50 najboljih kratkih frizura za muškarce

Što se tiče muške kose, kratke frizure popularan su stil koji izgleda elegantno i muževno. Kratku kosu je lako ošišati, jednostavno je oblikovati i ne treba joj puno održavanja, što dečkima omogućuje stvaranje savršenih frizura. Bez obzira trebate li poslovno profesionalno šišanje za posao ili hladan i ležeran stil za školu, treba uzeti u obzir nekoliko sjajnih frizura za dečke s kratkom kosom. Neki će muškarci htjeti kratke strane s duljom kosom na vrhu za moderan i moderan izgled, dok bi drugi radije htjeli izblijediti s kratkim vrhom za robustan stil.

S toliko različitih stilova kratkih frizura može biti izazov odabrati pravu mušku frizuru koju ćete isprobati. Kako bismo vas inspirirali idejama, sastavili smo popis najboljih kratkih frizura za muškarce koje ćete dobiti upravo sada. Od izblijedjenja i podrezivanja sa strane do šišanja i češljanja na vrhu, istražite ove kratke muške frizure kako biste pronašli cool krojeve i trendi stilove koje ćete voljeti.

Muške kratke frizure

Kratke muške frizure

Posada Cut

Posječeni kroj jednostavna je kratka frizura koja nudi bezvremenski i otmjen izgled. Ova klasična muška frizura ima kratku kosu na vrhu s još kraćim rezom sa strane i s leđa. Većina dečki će od svog brijača zatražiti izblijedjenje ili podrezivanje kako bi nadopunilo duži vrh. Frizura sa šišanjem može biti oblikovana teksturom, neuredna, šiljasta ili pomerena u stranu. Da biste oblikovali kroj posade, htjet ćete upotrijebiti dobar proizvod za mušku kosu poput mat pomade, voska ili gline. Dečki s tankom ili prorijeđenom kosom trebali bi koristiti glinu za teksturiranu završnu obradu zbog koje će njihova kosa izgledati gušća.

Posada Cut

Šišanje sa posadom

Češalj više

Češalj preko je moderna muška frizura koja odiše klasom i stilom. S kratkim stranama i duljom kosom na vrhu, češalj preko frizure obično se reže blijedi ili podrezan. Možete birati između mnogo različitih vrsta blijeđenja, uključujući nisko, srednje, visoko, blijeđenje s kožom i padom. Kratki češalj preko radi dobro se slaže sa svim tipovima kose, stvarajući poslovnu profesionalnu frizuru za dečke koji žele elegantan i svestran izgled. Za nervozan dodir, uvijek možete zamoliti svog brijača da obrije tvrdi dio radi definiranijeg stila.

Češalj više

Češljajte preko izblijedjelih frizura

Uvenuti

Fade je kratka frizura koja se stiže sa strane i natrag, dajući dečkima moderan i jednostavan za održavanje koji izgleda elegantno. Frizura koja će izblijediti će se suziti sa strana i spojiti kosu kraće za besprijekoran završetak. Ova tehnika šišanja može se kombinirati s mnogo različitih kratkih frizura kako bi se stvorio kontrast s duljom kosom na vrhu. Nisko sužavanje blijedosti idealno je za poslovne profesionalne stilove, dok visoko blijeđenje pruža oštar i seksi rez. Srednje blijeđenje može biti savršena opcija između visokog i niskog, sužavajući kosu za uravnotežen izgled.

Šišanje na kratko

Fade frizure

Quiff

Quiff je postao jedna od najpopularnijih frizura za muškarce, nudeći elegantan i elegantan izgled koji odlično pristaje kratkoj kosi. Frizura s quiffom često je uparena s podrezivanjem ili izblijedjenjem koje pokazuje teksturu i oblikovanje duže kose na vrhu. Prilikom oblikovanja koristite jaku pomadu ili vosak kako biste povećali volumen i stvorili ležeran izgled. Ako tražite moderan stil, quiff je i dalje cool trend brijačnice.

