55 najbolj osupljivih stilov pletenice boginje

Boginje pletenice so odličen videz, ki ni le lep in ženstven za etnične ženske. Pleteni slogi so že priljubljeni in pletenice boginje so neverjetni primeri, kako lahko resnično spremenite svoj videz. Če ste si vedno želeli preizkusiti videz boginje, boste nad spodnjimi pričeskami navdušeni. Ti slogi boginj lahko ostanejo skupaj več tednov. Obstaja veliko različic sodobnega sloga, zaradi katerih se boste počutili kot mitska boginja. Te pričeske so odličen način za ustvarjanje neverjetnega dizajna, ki bo kot nalašč za čudovit dogodek.

boginje pletenice

boginje pletenice

Kaj so boginje pletenice?

Boginje pletenice spominjajo na preveliko koruzo. Koruze so vedno tesno tkane do vrha glave, nato pa lahko preostale lase oblikujete na več načinov. Seveda so veliko večje od standardne koruze, čeprav nekateri modeli še vedno ohranjajo majhne koruze. Vse je odvisno od sloga, ki ga želite. Običajno so spletene blizu lasišča z uporabo naravnih las. Če vaši lasje niso dovolj dolgi, bodo za celotno zasnovo potrebne podaljške. Tako si lahko ohranite kratke lase, a kljub temu bodite ustvarjalni. Dejanski modeli se razlikujejo glede na slog las. Lahko je v obliki pletene peciva ali mohawkove pletenice. Trakove za glavo lahko uporabite za spreminjanje videza in puščanje las na pol navzgor in navzdol. Obstaja toliko različnih stilov, med katerimi lahko izbirate, odvisno od videza, ki ga želite uporabiti. Vsi slogi boginje so dolgi, kot je v mitskih časih. Videz boginj lahko dosežete iz drugega časa, tako da po velikosti preizkusite te čudovite sloge.

Spodaj je 48 najbolj osupljivih stilov pletenice boginje:

  1. Zvito lasišče

Ta pletenica boginje je sestavljena iz dveh debelih pletenic na strani, ki padeta v pigtails. Lasišče je močno zavezano z dvema zelo majhnima pletenicama na vrhu. Drobne koruze na vrhu se ukrivijo na pol meseca. To je zelo edinstven videz, ki vam bo zagotovo prinesel veselje. O ustvarjalnosti oblikovanja je treba povedati nekaj.

1250816-boginje-pletenice

2. Koruzna peciva

Te koruze so debele in vlečene tesno do lasišča. Preostanek las je spleten in na vrhu zvit v visoko punžo. Po vsej žemlji so velike pletenice in majhne pletenice. Celoten videz dosežemo z dejstvom, da so koruze velike, če jih tesno potegnemo.

2250816-boginje-pletenice

3. Cornrow Updo

Te koruze so tesno potegnjene k lasišču. Vrstice so zelo debele, zato se pletenice dvignejo od glave. Potegnejo se na stran in navzdol po hrbtu, da dosežejo drugačen videz, ki ga lahko oblečete ležerno ali na dogodek, saj je tako vsestranski.

3250816-boginje-pletenice

4. Ukrivljene koruze

Večina las ostane naravnih in jih potegne v dve žemlji, po eno na vsaki strani glave. Če želite doseči ta videz boginje, boste želeli dodati dve koruzi po sredini glave in jih nato upogniti proti čelom.

4250816-boginje-pletenice

5. Kodri na čelu

Te koruze so debele in se spuščajo po zatilju. Sestavljeni so iz več pletenic, da dosežejo eleganten videz. Obstajajo naravni kodri levo na sprednji strani, da celotnemu videzu dodate nekaj bleščanja.

boginje pletenice

6. Masivne koruze

Ta videz bo zahteval veliko las ali nekaj resnih podaljškov. Koruznice na vrhu glave so velike. Prekrižajo se po glavi in ​​se končajo v precej manjših pletenicah zadaj. To je videz, ki bi bil odličen za dogodek.

6250816-boginje-pletenice

  • 66 najlepših črnih pletenih pričesk za leto 2016
  • 47 načinov, na katere nikoli niste pomislili, da bi oblikovali kvačkane pletenice

7. Priziv boginje

To je izjemen videz, ki izgleda neverjetno, še posebej za dogodek. Pletenice se močno potegnejo na stran in nato navita skupaj v preveliko žemljico na dnu. To je edinstven slog, zaradi katerega se boste počutili kot boginja.

7250816-boginje-pletenice

8. Pogled vstran

Ti dve preveliki pletenici se tesno potegneta na eno stran. Sredinski del je pletenica, preostali lasje pa so potegnjeni precej tesno ob strani glave. Pletenice so debele, ki zahtevajo veliko las.

