57 Noro neverjetni slogi s pletenico poetične pravičnosti

Če iščete pleten videz, potem preizkusite poetično pletenico pravičnosti.

To je sodoben videz, ki je bil vedno oblikovalec trendov. To je slog pletenice v škatli, ki izgleda, kot da je obrnjen ali zvit. To je lahko slog, ki ga pustimo navzdol ali potegnemo navzgor v elegantno updo, kot nalašč za žensko, ki se počuti malce drzno. Janet Jackson je bila prva, ki je začela trend pred mnogimi leti, priljubljenost pa je le pridobil. Zaradi Janetinega epskega občutka za slog je bil to videz, ki je trajal skozi stoletja. Poetična pravična pletenica je prestala preizkus časa in je slog, ki se vedno znova pojavlja.

Torej, kaj je pletenica poetične pravičnosti?

Če videza še niste videli, je to zelo preprost slog. Priljubljeni so postali, ko je bil posnet film Poetic Justice, v katerem je igrala Janet Jackson. Zaradi njene vloge v filmu je bil slog tako priljubljen; Ljudje so preprosto ljubili videz, ki ga je navdihnila. Njen lik je bil drzen in imel je te debele škatle. Odkar je igrala v tem filmu, so ljudje nori na videz. Janet Jackson je bila edini razlog, zakaj je bil videz tako epski in zakaj je njegova priljubljenost skozi leta rasla. Če iščete drzen videz, ki vam bo zagotovo pritegnil oko, potem je lahko poetična pletenica pravičnost samo vaša podoba.

Prednosti izbire pletenice pesniške pravičnosti

Morda se vam ne zdi, da so te pletenice poleg epskega stylinga koristne. Toda te pletenice dejansko nudijo nekaj zaščite vašim lasem. Ti naravni lasje so pokriti in zaščiteni s temi pletenicami, saj so skupaj tkane. Z ustvarjanjem poetičnega sloga pletenice pravičnosti zaščitite svoje lase pred soncem in okoljsko škodo. Ne samo to, ampak lahko lase počivate pred sušenjem s sušilcem za lase ali uporabo orodij za oblikovanje.

Kar zadeva pletenice, so možnosti oblikovanja las resnično neskončne. Na voljo vam je le toliko različnih možnosti za lase. Te pletenice lahko ustvarite na tanjši način, kar je enak slog, kot bi ga uporabili za večino pletenic, vendar je s poetično pletenico pravičnosti veliko več moči.

Ne samo, da izgledajo odlično, ampak so te pletenice brezskrbna pričeska. Ko jih oblikujete, ste končali in vam jih nikoli več ni treba oblikovati, razen če iščete spremembe. Do naslednjega sestanka v salonu jih lahko pustite popolnoma same. Obstajajo stvari, ki jih lahko naredite, da bodo vaše pletenice trajale čim dlje, vendar so preproste metode. Spanje s šalom jim bo pomagalo, da ostanejo dlje nedotaknjeni, uporaba vlažilnih krem ​​v laseh pa jim bo pomagala ohraniti zdrav videz. To so minimalne možnosti oblikovanja, poleg tega pa je slog z nizkimi stroški vzdrževanja.

Pesniške pletenice pravičnosti lahko trajajo mesece, če z njimi ravnate previdno. Bodite pozorni na vzdrževanje in vaše pletenice bodo trajale dolgo. Če lahko vaši lasje trajajo mesece z malo vzdrževanja, si predstavljajte čas, ki ga boste prihranili pri oblikovanju las.

Pesniške pletenice pravičnosti vam bodo omogočile, da spremenite barvo las, ne da bi vas skrbelo, da bi poškodovali lase. Predstavljajte si barvne izbire, ki jih lahko končno preizkusite brez skrbi na svetu. Ne samo to, lahko pa s škatlastimi pletenicami dosežete veliko različnih stilskih možnosti. Morda ste si vedno želeli preizkusiti blondinko glede velikosti, s temi škatlastimi pletenicami vam ni treba skrbeti za beljenje las. Lahko poskusite svetlejše odtenke, ne da bi poškodovali lastne lase. Gre za win-win situacijo. Manj skrbi je, ko gre za škatlaste pletenice, kar pomeni, da lahko z lasmi bolj eksperimentirate.

