Pregled kompleta tetovaža Dragonhawk

DragonHawk komplet za tetoviranje izvrsna je početna oprema za sve nadobudne umjetnike tetovaža. Po čemu se ističe ističe u našem pregledu.

Početni komplet za tetoviranje Dragonhawk

Iako je bilo vrijeme kada je tetoviranje bilo iznimno zanimljivo, u posljednjih nekoliko desetljeća naglo se povećalo.

Na vrlo sličan način kao i činjenica da je izrada tetovaža u današnje vrijeme nevjerojatno popularna, pa je i dizajniranje i izrada tetovaža.

Više se na to ne gleda kao na specijalističku vještinu (dobro je, ali sve više ljudi to pokušava, to je ono što doista govorimo). S internetom i toliko mnogo tvrtki koje se bave pružanjem dat-a-go tetovaža vani, možda ćete biti zainteresirani za početak tetoviranja.

U našem pregledu DragonHawk Tattoo Kit, objašnjavamo zašto ovaj početni komplet trebate uzeti u obzir.

Pravi alati za posao

Očito je da svaki zanat ima posebnu opremu koju morate koristiti kako biste ga pravilno izveli. Što se tiče tetoviranja, nije ništa drugačije – potrebni su vam odgovarajući alati trgovine kako biste stvorili trajne tetovaže bilo na svom tijelu ili tijelu voljne žrtve … mislimo na subjekt.

Ne brinite, ne pokušavamo vas oboriti prije nego što ste zaista pokušali letjeti. To uključuje strojeve za oblaganje (za stvaranje zadivljujućih obrisa vašeg umjetničkog djela) i strojeve za zasjenjivanje (za bojenje tih obrisa i njihovo oživljavanje).

Kao što smo napomenuli na početku, postoji mnogo tvrtki koje se bave uslugama početničkih tetovaža. Jedan je DragonHawk. Sjajno ime, ha? To nije sve što je super u vezi ove tvrtke.

Veterani u industriji, i cijenjeni, DragonHawk iskoristili su svoju domišljatost i iskustvo za stvaranje nevjerojatnih strojeva za tetoviranje, napajanja i raznih drugih dodataka o kojima ćete nesumnjivo saznati više nastavljajući svoj put do potencijalne tetovažne veličine.

Pogledajmo pobliže.

Početni komplet DragonHawk

Prije nego nastavimo dalje, pogledajmo što točno dobivate s ovim kompletom.

  • 3 Strojevi za tetoviranje obloga
  • 3 Strojevi za tetoviranje zasjenjivanja
  • Vježbajte kožu (Nema smisla uništavati vašu savršenu ljupku kožu i rad bilo kojeg drugog umjetnika za tetoviranje koji imate na tijelu ili bilo koga drugog po tom pitanju, kada možete vježbati na koži za vježbanje. Novo u tetoviranju? Zakopčajte se, to nije gotovo najčudnija stvar koju ćete ikada čuti izgovorenu.)
  • Sterilizirane igle koji su spremni za upotrebu
  • Neki tinta (iako ne puno, dovoljno za početak i upoznavanje s opremom)
  • Napajanje (Opet, nije najveći … o tome malo kasnije)
  • Slučaj držati ga u sebi

Zadivljeni smo i impresionirani DragonHawkom jer maloprodajna cijena ovog kompleta ne odgovara onome što dobijete za svoj novac.

Zaista nema natjecanja, to nam je najdraži početni komplet od svih početnih kompleta.

Tinta je loša, to se uglavnom čini s obzirom na ove početne setove jer tinta, dobre stvari mogu biti skupe, pa tvrtke vole rezati kutove gdje mogu.

No, isplativost žrtvovanja kvalitetnih tinte sve su lijepe stvari koje smo gore naveli.

Treba li vam doista 6 strojeva za tetoviranje?

Znamo na što mnogi od vas misle. Previše pištolja za tetoviranje sugerira da netko nešto nadoknađuje.

Možda se pitate ako ste tek počeli s tetoviranjem zašto postoji toliko mnogo strojeva u jednom setu.

Glavni razlog je taj što strojevi mogu poslužiti u različite svrhe, a to je osobito istinito ako pokušavate raditi na velikom području sa samo jednim pištoljem kojemu stalno nestaje tinte ili se pregrijava.

Pa, kad počnete dizajnirati ona komplicirana veličanstvena umjetnička djela koja želite pretvoriti u zadivljujući komad ruke ili noge, trebate više od samo jednog ili dva pištolja.

Možete li zamisliti frustraciju zbog toga što morate zamijeniti tintu u svojim pištoljima za pojedinačno zasjenjenje i podstavu? Samo da ih treba ponovno zamijeniti.

Imajući spremno nekoliko različitih strojeva za tetoviranje s odgovarajućom tintom u boji u svakom, možete se jednostavno prebacivati ​​s jednog stroja na drugi i omogućiti umjetnost da se ne ometa cijeli proces.

Ono što volimo

Ako to nismo dovoljno naveli, zaista volimo činjenicu da je ovo pakiranje jednostavno, dobro prepuno opreme i pribora. Nije čak ni najskuplji na tržištu, ali čini se da bi trebao biti. Strojevi su visoke kvalitete i izrađeni su od lijevanog željeza kako bi osigurali veliku magnetsku i električnu vodljivost.

Sviđa nam se i koža za vježbanje. To nam se sviđa jer ne želimo dobivati ​​stotine e -poruka koje nam govore kako joj je taj i takav dečko uništio lice jer joj je pokušao tetovirati set zuluba pored njezinih ušiju.

Vježbajte kožu neophodna je, no kad joj ponestane, isprobajte i kožu od povrća ili voća.

Ono što nam se ne sviđa

Loše strane ovog skupa nisu iskreno iskrene. Tinte mogu biti prilagođene veganima, ali nisu baš umjetničke.

Međutim, kako se budete poboljšavali i kako ih ponestaje, samo si priuštite neke nove setove i spremni ste za početak.

Ni napajanje nije najbolje, ali što smo onda očekivali za tako nisku cijenu? Ne može se imati sve.

Donja linija

Zaista, na ovo morate gledati kao na ulaganje, ako tek počinjete eksperimentirati s tintom, iglama i umjetnošću.

To nije najbolji set na svijetu, ali je dobro polazište.

Napajanje neće trajati dugo, ali postoje neki odlični. Dakle, kad se bolje upoznate s osjećajem strojeva i možete nacrtati ravne linije i (namjerno) iskrivljene linije, uložite u komade koji su vam potrebni.

Za sada uživajte u radosti tetoviranja nasumičnih komada pretvarane kože i usavršavanja tih vještina. Nadamo se da će se ovaj DragonHawk pregled pištolja za tetoviranje pokazati korisnim.

Jeste li već koristili ovaj komplet? Kako je bilo? Voljeli bismo čuti o vašem iskustvu u odjeljku komentara!