101 elegantne in modne plemenske pletenice za vašo notranjo boginjo

Črna dekleta čarovnija je danes trend Lupita Nyong’o, Solange in častitljiva gospa Janet Jackson z absolutnim zaupanjem in uber-stilom zibata plemenske pletenice.

Ker je toliko afroameriških in črnih zvezdnikov, ki imajo sodobno zapuščino črne kulture in priljubljenost filmov, kot je Črni panter, ki slavi afriško zgodovino in dediščino, ni čudno, da se ženske vseh starosti in narodnosti razmetavajo?

plemenske pletenice

Zaščitne plemenske pričeske za afro lase

Večina plemenskih pletenic temelji na afriški zgodovini in kulturi, ki segajo že v 3500 pr. Da so plemenske pletenice uspešno prešle več tisočletij celo v digitalno dobo, je dokaz trajne moči Afričanov in njihovih potomcev.

Elegantne in hudo neodvisne so postale sinonim za ženske, ki v sejni sobi, na modni brvi in ​​plaži nosijo plemenite pletenice.

Dodatki in okraski so bogati tudi z vrvicami in manšetami za vse vrste kroglic – lesene, steklene, školjkaste školjke, celo mehurčke iz otroštva.

Od kulturne dediščine do modne izjave

Tudi mlada dekleta danes nosijo plemenske pletenice, kar je daleč od tistega pred desetletjem, ko je bilo ravnanje črnih las norma. Ker je vedno več ljudi, ki nosijo zaščitne pričeske in gredo v naravne lase kot osebno in slogno izjavo, so se razvile plemenske pletenice.

V preteklosti so vzorci pletenic predstavljali status in bogastvo. Pomenili so celo vero in moč. Danes so osebni simboli kulturne lastnine in elegantnega sloga. Nikoli ne bodo izšli iz mode, saj so v šestdesetih letih prejšnjega stoletja v trendu postale koruze, v devetdesetih pa so modne revije preplavile škatle..

Danes se plemenske pletenice Fulani vračajo. Z inovativnimi izdelki za lase, okraski in cenovno ugodnejšimi dodatki za lase, kot so podaljški, plemenski zvitki in pletenice, bodo zagotovo postali del mainstream mode.

Oglejte si najboljše plemenske pletenice

Za vas smo zbrali najboljše podobe – od preprostih in enostavnih plemenskih pletenic do bolj zapletenih vzorcev za tiste, ki želijo nekaj več z elanom.

Dramatične plemenske pletenice z manšetami, obroči in vrvicami

Sama barva las je dramatična z magentastimi podaljški, pomešanimi z naravno barvo las. Obročen srednji loč daje resnično plemensko princeso vzdušje in vse ste lahko nastavljeni kot kraljica noči. Vendar pa je igrivost in mešanje drugih okraskov za lase, kot so vrvice in manšete, tem plemenskim pletenicam dalo prefinjen pridih.

Pleteni z vrvicami in kroglicami

Oranžna je morda nova črna, a na laseh – nadvse božansko usmerja ostre slog Solange. Okoli pletenic privijte srebrne vrvice in jih povežite s kovinskimi srebrnimi manšetami in kroglicami, to je prava kovina.

Box Plemenite pletenice z biseri

Fulani pletenice so danes v modi pri Hollywoodu in manekenkah, ki izgledajo na rdeči preprogi in na vzletno -pristajalnih stezah. Isti slog lahko imate tudi z velikimi lesenimi kroglicami v toplih zemeljskih barvah.

Čudovita zgornja žemlja za pletenice

Obožujemo naše koruze in škatle, toda tisto, kar imamo radi, je, da jih vse skupaj zberemo za ovit okoli zgornjega vozla, ki je osupljivo čudovit. Konce pustite ohlapne z manšeto ali dvema za eleganten dotik.

Lepo v Indigu in Queenly Knotu

Čarobni indigo je barva izbire za naš model dive. Barva je očarajoča in s pravo osvetlitvijo se bo barva poglobila ali posvetlila. Učinek je seveda čaroben. Dokončajte videz v kraljici visokih žemljic, ki služijo kot vrhunec sloga.

Prstani ali kroglice – plemenske pletenice, primerne za kraljico

Ena pričeska, vendar več videzov in učinkov. Box pletenice se lahko podajo na nekaj lahkega in preprostega z manšetami ali pa v plemenite pletenice z mešanico kroglic Fulani. Učinek je izrazito drugačen, vendar sta oba elegantno elegantna in trendovska.

