Najboljše kreme za omrtvičenje tetovaž

Izvedite najboljše razpoložljive kreme za omrtvičenje tetovaž, vključno s tem, kako jih uporabiti za najbolj dolgotrajen učinek, in katera je naša najboljša izbira na trgu

narediti tetovažo

Opomba urednika: Če želite biti jasni, nismo usposobljeni zdravstveni delavci. Ta članek in njegova vsebina so le naše mnenje in ne smejo nadomestiti nasveta zdravnika.

Ali jih res potrebujete?

Nič ni podobnega novemu črnilu, toda če želite dobiti to drzno novo tetovažo, se boste morali najprej soočiti z bolečino. Ni mogoče ubežati dejstvu, da lahko tetovaže precej bolijo, tudi če ste visok in mišično naravnan kos.

Pričakovanje bolečine je lahko dovolj, da marsikoga odvrne od tetoviranja, zlasti prve. Televizijske predstave o tetovažah, ki ujamejo vsak trenutek grizenja ustnic, ne pomagajo in razkrijejo vsako grimaso, ko posameznik stisne zobe in poskuša prebroditi to izkušnjo..

Tetoviranje vključuje igle, ki prodrejo v vašo kožo, ki ima seveda na milijone živčnih končičev, ki prejemajo bolečino, kar vam daje tisti grozen občutek, da ste močno zbodeni z ostrim predmetom.

Ali bi lahko bil lažji način, da si naredite tetovažo, ne da bi morali pri tem prenašati toliko bolečin? Če hrepenite po tetovaži, vendar vas bolečina preveč odvrača, bi lahko imeli rešitev. Odmrle kreme postajajo vse bolj priljubljene in lahko pripomorejo k zadušitvi občutka na koži, zaradi česar je tetovaže veliko lažje nositi.

tetovator s pištolo za tetoviranje

Seveda ne predlagamo, da tetovaže niti z malo pomoči ne bodo nikoli bolele. Ko pa uporabite kremo za omrtvičenje, lahko ugotovite, da v resnici ni tako hudo. Pravzaprav, če se tetovirate na ramenski ali telečni mišici ali na drugem področju, ki je manj občutljivo, boste morda imeli srečo, da komaj kaj registrirate.

Zveni dobro? Odmrle kreme lahko zagotovo odstranijo bolečino in vam omogočijo, da sprejmete izkušnjo tetoviranja. Ampak počakajte trenutek! Preden se odpravite po najmočnejšo kremo za omrtvičenje, ki jo najdete, se morate zavedati, da jih ne morete uporabiti vseh. Nekaterih omrtvičujočih krem ​​se absolutno ne sme uporabljati s tetovažami, nekatere pa lahko celo uničijo vaše cenjeno črnilo.

Če se počutite zmedeni, smo tu, da vam pomagamo s tem izčrpnim vodnikom po najboljših kremah za omrtvičenje tetovaž na trgu. Oglejte si spodnje informacije in našli boste vse, kar morate vedeti.

tetovaža se izvaja na roki

Kako delujejo

Odmrle kreme so lahko na prvi pogled precej podobne. Konec koncev iztisnete madež, ga razmažete po koži in počakate, da se pojavi otrplost. Zagotovo ni bolj zapleteno kot to?

Morda boste presenečeni, ko boste odkrili, da so na voljo različne odmrle kreme, ki delujejo na različne načine. Koristno je vedeti razliko, saj bi lahko ugotovili, da je ena vrsta za vas učinkovitejša od druge.

Obstajajo tri glavne vrste omrtvičujočih krem ​​za tetovaže: zaviralci živcev, sredstva za umiranje živcev in vazokonstriktorji. Delujejo na receptorje bolečine v telesu, vendar vsak na drugačen način. Tu je kratek povzetek vseh treh:

Zaviralci živcev

Lokalni anestetiki so vrsta zaviralcev živcev, zaradi česar je območje kože popolnoma odrevenelo za izvajanje zdravstvenih posegov. Tiste, ki se uporabljajo v bolnišnicah, se običajno dajejo z injekcijo, kar omogoča manjše operacije, ne da bi bolnik kaj čutil!