Slabosti pletenic poetične pravičnosti

Ko gre za pletenje las na kakršen koli način, lahko vedno pride do neprijetnosti. Poskrbite, da imate usposobljenega frizerja, ki pozna pletenje, da vam olajša glavo. Frizerski salon lahko pletenici doda preveč napetosti in zaradi tega lahko občutite bolečino v lasišču. Tudi pletenje ni nekaj, kar bi morali narediti in dokončati v nekaj urah. Pletenje traja dolgo, ker je občutljiv proces. Pogosto lahko traja tudi več ur, zato je dolgotrajno sedenje lahko obdavčljivo. Mnogi ljudje v celotnem procesu pogosto čutijo nelagodje, togost ali dolgčas. Verjemite ali ne, vendar lahko pletenje pogosto traja od 5 do 8 ur. Predstavljajte si, da bi v tem času sedeli v enem položaju. Mnogi ljudje to počnejo, ker jim potem, ko je to končano, več mesecev ni treba razmišljati o oblikovanju las.

Medtem ko dobivate pesniške pletenice pravičnosti, si boste morda morali vzeti čas za delo ali pa med prostimi dnevi vstopiti in sedeti. Vaša družina in prijatelji bodo morali za en dan zadržati, saj je to tako dolgotrajen proces. Mnogi ljudje nimajo na razpolago osem ur, da bi sedeli in si uredili lase, zato je to tudi žrtvovanje časa.

Poetične pravične pletenice prav tako niso poceni postopek, saj so lahko zelo drage. Boste morali preveriti pri vašem lokalnem salonu, saj se cene razlikujejo. Pletenice lahko kupite v trgovini in jih lahko naredite sami, da prihranite nekaj denarja, vendar bo to več težav in bi vam lahko vzelo več časa. Če greste v salon, lahko pričakujete, da boste plačali med 150 in 300 USD.

Stroški so vredni, če ste zadovoljni s svojim novim slogom.

Spodaj je 57 noro neverjetnih stilov s pletenico poetične pravičnosti:

  1. Dolg pogled

Super dolge pletenice s stranskim delom, klasičen slog.

1280816-poetic-Justice-pletenice

2. Tanke pletenice

Pletene škatle so lahko različnih oblik in velikosti. To je preprost slog, ki je ločen na sredini.

2280816-poetic-Justice-pletenice

3. Zelo dolge pletenice

Če iščete resno dolžino, preizkusite ta slog pletenice.

3280816-poetična-pravičnost-pletenice

4. A Svetleča barva

Odličen primer dodajanja barve vašemu videzu. Ta rdeča barva resnično naredi celoten videz pop. Dodajte nekaj dolžine s temi tankimi pletenicami in pripravljeni ste.

4280816-poetična-pravičnost-pletenice

5. Debele pletenice

Te debele pletenice ustvarjajo zelo drugačen videz kot njihove tanjše različice.

5280816-poetična-pravičnost-pletenice

6. Tanka in dolga

Ta videz je presenetljiv, ker so pletenice ne samo tanke, ampak so tudi zelo dolge. Slog gre daleč mimo zadnjice.

6280816-poetic-Justice-pletenice

7. Poudarjene pletenice

Dodajte nekaj barve svojemu pletenemu videzu z nekaj poudarjenimi kosi. Res naredi pletenice izstopajoče.

7280816-poetic-Justice-pletenice

8. Čudoviti slogi

Še en primer preprostega sloga, ustvarjenega s tankimi pletenicami.

8280816-poetična-pravičnost-pletenice

9. Pljuska barve

Te pletenice imajo vseskozi barvo. V vsaki pletenici lahko vidite mešanico naravne barve las skupaj s poudarjenimi lasmi. To je lep kontrast.

9280816-poetična-pravičnost-pletenice

10. Neformalni slog

Dodajte nekaj pletenic v škatli za vsakdanji videz in imejte nizek slog vzdrževanja.

10280816-poetična-pravičnost-pletenice

11. Pleteni Updo

Pletene sloge lahko pustite navzdol ali povlečete navzgor v elegantno updo. S tem slogom je veliko las in vse je nakopičeno na vrhu.

11280816-poetic-justice-pletenice

12. Stranski del

Dajte svojemu slogu dodaten pop, tako da ga razdelite ob strani. Klasičnemu videzu doda volumen. In govorimo o dodatni dolžini!