8250816-boginje-pletenice

9. Pogled s strani

To je še en pogled na zgornji pogled. Slog boginje je doseganje neverjetnega videza, ki ni le osupljiv, ampak edinstven v oblikovanju. Ta videz je edinstven, ker je tesno vpet v veliko žemljo, medtem ko je oblikovan na vrhu.

9250816-boginje-pletenice

10. Konjski rep

Ta pričeska ima na splošno sijajen videz. Tako sijočih las še nisem videl. Debele pletenice so potegnjene nazaj v edinstven dizajn, ki izgleda precej neverjetno. Vsi so potegnjeni nazaj v visok čop. Ta videz boginje je neverjeten, da ga lahko nosite na katerem koli dogodku.

10250816-boginje-pletenice

11. Spirale

Te koruze se tesno potegnejo do glave, vendar se pripeljejo v spirale. To je izjemen videz, ki bo zagotovo zasukal glavo. Spodnji del je spravljen v čop pletenic.

11250816-boginje-pletenice

12. Zvita peciva

Te majhne pletenice so drobne koruze, preostala pričeska pa je sestavljena iz zvitih žemljic. Če iščete skupaj, poglejte, da je resnično edinstven, poskusite te majhne žemljice za velikost.

12250816-boginje-pletenice

13. Diagonalni pogled

Ta velik videz koruze je odličen dizajn, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Koruznice so debele in edinstvene, saj zasnovo sestavljajo diagonalne koruze. To bi bil odličen dizajn za nekoga, ki išče nov videz dogodka.

13250816-boginje-pletenice

14. Rastoča pletenica

Te koruze se začnejo drobne in prerastejo v velike pletenice. Začnejo z ene strani in se premaknejo na drugo. Velike pletenice segajo po vratu in so spodaj ohlapne. Lahko bi si zamislil ta videz za dogodek na rdeči preprogi.

14250816-boginje-pletenice

15. Drsenje kot kača

Srednja pletenica spominja na kačo, ki drvi po polju. Vsak del te frizure je tesno povezan. Če želite nekaj edinstvenega, poskusite s tem videzom glede velikosti. Obstajajo velike in majhne pletenice, ki resnično mešajo videz.

15250816-boginje-pletenice

16. ZigZagi

To je resnično dizajn boginje. Te koruze so narejene v cikcak obliko, ki bo zagotovo pritegnila pozornost. Predstavljajte si ta pogled na naslednjo poroko, ki se je boste udeležili. Dejstvo, da so pletenice križne, naredi resnično grozljiv videz.

16250816-boginje-pletenice

17. Updo

Če želite, da boginja poišče vašo naslednjo poroko, poskusite to za velikost. Ta pletena oblika spominja na krono spredaj. Dno pletenice potegnemo visoko v žemljico. To je čudovit updo, ki bo zagotovo imel glavo celo noč.

17250816-boginje-pletenice

18. Debelejše pletenice

Te pletenice so glavni modeli. Začnejo z majhnimi, nato pa prerastejo v ogromne pletenice. Tako veliki so, da sploh niso več videti kot pletenice. Vse pletenice so potegnjene skupaj na laseh, da ustvarijo obliko, ki je resnično podobna boginji.

18250816-boginje-pletenice

19. Slednje koruze

Zdi se, da te koruze sledijo svojemu ritmu. Unikatno se ukrivijo od enega do drugega konca. Preostali lasje se potegnejo na eno stran v eno samo pletenico. Koruznice so tesne in dajejo videz, ki je lahko tako ležeren kot tudi eleganten.

19250816-boginje-pletenice

20. Zasnova Tornada

Te koruze so oblikovno podobne tornadu. Pletenice so same, vendar zelo debele. Spirale se od spodaj navzgor v obliki tornada in končajo v žemlji. To je zabaven dizajn, ki bo zagotovo všeč vsakomur.

20250816-boginje-pletenice

21. Blond pletenica

Ta blond pletenica je veličasten dizajn. Te tesno tkane pletenice se združijo in tvorijo čudovito pletenico. Spremenite barvo v blond, da boste dobili popolnoma nov videz. Ta videz je lahko tako casual kot oblečen.

21250816-boginje-pletenice

22. Debel spin

Te debele pletenice imajo edinstven slog, tako da vzamejo koruzo in jo potegnejo na stran. Pletenica je super debela in se na navpičen način potegne na stran.

22250816-boginje-pletenice

23. Pigtails

Ti pigtails so veliki in dinamični. Oba se potegnejo na svojo stran in potegnejo v prašič. Ena sama pletenica ostane na sredini in ustvari nenavaden dizajn, ki bo resnično izstopal v množici.

