47 Pričesk z nizkim bledenjem, ki bodo osvežile vaš videz

Če letos iščete nekaj novega, zakaj ne bi poskusili z nizkim bledenjem. So ena izmed najbolj priljubljenih odbitkov za moške. Postaja celo bolj priljubljen kot visoko zbledelo. Če iščete svež slog, potem s tem stilom ne morete zgrešiti.

Ni važno, če imate dolge lase ali kratke lase, lahko v svoj slog vnesete nizko bleščanje. Tudi če lasje rastejo, bo nizko bledenje še vedno videti dobro. Pravzaprav vam lahko uspe nekaj tednov s slogom, ne da bi se morali še enkrat ostriči.

Oglejte si teh 47 pričesk z nizkim bledenjem, ki bodo osvežile vaš videz:

  1. Osupljive blede

Lasje na vrhu so precej dolgi in oblikovani na stran. Če iščete svež slog, potem je to pravi za vas. Nizko bledenje izgleda neverjetno, saj se zlije z brado.

frizura z nizkim bledenjem

2. kodrasti vrh

Ima goste lase, ki jih je vedno nekoliko lažje oblikovati. Ta slog nam je všeč iz več razlogov. Fade je kul, vrh pa je obrnjen nazaj.

3. Low Fade

Nizko bledenje tukaj izgleda neverjetno, ko ga prinesejo na srečo z brado. To je slog, ki ga morate letos popolnoma preizkusiti.

4. Krepko izgleda

Ta videz je nekoliko krajši in čistejši od večine. Slog se loči ob strani in ostane čist.

5. Bradati slogi

Takšen slog je zagotovo všeč. Če vam je všeč poslovni slog, ki ga lahko delate s seboj, potem je to slog za vas.

6. Neurejeni slogi

Če zblediš, še ne pomeni, da moraš imeti poliran videz. Ta neurejen slog pomeni, da so vam stvari všeč nekoliko bolj napete.

7. Vstajanje

Ta slog je povsod povsod in je en sam pogled, ki je hladen in čist povsod. Preizkusite to poletje in nam sporočite, kaj mislite.

8. Prevrnjeno nazaj

Lasje so tukaj zelo debeli, zato je na njih veliko telesa. Pravzaprav lahko olajša tudi oblikovanje. Slog je dolg na vrhu in je obrnjen nazaj. To je precej seksi slog, ki bo zagotovo obrnil glavo kamor koli greste.

9. Daljši videz

Še en odličen slog, ki je dolgo na vrhu in ima hladno nizko zbledelost. Tudi za odstranjevanje zbledelosti ne potrebujete polne brade, kar lahko vidite pri tem slogu. Ta videz je neurejen in povsod oblikovan.

10. Poliran videz

Če iščete nekaj, kar ni nervozno in je nekoliko bolj na ravni Ivy League, potem je to slog za vas. Tudi takšen slog bo zelo enostavno oblikovati.

11. Hrustljavo in čisto

Slog, kot je ta, je čudovit in ima toliko ravni. Všeč nam je, kako postanek videti kot valovi. To je kul videz, ki ga lahko popolnoma izkoristite vse leto.

12. Kvadratni rezi

Če iščete kratke sloge, s tem slogom ne morete zgrešiti. Sprednji del je do popolnosti obrit na kvadrat. Če vam je všeč svež slog z malo roba, potem je to pravi za vas. Kako si ne bi želel preizkusiti kul stila, kot je ta? Je zabaven in razburljiv, vse, kar želite, v kul novem videzu.

13. Mehkejši videz

Ta slog vam zjutraj ne bo vzel veliko časa za oblikovanje. V bistvu ga morate le malo premetavati in pripravljeni ste na svoj dan. Če imate radi sloge z nizkim vzdrževanjem, s tem slogom ne morete zgrešiti. Obožujemo tekoče valove; samo dokazuje, da vam bo ohranjanje naravnega videza popolnoma ustrezalo. Objemite ga kolikor se da in ne skrbite, da boste te kodre izrezali iz svojega življenja.

