31 Različni in čudoviti načini za oblikovanje tankih las

Brez strahu, če so vaši lasje naravno v redu ali so se redčili. Medtem ko podjetja, ki prodajajo različne tablete, šampone in izdelke za oblikovanje las, ki trdijo, da spodbujajo rast las, že dolgo trdijo, da so debeli lasje zaželeni, se zavedajte, da obstaja veliko odličnih načinov, kako lahko tanke lase oblikujete, da boste videti fantastično!

tanki lasje

tanki lasje

Preberite celoten seznam, da dobite 31 odličnih idej o tem, kako si uredite tanke lase!

  1. Krona iz ribjega repa

pričeska-za-fine-lase-25041611Ustvarjanje tega brezskrbnega elegantnega sloga ne potrebuje skoraj nič v smislu zalog, razen čiste elastike. Preprosto naredite dve pletenici iz ribjega repa na vsaki strani glave (lahko vključite svoje šiške ali pa jih pustite zunaj, da bodo videti bolj zmešani) in jih zavežite skupaj na zatilju.

2) Bob z valovito linijo A

pričeska-za-fine-lase-25041612

Ta slog združuje sodobno silhueto z boho pogled od ohlapnih zvitih valov. Ta pogled je krajši od zadaj in daljši od spredaj, ki uokvirja vaš obraz in izgleda lepo v kombinaciji z dramatičnimi uhani.

3) Večplastni rez Pixie s stranskimi šiškami

pričeska-za-fine-lase-25041613

Ta dramatičen rez je enostaven za vzdrževanje in enostaven. Poudarjeni konci dodajo zanimanje, plasti pa glasnost.

4) Večplastni Bob s stranskimi šiškami

pričeska-za-fine-lase-25041614

Šiška je tisto, kar daje tej frizuri videz. Dolgoplastne šiške izstopajo iz tankih las, kratka dolžina pa jih zlahka oblikuje.

5) Naravni kodrani lasje Ombre

Preberite: 75 presenetljivo lepih pričesk Ombre (s slikami)

pričeska-za-fine-lase-25041615

Ta slog srednje dolžine je lahko primeren za vse barve, vendar ombre je tisto, zaradi česar ta frizura izstopa. Velik curler curler je najboljši za ustvarjanje ohlapnih valov in dodajanje teksture.

6) Večplastna tekstura

pričeska-za-fine-lase-25041616

Ta razveljavljeni videz izgleda dobro v kateri koli dolžini, vendar plasti dodajo brezskrbno telo in volumen. Na vrh položite nastavitveno pršilo, ki preprečuje, da bi leteli.

7) Ukrivljeni polirani Bob

pričeska-za-fine-lase-25041617

Čeprav je ta kratek slog preprost, so poudarjeni konci in karamelni podtoni odličen kos. Rahli stranski del doda asimetrični zasuk sicer poliranemu slogu.

8) Raven dramatičen stranski del

pričeska-za-fine-lase-25041618

Če želite na tej sliki videti gladek naravnost, poravnajte sveže oprane lase. Lase razdelite na desno in jih pripnite z okrasnim zatičem, da dodate nekaj sijaja.

9) Ravno odrezana dolžina ramen

pričeska-za-fine-lase-25041619

Ta topi rez je enostaven za izdelavo in ga lahko celo obrežete iz domačega udobja. Dodajte teksturo s suhim šamponom oz razpršilec morske soli po prhanju.

10) Naravni kodri po ramenih

pričeska-za-fine-lase-25041621

Živahni, obsežni kodri so najboljši prijatelj tankolaske. Naravne kodraste lase preprosto posušite na zraku z brizganjem kreme ali pene za kodranje las in kodre ločite s prsti. Uporabite lahko celo nedavno znano “ananasovo metodo. Brez skrbi! Ta tehnika ne zahteva, da vam zmanjka in kupite ananas. Poskusi! Ko si umijte lase, namesto da se posušijo na zraku, nanesite nekaj balzama v balzam, lase obrnite na glavo in jih položite v razgrnjeno brisačo ali bombažno majico. Ko lase zberete v srajco, pritrdite brisačo na glavo. Zdaj brisačo držite nekaj ur ali spite na njej. Ko se zbudite ali snamete brisačo, bi morali najti lepo oblikovane, poskočne kodre.

11) Neurejen večplastni Bob

pričeska-za-fine-lase-25041622

Ta slog je v vseh plasteh, zadaj daljši in spredaj krajši, zato je kot nalašč za ženske z naravnimi ravnimi lasmi.

12) Enostranska nizozemska pletenica

pričeska-za-fine-lase-25041623

Ta videz je enostavno doseči na kateri koli dolžini, vendar najbolje izgleda v kombinaciji s teksturiranimi ali kodranimi lasmi. Preprosto začnite nizozemsko pletenico na eni strani glave in nadaljujte, dokler ne dosežete zadnjega dela krošnje. Pripnite ga s čepkom in izvlecite nekaj tankih vzletov, da dodate romantičen videz.

