55 Naredi sam, enostavne pričeske (z vadnico)

Ste kdaj potrebovali nekaj idej za lase na poti? Oglejte si nekaj zabavnih in enostavnih videzov, da boste vsak dan videti odlično.

  1. Opazujte, kako luštna je prva. To je kombinacija čopka in pletenice s čipkami na vsakih nekaj centimetrov. To bo redno popravljanje na povsem novo raven! Naslednja ima stransko pletenico iz šiška, ki je izrezana s srčkanim rožnatim lokom. To je odlična ideja za šolske slike ali družinski izlet. Zadnja je čudovita, ker so ji dejansko vzeli lase in ji naredili pentljo. To je tako ustvarjalna ideja, da bi bil pogled navzgor, navzdol še lepši.

16021015-lahka pričeska

2. Ste kdaj imeli tiste dni, ko so vaši lasje le malo preveč kodrasti? Tukaj je pletenica za debelejše lase, ki izgleda negovano in profesionalno. Sledite tem preprostim korakom za odličen videz punčke. Tako kul je, kako lahko štirje preprosti koraki vsakdanji rep pripeljejo do zvezde vredne žemljice.

22021015-lahka pričeska

3. Naslednjih šest korakov je ključ do tega, kako se naučiti ustvariti elegantne volnene lase. Prvi korak se začne z ravnimi lasmi. Nato ga začnete razdeliti. To lahko storite s pomočjo zatičev. Tretjič, začnete se zvijati in nato še naprej zvijati, dokler ni v čop. Nato lase ovijete okoli spodnjega dela in vanje vtaknete zatič za končan, dobro sestavljen videz.

Sleek-Vixen-Hair

4. To je tako koristen vodnik za zelo ljubljeno medeno pecivo. Vse kar potrebujete so škarje, nogavica, sponke za lase, kravata za lase, lak za lase in krtača. Najprej začnite tako, da odrežete nožni del nogavice in ga odprete. Nato lase položite v tesen čop in lase podaljšajte v navpični črti. Nogavico nataknite čez čop in začnite z nošenjem nogavice skupaj z lasmi. Ko ga zvijete navzdol do položaja peciva, ga pripnite, poškropite in nato uživajte!

The-Hunny-Bun

5. Videz chignona se sprva zdi zapleten, vendar vam ta navodila po korakih pomagajo ustvariti brezhiben in eleganten videz. Prvi korak se začne z zvijanjem vsake strani las v zvit čop. Nato vzameš lase in jih obrneš. Nato vzemite spodnji del las in ga napolnite na sredino, tako da ustvari punčo. Idealen je za vašo naslednjo uradno priložnost ali celo za večerni večer s prijatelji. Je preprost, klasičen videz, ki nikoli ne izgine iz mode.

The-Easy-Chignon

6. Zgornja punčka iz vozlov je tako priljubljena, vsekakor pa obstaja umetnost, da se prepriča, da izgleda ravno prav. Za začetek vzemite lase in jih položite v čop, vendar jih ne dajte v gumijasti trak. Preprosto uporabite eno roko, da držite lase na mestu, z drugo pa začnite naslednji korak. V drugem koraku začnete z zvijanjem čopka od spodaj navzgor proti vrhu. V tretjem koraku bi morali imeti lep, zvit čop. Nato začnite lase zavijati v punčo. Ko končate z zavijanjem, potlačite konec las pod pecivo. Od tu začnite vleči nekaj letečih za mehkejši celoten videz.

Twisted-Bun

7. Obstaja veliko odličnih načinov, kako popestriti povprečen čop. Tukaj je način, da vzamete nekaj običajnega in ga naredite izvirnega. Vzemite malo volumskega pene in ga sperite skozi konice las. Nato vzemite lase in jih dobesedno zavežite v vozel. Od tam ga povežite v še en vozel in dodajte zatiče, da ostanejo na svojem mestu. Tako v laseh nastane zaobljen in eleganten rep.

