52 najboljših obrijanih stranskih pričesk

Če iščete drastično spremembo pri novi pričeski, je lahko britje stranske strani glave ravno tisto, kar iščete. To je zadnji trend, ki je v zadnjih nekaj letih prizadel industrijo in še vedno ostaja močan. To je en slog, za katerega se zdi, da kmalu ne bo šel nikamor. Če želite biti opaženi, vas nič več ne bo izstopalo v množici kot obrito pričesko. Nekoč ste se morali za britje glave ukvarjati s punkom, vendar temu ni več tako. To je zdaj trend in britje glave postaja vse bolj ženska izbira kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali ste poslovna ženska ali glasbenica, lahko ta videz razkosate v pisarni in zunaj. Stransko obrit videz je odličen začetnik trendov, pri katerem bodo ljudje želeli, da bi bili tako pogumni kot vi.

Obrijane stranske pričeske

Obrijane stranske pričeske

Odločitev, s katerim slogom iti, ni nikoli lahka. Pri britju glave se želite dobro premisliti. Ko enkrat to obrijete, ni več poti nazaj. Stransko britje naj se torej ujema z vašo osebnostjo in občutkom za slog. Če ste bolj sproščena in naključna oseba, bi vam lahko striženje las in nato britje na strani preveč drastično spremenilo. Zadrževanje ene strani med britjem druge je lahko boljši začetek. Če pa ste navajeni živeti na robu, je morda kratek Mohawk v paru s stranskim britjem ravno takšen videz, kot ga nameravate. V vsakem primeru bo premišljena odločitev zagotovila, da boste zadovoljni s svojim videzom. Britje glave je zabaven in ustvarjalen način podajanja izjave ne le o modi, ampak tudi o tem, kdo ste kot posameznik, zato se z njo zabavajte.

Če ste dovolj pogumni, da poskusite, obstaja veliko različnih stilov, ki vam lahko pomagajo navdihniti vašo lastno izbiro. Oglejte si 52 najboljših obrijanih stranskih pričesk in si letos privoščite res slab videz.

 1. Če iščete res kratek videz, je ta za vas. Pohvali se s kratkim slogom in zbledi od kratkega do komaj prisotnega.

5020216 pričeska ob strani obrito

 1. Ta videz je predstavljen zložen kot žemljica, vsekakor pa ga lahko pustimo tudi na eni strani. Če se počutite dovolj pogumno, obrijete obe strani. Oblikovanje je dodaten pridih, ki dopolnjuje celoten videz.

4020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta videz je najboljši, če iščete videz faux-hawk/Mohawk. Izgleda blondinka z zelo izrazitim dizajnom.

3020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Če ste bili blagoslovljeni z kodri, ne bojte se, to je odličen primer, kako lahko dosežete videz in obdržite nekaj kodrov. Kontrast med kratko stranjo in poskočnimi kodri je čudovit.

2020216-obrijana-stranska-frizura

 1. Na tej sliki smo spet predstavljeni kodri. Ta kodra se je odločila za britje hrbta z zelo edinstvenim dizajnom, ki na zadnji strani glave ustvarja umetnost. Če stransko britje ni tisto, kar iščete, poskusite s hrbtno stranjo glave.

1020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ker je vrh zelo kratek, stransko britje dopolnjuje njen celoten videz in jo pusti videti osupljivo tudi brez oblikovanja. Dodajte malo barve in videz pritegne pozornost.

6020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta osupljiva blondinka ima sodobnejši videz, daljšo in oblikovano visoko ob strani. Njen zaklad je izklesan, da doseže izrazit in privlačen videz.

7020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Če želite britju dodati malo zabave, zakaj ne bi skupaj z njim dodali tudi pletenice. Kontrast med blondinko in dekliško naravno barvo las doseže slab videz.

8020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kodrasti mohawk, potisnjen naprej, naredi to obrito stran bolj privlačno za oko. Dodajte kratke skladbe, da bo videz nekoliko pop.

9020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Popolno britje s svetlo rdečim dolgim ​​mohawkom je ključni videz vsakogar, ki želi dati drzno izjavo.