Nekatere kreme za omrtvičenje tetovaž so tudi zaviralci živcev, vendar se tiste, ki so na voljo v komercialni uporabi, uporabljajo lokalno in ne injicirajo. Delujejo tako, da zmanjšajo število bolečinskih signalov, ki jih lahko pošljejo v možgane, in tako zmanjšajo nelagodje.

Lokalni zaviralci živcev niso popolnoma učinkoviti pri preprečevanju bolečine, saj ne morejo popolnoma izkoreniniti sporočil, ki se pošiljajo v možgane. Zelo dobro odpravljajo bolečino, a ker živci pri sami uporabi še vedno delujejo normalno, je bolečina še vedno občutljiva.

Zaradi tega se zaviralci živcev pogosto uporabljajo v tandemu z zaviralci živcev, v kombinirani kremi.

tetovator, ki riše tetovažo

Smrtniki živcev

Kot smo že pojasnili, zaviralci živcev poskušajo ovirati poti do možganov in preprečiti, da bi prišlo do sporočila o bolečini. Umiralci živcev imajo drugačen pristop, ki živcem sploh ne preprečuje delovanja.

Ker mrtvi živci ustavijo delovanje živcev, so lahko neverjetno učinkoviti pri lajšanju bolečin. Načeloma se to morda sliši popolno, v resnici pa ne blokirajo vse bolečine. Razlog za to je, da ta vrsta kreme ne more prodreti dovolj globoko v plasti kože.

Igle tetovatorja presegajo površinsko površino in sprožijo živce, ki ležijo v dermisu. To je globlja plast kože in lokalni živci ne vplivajo na notranje živce.

To je razlog, da se živčnim zaviralcem običajno dodajo zaviralci živcev, da bi preprečili zaznavanje bolečine na oba načina.

 

Vazokonstriktorji

Tretja vrsta kreme tehnično ne deluje neposredno na receptorje za bolečino, vendar ima kljub temu lahko izrazit učinek. Vazokonstriktorji ne bo odrevenelo vaše kože, ampak bo povzročilo krčenje krvnih žil. To ne le upočasni absorpcijo kemikalij, ampak tudi zmanjša pretok krvi.

Vazokonstriktorji se v bolnišnicah pogosto uporabljajo z lokalnimi anestetiki, saj preprečujejo porazdelitev zdravil po telesu. Z omejevanjem pretoka krvi se na želenem območju zadrži več kemikalij proti bolečinam.

Na podoben način delujejo z omrtvičljivimi kremami, kar omogoča, da učinek traja dlje. To pomaga posameznikom, da med tetoviranjem dlje ostanejo brez bolečin.

Naključen, a koristen učinek zmanjšanega pretoka krvi je manjša krvavitev na mestu tetoviranja.

tattooist-holding-tattoo-pištola

Vodnik za kupce

Zdaj, ko veste, kako delujejo različne vrste krem ​​za omrtvičenje, se bomo osredotočili na nakup. Iskanje najboljše kreme za omrtvičenje kože za tetovaže je odvisno od različnih dejavnikov.

Večina omrtvičujočih krem ​​ni ustvarjena posebej za tetovaže. Namesto tega so vrsta zdravilne kreme, ki omrtviči območje in je združljiva z vrsto uporab, vključno s tetovažami. Drugi razlogi, zaradi katerih bi lahko uporabili odrevenelo kremo, so kozmetični postopki, piercing, zobozdravstveno delo, medicinski postopki in optična kirurgija.

Kot ste videli iz zgornjega razdelka, se način delovanja kreme zelo razlikuje in nekatere imajo boljši učinek kot druge. Čeprav vse omrtvičljive kreme zmanjšujejo občutke v koži, so lahko sestavine, ki jih vsebujejo, zelo različne.

