35 čudovitih in trendovskih pričesk iz šestdesetih let

Šestdeseta leta imajo posebno mesto v naših srcih. Vrača nas v čas hipikov in cvetličnih hlač ter odličnih pričesk. Všeč vam bo zbirka slik, ki smo jih sestavili o pričeskah. So edinstvene, lepe in se vračajo v slogu hitreje, kot jih lahko vnesemo! Preverite jih vse in nam sporočite, katere so vam najljubše.

  1. To kratek bob je oblikovan do popolnosti. To je namerno in ne pušča prostora za napake. To je drzen slog, toda tisti, ki se ga odločijo nositi, ga čudovito zibajo!

Quant By Sassoon

2. To je brezčasen videz, ki je osupljiv. Vsi trije slogi se razlikujejo, vendar je vsak velik, drzen in lep. Prva je oblikovana tik pod njeno ličnico, ki res izgleda čudovito. Njene šiške so oblikovane z malo volumna in to ima vrh las klasični puf iz 60 -ih. Sredina ima nekoliko bolj vetroven, a popolnoma oblikovan videz. Njeni lasje so nekoliko krajši. Zadnji slog je najdaljši od treh. Šiške je oblikovala na stran, lase pa je zavila z velikimi, okroglimi kodri. Vsi trije izgledajo čudovito!

ZDRUŽENO KRALJESTVO - 1. MARCA: Fotografija Supremes (Foto: Michael Ochs Archives/Getty Images)

3. Ta videz je nekoliko bolj vetroven. Lasje so bili v 60. letih 20. stoletja zelo priljubljeni. Kot boste videli iz večine teh primerov, so ženske oblikovale svoje šiške na različne načine. Nekaterim so zrasle kot ta slika, drugim pa skrajšane. Spet drugi jih premaknejo na stran, nekaterim pa jih namestijo s krepko črto čez obrvi. Kateri slog vam je najljubši?Ameriška filmska igralka Raquel Welch na novinarski konferenci v Londonu. (Fotografija Peter King/Getty Images)

4. Tukaj je krasen posnetek pometanja šiška. Izgledajo kot peresne in opazijo puf na vrhu njene glave. Puf je bil zelo priljubljen in še danes je.

Posnetek glave Sharon Tate (1943-1969), ameriška igralka, v studijskem portretu, na svetlo modrem ozadju, okoli leta 1965. (Fotografija Silver Screen Collection/Getty Images)

5. Prav sproščen videz ščetkanja večine sprednjega dela las na eno stran je bil prav tako priljubljen.

Ann-Margret, švedsko-ameriška igralka, oblečena v vijolično pleteno majico na studijskem portretu, na vijoličnem ozadju, okoli leta 1965. (Fotografija Silver Screen Collection/Getty Images)

6. To je klasičen posnetek iz tega časovnega obdobja. Dolgi, puščeni lasje, brez šiška, zunaj in petje so bili glavni elementi tega obdobja.

16080416

7. Obožujemo ta eleganten videz z lasmi, sestavljenimi na vrhu glave. Šiške imajo mehak, a oster videz.

17080416

8. To je odličen posnetek dela po sredini z valovi, ki so se ji vmešali v lase. Ta videz je v zadnjem času tukaj zagotovo postal priljubljen.

NEPOSEBNO - CIRCA 1970: Fotografija Janis Joplin Fotografija Michael Ochs Arhivi/Getty Images

9. Veliki loki za čebelnjakom so bili ogromni v 60. letih. Velik puf z lasmi, vezanimi zadaj, je znan kot čebelnjak. Lent odlično poudari lase.

19080416

10. Klasična podoba s pometanjem dolgih las v nekakšno punčo je lepa predstavitev tega časovnega obdobja.

20080416

11. Ne glede na to, kako priljubljeno je bilo imeti lok za čebelnjakom, je bil trak za glavo prav tako priljubljen za sprednji del glave. To je še en slog, ki se je pred kratkim lepo vrnil v modo.

21080416

12. Ta daljša različica boba je tako ljubka in najstnikom je bil všeč ta poseben slog. Bilo je sladko in prefinjeno in zlahka dovolilo mini panj na vrhu glave.

22080416

13. Ta slog je bil vsakodnevni videz žensk 60. let, zlasti mlajših žensk. To je bil skrbno urejen pogled, ki je resnično poudaril njihove ličnice.

23080416

14. Ta puf, ki se je držal sredi glave z dolgimi curlingi, ki so se spuščali po njenem hrbtu, je čudovit videz. To je dokaj preprosto in je klasičen videz, ki nikoli ne izgine iz mode. Všeč nam je način, kako je vezan zadaj. Zdi se, da ima v sebi zasuk, zaradi česar je videti tako elegantno, čeprav preprosto. Verjetno je za daljše dele las uporabila kodralnik. To bi bilo precej preprosto ponoviti. Bi nosili ta slog?

24080416

15. To je odlična predstavitev tistega, kar je takrat nosilo veliko žensk. To je bil enostaven in učinkovit način, kako biti eleganten in praktičen. Kot vidite, je bil puf izjemno priljubljen. Uspelo je vsem starostnim skupinam in vsem tipom las. To je bil tako zabaven videz in še danes boste še vedno videli ljudi, ki nosijo pufa. To je odlična izbira in izgleda tako lepo za vsakogar.