Quiff frizura

Moderni teksturirani quiff

Buzz Cut

Buzz cut je vrlo kratka frizura koja izgleda sjajno s gustom kosom za grub stil. Ova frizura inspirirana vojskom dolazi s kratkom kosom po cijeloj glavi, što je čini frizurom koja se ne zahtijeva održavanje za dečke koji žele jednostavan i jednostavan izgled. Za modernu varijaciju, možete zatražiti od svog brijača frizuru koja će izblijedjeti sa strane i s leđa. Buzz cut fade može se upariti s linijom za čišćenje linije kose i naglasiti oštru mušku frizuru. Bez obzira želite li sami ošišati kosu kod kuće profesionalnim škarama ili vam samo treba klasična prečica za ulazak u brijačnicu, s ovim stilom vrijedi eksperimentirati.

Buzz Cut

Buzz Cut Fade

Francuski Crop Top

Francuski usjev šarmantan je muški stil koji ima kratku kosu sa strana i duži rub. Ova frizura sa šišanjem obrezana je s izblijedjenjem kako bi naglasila kraću frizuru na vrhu. Slično kao kod Cezara, blijeđenje vrha usjeva često se oblikuje nanošenjem mat pomade, a zatim češljanjem kose prema naprijed. Šiške sprijeda mogu biti napuknute ili tupe, ali izgled je nedvojbeno šik i prirodan. Dobro prilagođen dečkima s gustom, ravnom i valovitom kosom, ovaj ošišan stil može biti način da promijenite svoj stil.

Francuski usjev

Crop Top Fade

Neuredna kosa

Ako se želite istaknuti, neuredna frizura može biti lagan izgled za dečke koji žele oštar i opušten stil. Kratki neuredni stilovi bez napora su hladni i jednostavni za postizanje, omogućujući vam da raščešljate kosu za labav i zabavan završetak. Laganim sredstvom za oblikovanje rukama stvorite razbarušen izgled ili jednostavno pustite da vam kosa prirodno opada.

Neuredna kosa

Kratke neuredne frizure

Undercut

Undercut je moderna muška frizura koja ima ikonski i moderan način rezanja kratkih strana. Frizura podrezana podšišana je po cijeloj dužini, stvarajući ravnomjerno šišanje sa svih strana i s leđa. Neki dečki će uparivanje podreza s fadeom za miješani rez, dok većina preferira nepovezani rez koji je definiran i različit. Podrezivanje se može upariti s različitim vrstama kratkih frizura, poput glatkih leđa, češljanja, lažnog jastreba i pompadoura za stvaranje cool stilova.

Podšišane frizure

Kratko podrezivanje

Ošišana kosa

Slick back retro je frizura koja zahtijeva češljanje kose ravno unatrag za elegantan izgled. Za moderan stil, dečki će htjeti spojiti glatku frizuru s kratkim izblijedjenjem ili podrezivanjem sa strane kako bi istaknuli dužu kosu na vrhu. Idealno za ravne guste pramenove, zalizana kosa može se oblikovati jakom pomadom ili voskom. Za tanku ili prorijeđenu kosu razmislite o upotrebi mat proizvoda za teksturiranu prirodnu završnu obradu koja će vašoj kosi dati puniji izgled.

Ošišana kosa

Kratko ošišana zadnja kosa

Šiljata kosa

Posljednjih godina šiljaste frizure vratile su se u modu, nudeći odvažan i hladan izgled. Šiljaste frizure privlačne su za tinejdžere i mladiće koji se žele istaknuti. Sa suženim blijeđenjem ili nepovezanim podrezivanjem, kratka šiljasta kosa izgleda najbolje kada se prirodno stilizira za teksturiranu završnu obradu. Za oblikovanje debelih šiljaka upotrijebite proizvod za oblikovanje od mat voska ili gline.

Šiljasta frizura

Šiljaste frizure za muškarce

Ispuhati

Napuhavanje je kraći stil s podšišanim stranama i duljom kosom na vrhu koja je počešljana prema gore. U kombinaciji sa šišanjem koja se smanjuje, ova nova frizura izgleda svježe i glatko za sve prigode. Za ispuhavanje trebat će vam kvalitetan proizvod za kosu, četka i sušilo za kosu. Nanesite svoj proizvod za oblikovanje po cijelom i prstima podignite pramenove. Na laganoj vatri koristite sušilo za kosu kako biste zadržali stil.

