55 osupljivih odtenkov rjavolaskih las, ki vam bodo všeč

Če iščete spremembo v tej jesenski sezoni, zakaj ne bi preizkusili odtenka rjavolaske? Ni res, da se blondinke bolj zabavajo. Obstaja veliko rjavolask, ki kradejo predstavo. Na izbiro je toliko različnih odtenkov, da lahko poskusite svetlo rjavo s karamelnimi odtenki ali celo čokoladno rjav odtenek, ki vam bo zagotovo popul v oči.

Te vroče in seksi brinete kažejo svoje odtenke in pridruži se zabave. Najboljši rjavi odtenki, ki so na voljo, so tisti, ki izgledajo naravno, vendar je to dozorelo. Gre za olajšanje naravnih odtenkov, namesto da bi jih drastično spremenili.

Želite nov odtenek? Oglejte si barve, ki jih imamo za vas, in se odločite, da v tej sezoni poskusite nekaj novega ali celo popestrite svoj že obstoječi rjavolaski slog.

Spodaj je 55 osupljivih odtenkov rjavolaskih las, ki vam bodo všeč:

  1. Klasični ombre

To je zelo preprost in naraven videz. Ombre je dodan pri dnu in je preprosta sprememba barve, ki ni preveč svetla.

2. Čokoladna barva

To je precej temen odtenek rjavolask, verjetno je bližje temno čokoladni barvi.

3. Poudarki

Če ste rjavolaska in želite preprosto spremembo, potem samo osvetlite svoj pogled s poudarki. Lahko postaneš blondinka ali celo ostaneš v rjavi družini in poskusiš karamelo. To je odtenek, ki resnično ogreje slog.

4. Mehki odtenki

Odlična izbira sloga in barve za to rjavolasko. Poudarki so odličen način za subtilno spremembo v vašem slogu.

5. Pred in po

To je odličen primer, kaj lahko storite, če imate obstoječo temnejšo senco. Poglejte, koliko poudarkov spremeni celoten videz las. Slog izgleda popolnoma drugače.

6. Celebrity Style

Jessica Alba nikoli ni presegla svojega klasičnega rjavolaskega sloga. Ohrani svetlobo z osvetlitvijo in vedno izgleda odlično.

7. Mehki elementi

Če ne iščete velikih sprememb, je to morda pravi kraj za vas. To ni velika sprememba, vendar bo resnično popestrila vašo naravno senco.

8. Eva Style

Tukaj je še en slog slavnih, ki ima naraven videz. Eva je še ena ženska, ki rada ohrani svoj videz in vedno izgleda fantastično.

9. Dotaknite se rdeče

Ko gre za rjavo, lahko vedno dodate malo druge barve, da ustvarite svoj osebni odtenek. V tem primeru je bilo rjavi dodano nekaj rdeče barve, kar pa da le rdeč odtenek, ne da bi ponorel. To je čudovit odtenek, ki vam bo všeč v tej jesenski sezoni.

10. Blond Designs

Če resnično želite osvetliti svoj naravni odtenek, dodajte svetlo blondinke. Ta slog ima celoten niz vrhuncev, zato je v njem toliko blondinke. Še vedno pa lahko vidite podtone rjave barve.

11. Poudarki karamele

Naravni odtenek tukaj je precej temen in ko gre za posvetlitev videza, se zdi, kot da gre za blondinke in karamelne poudarke.

12. Čokoladni slogi

Jennifer Love-Hewitt vedno izgleda neverjetno. Vedno je imela dolge čokoladno rjave lase in včasih vidimo vrhunce, kakršne vidite tukaj. Ta odtenek je vedno odlična izbira za vsakogar.

13. Jennerjev slog

Kendall Jenner s svojimi temno rjavimi ključavnicami izgleda neverjetno. Kdo pravi, da za neverjeten slog potrebujete poudarke?

14. Temno rjava

Slog je zelo temen, nato pa so na dnu dodani svetli poudarki.

15. Topli toni

Ta slog je odličen za vsako sezono. Obožujemo le tople tone, ker poskrbijo za celoten obraz.

16. Mehke funkcije

Odlična stvar pri Brownu je, da se z njim ne morete veliko igrati, ne da bi morali korenito spremeniti.

17. Čudovita rjava

To je čudovit rjav odtenek, ki bi bil všeč vsakomur. Obstaja tudi le nekaj poudarkov, ki popestrijo stvari.