23250816-boginje-pletenice

24. Prekrivanje

Ta prekrivajoč se videz je čudovit dizajn, ki vas bo zagotovo osrečil. Pletenice so debele in ustvarjalno tkane. Pletenice se spustijo nizko na zadnji del vratu.

24250816-boginje-pletenice

25. Pljuska barve

Te debele pletenice ponujajo priložnostni videz, vendar jih je mogoče z malo barve spremeniti. Vijolična barva je prepletena sredi dolžine z nekaj vijoličnimi podaljški. Ko pridete dlje, pride do eksplozije barv. Vijolična resnično spremeni priložnostni videz v nekaj posebnega.

25250816-boginje-pletenice

26. X označuje mesto

Če iščete ustvarjalen in lep videz, preizkusite ta slog X za velikost. To je videz pigtail, kjer je zadnji del glave vpet v črko X in nato spodaj potegnjen v pigtails. Pletenice so debele in tesno tkane.

26250816-boginje-pletenice

27. Mohawk pletenica

Če želite slab videz, poskusite pletenico mohawk. Ogromna pletenica se oblikuje na vrhu konca in potegne nazaj. Strani glave so obrito, da resnično izgovorijo videz Mohawka. Nekateri lasje so bili označeni kot blondinki, ki dajejo odličen kontrastni videz po celotni pletenici.

27250816-boginje-pletenice

28. Pletena žemlja

Te pletenice so v spiralni pletenici, ki je velika in tesno potegnjena k lasišču. Dna so manjša; gre od velikega do precej drobnega. Punčka je sestavljena iz velikih pletenic in drobnih pletenic, ki so združene, da ustvarijo čudovito videti punčko.

28250816-boginje-pletenice

29. Pletenica iz vrvi

Kakšen izjemen videz. Obstajajo zelo majhne koruze, ki so razdeljene v vrste. Od tam imamo velike pletenice, ki se potegnejo do vrha njene glave. Navadne pletenice se spremenijo v vrvne pletenice, ki se zvijejo skupaj v zgornjo žemljico. Pletene vrvice so zvite skupaj, da tvorijo precej veliko žemljico.

29250816-boginje-pletenice

30. Večerni pogled

Ta sijajni slog je odličen za večerni večer v mestu. Te velike pletenice se dvignejo visoko, da dosežejo neverjeten updo. Pletenice so potegnjene navzgor v visoko punčo, ki bo zagotovo ponudila privlačen videz.

30250816-boginje-pletenice

31. Francoska pletenica

Govorite o nekaj debelih pletenicah. Te francoske pletenice so precej debele in potegnjene v visoko pecivo. Žemljica je spirala pletenic in je precej visoka. To bi bil popoln videz za poroko ali pomemben dogodek.

31250816-boginje-pletenice

32. Roza pogled

To je preprost videz, ki ima nekaj tesnih koruz, ki so zavite okoli hrbta glave v majhno žemljico. Te preproste žemljice so z rožnato barvo še bolj elegantne. Barva resnično naredi celoten videz pop.

32250816-boginje-pletenice

33. Turnstyle

Ta slog je sestavljen iz ene debele pletenice. Začne se z ene strani glave in se premakne na drugo stran ter uokvirja sprednji del glave. Pletenica se ukrivi v pecivo. Punčka je sestavljena iz spiralno spetih pletenic in tesno potegnjena v hrbet.

33250816-boginje-pletenice

34. Toliko las

Te pletenice so debele; Če želite prebroditi to pričesko, boste potrebovali veliko las ali nekaj večjih podaljškov. Ta francoska pletenica se potegne na eno stran, nato pa se pletenica spusti na nasprotno stran vratu v krožno punčo.

34250816-boginje-pletenice

35. Pletenice pošasti

Še en primer pletenice boginje, ki zahteva veliko las ali podaljškov. Te pletenice so debele in potegnjene nazaj. Obstajajo majhne pletenice in velike pletenice, ki tvorijo žemljico na koncu hrbta. To bi bilo odlično za lep dogodek.

35250816-boginje-pletenice

36. Sredinska pletenica

Ta pletenica je ustvarjena na sredini glave. Od strani je močno vlečeno. Središčna pletenica se vrti okoli hrbta in se oblikuje v pecivo. To je edinstven videz, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.

36250816-boginje-pletenice

37. Mohawk konjski rep

Ta čop je ustvarjen visoko na glavi, vendar se začne z mohawkom. Večino las potegnemo na vrh, da iz velike pletenice nastane mohawk. Toda pletenica gre le do krošnje glave, preden dolžina os ostane sama in se oblikuje v čop.

37250816-boginje-pletenice

38. Tesno tkane

Ta slog zelo spominja na filme Alien. Če iščete slab videz, poskusite to. Vse pletenice so simetrične in s tem videzom nič ni na mestu.