14. Visoki vrh

Če imate radi modne videze, ki resnično naredijo vtis, potem je to videz, ki ga nameravate. To je drzno in zagotovo bo pritegnilo pozornost kamor koli. Damam bo to všeč, saj vedo, da to pomeni, da imate malo prednosti in da imate občutek za modo. Ta slog naj bi bil privlačen in ga ne zmorejo vsi. Takšen slog se bo verjetno ujemal z vašo osebnostjo, kar morate upoštevati pri izbiri pričeske. Samozavesten in drzen fant je dolžan izpeljati takšen slog.

15. Tudi Slogi

Kratek slog, ki ga je enostavno upravljati. Če imate radi nizko vzdrževanje, je to pravi slog za vas. To je slog, ki se v bistvu samo opere in gre. Všeč nam je, da sta brada in bledenje enake dolžine. Ti slogi so vedno videti super z bradami in všeč nam je, kako se vsi tako preprosto zlijejo skupaj. Če to poletje potrebujete svež nov slog, potem je ta preprost kot nalašč za vas.

16. Preklopni slog

Še en kul videz, ki je letos svež in hrustljav. Taki slogi vsako leto pridobivajo na priljubljenosti. To je modno in ima nekaj klasičnih elementov. Del je majhen in preprost, preostanek pa je obrnjen nazaj. Nizko bledenje je v tem primeru daljše na strani, kar vam bo seveda ustvarilo veliko bolj dramatičen videz. To je bolj dramatičen videz, ki vas bo zagotovo pritegnil.

17. Obrit del

Obrit del je slog, ki govori o drami in bleščanju. Očitno izstopa veliko bolj kot običajni del. Govori tudi o vašem občutku za slog. Ta kul videz je svež in resnično izstopa, za kaj se boste letos odločili. Zdi se, da britje z leti postaja vse bolj priljubljeno in zagotovo je videti, da ga boste letos preizkusili.

18. Oblikovano naprej

Niti brade ne potrebujete, da bi izginila, kot vidite na tej fotografiji. Ima neurejen vrh, ki ne potrebuje stylinga. V tej situaciji je komaj celo brada. To je seksi videz, ki ga bodo dekleta rada potegnila s prsti. Če želite kul slog, potem s takšnim zabavnim slogom ne morete zgrešiti. Ljudje bodo zaradi osebnosti, ki stoji za takšnim videzom, domnevali, da ste dobro vstali.

19. Curly Top

Ta tip popolnoma sprejema svoje kodre in jih kar najbolje izkoristi. Kodre je včasih težko ukrotiti, vendar se zdi, da ima vse pod nadzorom. Všeč nam je, kako se brada popolnoma zlije z brado. Na splošno izgleda super kul videz. Kodri in bledi se vedno dobro ujemajo in to boste zagotovo videli s tem kul slogom.

20. Jasni slogi 

Odličen slog, kot je ta, je na vrhu super visok. To je eden bolj modnih stilov, ki ga boste videli na seznamu. Trenutno je zelo priljubljen in tudi oblikovati ga ni težko. Fade deluje tudi s celotnim slogom. Če iščete kul, ste ga ravnokar našli. Letos navdušite svojo skupino s kul stilom, ki bo zagotovo razstrelil konkurenco.

21. Čisti rez

Ne glede na to, ali gre za delo ali igro, je takšen slog za knjige. Je čist in precej kratko ostrižen. Če želite ta poseben slog, se boste morali dobro naučiti uporabljati gel. To je uglajen videz, ki je odličen, če ste v poslu ali na akademiji. To je slog Ivy League in prepričani ste, da boste obrnili glavo, kamor koli greste. Obožujemo ostre robove okoli sloga; res naredi celoten videz pop.

22. Badass stili

Naj se vaš slog ohladi tako kot ta. V tem slogu je veliko slabega roba in to je en pogled, ki vam bo zagotovo všeč. Nizko bledenje je kul in zbrano, slog, ki vam bo zagotovo všeč, ne glede na to, kam se odpravljate.

23. Lažji slogi

Še en klasičen videz, ki nikoli ne izgine iz mode. Ta je zjutraj enostaven za oblikovanje, je bolj brezskrbna pričeska. Tudi zbledelost ni tako blizu kože kot nekatere druge. Ni vam treba iti do kože, če niste v tem slogu.