The-Knot-Pony

Preko

8. Pentlja za lase je presenetljivo preprosta in popolnoma očarljiva. Tukaj je opisano, kako to storiti. Z obeh strani glave vzemite dva majhna pramena las. Lase zavežite v lok in uživajte v tej srčkani ideji. Lahko ga pritrdite z zatiči ali malo razpršila, če potrebujete pomoč, da ostane.

izboljšano-buzz-16333-1378667372-39. Nizki vozel je postal vse bolj priljubljen in tukaj je odličen vodnik, kako doseči nizki vozel, ki ste si ga vedno želeli. Lase razdelite na dva dela in jih povežite v vozel na dnu vratu. Ko to storite, potegnite del čopka navzdol, tako da je obrnjen rep. Spodnji del las nataknite nazaj skozi odprtino in uživajte v neurejenem, a vseeno priljubljenem vozlu.

izboljšano-buzz-18941-1378666890-610. To je odličen primer nizkega čopka, namenjenega bolj formalni vrsti dogodka. Je lepo urejen in natančen. Stilist je vzel lase in jih pritrdil na zatilju, od tam pa je kodral konce za valovit zaključek.

11021015-lahka pričeska

11. To ima bolj namazan hrbet in to dobesedno vidite iz slike. Vam je všeč ta poseben videz? Uporabili so srebrni pripomoček, da so k splošni preprosti opravi dodali malo.

12021015-lahka pričeska

12. Ta nizki vozel je bil poudarjen s precej velikimi vrtnicami. Skoraj odstrani lepo oblikovano žemljico, kljub temu pa je srčkan videz.

13021015-lahka pričeska

13. To je precej dramatičen kos, ampak tukaj je stvar, z nizkim čopom lahko naredite skoraj vse v smislu dodatkov. Ni zapleten videz, zato je v lase enostavno vstaviti loke, perje ali karkoli želite.

14021015-lahka pričeska

14. To je zelo lep videz s preprosto up do in zelo lepimi dragulji v laseh. Ta naglavni trak odlično poveže celoten slog.

15021015-lahka pričeska

15. Ali vohuniš perje, ki se ji meša v laseh? Za dokončanje videza opazite drobno pletenico na drugi strani. To ima eksotičen občutek.

17021015-lahka pričeska

16. Kodri na koncih las so na vrhu. Stilistka je naredila ogromno delo s poudarjanjem plasti okoli obraza in celotno delo ima tako lep videz.

18021015-lahka pričeska

17. Tukaj je preprosta naloga z dodatkom nekaj muhastih muh, ki dajejo mehkejši in nežnejši videz.

19021015-lahka pričeska

18. Oglejte si te različne načine oblikovanja lepega poletnega videza. Prva je kratka pixies s šiška. Odločila jih je na stran in sta skoraj dovolj dolgi, da ju lahko zatakneta za uho. Naslednji posnetek je odličen način, da lase spravite navzdol, vendar izgleda, da so oblikovani bolj kot običajno. Izdelek so uporabili za ustvarjanje elegantnega, splošnega zaključka. Tretja slika z naglavnim trakom je odlična ideja, da svojemu delu dodate malo zabave. Zadnja slika je še ena ideja, kako si oblikovati lase, ko so spuščeni.

20021015-lahka pričeska

19. Ta videz ima veliko kodrov! To je poln in drzen videz. Izdelek ni preplavljen in se zdi lahek in zračen. Njene šiške visijo v sproščenem videzu, ki je v nasprotju z ostalimi lasmi. Dodani posnetek je zanimiva izbira pri dodatkih. Kaj menite o tem videzu? Nekako nam je zelo všeč. Z zaupanjem jo navdušuje in zdi se, da se različni slogi dogajajo zelo dobro.

HOLLYWOOD - 12. AVGUSTA: Igralka Debby Ryan prispe na premiero Disney Channel's

20. Ta slog je bolj videz vetra. Dodali so nekaj kodra, da bi mu dali nekaj vala, in del potegnili nekoliko globlje od njenega naravnega dela. To je res odličen slog.