13) Zvit sprednji pogled

pričeska-za-fine-lase-25041624

Utrujen od teh šiška? Ni treba čakati, da zrastejo! Lase močno razmaknite na eno stran in zavrtite prvi kos, še naprej dodajte lase do zvijanja, ko se premikate vzdolž linije las in jih pripnite, ko ste nad nasprotnim ušesom.

14) Nasekane dolge plasti in šiške

pričeska-za-fine-lase-25041625

Ta videz lahko v celoti vpliva le na ravne lase, zato poskusite le, če so vaši lasje naravnost zataknjeni ali pa se lahko zavežete k ravnanju. Dolge šiške uokvirjajo obraz, nazobčane plasti pa v tem sodobnem videzu ustvarjajo razvejan občutek.

15) Bob, poudarjen z ribjim repom

pričeska-za-fine-lase-25041626

Ali rastete svoje šiške in ste na tej nerodni, neprivlačni polovici? Brez strahu! Vsako pletenico ali zvijanje lahko naredite in pripnete nazaj, da skrijete tiste nejasne konce, dokler niste na čistem. Ribji rep, uporabljen na tej sliki, daje videzu sodoben čar.

16) Half Updo (preberite: 72 osupljivo ustvarjalnih updos za dolge lase)

pričeska-za-fine-lase-25041627

Ta slog izgleda neverjetno z ali brez šiška in doda veliko glasnosti. Lase nežno počešite nazaj, primite zgornjo polovico las, jih zasukajte in pritrdite z elastiko za lase. Ta slog lahko celo oblečete gor ali dol tako, da na elastiko za lase pritrdite okrasno broško ali sponko.

17) Ekstremni stranski del do sredine hrbta

pričeska-za-fine-lase-25041628

Da ne boste žrtvovali dolžine med dodajanjem plasti, lase močno razmaknite na stran in si privoščite nekaj dolgih stranskih šišk, da dodate iluzijo volumna.

18) Pletenica s stranskim delom na traku za lase na dolgih bradah

pričeska-za-fine-lase-25041630

Čar tega videza je dvojen. Obsežen pitost videz je mogoče doseči na dvodnevnih ali tridnevnih laseh, ki so bili čez noč spleteni s suhim šamponom in peno. Trak za glavo lahko oblikujete tako, da lase razdelite na stran in sprednji del spletete ter jih pripnete nazaj z obleko za lase, ki ustreza obleki.

19) Pixie cut in dolge šiške

pričeska-za-fine-lase-25041631

Ta pixie kroj dobi svoj edinstven videz po tem, kako so polirane šiške v nasprotju z neurejenim hrbtom. Pridobite videz z nanosom teksturizirajočega pršila na vse lase in s česanjem gela skozi sprednji del.

20) Obrnjena pletenica s postavljenimi šiškami

pričeska-za-fine-lase-25041633

Ta slog najbolje deluje na kratkih laseh. Samo ločite svoje šiške od preostalih las in dodajte majhno francosko pletenico na sprednji del preostalega dela, pripnite na mesto za preostalimi lasmi.

21) Faux Hawk Pixie Cut Curls

pričeska-za-fine-lase-25041634

Mehkobo tega videza poudarijo in uravnotežijo ljubki mehki kodri. Dodajte nekaj poudarkov na vrh, da temu slogu dodate barvit pridih.

22) Stranske pometane dolžine do brade

pričeska-za-fine-lase-25041636

Glavna privlačna točka tega sloga so lepi bakreni poudarki, dodani temnim, skoraj črnim naravnim lasem. Dolžina je ljubka alternativa bobu ali pixieju, nekako na sredini obeh.

23) Francoska pletenica s krono

pričeska-za-fine-lase-25041638

Ta sirenast videz je odličen za to, da si v vročem poletnem dnevu spravite lase navzgor in z vratu. Da bi dobili slog, francosko pletenico okrog svoje krone in zberite lase v čop, zavijte kos las okoli kravate za lase in jo pritrdite z zatičem. S kodralnikom dodajte nekaj volumna repu; eksperimentirajte z velikim in majhnim sodom, da vidite, kateri kodri so vam najbolj všeč.

24) Nogavica 

pričeska-za-fine-lase-25041641

S klasično tehniko nohtov ustvarite dodaten volumen v laseh, ki se običajno ne drži v pecivu. Punčka iz nogavic je, ko prstom odrežete staro nogavico, jo zvijete, dokler ne oblikuje krofa, nato pa krof položite sredi čopka. Nato navojite kose las, da prekrijete nogavico, ali lase zavijte v krof, tako da začnete s konci in nadaljujete navzgor. Spredaj dodajte srčkan puf, da boste videzu dali retro občutek.

25) Ukrivljeni konci 

pričeska-za-fine-lase-25041644

Ta videz je najboljši na laseh do ramen. Robove preprosto poudarite tako, da z ravnalnikom rahlo upognete konce.

26) Prosojni asimetrični Bob

pričeska-za-fine-lase-25041646

Ta videz zahteva malo pripravljalnega dela, vendar je vsekakor vreden truda. Izpihajte asimetrični bob s sušilcem za lase in ga oblikujte z lakom za lase, dokler ne dosežete želenega učinka.