24. Preppy stili

Odličen slog, kot je ta, je čeden in čist. Del je jasen in zbledelost ni tako drastična, kot so bile nekatere druge. Čeprav na splošno izstopa. Dolgi lasje na vrhu so oblikovani na stran. To je profesionalen videz, ki ga lahko uporabite za posel toliko, kolikor lahko za užitek.

25. Valoviti slogi

Nizko bledenje tukaj je na mestu in se odlično zlije z brado. Vrh pa je valovit in enostaven za upravljanje. To je nizko vzdrževanje, ki vam bo vzelo malo časa za pripravo zjutraj. Ali je res mogoče videti tako kul brez truda?

26. Nabrani slogi

Ta zapečen slog vsebuje veliko gela, da ostane na svojem mestu. Vse je odvisno od tega, kako udobno uporabljate izdelke za lase. Nizko bledenje ni tako dramatično kot ostalo in zbledi tudi v brado.

27. Seksi stili

Če iščete seksi videz, ki bo obrnil glavo vsem damam, vam bo ta slog všeč. Najboljši del je, da za ustvarjanje ne potrebujete dovolj časa zjutraj. Če vam je všeč, da je vaš videz kratek, potem s tem slogom ne morete zgrešiti.

28. Kul Oblikovanje

Britje v tem slogu je bilo oblikovano pravokotno. Taki slogi naj bi bili privlačni in zagotovo so. Zaradi dejstva, da so njegovi lasje tako temni, videz še bolj izstopa.

29. Izginjajoči rob

Na tej fotografiji lahko vidimo, kako si lahko tako popolnoma obrijejo lase. V bistvu črpajo in nato sledijo. Ta zbledelost je zelo edinstvena, ker v bistvu izgine, tako da v resnici ne veste, kje se brada začne in konča. To je svež videz, zaradi katerega se boste letos počutili precej sveže. Letos poskusite in videli boste, o čem govorimo.

30. Vse okoli Zbledi

Zmanjšanje običajno traja vse do glave in všeč nam je edinstven videz, ki ga dobimo z nizkim bledenjem. To je še en odličen slog, ki vam bo zagotovo všeč. Poletje je namenjeno preizkušanju novih stvari, zakaj ne bi poskusili s slogom, ki ni samo videti kul, ampak je tudi obvladljiv.

31. Krepke črte

Če želite lase ohraniti nekoliko dlje, zakaj ne bi poskusili s tem slogom. Všeč nam je, kako v tem prosto tekočem slogu objema svoje naravne kodre. Nizko bledenje potuje vse do vratu, da vam da zelo svež in oster videz, s katerim se lahko ukvarjate letos. Vsi ti slogi so vizualno privlačni.

32. Naboden in obrit

Ne samo, da je ta tip preizkusil hladno nizko bledenje, ampak je imel tudi zaboden križ v zatilju. V lase lahko obrijete skoraj vse, da ustvarite bolj eleganten videz. ti slogi so več kot le edinstveni. Če imate izjavo, ki jo želite dati, jo poskusite obriti v pričesko. Ima goste lase, kar mu verjetno pomaga, da si lažje postriže lase. To je slog, ki je trenutno zelo priljubljen.

33. Debele pričeske

To je še en primer fanta, ki ima goste lase. Z debelimi lasmi lahko včasih olajšate oblikovanje las, ker se tako ali tako najbrž držijo sami. Ta nizka modna muha je narejena zelo blizu kože, kar vam daje popolnoma drugačen videz.

34. Temnejši slogi

Vrh je dolg in oblikovan naprej, kar vam bo seveda dalo popolnoma drugačen videz. Brade tam ni veliko, a je še vedno tam. Nizko bledenje se zlije naravnost v brado. Menimo, da je to eden bolj živahnih stilov, ki smo jih videli doslej.

35. Slogi visoke mode

Če imate radi modo in ste del trendovske množice, so ti slogi kot nalašč za vas. Ne samo, da vidimo hud del, ampak so lasje oblikovani na stran. Če želite slog, ki ni odličen le za druženje s fanti, ampak tudi slog, ki ga lahko ustvarite v svojem poklicnem življenju, potem je to slog za vas.

36. Odrezano nazaj

Lase lahko oblikujete naprej ali v tem primeru nazaj. Taki slogi bodo zahtevali uporabo nekaterih izdelkov v laseh. Brada je v tem slogu nekoliko debelejša in vidimo, da se je nizka zbledelost zlila kar vanjo.