18. Presenetljivi odtenki

Ta slog nam je všeč iz nekaj razlogov, kroj je kratek in eleganten, za barvo pa je vredno umreti. Všeč nam je, kako je popestrila svojo rjavo, tako da je dodala blondinke.

19. Seksi slogi

Odličen slog, ki vsebuje nekaj precej neverjetnih poudarkov. Če želite popestriti svoj slog, sledite temu receptu za čudovite lase.

20. Neurejeni slogi

Še en primer ombre sloga, ki vam bo zagotovo všeč.

21. Vžigalne ključavnice

Ta ženska ima vse bolj svetlejši odtenek, ki ga resnično ziba. Če želite preizkusiti svetlejši odtenek, je ta zelo lep.

22. Temno in okusno

To je še en zelo temno čokoladno rjav odtenek, ki ga boste dolgo cenili.

23. Mehkejše odtenke

Poudarki so vedno odličen način, da svojemu videzu podarite subtilno ali močno spremembo. Vse je v tem, na kakšen videz greste.

24. Vžigalniki

Ima zelo dolge lase in to ji omogoča res svetlejše odtenke. Ne moremo si pomagati, da ne bi imeli radi teh čudovitih utrinkov.

25. Preprosti slogi

Odličen odtenek rjave barve, ki vas bo zagotovo razveselil celo sezono.

26. Čudoviti odtenki

Obožujemo to čudovito rjavo, toplo in vabljivo.

27. Celebrity Brinete

Gisele je ena zvezdnica, ki je vedno ohranjala svoj naravni rjavolaski slog. Nikoli ne preseže le nekaj vrhuncev.

28. Temno in skrivnostno 

Čudovit odtenek rjave barve, ki vam bo dal skrivnostnost. Ta vampir je v svoji naravno temni senci vedno izgledal osupljivo.

29. Mehko rjava

Še en odličen primer, kako lahko osvetlite svojo naravno senco.

30. Kaskadni odtenki

Ti poudarki niso le odlično postavljeni, ampak so tudi čudoviti.

31. Brown je nova blondinka

Odličen primer poudarkov v laseh, ki resnično ogrejejo celoten videz.

32. Vžigalnik rjave barve

Če želite osvetliti svojo naravno barvo, zakaj ne bi preizkusili tega lepega odtenka?

33. Drzen videz

Morda iščete nekaj bolj vznemirljivega. Ne želite majhne spremembe, želite velike, kajne? Ni problema. Poskusite z ombrejem, ki prevzame vašo rjavo do bež barvo. Zagotovo boste obrnili glavo, kamor koli greste. To je osupljiva barva, ki jo boste zagotovo ljubili zelo dolgo.

34. Poudarjanje

Odličen primer čokoladno rjavega odtenka, ki ima nekaj neverjetnih možnosti poudarjanja.

35. Kraljevska rjavolaska

Ta princesa ve vse o odličnem slogu in ima neverjeten odtenek rjave barve. Če želite nekaj kraljevskega zdravljenja, morate popolnoma preizkusiti ta slog glede na velikost. Za ta dan se počutite kot princesa.

36. Burnt Color

Ti poudarki so precej topli in popolnoma spremenijo videz tega temnega sloga. Če želite ogreti svoj slog, dodajte samo poudarke.

37. Bele luči

Ta gospa se je zelo potrudila, da je spremenila svoj videz in to nam je zelo všeč. Ima veliko različnih barv poudarkov, vključno s sivo in izgledajo neverjetno v primerjavi z njeno naravno rjavo barvo.

38. Čudoviti slogi

Poglejte, kako neverjetno izgleda ta poročni updo z nekaj temno čokoladno rjave barve. Če želite ukrasti predstavo, poskusite to barvo.

Glej tudi:

  • 53 odličnih stisnjenih pričesk, s katerimi se je zabavno igrati
  • 64 Nerezane pričeske za ženske, ki resnično izstopajo
  • 70 živahnih pričesk sirene
  • 68 elegantnih pričesk na pol navzdol, ki vam bodo všeč
  • 69 neverjetnih pričesk za maturant, ki bodo pretresle vaš svet

39. Številni toni

Še en primer, kako so lahko poudarki v različnih barvah. Ni se vam treba držati le enega. Naj bo vaš stil lasten.

40. Drzno in lepo

Ta čudovita barva jo zelo pohvali. Odlično se ujema z barvo kože in temnimi očmi. Če želite v tej sezoni navdušiti s svojim slogom, poskusite to temno rjavo barvo za velikost.