10020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Z vsestranskim britjem in slogom Mohawk brezhibno dosežete oba videza. Dodajte malo umetnosti v obliki cvetja in povsod boste deležni komplimentov.

15020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Dolge pletenice z delnim stranskim britjem dajejo videz prefinjenosti brez ekstremnega britja. Z pletenicami ali brez njih bo ta videz pritegnil pozornost.

14020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Uporaba kontrastnih barv pomaga doseči videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Spiralna oblika zagotavlja, da boste povsod pritegnili poglede.

13020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta Mohawk se nadaljuje po izrezu in kontrastna roza je za umreti. Črna in roza skupaj se dopolnjujeta in vam dajeta videz z veliko roba.

11020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kodrast videz, ki ni preveč drastičen, a vseeno pritegne nekaj pozornosti zaradi linij proge. Majhen dizajn je lahko tako močan kot velik.

16020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta videz je odličen za ogled mesta. Z eno stranjo, ki je zvita in dolga, zmehča videz obrito stranjo. Povlecite ga za bolj prefinjen videz.

17020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta videz je odličen primer, kako lahko obdržite lase, medtem ko se še vedno obrijete ob strani. Odlično je, če niste pripravljeni iti prekratko.

18020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta videz je namenjen dekletom, ki imajo radi svoje lase, da ostanejo dolgo. Stransko britje ni dramatično, vendar je zelo lepo.

19020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Eleganten videz, ki ga lahko nosite tudi v pisarni. To je osupljiv kratek slog, ki bi dopolnil vsakogar, ki išče kratko frizuro.

20020216 pričeska ob strani obrito

 1. S to visoko pričesko lahko pretresite videz 80 -ih. Obrita stran samo doda privlačnost in združi videz.

21020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Dolga pričeska s popolnim britjem ob strani. Če se počutite dovolj drzni, se lahko obrijete do kože. Videz bo trajal dlje in vam bo dal drugačen videz.

22020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta vroča pričeska jemlje dih. Ne samo, da ga lahko spletete, da pokaže izrazito britje, ali pa si lase položite navzdol za bolj nežen videz.

23020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Če iščete slog, ki ga lahko preprosto oblečete na dogodek, je to pravi za vas. Kontrastne barve, ki se ujemajo z padajočo pletenico, bodo o tem stranskem britju zagotovo govorile noč.

24020216 pričeska ob strani obrito

 1. Dolge plasti in priložnostno stransko britje so lahko videz, s katerim želite začeti, preden postanete bolj drzni.

26020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ekstremno stransko britje dopolnjuje njeno drzno izbiro barv. Britje glave in dodajanje barve je kot nalašč za vse, ki iščejo drzen in vpadljiv videz.

27020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Dolgi lasje s skrajnim delom združujejo videz s čudovitim britjem ob strani.

28020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kdo ne ljubi rdečelaske? To je pogled na ne-ekstremiste. Deklica ima dolge lase in krasen šiška. Njeno britje ob strani ni tako opazno, vendar izstopa, ko si to želi.

29020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta rokerski slog nas spominja na izvirnega Mohawka; drzna izjava za vsakogar, ki želi dati izjavo WOW. Ne samo, da je klasičen videz, ampak tudi pritegne pogled.

30020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Če iščete resnično ustvarjalen slog, ne iščite dlje od tega. Če dodate lok ali katero koli drugo podrobno obliko, bo vaše stransko britje tako ustvarjalno kot platno.

31020216 pričeska s stransko obrito stranjo29. Kodrast mohawk, ki ga lahko uporabimo kot casual ali eleganten videz. Dolgi lasje v kombinaciji z obrito stranjo dajejo popoln kontrast.32020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta osupljiv videz je všeč vsakomur, ki želi ohraniti svojo dolžino. Seksi in strastno stransko britje dopolnjuje videz.

33020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To ni navadno stransko britje. Izkoristite priložnost, da svojo tetovažo pokažete tako, da jo dodate stranskemu britju. Ta videz je res strašen. To ni pogled na tiste s slabimi srci, če pa imate radi tetovaže in želite narediti vtis, je to stransko britje za vas.