24021015-lahka pričeska

21. To je odličen slog, ki prikazuje lepe in subtilne valove v tem velikem slogu. mešanica blondinke in rjavolaske je popolna kombinacija in del, ki sega po sredini glave, je odličen dodatek k pričeski.

25021015-lahka pričeska

22. Ti dolgi rjavi lasje izgledajo popolno in osupljivo, saj brez težav tečejo po hrbtu te ženske. valovi, ki gredo skozi dolge puščene lase te ženske, so popolna kombinacija lepote in elegance.

26021015-lahka pričeska

23. To je lep in preprost slog las, ki spodbuja, kako lahko preprosta pričeska ostane brezčasna in elegantna. Ta rep ponija brez težav teče po hrbtu te ženske.

27021015-lahka pričeska 23. Všeč mi je, kako so vezi za lase v tem slogu las dobro postavljene na ločenih mestih, da temu dolgemu repu ponija dajo malo več sodobnega sloga in sodobnega videza. Srajca z odprtimi rameni daje temu slogu las malo več pozornosti in zelo lepo dopolnjuje stil te ženske.28021015-lahka pričeska 24. Ta neurejen slog na vrhu je zelo priljubljen slog in ima toliko slogov samega po sebi. Aspekt ponija v repu te pričeske je zelo ustvarjalen, saj je prvi del dejansko pleten in rahlo zvit, pa tudi oblikovan. Spodnji del je klasičen slog in spodbuja veliko elegance. 29021015-lahka pričeska 25. Zdaj je ta pričeska videti, kot da je bilo vloženega veliko časa in napora za ustvarjanje popolnega sloga. Vsak kos las je na svojem mestu in ni v redu. Barva las je belkasto srebrna in skoraj izgleda, kot da bi kakšna vila imela to barvo las. Ker se pletenica začne na vrhu vratu in tekoče teče po sredini hrbta, lasje izgledajo, kot da je to tesna pletena vrv lepih las. Ta pričeska je odličen primer neverjetne umetnine. 30021015-lahka pričeska 26. za neobučeno oko je to morda videti kot zložena frizura, a ko pogledate bližje, lahko vidite, da je ta slog zelo pomemben. Čisto na sredini dela lahko vidite pletenico, ki vodi do zadnjega dela glave. Ta slog zahteva kar nekaj truda in časa, da postane ravno pravšnji in ta ženska je svoj čas pametno porabila. 31021015-lahka pričeska 27. To je odličen slog, ki spodbuja brezčasen slog. Ta preprosta, a lepa odmaknjena pričeska izgleda zelo dobro pri tej deklici. To lahko oblečete na vrhunsko zabavo ali dve na dremež. Tako ali tako boste veljali za najbolje oblečeno v takšnem tradicionalnem slogu. 32021015-lahka pričeska 28. Všeč mi je dodani slog na zadnji strani te frizure, ki so ga naredili. Skupaj z uhani ta pričeska naredi to žensko neverjetno čudovito in kot da pripada kraljevski družini. Način, kako so lasje potegnjeni v elegantno punžo na vrhu glave, kaže, da ta frizerka natančno ve, kaj počnejo, da bodo njene stranke pripravljene na rdečo preprogo.  33021015-lahka pričeska 29. To je zelo naravno in umetniško oblikovano pričeska. Valovi v teh laseh in na glavi vas popeljejo v drug svet čudežev. Dolgi valoviti lasje popolnoma tečejo po hrbtu te ženske in ustvarjajo pretok brez napora. 34021015-lahka pričeska 30. Ta blond ponija rep lahko govori zase. Ima svoj glas, ko eksplodira na hrbtu te ženske in pritegne pozornost vseh okoli. Svetla blond barva vam tudi pokaže, da to dekle pomeni posel in je s svojim slogom pripravljena prevzeti svet. 35021015-lahka pričeska 31. Pogovorite se o modrih očeh, ki dopolnjujejo odlično oblikovano blond pričesko. Ta blondinka z modrimi očmi iz bombe trese popoln del po sredini las, ki ima popolno količino in teksturo. Valovi v laseh te deklice in rahli kodri na koncu resnično združijo celotno pričesko, da navdušijo in navdušijo vsakogar, ki jo vidi. 42021015-lahka pričeska 32. Ta pričeska izgleda tako, kot da te poljubi. Eleganten in eleganten videz te frizure prinaša pravi čar v tej ženski, padajoči kosi pa so videti, kot da nameravajo okviriti obraz te ženske. 43021015-lahka pričeska 33. Ti štirje frizure so na različne načine popolnoma različni, vse pa tudi dokazujejo in predstavljajo eleganten slog, ki bi bil primeren za vsak dogodek ali zabavo. Zgornji levi slog las ima lep in popoln del na levi strani glave. Lasje so blizu lobanje in so dovolj kratki, da ustvarijo spletke. Oči resnično naredijo ta frizuro lepo združeno. Zgornji desni slog las ima tudi eleganten videz, ki združuje blond sijaj in dolgo tečejo pričesko, ki se spušča po hrbtu. valovi v tem slogu las so prosto tekoči in imajo svoj um. Spodnji levi slog las spremlja čudovit trak za glavo, ki lase zelo dobro poudari. Vsi lasje so potegnjeni nazaj v ozko in lepo oblikovano punžo. Spodnja desna frizura je še en dober primer svobodnih in valovitih las, ki izgledajo brez napora, vendar je bilo vloženega veliko dela. Barva na spodnji strani las je tudi dober poudarek na tem kosu. 44021015-lahka pričeska