27) Pletenica za uokvirjanje obraza

pričeska-za-fine-lase-25041647

Vrvna pletenica je ena izmed najbolj premalo uporabljenih vrst pletenic. Če želite ustvariti vrvno pletenico, izberite del las, ga razdelite na dva dela in začnite zvijati prvi del navznoter, držite ta del. Vzemite drugi del in ga tudi zavrtite navznoter, prečkajte čez prvi del, nadaljujte do konca. Morda bo trajalo nekaj časa, da se navadite, a kmalu boste to lahko storili z zaprtimi očmi. Za ta videz lase razmaknite na eno stran in za ta videz uporabite francosko pletenico v stilu vrvi. Vrv lahko pripnete nazaj z zatičem ali preprosto pritrdite z gumico za lase.

28) Asimetrične stranske šiške na Pixie Cut

pričeska-za-fine-lase-25041649Ta frizura se je treba zavezati. Kratkost olajša nego, dolge šiške pa lahko oblikujete na stran, jih položite na plast ali jih narežete ali očistite.

29) A-linija s kratkimi šiškami

pričeska-za-fine-lase-2504161Čeprav se ta slog lahko zdi kot običajna dolžina do ramen, njegova edinstvenost izvira iz nekoliko daljših kosov las spredaj. V kombinaciji s kratkimi šiškami ustvarja čudovit kontrast.

30) Faux Hawk Pixie Cut

pričeska-za-fine-lase-2504166Še en način oblikovanja pixieja: ta videz zahteva malo potrpljenja zjutraj pri geliranju in laku za lase, vendar je vsekakor trenden glede na število igralk, ki so se odločile, da bodo svoje dolge ključavnice popolnoma odrezale v prid ‘fantovskemu kroju’. ‘.

31) Mehki sloji do ramen

pričeska-za-fine-lase-2504167

Mehke plasti okoli obraza v tem videzu uokvirjajo vaš obraz in se zlijejo z globoko razmaknjenimi stranskimi šiškami, da dodajo nekaj velikega volumna.

Ne pozabite, da si zapomnite nekaj NE in NE, da ustvarite odlično podlago, s katero si lahko oblikujete svoje fine lase.

Ne česajte za lase, ko jih počešete, da odščetkate škrtanje. Lahko povzročite nepotreben zlom, namesto tega poskušajte vozle počasi razrešiti s prsti.

Ne pretiravajte z lasmi z izdelki na oljni osnovi ali balzamov nanašajte preblizu korenin, zaradi česar bodo videti ravne in mastne.

NE uporabljajte tesnih ali grobih zatičev ali vezi za lase, saj lahko to povzroči zlom zelo tankih las.

Po tuširanju ne zavijte las v brisačo; ko so vaši mokri lasje, so zelo šibki in napetost z dviganjem las lahko povzroči poškodbe.

NE spite na mokrih laseh. Spanje na finih mokrih laseh lahko povzroči pregibe in kravlje. Vendar…

SPAJTE z lasmi spletenimi; zjutraj bo ustvaril čudovite mehke valove, ki bodo povečali glasnost.

Lase na koncu prhe sperite s hladno vodo, da zaprete obnohtno kožico v lasnem gredu in naredite lase gostejše. Pro Nasvet- vedro hladne vode imejte s seboj pod prho in si namočite lase, ko želite izplakniti balzam, tako da lahko izločite dva koraka v enem in vam ni treba vzeti ledene kopeli.

NE uporabljajte svilene prevleke za blazino, da preprečite zlom, še posebej, če se med spanjem premetavate. Druga možnost je, da si naredite ali kupite svileno mrežico za lase ali ‘pokrovček za prhanje’, v katerega boste lase zavili pred spanjem.

NE uporabljajte ščetine iz merjasca ali keramične ščetke za lase, da preprečite zlom. Svinjska ščetina je lahko draga, pomaga pa tudi pri distribuciji olja iz lasišča po gredi vaših las in tako poskrbi, da bodo vaši lasje videti manj mastni. Ta tehnika vam lahko celo omogoči daljši vmes med umivanjem!

NAČRTAJTE si lase; draženje dodaja volumen in telo lasem, ki so sicer mlitave in brez življenja. Vendar ne pozabite, da je pri tem nasvetu velika zavrnitev odgovornosti- nenehno trditev naj bi povzročila poškodbe las.

Preden se lotimo stilov, je tukaj nekaj hitrih priporočil, ki jih morate upoštevati pri nakupu izdelkov za lase:

Šampon: Uporabite šampon, ki ima lastnosti gradnje telesa, vendar ne takšnega, ki bi lahko obtežil vaše lase s težkim balzamom ali oljem. Pojasnjevalni šamponi so lahko slaba ideja, ker spodbujajo vaše lase, da tvorijo olja, ki lahko obtežijo vaše lase, da bodo videti ravni.

Regenerator: Poskusite z balzamom, ki vsebuje beljakovine, ki lahko vaše lase okrepijo in jim dajo dodaten volumen. Uporabite lahko tudi izdelke s keratinom za uravnoteženje dodatne vlage.