69 neverjetnih pričesk za maturant, ki bodo pretresle vaš svet

Ko se bliža maturantska sezona, vemo, o čem razmišljate. Kakšno obleko boste kupili in kako se boste ličili. In ne gre samo za datum, ki ga boste prinesli na maturantski ples; gre tudi za lase. Pravzaprav je pričeska, ki jo izberete za večer, velika stvar, saj bo prikazala tudi vašo obleko in ličila. Gre za paketni posel. To je za vas razburljiv čas in vemo, kako se počutite. Želite, da je vse popolno, in želite izgledati popolno za vašo posebno noč. Dekleta razmišljajo in so celo obsedena glede maturantskega plesa, ker jim to veliko pomeni. Želite imeti posebno noč in urejanje las je del te izkušnje. Izbire glede tega, kako si lahko uredite lase, je toliko, da se lahko težko odločite, kaj storiti.

maturantski lasje

maturantski lasje

maturantski lasje

Moraš najti popolno pričesko in čas ti beži. Mi pa vam lahko pomagamo. Na voljo imate veliko možnosti, odvisno od vašega osebnega sloga. Lase lahko nosite navzdol ali navzgor ali celo delno navzgor. Resnično je nebo meja tega, kar lahko ustvarite. Obstaja toliko različnih stilov, med katerimi lahko izberete popoln videz. Ustvarjanje popolnega videza je lahko dolgotrajno, vendar vam lahko vsaj pomagamo pri odločitvi. Lahko vam pomagamo zožiti nekatere izbire, da se ne boste počutili tako preobremenjene z izbirami, ki so vam na voljo.

Obstaja veliko možnosti, ki vključujejo žemljice, valove, kodre, zasuke in celo navzgor. Čeprav moramo reči, da so ravni lasje zelo redki, ko gre za maturantski slog. Kodri so vedno priljubljeni pri izbiri sloga za maturantski ples. Ker mu daje romantičen ali celo eleganten zrak. V kodrih je le nekaj, kar lahko izpopolni maturantsko pričesko. Tako je lepo in ne glede na to, ali gre gor ali dol, ustvarja neverjeten splošni slog.

Morda boste želeli sami ustvariti slog ali pa si rezervirati termin v salonu. Svetujemo pa, da rezervirate mesec vnaprej, ker je maturantska sezona precej zaposlena za salone in ne želite ugotoviti, da ne morete dobiti sestanka. Vnesti morate tudi nekaj različnih možnosti, da bo stilist videl točno tisto, kar iščete. Morda bi bilo dobro tudi, da preizkusite svoj slog in se prepričate, da je to tisto, kar želite za svoj dan. Zadnja stvar, ki jo želite, je, da si na dan maturantskega dne uredite lase in se zavedate, da vam to ni všeč ali da to ni tisto, kar si želite. To se lahko včasih zgodi, če preizkusite pogled, ki ga še niste videli. morda se zavedate, da je to preveč domišljijsko za vas ali pa preprosto “ne vi”. Če lahko pred mesecem rezervirate zgodnji termin za testno vožnjo v salonu in se prepričajte, da vam bo slog pred maturantskim plesom res všeč. Tako na koncu ne boste razočarani. Vaš stilist morda na dan vašega sestanka nima časa, da začne znova in preizkusi popolnoma nov slog, če vam prvotna izbira ni všeč.

Zdaj imate priložnost, da si ogledate veliko različnih stilov za vašo veliko noč. Oglejte si teh 69 čudovitih pričesk za maturantke, ki bodo pretresle vaš svet:

  1. Veliko kodrov

Ta čudovit slog je zagotovo za knjige. To je delni updo, ki je poln kodrov, ki trajajo več dni. Dodajte mu malo elementa, da bo pop. Običajno pričesko lahko naredite res neverjetno samo z dodajanjem dodatkov. Ne glede na to, ali gre za rože ali dragulje, poiščite nekaj, kar ustreza vaši obleki in vašemu slogu.

2. Lepa roža

Ta slog je nekoliko bolj casual. Če ne iščete nečesa, kar je resnično formalno, je to pravi slog za vas. To je delni updo, ki ima hrbet oblikovan v cvet. To je poseben slog, ki bo zagotovo pritegnil pozornost. Vašemu videzu doda ustvarjalnost, ki je ne bi bilo pri običajnem updo.

3. Velik ribji rep

Ta slog zahteva veliko las, zato jih morate imeti ali pa potrebujete dolge podaljške. Je pa čudovit in všeč nam je, kako romantičen je slog. Če želite slog z veliko telesa, lahko dnevne razširitve dodate tako, da boste imeli več las za delo. Obstaja veliko razširitev, ki jih lahko preprosto vstavite brez obveznosti.

4. Odlični modeli

Še en odličen primer cvetličnega dizajna v delnem updo. Dodane barve so nam všeč tudi tukaj. Od vas je odvisno, ali želite maturi dodati različne barve. To je nekaj, kar lahko vašemu videzu doda nekaj drugega. Še posebej, če dodate barvo, ki ustreza vaši obleki. Resnično lahko naredi vaš celoten videz drugačen od ostalih. Če pa ne želite velikih obveznosti, potem uporabite poltrajno barvo, da se sčasoma izpere.