34020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Še en pleten videz, ki daje stranskemu britju boemski občutek. Topla blondinka in ovitkasta pletenica dopolnjuje stransko britje.

35020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To stransko britje se nadaljuje na zadnji strani glave za bolj izrazit videz. Ta videz bolj izstopa, vendar se lahko dolžina zmanjša, da se prikrije.

36020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta videz dolgih las ima resnično volumen, ki resnično pomaga pri britju ob strani. Barva in volumen odlično sodelujeta pri doseganju tega videza.

37020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To stransko britje je samo približno ¼ dolžine strani za tiste, ki ne želijo narediti popolnega stranskega britja. Še vedno imaš seksi britje, ne da bi tvegal preveč.

38020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kdo je rekel, da po britju glave še vedno ne morete nositi čop? Ta videz je lep in ležeren. Lahko se nosi gor ali dol.

39020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Sivi lasje so najnovejši trend v teh dneh in kaj je bolje videti v kombinaciji s stranskim britjem. Videz je nedotaknjen in osupljiv, kar daje klasičnemu okusu ostro britje.

40020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ne postaneš veliko boljši od blondinke Mohawk, potem pa dodaš stransko britje in imaš klasičen videz.

41020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Čudovito britje ob strani doda močnemu kontrastu teh dolgih ključavnic. S tem videzom dobite najboljše iz obeh svetov.

42020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kratek Mohawk; ta videz lahko uporabite za britje na eni strani ali celo britje. Vse je odvisno od tega, kako dramatičen želite biti.

43020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To stransko britje se razteza le do ušesa, vendar še vedno daje videz, ki ga nameravate, hkrati pa vam omogoča, da ohranite dolžino. Če želite dodati več roba kot spremeniti barve.

44020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kdo pravi, da moraš lase ukrotiti? Ta seksi slog dopušča ohlapne valove, kljub temu pa še vedno obstaja značilno stransko britje, ki ljudem pove, da resnično poznate slog. Imate neurejen videz, ki je priložen stranskemu britju.

45020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Dolgi lasje in stransko britje? Končano. Kaj pa stil za vaš videz? Če dodate zvezdo, bo to stransko britje pop. Dejstvo, da gre za dvojno zvezdo, pritegne oko takoj, ko izstopa.

46020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Lepi kaskadni kodri popolnoma dopolnjujejo videz stranskega britja. Lahko imate oster slog, medtem ko imate še vedno elegantno eleganco kodrov.

47020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To stransko britje omogoča popolno britje ali možnost, da ga obdržite na eni strani. Brez čop imate lahko bolj oblečen videz.

48020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ne glede na to, ali iščete sproščen videz plaže ali se odpravljate na dogodek, je ta videz odličen za oba. Seksi kodri na plaži, združeni s stranskim britjem? Kaj bi lahko dekle še prosilo?

49020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ta pogled je vsekakor privlačen. Ne samo, da imate stransko britje, ampak zakaj mu ne bi dodali nekaj barve in naredili videz resnično pritegniti pozornost.

50020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Stransko britje je v tem slogu naravno, preostali lasje pa so drzno obarvani, kar daje videzu resnično značilen rob.

51020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Ekstremni stranski del resnično pritegne oko ob britju in ljudem pove, da niste samo navadno dekle.

52020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. To stransko britje je s takšnim izvirnikom popolnoma osupljivo; oblikovanje. Takoj pritegne pogled in vam da edinstven pogled.

53020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kombinacija dolžine s stranskim britjem vam daje najboljše iz obeh svetov. Stransko britje je visoko na eni strani in sega do zadnjega dela glave, kar vam daje nenavadno pričesko.

54020216 pričeska s stransko obrito stranjo

 1. Kratek in eleganten videz je kombinacija ljubkega in seksi. Stransko britje doda čudovit kontrast videzu, ki vas lahko popelje na kateri koli dogodek z odliko in eleganco.

55020216 pričeska s stransko obrito stranjo