Ispuhati

Blowout Taper Fade frizura

Bočni dio

Bočni dio je klasična gospodska frizura koja je izdržala test vremena. Savršeno kao ležeran i svečan stil, frizura sa strane obično počinje sa suženim ili izblijedjelim stranama kako bi stvorila potreban kontrast. Za oblikovanje, kratka kosa na vrhu češljem je pomerena sa strane. Zadržite izgled retro i mokar s pomadom visokog sjaja ili nanesite mat proizvod za oblikovanje za teksturiranu završnu obradu. Za nervozan dodir zamolite svog brijača da vam obrije tvrdi dio kose ili kosu u kosu. Bočni dio odiše elegancijom kao uredan i strukturiran izgled.

Šišanje sa strane

Bočni dio blijedi

Faux Hawk

Umjetni jastreb moderan je stil za dečke koji žele ukroćenu verziju mohawka. Poznata i kao fohawk, ova privlačna kratka frizura nudi moderan i svestran izgled koji je odličan za kratku kosu. Sa suženim stranama izblijedjelim stranama, možete oblikovati umjetnog jastreba tako da kosu nataknete na vrh i gurnete pramenove prema sredini glave. Manje ekstremno od tradicionalnog mohawka, kratki umjetni jastreb izblijedio je cool frizura koju svaki momak može isprobati.

Faux Hawk

Faux Hawk Fade

Visoko i zategnuto

Visoka i uska je vrlo kratka vojna frizura koja ima izblijedjelu kožu sa strane i leđa s kratkim stilom na vrhu. Ova frizura s lakim održavanjem dobro funkcionira s ravnom, valovitom ili kovrčavom kosom i dat će vam muževan čist izgled koji se lako čupa. Bez obzira želite li svježi ljetni kroj ili jednostavan stil tijekom cijele godine, visoko i čvrsto izblijedjenje može se oblikovati s lakoćom.

Visoko i zategnuto

Visoka i uska frizura

Ivy league

Ivy League je vrsta muške kraće frizure sa suženim stranama i bočno pometenim vrhom. Kao kombinacija bočnog dijela i šišanja, frizura iz Ivy League izgleda pametno i profinjeno, što je čini očitim izborom za prefinjene dječake i modernu gospodu. Koristeći lagani proizvod za kosu, ovaj sofisticirani stil postignut je obrubom sa strane za uglađen izgled.

Kratka frizura iz Ivy League lige

Ivy League Fade frizura

Fringe

Šiške su cool frizura za moderne dečke koji žele oblikovati dužu kosu sprijeda. Šišanje s resama dolazi sa suženim stranama i kratkom kosom na vrhu s nešto dužim šiškama. Popularan među tinejdžerima i mladićima, ovaj je stil okrenut prema naprijed kako bi pokrio dio čela. Bilo da ga držite urednim i strukturiranim ili neurednim i bezbrižnim, izgled je mladenački i elegantan.

Šišanje s resama

Frizura za muškarce

Mohikanac

Mohawk je oštra frizura koja obično ima obrijane strane i traku kose na sredini glave. Dok tradicionalna verzija zahtijeva glatko obrijane strane, moderni mohawk dolazi s izblijedjenjem za manje dramatičnu frizuru. Mohawk fade dolazi u mnogim stilovima, pa nekim momcima daje loš dječački izgled kakav žele. Ako više volite kraći vrh, možete dobiti široki i debeli mohawk s visokim blijeđenjem kože. Upotrijebite proizvod s visokim učvršćivanjem kako bi kosa bila podignuta i šiljata cijeli dan.

Mohikanac

Mohawk Fade frizure

Ružičasta boja

Pompadour je frizura velikog volumena koja se posljednjih godina vratila. Kratki pompadour dolazi s dodatnim volumenom i duljinom sprijeda, dopuštajući dečkima da stvore prepoznatljiv pompoz za taj gladak stil.

