Kako podrezati zulufe

Podrezivanjem vaših zulufa vaš pogled možete podići na višu razinu. No, s toliko različitih stilova zulufa i načina da svoje strane izblijedite u dulju kosu na vrhu, muškarci koji uče šišati, sužavati ili brijati zulufe mogu se lako zbuniti. Uostalom, muške frizure stalno se razvijaju, ponekad otežavajući korak s najpopularnijim krojevima i stilovima. Dlake na licu mogu biti još složeniji teritorij, pogotovo jer mogu definirati cijeli vaš profil. Ipak, elegantna dlaka na licu ne mora biti nauka o raketama ako s nekoliko jednostavnih koraka shvatite kako besprijekorno obrijati ili ošišati jabuke.

Suvremeni čovjek može se nadahnuti iz raznih stilova zulufa – kratkih, dugih, tankih ili suženih. Kratki zalisci mogu se svidjeti dečkima koji žele zadržati džentlmenski izgled. Na primjer, obrijana, britva završna obrada može učiniti da vaša brada izgleda čisto i svježe za posao. A u kombinaciji s poslovnom frizurom, dečki mogu izvesti uspješan, elegantniji stil.

U međuvremenu, muške frizure koje više naginju čupavim i raščupanim možda će preferirati duže zulufe da se dopadnu grubom, ali zgodnom izgledu. Slično, ošišani zalisci s dugom kosom mogu odisati slobodnijim stilom. Međutim, za one s kratkim do srednje dugim frizurama i blijeđenjem, konusni zulumci izgledaju najbolje. Zapravo, ove izblijedjele frizure na licu nazivaju se “blijeđenje brade”.

Kako obrezati zulufe

Kako izrezati zulufe

U konačnici, dlake na licu odnose se na osobni stil i ukus, što vam omogućuje da date izjavu bez riječi. Sljedeći savjeti pomoći će vam da shvatite gdje rezati svoje jabuke i kako ih držati urednima i čistima, bez obzira na to kako ih oblikovali!

  • Za početak provjerite je li na dlakama na licu nema proizvoda – to će vam omogućiti da s lakoćom pravilno podrežete i oblikujete. Ako planirate brijati zulufe, najbolje je to učiniti nakon tuširanja kad vam je lice mekano.
  • Prilikom brijanja uvijek koristite kvalitetan brijač. U suprotnom, postavite svoje škare na drugu ili treću postavku (broj 2 ili 3 zaštitne veličine). Ovo je najbolje polazište za podrezivanje zulufa, što vam omogućuje da budete kraći ako želite!
  • Počnite brijati svoje zulufe odozdo prema gore za bliži rez.
  • Miješanje je ključno za postizanje savršenog izgleda. Pomiješajte dužinu svojih zulufa iza ušiju i oko područja sljepoočnica kako biste bili ujednačeni.
  • Sada promijenite svoje škare na drugu postavku (veličina 2 štitnika), koja je dizajnirana za podrezivanje kose po duljini.
  • Pređite donjim dijelom svojih zulufa kako biste bili sigurni da je kosa ravna i dužine koju želite.

Kako izrezati zulufe

Neke cool frizure zahtijevaju završnu brijanje radi urednog izgleda, pa nastavite s ovim uputama ako želite glatko obrijano lice. Nanesite malo kreme za brijanje ili maslaca i britvicom potpuno odrežite svoje zulufe.

Konačno, ne zaboravite zaštititi i nahraniti kosu na licu! Za zdravu kosu nanesite ulje za bradu, vosak ili hidratantnu kremu.

Vrste zulufa – najbolji stilovi zulufa

Muške frizure su svestrane koliko i dolaze – a na vama je da odlučite koliko visoko ili moderno želite ići sa svojim zaliscima. Najbolji stilovi zulufa postižu se pravilnom upotrebom trimera i strpljenjem da usavršite željeni izgled.

Želite li izblijediti zuluf ili želite zadržati kosu divljom i slobodnom, pogledajte ove slike za inspiraciju.

Kratki zalisci

Kratki zalisci popularna su, otmjena duljina koju većina momaka bira! Kraći stilovi općenito su uredno izrezani i pružaju profesionalniji, formalniji završetak.

Kratki zalisci

Kratki zulufi + puna brada

Kratki zulufi + brada

Dugi zulufi

Dugi zulufi nude retro izgled i protežu se tik iza uha. Ako idete dalje, kosu možete pretvoriti u ovčje kotlete!

Obrežite zaliske s dugom kosom

Četka leđa + klasični konus + dugi zulufi

Dugi zulufi za muškarce

Konusni zulufi

Izblijedjeli ili suženi zalisci stapaju kosu sa strane i sa stražnje strane glave u kosu s lica. Ako imate kratku mušku frizuru i možete pustiti gustu, punu bradu, preporučujemo vam da probate ovo!

Izblijedjela brada

Cool Sideburn Fade

Konusni zulufi

Konusni zulufi + puna brada

Tanki zalisci

Iako većina tankih zulufa ima tendenciju da bude dugačka, ovo je jedna varijacija koja djeluje s glatkom kosom i niskim blijeđenjem.

Tanki zalisci

Očistite zaliske za crnce

Cool Thin Sideburn Styles

Pogledajte naše omiljene stilove izblijedjenja brade ili savjete o rastu dlaka na licu ako vam se svidio ovaj post!