Pletene pletenice iz vrvi v vrhunskem vozlu

Lepo narejene, te plemenske pletenice so z vrvico in obročkane za največji glamurozen učinek. Vmesni razkorak videzu doda tudi vizualno dramo. S pletenicami, zbranimi v polnem zgornjem vozlu, kaj drugega kot “elegantna popolnost”.

Osupljiva mešanica kvačkanih pletenic in plemenskih pletenic Fulani

Radi mešamo zaščitne sloge. Tukaj imamo kvačkane pletenice, dokončane na pravi način z lesenimi kroglicami Fulani. Lahko tudi vmešate nekaj manšet, da povečate vizualno dramatičnost videza.

Preproste plemenske pletenice v polovični žemlji

Bolj sproščen slog v primerjavi z dramatičnim videzom z manšetami in obročki, vendar te plemenske pletenice ostajajo elegantne in trendovske. Gather je pol zgornja žemljica, ki doda pridih elegantnosti.

Neverjetno stransko ločevanje

Temu lepo oblikovanemu stranskemu ločilu so dodane blond podaljške. Dodajte malo več elana s sprednjim zasukom, da pričeski dodate vizualno teksturo.

Enostavno oblikovanje plemenskih pletenic

Enostavne in sproščene preproste škatle. Poskrbite za svojo zaščitno pričesko, tako da med spanjem lase pokrijte. Ne pozabite tudi negovati lasišča.

Dramatična barva za plemenske pletenice

Dotik magenta in vinskih podaljškov za ustvarjanje tega elegantno trendovskega videza. Cornrows so vezane z manšetami in vrvicami, vendar je barva v središču pozornosti.

Osupljiva boginja v rdečih ganskih pletenicah

Rdeča privlači pozornost, vendar so te čudovite ganske pletenice vrhunske v slogu.

Lepi in enostavni faux ključavnice

Pustite te umetne bloke ohlapne na konicah in pustite, da bodo vaši naravni lasje svobodni in divji. Slog je prefinjen in estetsko lep.

Preproste senegalske plemenske pletenice za vsako priložnost

Popolna mešanica koruz in senegalskih zvitkov naredi to igriv, a še vedno prefinjen videz. Slog je preprost, a glamur je vroč.

Čudoviti vozli Bantu in Jumbo pletenice

Kraljica največje velikosti s temi jumbo pletenicami. Preprosti vozli Bantu pa le dajejo subtilne namige divje lepote.

Crowning Glory Golden Top Knot

Nosite lase kot vrhunsko krono – čudovite škatlice v zlati barvi s pravim dotikom brona.

Pletene pletenice iz vrvi

Srednje ločene pletenice pritegnejo pozornost, vendar so povezane z vrvicami? Prefinjena eleganca.

Fulani pletenice v pravem slogu

Kaj še lahko rečemo s temi jumbo pletenicami v polnem kronu? Veličastno! Toda s temi perlicami in pletenicami Fulani? Boginja!

Crowning Glory – Full Top Bun v dveh tonih

Barva je odličen pripomoček za lase in z vašimi škatlastimi pletenicami, zbranimi v polno zgornjo punčo? Modno in elegantno. Odličen eleganten in trendovski videz, ki bo ustrezal vsem starosti in slogom.

Plemenske pletenice na pol

Namesto da pustite, da vaše pletenice ostanejo svobodne, jih zberite v polovičnem zvijanju za vizualno teksturo. Slog pritegne oko in lepo uokviri obraz.

Impresivne vrhunske plemenske pletenice

Vstavljene pletenice, ki se začnejo majhne in ostre pred zbiranjem vizualne drame, so s klasičnim zgornjim vozlom še bolj izvrstne.

Lepe pletene pletenice iz vrvi

Enostavne škatlice iz škatle so oblečene v visoko modo z zapleteno vrvico.

Lepo v metuljih in kroglicah

Nekaj ​​sladkega in lepega – z zlatimi metulji poudarite svojo notranjo boginjo. Kroglice Fulani naredijo slog šik.

Čudovite vpenjalne pletenice

Čudovito ne začne opisovati teh jumbo pletenic, ki lepo uokvirjajo obraz in poudarjajo zaščitni slog las.

Precej popolni zavoji

Jumbo kroglice igrajo te zvitke – največji učinek z minimalnim stylingom.

Privlačni Mid Twists

Lepo obarvani, ti pleteni zvitki so preprosti, a elegantni. Z naraščajočo priljubljenostjo senegalskih zvitkov ne morete narediti nič narobe, tudi če se odločite, da ne boste uporabljali lasnih podaljškov.