Stranski učinki

Čeprav verjetno ne boste našli izdelka, ki je bil razvit izključno za uporabo s tetovažami, je kljub temu pomembno preveriti, ali je združljiv. Uporaba odrevenele kreme, ki ne navaja tetovaž kot potencialne uporabe, bi lahko povzročila neprijetne stranske učinke in vplivala na črnilo. Nekateri načini, na katere bi to lahko vplivalo na vas, vključujejo:

 • Ne omrtvičite območja, tako da se boste spopadli z bolečo tetovažo
 • Draženje kože, ki povzroča dodatno nelagodje med tetoviranjem in po njem
 • Preprečite, da bi črnilo za tetovažo koža pravilno vzela, tako da boste dobili neenakomeren in nekvaliteten dizajn

V nekaterih primerih, če tetovator opazi, da ste uporabili nezdružljivo kremo za omrtvičenje, lahko zavrnejo postopek iz zgoraj navedenih razlogov.

Tudi če uporabljate pravo kremo, se lahko pojavijo neželeni učinki. V veliki shemi stvari so ponavadi precej redke in jih običajno doživijo le posamezniki s posebno občutljivo kožo. Drugi dejavnik tveganja je lahko obstoječa kožna pritožba v času tetoviranja.

Ko se pojavijo neželeni učinki, običajno minejo sami in hitro minejo. Kljub temu, če menite, da obstaja nevarnost neželenega učinka na kremo za omrtvičenje, je vedno vredno vnaprej klepetati s svojim zdravnikom.

Neželeni učinki se lahko pojavijo takoj po nanosu kreme ali kot zapozneli učinek. Ugotoviti morate, da neželeni učinki izzvenijo v največ 1-2 dneh.

Če nanesete preveč omrtvičujoče kreme in ne upoštevate navodil, so lahko stranski učinki veliko slabši. V nekaterih primerih so lahko celo resne. Če menite, da vas muči kaj drugega kot preprosto draženje kože, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Najpogostejši neželeni učinki, ki se lahko pojavijo, so:

 • Rdečica
 • Oteklina in vnetje
 • Manjše draženje kože
 • Srbenje
 • Mravljinčenje ali pekoč občutek na mestu nanosa kreme.

tatoo umetnik, ki daje tetovažo

Učinkovitost

Odmrle kreme so bile v preteklih letih v velikem številu prodane in z dobrim razlogom: delujejo. Vsako telo deluje na enak način, zato ni razloga, da omrtvičitvene kreme sploh ne delujejo.

Kljub temu, da otrplostne kreme delujejo na vsakogar, bo stopnja učinkovitosti zelo različna. Zaradi različnih živčnih struktur, različne debeline kože in osebne občutljivosti bo krema za omrtvičenje drugače vplivala na vse, ki jo uporabljajo.

Dejavniki različnih jakosti in raznovrstnih sestavin, zato ni težko razumeti, zakaj krema za omrtvičenje ne deluje v celoti.

Pomembno je, da ste realni glede tega, kako učinkovita bo krema. Mnogi ljudje kupujejo kremo za omrtvičenje v upanju, da bo območje popolnoma zamrznilo in jih pustilo brez kakršnih koli neprijetnih občutkov med tetoviranjem.

Pošteno je reči, da bi bilo zelo nenavadno, da bi preprosta krema odstranila vsak delček nelagodja, vendar pri veliki večini uporabnikov občutno zmanjšajo bolečino in olajšajo postopek.

črnilo za tetovaže

Nanos kreme

Pred nanosom odmrle kreme mora biti področje kože čisto in brez olja in umazanije. To zagotavlja največjo učinkovitost in omogoča, da se krema pravilno vpije v kožo.

Preden kremo iztisnete, si nadenite nekaj nepremočljivih rokavic. Tako ne boste odrezali rok in prstov, ko jih nanesete.

Navodila morda ne določajo tega dela, vendar je dobro, da območje ovijete s kremo za omrtvičenje, ki jo nanesete v plastično folijo. To ustvarja toploto, ki kremi omogoča učinkovitejše delovanje.

Ugotovili boste, da krema začne delovati skoraj takoj, zato je ne nanašajte predolgo, preden se odločite za tetovažo. Pred tetoviranjem nimate koristi, da se dlje vpije v kožo, če pa počakate, bi se lahko omrtvičevalni učinek prehitro začel uničiti.

Preden uporabite kremo za omrtvičenje, je dobro, da se pri tetovatorju pozanimate, ali imajo kakšna posebna pravila. Nekateri dovolijo samo omrtvičitveno kremo, kupljeno v njihovem studiu, ker želijo zagotovilo, da bodo delali samo s proizvodi, ki jih poznajo.