37. Krajši styling

Še en odličen slog, ki je resnično slab, je ta kratek slog. Sloga, ki bi bil bolj vzdrževan od tega, ne najdete. Povsod je kratek, razen izginjanja, ki je še krajše. Če ne želite niti razmišljati o oblikovanju las, potem je ta videz kot nalašč za vas.

Spodnji trije slogi vam pokažejo, kako nenavadno lahko naredite svoj slog, če to res želite.

38. Slogi Ivy League

Če želite poliran videz dela in igre, potem je to popoln videz za vas. Bodite udobni pri uporabi gela, ker ga boste v tem slogu potrebovali. Ta nizka zbledelost je veliko nižja od nekaterih drugih stilov.

39. Svetleči slogi

Kako sijoč je slog tega fanta? Popolnoma je oblikovan in oblikovan ob strani. Na eni strani je videti daljša, na drugi pa opazimo nizko bledenje. Je malo daljši od večine, vendar je odličen primer, kako vam ni treba iti naravnost v kožo, če tega ne želite.

40. Edgy Flow

Ta slab slog je namenjen ustvarjanju globine v laseh. Je dramatičen in seksi in to je stil, ki ga morate vsekakor preveriti. Nizka zbledelost je tudi dramatična, zaradi česar daljši vrh še bolj izstopa. Vrh je oblikovan naprej v različnih smereh.

41. Eleganten slog

To je še en odličen primer polirane pričeske. Ta videz je dolgo na vrhu in oblikovan do popolnosti. To je popoln slog, če poslujete, saj vas bodo ljudje samodejno začeli jemati resno. To je priljubljen slog, ker je trenutno v modi. Brada je veliko debelejša od večine sloga, ki smo ga videli, vendar se zbledelo lepo vlije vanj.

42. Trendy Looks

Še en odličen trendovski videz, ki ga je tudi enostavno upravljati. Če je za vas pomembno, da ste modni, s tem slogom ne morete zgrešiti. Lahko ga nosite tudi kjer koli, zato sta delo in igra še vedno možnost za vas. S kul stilom, kot je ta, ne morete zgrešiti.

43. Edgy Lines

Če želite svež videz, ki je tudi oster, potem ste našli slog za vas. Nizka zbledelost je zelo kratka in v nekem trenutku dejansko izgine. Robovi so kvadratki in na laseh je veliko izdelkov, zaradi česar pričeska še bolj izstopa.

44. Preprosti slogi

V tem slogu so naravni kodri in to je odličen primer, zakaj jih ne smete odrezati. Kodre je treba objeti in kot vidimo v tem slogu, lahko ustvarijo tudi zelo nizek slog vzdrževanja. Vrh je dolg in nizko bledenje se popolnoma zlije z brado. Če iščete preprost slog, potem s tem slogom ne morete zgrešiti.

45. Debel na vrhu

Če želite narediti takšen slog, morate imeti debele lase. Če imate tanke lase, bodo videti zelo drugače. Debelina las je tisto, kar ustvarja ta edinstven videz in ponavadi potrebuje manj izdelkov, da jih ustvari, ker so tako debeli. Takšen slog izgleda dobro oblikovan ali pa ga pustite ohlapnega, kot je na tej fotografiji. Obstaja nizka bleda in to vidimo s tem bradatim slogom. Brade tam ni veliko, a jo kar dobro ziba.

46. ​​Drznejši slogi

S tem slogom izginjajo robovi in ​​ko ga pogledate, se vprašate, ali so črte sploh tam. Vrh je srednje dolg in oblikovan z gelom. S tovrstnim slogom je zelo vsestranski, zato ga lahko oblikujete na nekaj različnih načinov. Fade je zelo blizu kože, kar vam ponuja zelo drugačen videz.

47. Kratek in seksi

Še en odličen slog, ki ga je enostavno oblikovati in vam zjutraj pusti zelo malo truda. Če imate radi priložnostne sloge, a vseeno želite videti kul, potem je to slog za vas. Ta zbledelost ima tudi izginjajočo prednost in tisto, ki vam bo zagotovo všeč.