Kako uporabljati Pomade

Ta priročnik pomaga fantom, da se naučijo uporabljati pomado za oblikovanje najboljših moških pričesk. Ker večina kul moških odbitkov potrebuje nekakšen izdelek za lase, je odločilno, kako nanesti pomado na lase, ključnega pomena. Ne glede na to, ali te pričeske s pomadami zahtevajo volumen, držanje ali teksturo, vas bomo natančno naučili, koliko pomade uporabite in kako svoje kratke lase oblikovati s pomado.

Ko boste preučili ta vodnik po korakih, boste vedeli, kako pravilno uporabiti pomado za oblikovanje zaobljene, konice, pompadourja, quiffa ali glavnika. Tukaj je vse, kar morate vedeti o pomadi!

Kako uporabljati Pomade

Kaj je Pomade?

Mnogi najboljši izdelki za lase za moške se imenujejo “pomade”, toda kaj je pravzaprav pomada?

V preteklosti so bile moške pomade izdelki na oljni osnovi, ki so jih uporabljali v mastnejših pričeskah, ker so zagotavljale gladek, sijoč videz. Žal je pomade na osnovi olja težko sprati in včasih lahko povzročijo akne. Danes so najboljše pomade na vodni osnovi.

Kaj je Pomade

Priljubljene pomade, topne v vodi, so v različnih formulah, ki fantom ponujajo različne oprijeme, zaključke in sestavine za vse vrste las in stilov. Poleg tega vse najboljše blagovne znamke pomade, vključno s Suavecito, Layrite, Imperial Barber, Baxter of California, Uppercut in American Crew, prodajajo izdelke na vodni osnovi.

Predogled Ocena izdelka Cena
Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 paket - Močno zadrževanje las Pomade za moške - Srednje sijoč vosek na osnovi voska brez gela za lase - Enostavno izpiranje - Celodnevno držanje za vse lase Suavecito Pomade Firme (Strong) Hold 4 oz, 1 pakiranje – Strong Hold Hair Pomade za moške – srednji sijaj… 14.530 pregledov 13,99 USD Kupi zdaj
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade za moške, 2 sp. Oz 3.860 mnenj 23,00 USD Kupi zdaj
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz 4.233 mnenj 18,00 USD Kupi zdaj

Več o prednostih pomade v primerjavi z voskom v primerjavi z gelom!

Kako nanesti Pomade

Če želite pomado pravilno nanesti na lase, jo morate vedno ogreti tako, da jo drgnete med dlani, kot je navedeno prej. Nato sledite tem korakom za oblikovanje las s pomado.

Z obema rokama vmasirajte pomado v lase povsod, ne osredotočite se le na en del. Ko se pomada enakomerno porazdeli po laseh, začnite oblikovati želeno pričesko.

Za lase, ki so polizani, večkrat speljite roke ali glavnik spredaj nazaj. Če oblikujete stranski del ali se razčesate, poiščite svoj naravni del in začnite lase umivati ​​na stran. S konicami potegnite lase naravnost navzgor od korenin. In za teksturirane ali neurejene pričeske vas prosimo, da jih oblikujete z glavnikom in nato teksturirate s prsti.

Za dodaten oprijem in volumen bodo fantje razmislili o sušenju las na mestu. Nekateri moški raje posušijo lase po nanosu pomade, drugi pa raje najprej oblikujejo in posušijo, ko končajo.

Kako nanesti Pomade

Vrste Pomades

Pri nakupu pomade odločitev olje proti vodi ni vaša edina skrb. Kot smo omenili, obstajajo različne vrste pomad, ki ponujajo srednje do močne oprijeme, mat do zmerno do visoko sijaj, sestavine iz gline ali voska itd..

Na splošno bodo za debele lase in velike pričeske potrebne močne oprijemljive pomade, medtem ko se tanki ali tanki lasje in ohlapni slogi obvladajo z nizkimi ali srednjimi oprijemi. Nazadnje, teksturirane pričeske je najbolje oblikovati s pomadami iz gline ali voska, kot je American Crew Fiber.

Nanesite Pomade na mokre ali suhe lase?

Eden najtežjih delov uporabe pomade ni vedeti, ali jo nanesti na mokre ali suhe lase. Večino pomad je treba nanesti na brisače posušene, vlažne lase-ne popolnoma suhe ali mokre. Želite ravno pravo količino vlage, da se izdelek za oblikovanje enakomerno porazdeli, še posebej za fante s kodrastimi ali valovitimi lasmi.

Pomade pričeske

Suhi lasje absorbirajo preveč, zato je težko delati, mokri lasje pa razredčijo oprijem in lase naredijo skupaj. Glede na to nekatere pomade posebej predlagajo nanašanje na mokre ali suhe lase, zato preberite navodila.

Pri oblikovanju las s pomado je treba upoštevati še to, ali želite sijaj ali mat teksturo. Običajno je nanos pomade na suhe lase dober za teksturirane pričeske.

Koliko pomade za uporabo

Ko gre za količino pomade, je vedno odgovor “odvisno”. Čeprav zelo priporočamo, da začnete z majhno količino in po potrebi nanesete več, nekatere moške pričeske preprosto potrebujejo več izdelka, zlasti za fante z debelimi lasmi.

Koliko pomade za uporabo

Konec koncev je lažje lasem dodati več pomade, kot pa jih odstraniti, zato začnite s kazalcem. Zdaj ga prenesite na dlan druge roke in drgnite dlani in prste skupaj, dokler pomada ne prekriva enako obeh rok.

Najboljši način uporabe Pomade

Na koncu ni absolutno pravilnega ali napačnega načina, da pomado vnesete v lase. Če vam deluje način oblikovanja las s pomado, potem še naprej uporabljajte svoj izdelek za oblikovanje, kot se vam zdi primerno.