Kratki Pompadour

Pompadour Fade Undercut

Side Swept Undercut

Za dečke s kratkom do srednje duljinom kose, sa strane obrubljena podšišnica nudi seksi moderan izgled koji je teško nadmašiti. Kratke strane su čiste i konzervativne za modernog gospodina, ali začešljana kosa ostaje lepršava i razigrana. Dečki sa srednje kratkom kosom mogu koristiti laganu kremu za kosu ili pomadu za savršen završetak.

Podšišane, ošišane sa strane šišanje

Kratka strana Swept Undercut

Kratka kosa s bradom

Podignite svoju kratku frizuru na višu razinu s bradom za grubo lijep izgled. Guste brade mogu biti izvrstan način da svom stilu dodate još jednu dimenziju. Da biste zadržali čist izgled, redovito održavajte i njegujte kosu na licu radi čistog, ali muževnog dodira.

Kratka kosa s bradom

Kratke frizure s bradom

Vrlo kratke frizure

Vrlo kratke frizure uvijek je lako i jednostavno dobiti odgovarajućim alatom za brijače. S ćelavim izblijedjenjem sa strane, ovi oštri moderni stilovi se bez napora stiliziraju i održavaju. Možete čak i sami ošišati kosu kod kuće s dobrim škarama za šišanje.

Vrlo kratke frizure

Vrlo kratke frizure za muškarce

Kako oblikovati kratku kosu za muškarce

 • Da biste oblikovali kratku kosu, svakako počnite s čistom opranom kosom koja je sušena ručnikom i ostavljena blago vlažnom.
 • Koristite kvalitetan proizvod za oblikovanje kose koji nudi pravilno držanje, sjaj i teksturu za vašu frizuru.
 • Za uredan i strukturiran izgled sa sjajnim završetkom trebat će vam jaka pomada ili gel.
 • Da biste dobili teksturirani izgled za prirodnu završnu obradu, nanesite mat pomadu, vosak ili glinu za oblikovanje.
 • Za volumen i držanje, kosu osušite fenom na laganoj vatri kako bi ostala na mjestu cijeli dan.

Najbolji način da muškarci oblikuju kratku kosu je dobro se ošišati od profesionalnog brijača. Najpopularnije kratke muške frizure imaju sužavanje, blijeđenje ili podrezivanje sa strane i s leđa. Ovi kraći krojevi pružit će temelj za oblikovanje najhladnijeg izgleda. Što se tiče duže kose na vrhu, možete birati između stvarno kratke i srednje kratke kose. S toliko stilova i trendova, dečki imaju različite frizure za kratku kosu na izboru.

Kako oblikovati kratku kosu za muškarce

Najbolji proizvodi za oblikovanje kratke kose za muškarce

Da biste dobili savršeno držanje, sjaj i teksturu, trebat će vam odgovarajući proizvodi za mušku kosu za kratku kosu. Najpopularniji proizvodi za kosu koje dečki koriste su pomade, voskovi, gline i kreme. Najbolje ocijenjeni proizvod za oblikovanje kose može vam pomoći da postignete željenu frizuru. Neki muškarci preferiraju lagano držanje s mat završetkom za teksturirani prirodni izgled, dok drugi žele čvrsto držanje s malo sjaja za definirani stil. Kako bismo vam pomogli, sastavili smo ovaj vodič o najboljim proizvodima za oblikovanje kratke kose.

Najbolji proizvodi za oblikovanje kose za kratku kosu

Pomada

Pomade je najbolji za kratke frizure kojima je potrebno srednje do jako držanje s umjerenim do visokim sjajem. Pomades su svestrani proizvodi i izvrsni za ravnu, valovitu, kovrčavu i gustu kosu. Ovi najbolje ocijenjeni proizvodi za mušku kosu učinit će čuda za vašu elegantnu frizuru.

