Občutite svobodo kratkih las s temi kratkimi odbitki za ženske

Občutite svobodo kratkih las: 5 čudovitih kratkih odbitkov za ženske

Ste imeli kdaj željo narediti nekaj drastičnega s svojimi lasmi, na primer odrezati vse?

Če je tako, niste sami.

Mnogi ljudje so se šišali da pomenijo veliko spremembo v svojem življenju ali ker želijo doživeti občutek svobode.

Če ste razmišljali, da bi se odločili za rezanje dolgih pramenov, se morda sprašujete, katere vrste kratkih ženskih odbitkov bi vam najbolj ustrezale.

To je dobro razmisliti, saj vsaka frizura ne ustreza vsakemu človeku.

Razmisliti morate o obliki obraza, potezah obraza, osebnosti in seveda, ali vam je videz všeč ali ne.

Danes si bomo ogledali nekaj najbolj vročih kratkih odbitkov za ženske, da se boste lahko počutili udobno pri svoji izbiri in bili še bolj navdušeni nad novo spremembo pričeske.

5 čudovitih kratkih odbitkov za ženske – katero boste izbrali?

Pridobivanje nove pričeske je zabavno in vznemirljivo doživetje.

Lahko je tudi zastrašujoče in nekoliko strašljivo. Navsezadnje so skoraj vsi imeli vsaj eno slabo pričesko.

Postrižemo se v trendu, le da ugotovimo, da nam ne izgleda tako dobro kot vsem drugim. Ali pa na koncu pridemo do napačnega stilista, ki ne posluša dobro in nam namesto podpisanega boba Katie Holmes podari pixie 70 -ih let Lize Minnelli.

Prav tako je na začetku težko najti najboljši rez.

Enostavno si je ogledati sliko in pomisliti, da si želiš določeno pričesko, ko pa si resnično želiš, da izgledaš kot model. Ali pa vam bo morda všeč, ker model izžareva določen slog ali odnos, ki vas privlači.

Danes si bomo podrobneje ogledali nekaj najboljših kratkih pričesk za ženske in razložili, komu ta videz pogosto najbolj ustreza.

Očitno je, da je končna odločitev vaša.

Najbolje poznate sebe in svojo občutljivost za slog. In tudi če nekateri pravijo, da vam določen slog ne ustreza – navsezadnje veste, ali imate osebnost, da to naredite.

Ko boste naslednjič želeli postati kratki, si oglejte te čudovite kratke odbitke za ženske.

1. Super-kul reza Katy Perry

Super-kul reza Katy Perry

Velikokrat, ko nekdo prosi ženske za kratke odbitke, išče nekaj zabavnega in dramatičnega. To je nekaj, kar se počuti tako popolnoma drugače, da jim ne more pomagati, da malce pretresejo stvari.

V teh primerih je na mestu zadnji rez Katy Perry.

Njen kratek “do” se veliko dogaja. Obstajajo asimetrične plasti, brenči na hrbtu in straneh, krasno je kratka šiška, in ne pozabite – platinasta blondinka veliko doda.

Kdo naj poskusi ta rez: Če želite pokazati svoje obrazne poteze, je to rez za vas. Za tem se ne skriva prav nič, ker je to eden najkrajših stilov, ki ga boste našli, ne da bi šli popolnoma pod britvico.

Če pa ste nekoliko negotovi ali imate radi nekoliko bolj tradicionalne reze, to morda ni pravi rez.

Nekateri bi lahko rekli, da bi se s tem striženjem najbolje odrezali ljudje z ravnimi lasmi. Če pa imate lase malo kodraste ali valovite, menimo, da lahko to slogu doda še več osebnosti.

Vzdrževanje je s tem rezom precej skromno. Preprosto dodajte kremo za oblikovanje, da nekoliko oblikujete daljše plasti in ste pripravljeni. Svojega stilistka boste morali obiskati vsakih nekaj tednov, da osvežite brenčane dele.

2. Super-kratek Bob (nekateri ga imenujejo pob)

Super-kratek Bob

V zadnjih nekaj letih je bil eden najbolj priljubljenih stilov lob ali dolgi bob. Seveda se zdi, da tradicionalni bob nikoli ne izgine iz mode. In to z dobrim razlogom – takšna frizura je laskava mnogim ljudem.

Najnovejši dodatek družini bob je super kratka različica. Nekateri ga imenujejo pob, pri čemer mešajo “pixie” z “bob” ali “posh” in “bob” po kratkem slogu, ki ga je izjemno priljubljena naredila Victoria Beckham, aka Posh Spice.

V zadnjem času se znane osebnosti, kot je Alicia Keys, ukvarjajo s to vrsto striženja. Krajši je zadaj in nekoliko daljši ob straneh in spredaj.

Alicijin slog je nekoliko bolj poln in bolj romantičen od Beckhamovega modnega videza, vendar sta oba v trendu in sta lahko res zabavna sprememba tempa.

Kdo naj poskusi ta rez: Skoraj vsakdo lahko naredi bob – odvisno je le od tega, kako kratko se počutite udobno.