Osupljive pletenice v zvijanju in zavijanju

Škatlice iz pletenic so same po sebi osupljive, vendar se zberejo na pol v preprostem zvijanju in so čudovito elegantne.

Čudovit red-dolg in ohlapen na sredini

Kot smo že povedali, so srednji prelomi res dramatični, saj pritegnejo pogled na obraz in sredino. Ta slog poudarja najboljše od preproste privlačnosti.

Naredite moje te mini pletenice

Faux locs dajejo videz, te mini pletenice pa so lepe, ne da bi prišle kot preveč občutljive. Za ostro notranjo princeso v tebi.

Trak do skale s plemenskimi pletenicami v velikem vozlu

Vse povežite v velik lok, zaradi česar je elegantna in elegantna punčka le na dotik lepša in bolj igriva.

Škrlatni omamljač

Rdeče vroče in hladno! Vstavljene pletenice so osupljive po barvi in ​​velikosti.

Popoln mix in twists

Predvajajte robove otroških las pred čudovito mešanico kvačkanih pletenic in zvitkov.

Plemenske pletenice Fulani z manšetami

Preprost, a prefinjen videz z dodajanjem manšet vašim pletenicam iz Fulanija.

Mešajte in ujemajte pletenice

Preden oblečete nekaj pletenic v halo, premešajte pletenice iz preprostih treh pramenov v mešanico velikosti.

Preprosti in elegantni senegalski zapleti

Elegantno ustvarjeni z zvitki in manšetami so okraski za lase – preprosti so lahko tudi resnično polirani in uglajeni.

Prefinjene pletene škatle z ogrlicami

Obožujemo raznolikost in možnosti sodobnih plemenskih pletenic. tu vidimo mešanico kroglic, manšet in prstanov.

Elegantno lepe plemenske pletenice

Uokvirjanje obraza so majhne škatlice, preden se preostali lasje razrežejo in naredijo za polno krono jumbo 3-nitne pletenice. Videz zaključite s kroglicami Fulani.

Total Look for Box pletenice

Vezani in zvonjeni, preden vse zberete v zavitem zgornjem pecivu? Ta slog je eleganten in sodoben ter ravno prav punky urban.

Čudovite plemenske pletenice Fulani

Prava mešanica za te pletenice Fulani z igrivo uporabo očarljivih prstanov in kroglic.

Zlati vozli in zvitki Bantu

Svojo notranjo kraljico osvobodite s temi Bantu vozli v karoserijah in zlatih kroglicah.

Očarljivi žični senegalski preobrati

S temi žičnimi zvitki si nadenite sladek čar. Lahko tudi mešate velikosti – od mini do velikih.

Obrijane in biserne plemenske pletenice Chic

Velike kroglice dodajo dramo in pridih igrivosti. Kratke pletenice in britje pol las – ostra kraljica Nila.

Presenetljive mini plemenske pletenice

Te mini pletenice so lepe in jih lahko celo imenujemo srčkane. Vendar pa mešanica barvnih podaljškov daje pravi pridih punky chic.

Očarljive plemenske pletenice v elegantnem Chignonu

Oh-la-la! Zberite vse vrtnice, v tem primeru pa zberite vse te pletenice za veličastno in dramatično polno pecivo. Fini otroški lasje pomagajo tudi pri oblikovanju obraza za svetovljanski pridih.

Kvačkane vstavljene pletenice za popolnost

Mešanica kvačkanih pletenic različnih velikosti s sprednjimi pletenicami, zbranimi zadaj za okvir obraza, daje ultra moderen pridih.

Vse desne pletene koruze

Preproste koruze še vedno dajejo dramatičen učinek s spreminjanjem velikosti – od mini do velike.

Očarljive pletenice Fulani v steklenih kroglicah

Lasje srednje dolžine so v celoti opremljeni in okrašeni z modrimi steklenimi kroglicami. Za popolno kombinacijo imate zmešano moderno in polirano.

Zapestni slog z zadrgo

Nič ni bolj elegantno kot las v urbanem updoju. Toda v kombinaciji z briadom in plemenskimi manšetami popolna popolnost.

Obroči in vrvice Plemenske pletenice Popolnost

Zakaj je ta videz vrhunski slog? Imate srednji lok, prstane in manšete. In potem le subtilen namig o resicah otroških las in ste pripravljeni.

Vsestransko oblikovanje za pletenice v škatli

Če ste razpoloženi za kaj subtilnega, tem zapletenim škatlastim pletenicam dodajte zapletene vzorce škatel. Visoka moda, kdorkoli?

Čudovita eleganca za pletenice Fulani

Zlata lepota zasije s temi Fulani pletenicami, ki so zdaj v modi. Kaj naredi to vrhunsko? Kroglice pokrivajo skoraj polovico dolžine pletenice.