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
Suavecito Pomade čvrsto (čvrsto) držanje 4 oz, 1 pakovanje - jaka kosa za muškarce - muškatni gel za kosu bez voska na bazi voska sa srednjim sjajem - lako se ispire - cjelodnevno držanje za sve frizure Suavecito Pomade čvrsto (čvrsto) držanje 4 oz, 1 pakiranje – jaka kosa za muškarce napravljena za muškarce – srednjeg sjaja… 14.544 recenzije 13,96 USD Kupi sada
Baxter of California Clay Pomade, mat završna obrada/čvrsto držanje, kosa za muškarce, 2 sp. Oz Baxter of California Clay Pomade, mat završna obrada/čvrsto držanje, kosa za muškarce, 2 sp. Oz 3.866 recenzija 23,00 USD Kupi sada
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz Još nema ocjena 18,00 USD Kupi sada

Vosak

Vosak za kosu obično se proizvodi sa srednjim držanjem i dolazi s mat ili slabim sjajem. Vosak dobro funkcionira s kratkim frizurama kojima je potrebna tekstura, volumen i protok. Budući da je većina voštanih proizvoda za kosu izrađena od pčelinjeg voska, zbog čega kosa izgleda punija i gušća, ova opcija može biti izvrsna za dečke s tankom kosom.

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
TIGI krevetna glava za muškarce, radni vosak odijeljen mat, 3 unce TIGI Glava kreveta za muškarce Radni vosak sa mat odvajanjem, 3 unce Još nema ocjena 9,90 USD Kupi sada
Krema za kosu - muški gel za kosu za mat finiš & amp; Srednje zadržavanje (2 unce) - hidratantna krema za kosu za muškarce - krema za oblikovanje za svakodnevnu uporabu Krema za kosu – muški gel za kosu za mat završetak & Srednje zadržavanje (2 unce) – hidratantna krema za kosu za muškarce… 6.809 recenzija 12,32 USD Kupi sada
Challenger muška krema od matirane kože, 1,5 unci | Prirodna završna obrada, čisto & amp; Suptilni miris | Srednje čvrsto držanje | Najbolja pasta za oblikovanje kose na bazi vode, vosak, vlakna, glina i & amp; Gel sve u jednom Challenger muška krema od matirane kože, 1,5 unci | Prirodna završna obrada, čisto & Suptilni miris | Srednji… Još nema ocjena 12,00 USD Kupi sada

Krema i glina

Krema za oblikovanje i glina za kosu mogu dodati debljinu i tijelo svakoj frizuri. Od niskog do srednjeg zadržavanja i mat do srednjeg sjaja, ovi proizvodi za oblikovanje kose mogu biti pravi izbor za dečke s kratkom kosom kojima je potreban prirodan izgled i osjećaj.

Pregled Ocjena proizvoda Cijena
Layrite Natural Matte krema, osnovna, bijela, blaga kremasta soda, 4,25 oz Layrite Natural Matte krema, osnovna, bijela, blaga kremasta soda, 4,25 oz Još nema ocjena 20,50 USD Kupi sada
Američka krema za formiranje posade, 3 oz, podatno držanje sa srednjim sjajem Američka krema za formiranje posade, 3 oz, podatno držanje sa srednjim sjajem Još nema ocjena 18,50 USD Kupi sada
Glina za kosu za muškarce | Glatka vikinška glina Pomade za mat završnu obradu & amp; Čvrsto držanje (2 unce) - nemasno & amp; Glina za oblikovanje kose bez sjaja - muška proizvod za kosu bez mineralnog ulja Glina za kosu za muškarce | Glatka vikinška glina Pomade za mat završnu obradu & Čvrsto držanje (2 unce) – nemasno… 3.767 recenzija 13,97 USD Kupi sada

Muške kratke frizure

 • Najpopularnije kratke frizure počinju izblijedjenjem ili podrezivanjem sa strane i sa stražnje strane.
 • Da biste dobili elegantnu kratku mušku frizuru, razmislite o češlju s izblijedjenjem, teksturiranom quiffu, glatkoj podrezanoj pozadini, lažnom jastrebu ili modernom mohawku.
 • Za muški rez s niskim održavanjem, momci bi trebali dobiti brujanje, posadu, visoko i usko, Ivy League ili francuski usjev.
 • Srednja kratka kosa može biti svestranija od vrlo kratke, pružajući muškarcima dodatne mogućnosti oblikovanja.
 • Prilikom odabira kraćih frizura razmislite o svom obliku lica i tipu kose.
 • Brada može biti lijepa nadopuna za kraći rez.
 • Prilikom oblikovanja kratke kose koristite najbolje ocijenjene proizvode za mušku kosu.