Nekateri tetovatorji sploh ne dovoljujejo uporabe omrtvičujočih krem. Če je to za vas pomembno, poiščite drugega tetovatorja, saj mnogi dovoljujejo uporabo kreme. Poskusite se izogniti nakupu izdelka na osnovi glicerina, saj zaradi tega koža postane spolzka in tetovatorji morda neradi.

Končna opomba: ne pozabite, da so kreme s številkami namenjene uporabi pred tetoviranjem. Morda vas bo kasneje nekoliko bolelo, vendar ne mikajte, da zmanjšate nelagodje s kremo za omrtvičenje. Lahko reagira s kožo in povzroči močno vnetje okoli tetovaže ter poslabša proces celjenja.

 

Priporočene kreme za omrtvičenje tetovaž

Če potrebujete nekaj za lajšanje bolečin, priporočamo, da si podrobneje ogledate eno od teh zdravil proti bolečinam za kožo.

 1. Ebanel 520 topična krema proti bolečinam

Ta aktualna krema za omrtvičenje iz Ebanela je eden najbolj prodajanih izdelkov na trgu in z dobrim razlogom. Vsebuje največjo količino lidokaina, ki jo je v ZDA zakonito mogoče kupiti brez recepta, 5%, kar daje najmočnejši udarec, ki ga boste našli v kateri koli kremi za omrtvičenje..

Nekatere kreme z lidokainom imajo neprijeten vonj, vendar je ta skoraj brez vonja. Prav tako je nemastna, zato ne bo motilo vašega tetovatorja, ko bo nato poskušal obdelati vašo kožo.

Zelo hitro se vpije v kožo in se dobro vpije za največje rezultate. To je deloma posledica posebne formule, ki ne le pomaga, da začne hitro delovati, ampak tudi poveča moč lidokaina.

Ebanel 520 začne delovati v 2-3 minutah po nanosu in doseže največjo učinkovitost približno 25 minut kasneje. Zaradi tega je v primerjavi z nekaterimi drugimi na trgu izjemno hitro delujoča krema.

Učinek odrevenelosti traja približno eno uro po svojem vrhuncu, vendar ga je mogoče varno ponovno uporabiti do 6 -krat v 24 urah.

Mnenja uporabnikov o Ebanelu 520 so bila odlična, z visoko stopnjo učinkovitosti. Nekateri uporabniki so ugotovili, da otrplost traja nekaj ur, kar je dovolj dolgo, da pokrije značilno izkušnjo tetoviranja.

Poleg lidokaina boste našli običajno paleto varnih sestavin, brez dodanih strupenih kemikalij. Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z učinkom, ima Ebanel izjemne rezultate v službi za stranke, ki ponujajo brezhibno vračilo za smetano.

Kaj mislimo: To je krema po ugodnih cenah, vendar naj vas cena ne zavede, saj je enako učinkovita kot druge dražilne kreme za omrtvičenje. To je ena izmed najbolj priljubljenih krem ​​za omrtvičenje na trgu in nismo presenečeni. Vrhunske ocene vsepovsod.

 

 1. Super Numb anestetična krema za omrtvičenje kože

Druga priljubljena krema za omrtvičenje, Super Numb, je prav tako narejena iz 5% lidokaina, tako kot prejšnja krema Ebanel 520. Kljub temu, da ima lidokain enako moč, ta krema ni tako močna in ne bo trajala tako dolgo.

To je delno zato, ker posebna tehnologija absorpcije ni prisotna, kar pomeni, da se bodo učinki kreme začeli hitreje umirati. Uradni opis pravi, da bo koža omrtvičena 3-4 ure, vendar večina uporabnikov poroča, da je učinkovita le največ 1,2-2 uri.

Super Numb je krema za omrtvičenje na vodni osnovi, zato tetovatorju ne bo pustil mastnih ostankov. To je eden od razlogov, zakaj je to krema za omrtvičenje, ki jo priporočamo za uporabo s tetovažami.