34. Ta pletenica čez ramo je odlično nameščena in odlično narejena. Dolge šiške, ki tečejo na desno stran obraza in do ušesa, ustvarjajo majhno količino skrivnosti. Pletenica se zelo dobro spušča po rami in na prsi ter obleko, ki jo nosi ta ženska. Njegova simetrična in popolnoma ravna. 46021015-lahka pričeska 35. To se morda zdi kot neurejen pričeska, vendar je v tem slogu las kar nekaj TLC. Ta neurejen videz je zelo priljubljen in daje tej osebi pustolovski in divji slog. Dolga pletenica je dobro narejena in odlično oblikovana. 47021015-lahka pričeska 36. Ta močno potegnjena punčka je dobra mešanica blondinke in rjavolaske. Šiška se potegne nazaj, ta plažni in neurejen slog se odlično obnese z elegantnim in lepim videzom, ki si ga želi ta ženska. 48021015-lahka pričeska 37. Ta kratka pričeska je drznega videza in dekletu omogoča, da sama poda izjavo. Ta ravna in ometana pričeska je pogumen videz, saj se ne dovoljuje skriti za kakršnim koli velikim slogom. nič ti ne uokvirja obraza, tako lepo narejeno.  49021015-lahka pričeska 38. To je lepa pričeska, ki jo poudari čudovit trak za glavo. Vse skupaj je potegnjeno nazaj v ozko in elegantno neurejeno žemljico. Mešanica umazano blond las in naglavnega pasu resnično omogoča tej ženski, da hkrati izgleda glamurozno in elegantno. 50021015-lahka pričeska 39. To je čudovit slog blond las, ki je popolnoma valovit. Posnetki so dodani poudarek lepote in ustvarjajo ter povsem novo raven faktorja wow. Všeč mi je, kako sponke v laseh dodajo občutek slojevnosti tej pričeski in skoraj ustvarijo stopnice v laseh te ženske. valovi in ​​kodri dodajo prav toliko veselja kot nasmeh deklet.51021015-lahka pričeska 40. Ta pričeska ima veliko volumna in veliko osebnosti. Kodri na dnu las dajejo tej pričeski življenje in ustvarjalnost. Del po sredini je lep in izgleda naravno. Ta ženska ima veliko las in jih zna dobro nositi. 52021015-lahka pričeska 41. To je zanimiv slog, ker se zdi kot mešanica elegance in ustvarjalnosti. Ta odlično izvedena žemlja je zavita in končana s tem, kar izgleda kot pletenica, ki je bila zvita sama na sebi. Ta pričeska je privlačna in edinstvena. Ta slog bi priporočal vsem, ki želijo spremeniti stvari, hkrati pa biti elegantni. 