41. Osupljivi slogi

Če želite majhno spremembo, potrebujete le poudarke. Izbirate lahko, koliko jih želite v glavi. Tako lahko dobite polno glasov vrhuncev, ki resnično olajšajo vaš videz, ali pa se jih držite le nekaj, da subtilno okrepite. Nebo je meja tega, kar lahko storite.

42. Oblikovanje rjave barve

Obožujemo rjavo, ne veste? Ta slog izgleda neverjetno s poudarki.

43. Beyonce Love

O tem dekletu imamo radi vse, njen stil je bil vedno neverjeten. Ve, kako zaljubiti kateri koli slog, ki ga ima. Tu osvetljuje svoj rjavolaski slog z nekaj karamelnimi poudarki. Če se želite počutiti kot slavna oseba, preizkusite ta slog glede na velikost.

44. Kratki slogi

To je odličen primer, kako lahko ogrejete celoten videz z izbiro svetlejšega odtenka rjave barve. Takoj, ko naredite spremembo, bo vašemu obrazu dodal barvo. Obožujemo te čudovite barve.

45. Mala rdeča

Kristen Stewart je do nedavnega seveda vedno izničevala rjavolasko. To je odlična barva, ker ni le svetlejša, ampak tudi barva kaže na rjavkasto barvo. Obožujemo te sloge slavnih, vse jih želimo kopirati.

46. ​​Neverjetni slogi

Preprosti slogi z le nekaj poudarki so vse, kar potrebujete, da spremenite svoj slog rjavolaske. Preizkusite ta slog slavnih in navdušite množico.

47. Karamelna ljubezen

Ta čudovit slog ima karamelni pridih in ne moremo se nasititi, kako lep je. Če iščete novo spremembo, zakaj ne bi preizkusili te čudovite rjavolaske odtenke v tej sezoni.

48. Biel Love

Jessica Biel pravkar s svojo naravno senco. Tu je dodala kar nekaj vrhuncev in ponudila nov slog, ki je veliko lažji. Všeč nam je.

49. Topli modeli

Obožujemo to senco, ker je nekje med svetlobo in temo. Če želite v tej sezoni bolj začinjen odtenek, poskusite to.

50. Temno rjavi vzorci

Ta barva je zelo temno rjava, skoraj črna. Če želite po velikosti preizkusiti nov odtenek, vam bo ta temni videz zagotovo všeč. Mnogi se jeseni zatemnijo in to izgleda kot čudovit odtenek.

51. Lepa rjava

Obožujemo ta odtenek rjave barve, tako lep je in se odlično poda njenemu tonu kože. Vedno je najbolje najti barvo, ki se dobro ujema z lastnim tonom kože.

52. Odlične izbire

Tu so trije zelo različni odtenki, vendar so vsi lepi. Izberite senco, ki si jo najbolj želite, in tecite z njo. Z nobenim od teh barvnih izbir ne morete zgrešiti.

53. Svetlo rjavi vzorci

Všeč nam je, kako ti poudarki resnično popestrijo njen celoten videz. Če želite spremeniti svoj slog, potem ne iščite dlje od tega čudovitega odtenka.

54. Jolie Style

Angelina Jolie je bila vedno osupljiva rjavolaska in vedno spreminja odtenek las. Včasih je temno, včasih pa ji doda poudarke. Ne glede na to, ali želite svetlo ali temno, vam bo všeč rjavolaska s to barvo slavnih. Vsakič, ko se pogledate v ogledalo, se boste počutili kot slavna oseba.

55. Valovito rjava

V tem slogu imamo radi vse, barvo, senco. Vse samo kriči čudovito rjavo. Všeč nam je in tudi vam bo.

Upamo, da ste našli senco, ki vam je všeč. Biti rjavolaska je nekaj, kar je treba slaviti. Če se želite zabavati tako kot blondinke, izberite enega od teh odtenkov in si rezervirajte termin pri nadarjenem stilistu. Ne bo vam žal.

Vsi ti slogi imajo svoje prednosti, odvisno je le od tega, kaj iščete. Če želite drzno spremembo, je ombre vedno odlična izbira, še posebej s svetlejšim odtenkom. Če želite temen odtenek, je čokolada vedno v veselje množice. Če pa želite biti enostavni, potem ne boste mogli zgrešiti, če boste dobili nekaj poudarkov.

Upamo, da vam je bil članek všeč, komentirajte svoje najljubše sloge rjavolask.