18. december 1964: 23 -letna britanska pop pevka Dusty Springfield (1939 - 1999) na novinarski konferenci po vrnitvi v London iz Johannesburga s spremljevalno skupino Echoes. Južnoafriška vlada je Dustyju vročila 24 -urno odredbo o deportaciji, potem ko je med tamkajšnjo turnejo nastopila pred mešanim občinstvom v Wittebomeu, 10 milj od Cape Towna. Odmevi niso bili deportirani, ampak so se odločili, da odidejo z njo. (Fotografija Keystone/Getty Images)

16. Poof je bil skoraj vedno prisoten. Tukaj ima lase pobito nazaj v čop na stran. Vezana z majhnim trakom je zelo ljubka in elegantna.

26080416

17. Velik zavoj šiška je bil v tem času zelo priljubljen. Všeč nam je, kako je celoten kos strateško umeščen.

27080416

18. To je nežen videz, ki je lep in muhast. Šiška je mehko razpokana po sredini v nedolžnem in sladkem videzu.

28080416

19. Ne bi bil kos iz 60. let, ne da bi tem fantom izrekel krik. Ste se kdaj vprašali, kako so takrat izgledali moški lasje? Ne glej več, ti fantje ga zajemajo v celoti.

NEDOVOLJNO - OKOLICA 1965: Fotografija Beatlov (Foto: Michael Ochs Archives/Getty Images)

20. To je mega puf. Govorite o veliko laka za lase! Za oblikovanje te mojstrovine je trajalo kar nekaj časa in truda. To je drzen in dramatičen videz, ki je bil precej priljubljen.

30080416

21. Oglejte si te oblikovane kose. Vsak je tako drugačen, vendar je bil v tem času tako priljubljen. Prvi je sladki mali bob. Drugi ima odličen puf z dodatkom, ki vse drži na svojem mestu. Tretji je zibanje čudovite up-do, ki je kot nalašč za dolge lase. Nato imamo še en čudovit bob, ki je zvit samo na ravni brade, šiške pa pometajo na eno stran. Naslednji bob ima dodatek sredi glave, ki je bil takrat tudi zelo priljubljena izbira. Oglejte si velikansko rožo v laseh naslednjega dekleta. Bi se kaj takega ukvarjali zdaj? Obožujemo velikanski lok na naslednji sliki deklet. Je drzno in lepo. Zadnji posnetek je klasičen up-do, ki je brezhiben.

31080416

22. Ta puf je izjemen. Njeni dolgi, puščeni lasje so čudoviti in celoten videz je na mestu. To je vsekakor zahtevalo veliko laka za lase, da so njeni lasje ostali takšni.

32080416

23. To je precej znan komad. Opazite, kako kratke so njene šiške. Stajling tukaj je lep in všeč nam je dodatek na vrhu glave. Izgleda kot princesa.

1080416

24. Ta puf z dramatičnimi šiškami je popolnoma lep. Všeč nam je način, kako si pusti, da ji lasje padejo okoli ramen. To je premišljen slog, vendar je videti sproščen.

2080416

25. To je tako zabaven pixie kroj. Za vzdrževanje tega videza ne bi bilo potrebno veliko vzdrževanja, razen redne seje oblikovanja. Opazite, kako kratke so njene šiške. Na naslednjih nekaj slikah boste opazili ta trend. Kakšne so vaše misli? Ali imate radi super kratke šiške ali jih imate raje daljše?

3080416

26. Ste opazili trend res kratkih šišk? Kaj menite o njih? Na tej fotografiji skorajda ne obstajajo. To bi bil res enostaven način za oblikovanje šiška, to je zagotovo! Zdi se, kot da so njeni lasje v vzponu. To je klasičen videz iz 60.

4080416

27. Videti je, kot da bi morda imela trajno. To je tesen pleten slog, ki ji odlično izgleda.

5080416

28. To je tako krasen videz, ker se zdi tako brez napora lep. Njene šiške lepo uokvirjajo njen obraz. Zdi se, da njeni lasje ostanejo na svojem mestu, vendar v njej ni veliko laka za lase. To je tako odličen formalni videz.

6080416

29. Ti kodri so lepo narejeni. To je močno oblikovan videz, za katerega je bilo potrebno kar nekaj časa, vendar je končni rezultat osupljiv. Njeni lasje skoraj izgledajo kot da niso resnični, ker izgledajo tako brezhibno.

7080416

30. To je vsekakor eden naših najljubših komadov. To je tako zabaven in vetroven videz. Zdi se, da je tako enostavno sestavljeno, vendar je verjetno trajalo nekaj časa. Lok na vrhu glave ji daje tako dekliški videz, da je tako zabavno! Njeni kodri popolnoma uokvirjajo njen obraz.

8080416

31. To je preprost videz, ki odvzame veliko večino las na eno stran. To je preprost slog, ki je odličen za vsak dogodek ali celo samo opravljanje opravkov po mestu. To je odličen videz in obožujemo njen bob.

9080416

32. To je zabaven, neurejen videz, ki je kot nalašč za vsako priložnost. Kodri so tako srčkani in način, kako je zložen na glavo, ji daje sproščen in lepo oblikovan videz.

10080416

33. Oglejte si to celotno vadnico o tem, kako narediti Bardot konjski rep. To je odličen način, da se naučite oblikovati ta zabaven, čudovit videz.

Preberite: 65 najbolj vročih odbitkov prizorov za spremembo leta 2016 (s SLIKAMI)