53021015-lahka pričeska 42. Ta pričeska se morda na prvi pogled zdi dolgočasna ali preprosta, a poglejte še enkrat. Ta pričeska prehaja iz temne v svetlo brez napora in skoraj brez očitnega prehoda. Ker ta kratka pričeska uokvirja obraz te ženske in se ustavi nekaj centimetrov nad njenimi rameni, ne morete pomagati, ampak ste navdušeni.54021015-lahka pričeska 43. Ta rdeča glava uporablja svojo edinstveno barvo las v svojo korist, tako da ji s temi rožami doda malo popa. To je čist videz, ki je dobra izbira za vsako priložnost z rahlim poudarkom voha s cvetjem. Lahko rečete, da ta oseba samozavestno in nagajivo oblikuje to pričesko. 55021015-lahka pričeska 44. Nisem prepričan, kaj je bolj zapeljivo, oči ali lasje. S tem lahkotnim videzom, ki ga piha veter, ne morete pomagati, a niste navdušeni nad načinom, kako njeni lasje popolnoma tečejo na vseh pravih mestih. Zdi se, kot da si je samo z rokami šla skozi lase in imela hkrati popoln dan za lase.56021015-lahka pričeska 45. Spet vidimo, da ima zasvojenost posnetkov v laseh zelo zabavno in razburljivo vlogo. Ta kratka frizura je opremljena s številnimi čudovitimi barvami v laseh te ženske in daje tistemu, ki gleda na to pričesko teksturo, volumen in intrige. 57021015-lahka pričeska 46. ​​Na tej jagodno blond pričeski je pisana princesa. ravni lasje, ki spremljajo dolge valove, vas sprašujejo, ali ste to žensko videli kot neko disneyjevo princeso. Njene oči te pritegnejo in lasje te odnesejo. 58021015-lahka pričeska 47. Ta pričeska daje vtis, da je to zložena frizura, vendar je to res dobro narejen kos. Pletenica, ki se spušča po hrbtu, je lepa in umetniška. Način, kako imajo lasje te ženske valove in volumen, daje tej pričeski veliko več lepote in impresiven videz. 59021015-lahka pričeska 48. Ta pričeska je tip, s katerim bi videli profesionalnega plesalca ali telovadca. Je tesno povlečen nazaj in navit v punčo, da se prepričate, da noben pramen ne pride z mesta ali vam pride v obraz, da prekine vaš nastop. 60021015-lahka pričeska 49. To je zanimiv slog las, ki je edinstven in daje izjavo. Ko je potegnjena navzgor in povezana z vrhom glave, omogoča majhni količini las, da teče sama po hrbtu te ženske in ženski ustvari skoraj rep. njen drzen in pogumen slog, ki ji dobro uspe.61021015-lahka pričeska 50. Drzno in zrcalo nazaj: To je odlična poletna vibra.62021015-lahka pričeska 51. Mehko in drzno: Oglejte si ta slog.63021015-lahka pričeska 52. Zabavno in sveže: Odlična ideja za up-do.64021015-lahka pričeska 53. Srednji del zataknjen nazaj: Zanimiv način oblikovanja.65021015-lahka pričeska 54. Simpatičen up-do: Enostaven in enostaven način oblikovanja las.

66021015-lahka pričeska

55. Vadnica: Oglejte si teh sedem preprostih načinov za oblikovanje las.

META OPIS: Oglejte si te sveže in zabavne videze za poletje. Zagotovo boste našli svoj najboljši videz!