12280816-poetic-Justice-pletenice

13. Blond pletenice

Če ste si vedno želeli preizkusiti blondinko, je to vaša priložnost. Lase dodajte blond pletenice in ne skrbite za škodo.

13280816-poetična-pravičnost-pletenice

14. Pletenice z britjem

Če iščete drznejši videz, potem ne pojdite dlje od tega. Ena stran glave je obrit, preostala pa spletena. Še vedno dobite dolžino, hkrati pa svojemu slogu dodate malo obrito spolnost.

14280816-poetic-Justice-pletenice

15. Oglejte si proces

Tu je primer postopka pletenja las. Pred dodajanjem pletenic opazite, kako kratki so njeni lasje. To je korak za korakom proces, ki traja veliko časa.

15280816-poetic-Justice-pletenice

16. Pletena sreča

To dekle ne bi moglo biti srečnejše glede svojih pletenic. Ima debelejše pletenice, oblikovane v obliki na vrhu glave.

17280816-poetic-Justice-pletenice

17. Konjski rep

Lase dodajte dolge pletenice in jih nato povlecite nazaj v čop za prost dan. Vedno ga lahko kadar koli pustite na cedilu.

18280816-poetic-justice-pletenice

18. Drobne pletenice

Te drobne pletenice so odličen videz, če želite priložnostni slog.

19280816-poetic-Justice-pletenice

19. Dotik rožnate barve

Ta neverjeten slog je poln milosti in elegance ter pridih rožnate barve. Dodajte toliko barv, kot želite, da dosežete želeni videz.

20280816-poetična-pravičnost-pletenice

20. Izbruh barve

Drzen videz z vpetimi različnimi barvami. V te pletenice je vpet tkanina, ne dejanska barva las.

21280816-poetic-Justice-pletenice

21. Rakija obožuje pletenice

Žganje je bilo od nekdaj znano po športenju pletenih videzov. Vedno se tako dobro prilegajo njenemu obrazu. Če jih ta lepotica lahko potegne, potem tudi vi.

22280816-poetic-Justice-pletenice

22. Ekstremni del

Ta slog je do ene strani ločen do skrajnosti in ji pokriva oko. Druga stran je obrito blizu kože.

23280816-poetic-Justice-pletenice

23. Zvite pletenice

Ta slog ni toliko pleten kot zvit. To je edinstven videz, ki me spominja na dreadlocks.

24280816-poetic-Justice-pletenice

24. Velike pletenice

Če iščete velike pletenice, potem je ta slog za vas. Ponuja zelo drugačen videz in v tem slogu je vse potegnjeno nazaj.

25280816-poetic-Justice-pletenice

25. Karamelni videz

Karamela poudarja odlično, saj lahko ogreje katero koli barvo las.

26280816-poetic-Justice-pletenice

26. Visoki čop

Ta visok čop je odličen videz, če se vam obeta kakšen dogodek. Pletenice so tanke in klasične in na vrhu izgledajo neverjetno.

27280816-poetic-Justice-pletenice

27. Dotik barve

Vijolični poudarki resnično izstopajo iz celotne barve. Če želite drzno izbiro barve, z vijolično ne morete zgrešiti.

28280816-poetic-Justice-pletenice

28. Twisty Updo

Še en primer zvitih pletenic, vendar tokrat v updo. Strani so obrito, vendar jih je mogoče pokriti, ko se odstranijo lasje.

29280816-poetic-Justice-pletenice

29. Krepko rdeča

Te zvite pletenice imajo rdeče lase. Všeč mi je božanska barva.

30280816-poetic-Justice-pletenice

30. Top Bun

To je prvi kratek videz, ki smo ga videli, vendar je dovolj dolg, da še vedno dosežemo punčo.

31280816-poetic-Justice-pletenice

31. Več stilov

Tukaj je odličen primer vrst stilov, ki jih je mogoče doseči s pesniško pletenico pravičnosti. To je potegnjena pletenica, ustvarjena iz pletenic.

32280816-poetic-Justice-pletenice

32. Rožnata žemljica

Simpatičen videz, ki ga dosežemo z nekaj rožnatimi pletenicami. Lasje se nato potegnejo v punčo.

33280816-poetic-Justice-pletenice

33. Dvojne žemljice

Te debele pletenice se potegnejo navzgor in se iz njih naredi dvojni komplet žemljic.