Če želite doseči popoln učinek, je dobro, da kremo nanesete vsaj eno uro pred tetovažo in površino pokrijete s plastično folijo. Če od tetovatorja zahtevate, naj razkrije le delček, na katerem dela, in ne celotnega območja, lahko podaljšate učinek odrevenelosti. Ko se odvije in ostanek smetane obriše, ura začne odštevati.

Ta krema za omrtvičenje je izredno poceni, toda cev je manjša od drugih. Za pravilno delovanje je treba kremo premazati tudi precej gosto. Ena 30 -gramska cev bo pokrivala površino kože, ki meri 6 ”x6”, zato boste morda potrebovali več kot eno, če imate veliko tetovažo.

Kaj mislimo: Za začetek je to odlična krema za omrtvičenje. Za večino dobro deluje in cena ne bo škodila vašemu bančnemu računu. To ni idealno za večja območja, saj bi se lahko izkazalo za veliko dražje, učinek pa bi lahko prehitro izginil.

 

 1. UltraNumb anestetična krema za omrtvičenje kože

To je majhna kad s kremo za omrtvičenje, velika le 10 g. Zato, če imate samo majhno tetovažo ali želite eksperimentirati s kremo za omrtvičenje kože, preden plačate večjo cevko, je to ekonomično, da poskusite.

Vsaka 10 g kadica bo pokrivala površino približno 4 ”x4”. V primerjavi s Super Numbom bo ta krema šla veliko dlje, zaradi česar je proračunsko prijazna izbira tudi za večja območja.

Za najboljše rezultate se boste morali znatno prej prijaviti pred načrtovano tetovažo. Nanesite eno plast in jo nato dobro vmasirajte v kožo – za to ne pozabite nositi rokavic! Po tem lahko nanesete več, ustvarite drugo debelo plast, preden jo zavijete s plastiko in pustite delovati približno dve uri.

Tako dobite najučinkovitejše rezultate in občutili boste, da je območje prijetno odrevenelo. Rezultati so močni in dolgotrajni, kar vam daje možnost nebolečih tetovaž za 3-4 ure. Tako kot Super Numb boste dosegli najbolj trajne rezultate, če tetovator rahlo odvije kožo in ne razkrije celotnega območja od začetka.

Krema je nemastna in dobro deluje pri tetoviranju, pa tudi pri piercingu in drugih estetskih aplikacijah, kot je voskanje.

Kaj mislimo: Ta krema ponuja odlično vrednost in prihrani denar brez ogrožanja učinkovitosti. Pomembno je, da pravilno sledite navodilom za nanašanje, če želite najboljši učinek omrtvičenja, toda če je pravilno opravljeno, so rezultati odlični.

 

Zaključek

Zgoraj navedeni trije izdelki so med najbolj priljubljenimi na trgu, vendar je kateri od njih najboljši krema za omrtvičenje?

Vsi so cenovno ugodni, zato vam ne bo treba porabiti proračuna, da se izognete nelagodju med tetoviranjem, če pa je gospodarstvo vaša prednostna naloga, ga bo lonec UltraNumb verjetno le obrobil. Vendar se boste morali pripraviti vnaprej in pustiti vsaj dve uri, da se pravilno potopi.

Če naredite malo lastne raziskave, boste morda ugotovili, da nekateri uporabniki trdijo, da te blagovne znamke krem ​​za omrtvičenje tetovaž ne delujejo. Zdi se, da so lahko zelo odvisni od uporabnika. Pazljivo upoštevajte navodila in poglejte, kaj lahko storijo za vas.

Čeprav vsebujejo 5% lidokaina, ima Ebanel 520 najmočnejši in najdaljši učinek od vseh. To je posledica posebne formule liposoma, ki mu pomaga, da se zlahka absorbira. Rastline, vključene v formulo, pomagajo tudi pri lajšanju rdečice in preprečevanju vnetja kože.

Ebanel 520 je na voljo tudi kot pršilo za utrjevanje tetovaž, ki je lahko lažje dostopno na težko dostopna območja. Ta ima enako učinkovitost in dolgotrajno odrevenelost kot krema za omrtvičenje.

Zato je za nas Ebanel 520 najboljša krema za tetoviranje, ki prinaša cenovno dostopnost in močne rezultate, kar vam omogoča, da uživate v izkušnjah brez strašne bolečine.