Kako obrezati zaloge

Če obrežete zaloge, lahko vaš pogled popeljete na naslednjo stopnjo. Toda s toliko različnimi slogi stranskih žil in načinov, kako si obarvate stranice v daljše lase na vrhu, se moški zlahka zmedejo. Konec koncev se moške pričeske nenehno razvijajo, včasih pa je težko slediti najbolj priljubljenim krojem in stilom. Lasje na obrazu so lahko še bolj zapleteno območje, še posebej, ker lahko definirajo celoten profil. Kljub temu pa elegantni obrazni lasje niso nujno raketna znanost, če z nekaj preprostimi koraki ugotovite, kako si brez težav obrijete ali obrežete bobice.

Sodobni moški se lahko navdihuje iz različnih stilov stranskih žil – kratkih, dolgih, tankih ali zoženih. Kratki zakladki bodo morda všeč fantom, ki želijo ohraniti gospodski videz. Na primer, zaradi obrijane britvice lahko vaša brada izgleda čista in sveža za delo. In v kombinaciji s poslovno pričesko, lahko fantje naredijo uspešen, lep slog.

Medtem pa bodo moški odbitki, ki se bolj nagibajo k kosmatim in razkuhanim, raje imeli daljše zakladke, da bi pritegnili robusten, a lep videz. Podobno lahko tudi obrezani бакice z dolgimi lasmi izžarevajo bolj svoboden slog. Vendar pa za tiste s kratkimi do srednje dolgimi pričeskami in zbledijo stožčasti zaležniki najbolje izgledajo. Pravzaprav se ti zbledeli obrazni lasje imenujejo “bledenje brade”.

Kako obrezati bočnice

Kako odrezati zaloge

Konec koncev, obrazni lasje temeljijo na osebnem slogu in okusu, kar vam omogoča, da podate izjavo brez besed. Naslednji nasveti vam bodo pomagali ugotoviti, kje razrezati zaloge in kako jih ohraniti čiste in ne glede na to, kako jih oblikujete!

  • Za začetek se prepričajte, da na obraznih dlakah ni izdelkov – to vam bo omogočilo, da jih z lahkoto pravilno obrežete in oblikujete. Če nameravate britje svojih zakladk, je najbolje, da to storite po tuširanju, ko je vaš obraz mehak.
  • Pri britju vedno uporabite kakovostno britvico. V nasprotnem primeru nastavite škarje na drugo ali tretjo nastavitev (številka 2 ali 3 ščitnika). To je najboljše izhodišče za obrezovanje vaših zaležk, ki vam omogoča, da se skrajšate, če želite!
  • Začnite briti zajčke od spodaj navzgor za natančnejši rez.
  • Mešanje je ključno pri doseganju popolnega videza. Zmešajte dolžino zabojnikov za ušesi in okoli področja templjev, da se prepričate.
  • Sedaj spremenite svoje ščipalke na drugo nastavitev (št. Št. 2), ki je zasnovana tako, da vam postriže lase po dolžini.
  • Pojdite po spodnjem delu bobnic in se prepričajte, da so lasje enakomerni in dolžine, ki vam je ljubša.

Kako odrezati zaloge

Nekatere kul pričeske zahtevajo britje za čeden videz, zato nadaljujte s temi navodili, če želite čisto obrit obraz. Nanesite malo kreme ali masla za britje in z britvico popolnoma odrežite zaloge.

Na koncu ne pozabite zaščititi in nahraniti las na obrazu! Za zdrave lase nanesite olje za brado, vosek ali vlažilno kremo.

Vrste stranskih žuljev – najboljši slogi stranskih žil

Moške pričeske so tako vsestranske, kot se pojavljajo – in kako visoko ali moderno želite iti s svojimi zalogami, je odvisno od vas. Najboljši slogi stranskih žil so doseženi s pravilno uporabo trimerjev in potrpežljivostjo, da izpopolnite želeni videz.

Ne glede na to, ali želite, da bo zob izginila, ali pa želite, da so vaši obrazni lasje divji in svobodni, si za navdih oglejte te slike.

Kratke zaloge

Kratki zaporniki so priljubljena, elegantna dolžina, ki jo izbere večina fantov! Krajši slogi so na splošno urejeni in zagotavljajo bolj profesionalen, formalni zaključek.

Kratke zaloge

Kratki zakladki + polna brada

Kratki zarezki + brada

Dolge zaloge

Dolge бакice nudijo retro videz in segajo tik nad ušesom. Če greste dlje, lahko vaše lase spremenite v ovčetine!

Obrežite bočnice z dolgimi lasmi

Krtača nazaj + klasični konus + dolgi zaležniki

Dolge zaloge za moške

Konusne zaloge

Obledele ali zožene zaloge mešajo lase ob strani in na zadnji strani glave z lasmi na obrazu. Če imate kratko moško frizuro in lahko pustite gosto, polno brado, vam priporočamo, da poskusite to!

Zbledela brada

Cool Sideburn Fade

Konusne zaloge

Konusne zaloge + polna brada

Tanke bobnice

Medtem ko je večina tankih zalogov ponavadi dolgih, je to ena od različic, ki deluje z gladkimi lasmi in nizko bledenje.

Tanke bobnice

Čiste zaloge za črne moške

Cool Thin Sideburn Styles

Oglejte si naše najljubše sloge zbledele brade ali nasvete za rast las na obrazu, če vam je bila ta objava všeč!