Kraljevsko lepe prstane z obročki

Tako lep in subtilen v svoji delikatnosti – ta slog je eleganten s samo tremi obročki, ki poudarijo videz.

Lepo Beaded

Nekaj ​​igrivega, mladega in svežega – kaj lahko še rečemo s temi funky kroglicami, ki poudarijo vaše pletenice.

Osupljivi veliki senegalski preobrati

Jumbo senegalski zasuki zagotavljajo maksimalno zaščito in največji slog.

Priključno priložnostno

Zaščitni slog boste nosili vsaj 3 tedne, zato naj vaš osebni slog zasije s temi neonskimi nitmi.

Očarljiva enostranska preprostost

Pletenice so razporejene v enostranskem slogu, ki je preprost, a klasično graciozen.

Enostavno in enostavno

Če želite nekaj lahkega, a še vedno elegantno subtilnega, lahko nastavite zapleten ali dva.

Dramatične in osupljive pletenice brez škatle

Pletene škatle brez vozlov zmanjšujejo stres las. Toda zgornji vozli dajejo vizualno dramo.

Vsestranski slogi za plemenske pletenice

Isti slog za dva različna učinka – uporabite kroglice ali manšete za kakršne koli škatlice iz škatel in pripravljeni ste..

Očarljiva Cornrow Casual

Nekaj ​​bolj osvežujoče priložnostnega, cornrows.

Precej elegantne pletenice iz škatle

Za ta priložnostni videz naj se vaše pletenice obesijo.

Neonski glamur

Neonsko obarvane kroglice dajejo urbanemu pridihu že tako eleganten videz.

Klasične pletenice iz škatle

Brezčasne in brezčasne pletenice se poigravajo z elegantnimi okraski za lase.

Zmešaj in poveži

Imate svoje havanske zasuke, kvačkanje in vstavljene pletenice. V tej glamurozni mešanici stilov imate vse.

Visoki konjski rep za visok slog

Vrhunski in sodoben slog, ki vam bo dal slog visoke mode.

Čudovita priložnostna vrvica in z manšetami

Lepe pletenice so narejene iz mešanice srebrnih in zlatih vrvic. Manšete videzu dodajo subtilno duhovitost.

Mešana lepota

Tu in tam imaš vlečne in tri-pramene pletenice s pridihom vozlov.

Vrhunska elegantna preprostost v lesenih kroglicah in kovinskih manšetah

Pravilno išče ta elegantni slog.

Glamurozna igra za plemenske pletenice srednjega plemena

Nosite svoje koruze v preprostem vzorcu, ki verjame v zapletenost teh plemenskih pletenic. Začnite od sredine in nato pojdite ven s pletenicami. Zmerno dodajanje zlatih manšet daje elegantnemu pridihu tega glamuroznega videza.

Igrivo veselje z otroškimi lasmi

Poigrajte si otroške lase s temi čudovitimi škatlicami, ki so različnih velikosti. Od manjših do srednjih pletenic, ki igrajo lepo črto čela. Dodajanje manšet in minimalna uporaba vrvic ustvarjata čudovit videz dive, ki ustreza vsakemu razpoloženju. Plemenske pletenice so tako vsestranske, da lahko ta slog ponesete iz učilnice v kavarne na plesišče.

Osupljive plemenske pletenice s senegalskimi zvitki

Senegalski zasuki so postali vse bolj priljubljeni zaradi vsestranskosti. Z lahkoto lahko spremenite stranice in ločnice ter jih nosite v pecivu ali navzdol in nizko, kot so prikazane tukaj. Ti veliki zasuki dajejo vizualno privlačnost, ne glede na to, ali nosite okraske za lase ali ne.

Precej popolno v roza plemenskih pletenicah

Nič ne pravi kraljica sloga kot očarljiva barva. Bodite več kot lepi v roza barvi-bodite popolni s temi pletenicami, ki se igrajo in vroče rožnato postavijo v celoto.

Lepo beaded v napihnjeni popolnosti

Puffi so zelo priljubljeni in pomešani s plemenskimi pletenicami Fulani, so tako čudoviti. Zmešajte in ujemajte okraske za lase. Tu si lahko ogledate manšete, zlate niti in neonske kroglice. Drug razlog, zakaj je ta slog popolnost, je, da pustite naravne lase svobodne, vendar brez letenja povsod.

Še en pogled na ta čudovit slog, ki s halo Fulani pletenicami povečuje kraljico. Eleganten in eleganten, ta slog je prava krona.