Kako uporabiti strižnike za striženje moških las

Če strižete moške lase, boste morali vlagati v strižnike za lase in se naučiti, kako jih uporabljati. Mnogi fantje so si doma začeli strižiti lase. Učenje striženja las s ščipalkami ponuja številne prednosti, od prihranka časa in denarja do rednega striženja. Frizura se morda zdi izziv za začetnike, vendar je uporaba strižnikov enostavna z malo vaje, potrpljenja in poznavanja osnov. Prave električne ščipalke so priročne, zmogljive in trpežne, kar omogoča, da stroj brez težav drsi po laseh za hitro striženje sam. Ne glede na to, ali brenčite po glavi ali bledite ob bokih in nazaj, vam bo ta priročnik za začetnike pomagal pri striženju las za profesionalno pričesko.

Kako uporabljati strižnike za lase

Najboljša strižnica za lase za začetnike

Če se boste lotili striženja doma, je za dobro frizuro bistveno vlagati v prave strižnike. Stroji za striženje las za začetnike so enostavni za uporabo, dovolj močni, da razrežejo vse vrste las in so opremljeni s kompletom varoval.

Ugodne škarje so lahko žične ali brezžične, vendar priporočamo, da porabite nekaj več, da dobite stroj ene izmed najboljših blagovnih znamk, kot so Wahl, Andis in Babyliss Pro.

Najboljša strižilca za lase za začetnike so Wahl Elite Pro visoko zmogljiv komplet za striženje, Wahl litij-ionske akumulatorske škarje za lase, in Wahl Color Pro.

Najboljša strižnica za lase za začetnike

Wahl Elite Pro

Kot eden izmed najbolj priljubljenih strižnikov Wahl na trgu, Komplet za frizuro Elite Pro Home ponuja odlično ravnovesje med zmogljivostjo in vrednostjo. Z ostrimi rezili iz nerjavečega jekla in zmogljivim motorjem bo ta žičnati strojček za striženje z lahkoto prerezal vse vrste las.

Rezila za samoostrenje so trpežna in v kompletu je kompleten komplet ščitnikov za vse dolžine las. Glavniki bodo uporabni, če želite na vrhu izrezati buzz ali posadko ali če želite zbledeti hrbet in stranice.

Z doživljenjsko garancijo lahko zaupate, da vam bo Wahl Elite Pro trajal več let in še naprej deloval na visoki ravni.

Prodaja Wahl Clipper Elite Pro visoko zmogljiva domača frizura & amp; Komplet za nego moških - električna ščipalka za lase - model 79602 Visoko zmogljiva domača frizura Wahl Clipper Elite Pro & Komplet za nego moških – električna ščipalka za lase – model 79602

 • Najboljša natančna rezila – samoostrenje, ostane…
 • Secure-Fit Premium ščitniki s sponkami iz nerjavečega jekla…
 • Zmogljiv & Vzdržljiv motor – tih, tiho…

47,67 USD Kupi zdaj

Akumulatorske škarje za rezanje Wahl

The Wahl litij-ionski akumulatorski aparat za striženje je popolna izbira za fante, ki si želijo striženje las začeti doma. Cenovno ugodne in enostavne za uporabo, te akumulatorske škarje za lase so narejene z vrhunskimi samoostrilnimi rezili. V kombinaciji z robustnim motorjem, ki ponuja odlično rezanje, bo ta stroj drsel po vaših laseh, ne da bi se prijel ali potegnil.

Konična ročica na straneh naredi ta stroj odličen za odtenek las, odbitke in druge kratke pričeske.

Litij-ionska baterija za polnjenje ponuja 2 uri delovanja pri enem polnjenju in ima 15-minutno funkcijo hitrega polnjenja. Ta komplet za striženje je opremljen z 12 robustnimi ščitniki, ki vam bodo omogočili, da naredite poljubno frizuro.

