kvalitetan vosak za kosu za oblikovanje kose, vjerujemo da će pronalaženje pravog proizvoda za vas učiniti razliku u vašoj jutarnjoj rutini.