In če niste prepričani, ali lob, bob ali pob ustrezajo vaši občutljivosti za slog, si oglejte razlike med Alicia Keys in Posh Spice. Ta kroj je mogoče oblikovati tako, da ustreza skoraj vsakemu slogu.

Ta rez je precej enostaven za vzdrževanje. Ker gre za daljšo bližnjico, ne bo preveč pomembno, če ste za teden ali dva zamudili pri striženju.

3. Vintage Inspired Pixie Cut

Pixie Cut z vintage navdihom

Ali si ljubitelj vintage stilov? Če je tako, boste želeli slog, ki ustreza vašemu okusu.

Daljše različice reza pixie lahko naredijo prav to.

Res je, da krajši slogi spominjajo na pixie kroj iz 60. let, ki ga je nosila Mia Farrow.

Če pa greste malo dlje s svojimi plastmi pixie, lahko lase oblikujete tako, da ustrezajo vsakemu desetletju, ki ga želite.

Bodite veliki, puhasti in drzni, kot je to storila Madonna v 80. letih. Ali pa oblikujte stranice nazaj in si privoščite nekaj mehkih, a zelo kratkih šišk, da se vrnete Audrey Hepburn v 50. letih.

Janelle Monae je odličen primer, kaj je mogoče narediti s pixie rezom.

Pred kratkim so jo videli v gladki, elegantni pixie s pljuvačo na čelu. Videz je starinski s sodobnim vrtenjem in vsekakor je svež.

Kdo naj poskusi ta rez: Če ste pripravljeni vzeti čas za oblikovanje las, je to morda kratko frizura zate.

Rast je bolj opazna pri krajši lasje, zato se morate držati dokaj strogega urnika.

Ta slog zahteva tudi nekaj vzdrževanja. Verjetno boste morali uporabiti vsaj en izdelek, da dobite želeni videz. Poleg tega mora večina žensk porabiti čas za sušenje in ravnanje ali kodranje las, odvisno od tega, za kakšen videz gre.

4. Kratek tupi rez z ostrimi valovi

Kratek tupi rez z ostrimi valovi

Ena od stvari, ki nekaterim ljudem preprečuje, da bi na kratko opravili, je vsestranskost. Ne želijo enoličnega sloga, ki ustreza vsem.

Kratek rez, ki je na daljši strani – ki pade nekje med ličnice in brado – je lahko odlična možnost.

Tup kroj vam lahko prinese veliko vsestranskosti in vam omogoča, da naredite svoj videz bolj romantičen, prefinjen ali oster.

Obožujemo topo rezanje z valovi pred kratkim športna ekipa Sarah Paulson, lahko pa naredite rez čist in prefinjen, če ga poravnate.

Kdo naj poskusi ta rez: Ta rez odlično izgleda ljudem z ovalnim obrazom. Toda tudi če imate kvadratni, okrogel ali srčast obraz, ga lahko odstranite. Samo vprašajte svojega stilista, katera dolžina bi najbolje ustrezala vaši obliki obraza.

5. Shag se je vrnil

Shag se je vrnil

Če vam je všeč kroj, ki je bolj na sproščeni strani, je za vas ročaj.

Odlična stvar tega reza je, da ga je mogoče narediti na veliko načinov. Lahko imate shag bob ali shag style, ki se dotika vaših ramen.

Lahko celo vzamete zapisek Knjiga sloga Audrey Tautou in pojdi na pixie shag.

Ta videz je tako kul in ga je zelo enostavno sprejeti od sproščenega do elegantnega.

Kdo naj poskusi ta rez: Ta kroj lahko izgleda odlično vsakomur, odvisno od dolžine.

Nič ni bolj osvobajajoče od drastične spremembe pričeske

Se počutite obtičali? Ali iščete spremembo?

Verjemite nam, ko vam povemo – nič ni bolj osvobajajoče kot spremeniti svojega pričeska.

Ne glede na to, ali se odločite za nekaj drznega, kot je nova, funky barva, ki je v trendu (pozdravljena, vijolična!), Ali pa se odločite, da poskusite z drzno novo frizuro, veste, da lahko tovrstna sprememba popolnoma izboljša vaše razpoloženje.

Če se odločite za pot kratkih las, se prepričajte, da ste pripravljeni na zavezo.

Nekateri – ne vsi – kratki odbitki za ženske zahtevajo več vzdrževanja kot daljše pramene.

Lasje boste morda morali oblikovati vsak dan, namesto da bi lase postavili v precej, a rahlo neurejeno punčo.

In če se odločite, da boste svoj kratek slog ohranili nekaj časa, boste morali lase pogosteje strižiti.

Ob tem boste želeli najti tudi najboljšega stilistka za svoje potrebe. Želeli boste, da vas stilist, ki vas posluša in ki ima spretnosti in izkušnje, ponudi predloge glede na vaš tip las.

Oglejte si lokalne ocene in poiščite odličnega stilista na svojem območju.

Če imate ob sebi pravega stilistka, lahko pridete do kratke frizure, ki jo boste ponosno prikazali.