Za kombinacijo udobja, udobja in moči s temi akumulatorskimi strižniki Wahl ne morete zgrešiti.

Wahl Clipper litij -ionski akumulatorski komplet za striženje las - nego za polnjenje & amp; Komplet za obrezovanje z 12 vodilnimi glavniki za glave, brado & amp; Nega celotnega telesa - model 79608 2.174 ocen Wahl Clipper litij -ionski akumulatorski komplet za striženje las – nega za polnjenje & Komplet za obrezovanje z 12 vodilnimi glavniki za glave, brado & Nega celotnega telesa – model 79608

 • Brezžični priročnik: Moč strižnih žic…
 • Hitro polnjenje: Opremljeno s 15-minutnim hitrim polnjenjem…
 • Gladko rezanje vsakič: natančnost samoostrenja…

49,99 USD Kupi zdaj

Wahl Color Pro

The Wahl Color Pro je še en odličen model za domačo uporabo. Te akumulatorske ščipalke imajo samoostrilne rezila iz nerjavečega jekla, ki jih je mogoče odstraniti in oprati. Poceni in zanesljiv, ta stroj poganja zanesljiv motor in NiMH polnilna baterija s 60 minutami delovanja.

Družba je pri izbiri dolžine las poenostavila barvno označevanje ščitnikov. Ti glavniki se tesno pritrdijo na stroj in vključujejo številke in dolžine odbitkov, da se izognete zmedi.

Wahl Color Pro je kot najboljši poceni stroj za striženje, ki ga boste našli, kakovosten izdelek zaupanja vredne blagovne znamke, ki vam bo brez težav ostrigel lase.

Prodaja Akumulatorska strižnica za lase Wahl Color Pro & amp; Trimer - enostavni barvno vodeni glavniki - za moške, ženske in amp; Otroci - model 9649 Akumulatorski aparat za striženje las Wahl Color Pro & Trimer – enostavni barvno vodeni glavniki – za moške, ženske & Otroci – model 9649

 • Brezžični priročnik – Color Pro Cordless je…
 • Barvno označeni vodniki – Iskanje in…
 • Higiensko nego – Ker so naša rezila…

27,85 USD Kupi zdaj

Kako uporabljati strižnike za lase

Ko prvič uporabljate ščipalke za lase, boste želeli porabiti čas za rokovanje s strojem in se seznaniti s funkcijami. Začnite tako, da izdelek poberete, ga držite v rokah, da občutite njegovo težo, in poskusite z različnimi ročaji, da poiščete najbolj udobno. Vklopite in izklopite, da slišite brenčanje, da boste vedeli, kako tih ali glasen bo, ko ga uporabljate.

Če nameravate lase zbledeti, porezati ali obrezati različne dolžine, poiščite prave glavnike in jih pritrdite na ščipalke, da se prepričate, da se varno prilegajo. Za fante z brezžičnimi ščipalkami orodje pred striženjem napolnite do konca.

Kako strižiti lase s ščipalkami

Pri striženju las morate upoštevati te nasvete in zvijače:

 1. Začnite s čistimi, opranimi lasmi pred striženjem.
 2. Poskrbite, da bodo vaši lasje suhi ali rahlo vlažni, da jih ne obrežete prekratko.
 3. Začnite z velikostjo ščitnika za daljše lase in po potrebi skrajšajte.
 4. Za striženje las proti smeri rasti vedno uporabite električne škarje.
 5. S trdno roko in rahlim pritiskom zaženite stroj navzgor ob straneh in nazaj.
 6. Stroji za striženje naj bodo poravnani ob glavi in ​​večkrat obrezujte isto površino, da dobite enakomerno dolžino.
 7. Ko strižete lase na vrhu, začnite s sprednje strani in se pomaknite do zadnjega dela glave.
 8. S prirezovalnikom očistite lasišče okoli bočnic, ušes in vratu.
 9. Umijte si lase in preglejte pričesko.