34280816-poetic-Justice-pletenice

34. Pleteni Bob

Še en kratek slog, ta je oblikovan v klasični bob. To je čudovit slog, ki ga lahko obdržite mesece.

35280816-poetic-Justice-pletenice

35. Ogromne pletenice

Te škatle so ogromne in ne traja veliko, preden se spremeni v slog, ki ga je mogoče uporabiti pri tem updo.

36280816-poetic-Justice-pletenice

36. Drobne barve

Te drobne pletenice so večbarvne in potegnjene nazaj v čop.

37280816-poetic-Justice-pletenice

37. Dizajn šal

Če iščete dramatičen videz, potem je to pravi za vas. Dodajte šal in nekaj dodatkov in pripravljeni ste.

38280816-poetic-Justice-pletenice

38. Velik Updo

Še en primer kratkega videza s pecivom na vrhu. Ta pa ima debelejše pletenice.

39280816-poetična-pravičnost-pletenice

39. Dramatični konjski rep

Z poudarki in dolžino lahko dosežete ta dramatičen čop.

40280816-poetična-pravičnost-pletenice

40. Pigtails

Kombinacija seksi in srčkanega tega sloga je ena za knjige. To je odličen videz in lepo je sestavljen z nekaj dodatki.

41280816-poetična-pravičnost-pletenice

41. Presenetljiva blondinka

Odličen primer, zakaj bi morali biti vsaj enkrat v življenju vsi blondinke.

42280816-poetic-Justice-pletenice

42. Klasična žemljica

Te velike pletenice so visoko potegnjene navzgor, da nastane klasična žemljica.

43280816-poetic-Justice-pletenice

43. Drzne pletenice

Če iščete krepko in ustvarjalno obliko, poskusite skupaj modre in vijolične pletenice. Te barve preprosto ne postanejo lepše od te.

44280816-poetic-Justice-pletenice

44. Napol navzgor, na pol navzdol

Odlična izbira, ki jo lahko nosite priložnostno ali na dogodku. To je preprosta zasnova, ki jo je enostavno vzdrževati skozi čas.

45280816-poetic-Justice-pletenice

45. Vijolične spirale

Te tanke pletenice izgledajo neverjetno s škrlatnimi vijolicami. Stranski udar se ustvari tako, da se pletenice potegnejo na stran.

46280816-poetic-Justice-pletenice

46. ​​Slog tako sproščen

Vsakodnevni videz, ki vam bo zagotovo všeč.

47280816-poetic-Justice-pletenice

47. Spiralno navzgor

Ta updo je pol navzgor in navzdol navzdol s spiralnim vrhom.

48280816-poetic-Justice-pletenice

48. Odtenek zelene

Če iščete nekaj drugačnega, poskusite z zelenimi pletenicami glede na velikost. Barve se skozi čas spreminjajo in dajejo edinstven videz.

49280816-poetična-pravičnost-pletenice

49. Burst of Blue

Barva morja, ta edinstven odtenek, bo zagotovo všeč.

50280816-poetic-Justice-pletenice

50. Dodajte nekaj kodrov

Naravni lasje so izpuščeni, da videzu dodajo nekaj kodrov.

51280816-poetic-Justice-pletenice

51. Kotni Bob

Še en primer kratkega videza s pletenicami, ki popolnoma skali.

52280816-poetična-pravičnost-pletenice

52. Izjemen slog

Odličen primer združevanja neverjetne barve z odlično updo. Mojstrovina!

53280816-poetična-pravičnost-pletenice

53. Skrivnostna zasnova

V to pletenico je vpletenih veliko las, vendar je dizajn v updoju odličen.

54280816-poetična-pravičnost-pletenice

54. Črna in vijolična

Zaradi vijolične barve je v tem videzu veliko kontrasta. Spreminjanje barv je precej dramatično.

55280816-poetic-Justice-pletenice

55. Eleganten slog

Ta slog je tako lep in ga lahko nosite kjer koli.

56280816-poetic-Justice-pletenice

56. Top Heavy

Drugačen dizajn na vrhu glave v kombinaciji z odlično barvo.

57280816-poetic-Justice-pletenice

57. Pometaški del

Obstaja stranski del, vendar se zdi, da je za večino sloga potegnjen nazaj.

58280816-poetic-Justice-pletenice

Spodaj komentirajte svoj najljubši slog!