38250816-boginje-pletenice

39. Spirala

Ta spiralna pletenica je edinstvena v oblikovanju. Kot lahko vidite, kroži po glavi kot krona. Ne samo to, ampak obstaja tudi majhna pletenica, ki se začne na sredini glave in se spušča po hrbtu. To je bolj priložnostni videz.

39250816-boginje-pletenice

40. Classic Updo

Te debele pletenice se združijo in tvorijo klasičen updo. To je slog, ki je kot nalašč za dogodek ali poroko. Punčka je visoko na glavi in ​​je narejena iz ene spiralno dolge pletenice.

40250816-boginje-pletenice

41. Več pletenic

Na vrhu glave je več pletenic; je na straneh, pa tudi na kroni glave in hrbtu. Vse pletenice se združijo, da tvorijo punčko na hrbtu. Punčka izgleda, kot da so vse pletenice majhne in zvite skupaj.

41250816-boginje-pletenice

42. Morska školjka

Ta pričeska spominja na veliko morsko školjko, če iščete nekaj drugačnega. Obstajajo velike pletenice, ki so oblikovane ob straneh v obliki, ki se zdi kot lupina. Dve stranski pletenici se združita in tvorita v punčko na zadnji strani glave. Pletenice se zvijejo skupaj.

42250816-boginje-pletenice

43. Slick Look

Obstaja ena sama pletenica, ki se spušča po vratu. Stranski del glave je prilepljen na glavo, kar daje sijajen videz. To je eleganten videz, ki je odličen za vsak dogodek ali večer v mestu.

43250816-boginje-pletenice

44. Edinstven dizajn

Kakšen neverjeten dizajn. Če želite edinstven videz, poskusite to. Pletenice so tesno vtkane v lasišče in oblikovane v trikotnikih, da tvorijo ustvarjalno umetnost na sliki. Nato se vse pletenice potegnejo skupaj v čop. Lasje so precej zdravi in ​​zato dobite toliko sijaja.

44250816-boginje-pletenice

45. Krona

Dve pletenici, ena manjša od druge. Večja pletenica vsebuje vse lase, potrebne za oblikovanje. Po velikosti pletenice lahko ugotovite, da ima veliko las za delo. Kronajočo pletenico spustimo navzdol in jo naredimo v eno samo pletenico.

45250816-boginje-pletenice

46. ​​Umetniško delo

Vrh glave je narejen v edinstvenem dizajnu. Zelo majhne pletenice in pletenice srednje velikosti resnično združujejo privlačen dizajn na vrhu glave. Pletenice se združijo v večje pletenice. Vse pletenice so oblikovane v veliko punžo na vrhu glave.

46250816-boginje-pletenice

47. Pletenice in kodri

Samo nekaj preprostih pletenic lahko običajno updo spremeni v izjemno. Na vrhu glave so majhne pletenice in velike. Preostanek las pustite ohlapne in zvite. Barvna kombinacija skupaj izgleda odlično.

47250816-boginje-pletenice

48. Diagonalne oblike

Z edinstvenim dizajnom na vrhu glave sta oblikovana dva pigtaila. Odcepijo se z obeh strani glave. To je tesna pričeska, vendar jo lahko uporabite za vsak priložnostni izlet. Zasnova je oblikovana v pigtails, lahko pa se uporablja tudi za uradni dogodek.

V članku je veliko modelov, ki vam bodo dali takšen videz boginje. Slogi so različni, zato lahko videz redno mešate, če želite. Najboljši del je, da bodo modeli ostali več mesecev brez razpada. To so lasje z nizkim vzdrževanjem, v katerih lahko uživate več mesecev naenkrat. Predstavljajte si udobje takšnega sloga. Lahko ga nosite večkrat in še vedno bo videti neverjetno.

boginje pletenice

Če iščete slog boginje, potem boste v tem članku zagotovo izbrali neverjeten dizajn. Videz boginje je združevanje pletenic in umetnosti kot enega. Obstaja veliko različnih načinov ustvarjanja čarobnega dizajna, ki ga lahko uporabite za dan na plaži ali za naslednjo poroko, na katero greste. Ne pozabite, da veliko stilov zahteva veliko las za ustvarjanje stilov, zato, če imate krajše lase, boste morda želeli vlagati v nekaj podaljškov. To je najboljši način za podaljšanje dolžine brez obveznosti rasti las. Popoln je, če želite, da so vaši lasje kratki, a vseeno želite eksperimentirati s pletenicami. Izberite enega od modelov in se dogovorite za sestanek s svojim stilistom. Vedeli bodo najboljši način za ustvarjanje oblikovanja po vaši izbiri in vam pomagali, da se počutite kot boginja, ki ste.

Upamo, da vam je bil članek všeč. Komentirajte svoj najljubši slog.