Kako strižiti moške lase s ščipalkami

Korak 1

Preden se lotite striženja las, se morate odločiti za dolžino. Če prvič uporabljate ščipalke, priporočamo, da uporabite ščitnik, ki je nekoliko daljši od želene dolžine las. Tako boste dobili blažilnik za napake in preprečili, da bi lase skrajšali prekratko.

Številka 3 ali 4 je dobra dolžina za buzz cut, številka 7 ali 8 pa je lahko dovolj dolga za posadko.

Tu so številke in velikosti ščitnikov:

 • Številka 1-ena osmina palca
 • Številka 2-četrtina palca
 • Številka 3-tri osmine palca
 • Številka 4-pol palca
 • Številka 5-pet osmin palca
 • Številka 6-tri četrtine palca
 • Številka 7-sedem osmin palca
 • Številka 8 – en palec

Če je potrebno, lahko vedno skrajšate lase, vendar las ne morete ponovno zrasti. Pred prirezovanjem vedno preverite, ali imate pravi nastavek za glavnik.

Kako strižiti moške lase s ščipalkami

2. korak

Profesionalni brivci se vedno začnejo z brenčanjem ob straneh. Začnite na dnu, postrižite strižnike ob strani glave in lase postrižite v smeri rasti. Napravo zaženite navzgor in potegnite zapestje navzgor, ko pridete do konca območja, ki ga želite izrezati.

Večkrat pojdite skozi isti odsek, da zagotovite enakomeren rez, ko delate proti zatilju. Ko je ena stran končana, preklopite na drugo stran in nadaljujte postopek. Ušesa povlecite navzdol in se izognite liniji las.

Če greste po isti dolžini po vsej glavi, lahko še naprej strižete lase na vrhu. Če želite zbledeti stranice in hrbet, pritrdite nekoliko krajši ščitnik in sledite istemu postopku, le da boste zdaj začeli samo obrezovati stranice. Ne pozabite udariti po zapestju in pustite, da glavnik postopoma pomeša vaše lase.

Kako uporabiti strižnike za striženje las

3. korak

Ko končate s stranicami, je čas, da se premaknete nazaj. Ko strižete lase zadaj, začnite pri dnu vratu in škarje potisnite navzgor po glavi. Stroj držite enakomerno z lasiščem, da povečate količino brenčajočih las. Če je potrebno, se dosledno ustavite in preglejte območje z ogledalom. Cilj je, da se hrbet po dolžini ujema s stranicami.

Kako strižiti moške lase s ščipalkami za začetnike

4. korak

Ko strižete lase na vrhu glave, začnite na sprednji strani glave (blizu čela) in z električnimi ščipalkami zaženite nazaj. Če želite ustvariti brezhiben prehod, boste želeli kratke lase na straneh z daljšimi lasmi na vrhu, zato za ustrezno striženje uporabite ustrezno velikost ščitnika. Daljše pričeske so primerne tudi za fante z redčenimi lasmi, odmikajočimi se lasmi in plešami.

Ko preverjate, ali je frizura enakomerna, lase počešite v isti smeri. Za področja z debelimi grobimi lasmi, ki jih je težko postriči s škarjami, razmislite o uporabi škarij.

Striženje las s ščipalkami

5. korak

Na koncu morate lase očistiti s trimerji. Uporabite kakovostne škarje za lase, da si obrijete izrez, obrežete okoli ušes in čela ter oblikujete zakladke za svež videz. To lahko dosežete tudi z uporabo ščipalk brez ščitnika.

S časom in osredotočenostjo se lahko naučite strižiti lase s ščipalkami in ustvarjati odbitke, ki so videti enako dobro kot tisti, ki jih dobite v brivnici. Ko eksperimentirate z striženjem doma, poskrbite, da boste vlagali v najboljše strižnike za lase, ki si jih lahko privoščite. Kakovosten stroj bo olajšal doseganje dobre frizure in vam prihranil denar v prihodnjih letih.