5. Osupljiva updo

Ta slog spominja na visok čop, le da je vse pripeto do vrha. Ohlapne plasti se samo spuščajo po hrbtu. Veliko je kodrov; to je čudovit slog. Lep dotik je tudi vrana spredaj. V vašem slogu je lahko velika razlika, če dodate le malo blinga.

6. Crowning Glory

Dve zelo različni kroni različnih velikosti. Gre za dve zelo različni ideji, a obe sta zelo lepi. Če vam je všeč tesna ali ohlapna pletenica, je odvisno od vas. En slog je tesen in klasičen, zelo eleganten slog. Medtem ko je drugi še bolj zmešan, je še vedno potegnjen skupaj. To je veliko več volumna in zdi se, da je na njem več las, čeprav jih morda ni. Drugi slog je samo bolj poliran.

7. Kaskadni modeli

Osupljiv dizajn, ki bo s slavnostno obleko videti čudovito. Če želite nekaj elegantnega, je to slog za vas.

8. Elegantna žemljica

Če iščete eleganco in eleganco, je to pravi slog za vas. Dobiš gladko pletenico z neverjetno videti punžo. To je neverjetna pričeska.

9. Visoki poni

Če želite nekaj bolj poliranega, zakaj ne poskusite z visokim konjskim repom. Videz je ohlapen in mehak ter zelo eleganten.

10. Valoviti slogi

To valovito pričesko je precej preprosto doseči, vendar je zelo lepa oblika. Obožujemo valove in čudovit dodatek za lase.

11. kodri za dneve

Če iščete glamurozno pričesko, ste jo našli s to. V redu je pustiti lase na maturantskem plesu in to je čudovit slog, ki ga lahko izberete. Polno je kodrov in je preprosto čudovito.

12. Pletena krona

V tej pričeski je več potegnjenih las kot navzdol. Obožujemo pletenice, ki kronijo glavo.

13. Pletena ljubezen

Pletenice so vedno priljubljena izbira, saj oddajajo tisto romantično vzdušje. Kaj je bolj romantično kot maturantski ples. Te izboljšave so nekoliko drugačne, a oba zelo lepa.

14. Oblikovanje loka

Če želite za maturantski ples nekaj sladkega, zakaj ne bi preizkusili pentlje, ki je oblikovana prav v vaših laseh.

15. Mehko in tekoče

To je krasen updo in radi imamo, kako ohlapen in tekoč je. Povsod so koščki, ki ostanejo prosti in nam je zelo všeč. Če ne želite prekiniti nogavic z zmenka, poskusite s tem slogom.

16. Tekoči kodri

Še en primer delnega updoa in ta je poln kodrov. To so čudoviti slogi, ki jih lahko naredite bolj glamurozne, če dodate nekaj dodatkov.

17. Tone volumna

Odličen slog, ki ima veliko količino. V tem delnem updoju imamo ohlapno pletenico in na tone ohlapnih kodrov.

18. Kodrasta žemlja

Odličen updo, ki ima nekaj pletenic, pa tudi čudovito pecivo. Če ste imeli v mislih napredek, potem s tem slogom ne morete zgrešiti.

19. Pleteno cvetje

Obožujemo ta slog zaradi njegove elegance. Pletenice iz ribjega repa na straneh se združijo in ustvarijo čudovit cvet zadaj.

20. Visoki vrh

To je zelo glamurozen updo, ki bi bil popoln, če bi imeli obleko ali obleko. V njem je toliko glasnosti in všeč nam je.

21. Preprosti slogi

Če želite ustvariti nekaj lepega, ne potrebujete glamuroznega sloga. Ta je osupljiva in je sestavljena iz pletenic.

22. Visoka pecivo

Za ustvarjanje te zelo visoke punđe boste potrebovali veliko las. Ta slog ima veliko debeline. Če imate tanke lase, je nenavadno, da boste lahko poustvarili ta slog.

23. Osupljivi slogi

To je isti slog samo v različnih fazah. Če želite delno ali popolno izboljšanje, sta oba neverjetna izbira. To je neurejen slog, ki bo odlično izgledal s katerim koli slogom oblačenja, ki ga izberete. Vedno je dobro, da preizkusite svoj stil, preden greste v salon na dan maturantskega plesa in se prepričate, da vam je všeč določen slog.

24. Dolge dolžine

Ta osupljiv delni updo je sijoč in kodrast. Ima zelo dolge lase in čudovito je z kodri.

25. Živahni kodri

V tem slogu ima nekaj čudovitih kodrov. Velike so in poskočne! To je krasen delni updo, ki bi za maturantski ples izgledal neverjetno.

26. Osupljiv Updo

Obožujemo to updo zaradi vseh kodrov. Spodaj se potegne navzgor, preostanek pa se splete. Dodatek je resnično zadnji del veličastne sestavljanke.

27. Jewel Designs

To je preprosta zasnova, preprost val celotnemu videzu. Dodatek z dragulji s tem slogom izgleda odlično. Preprost pripomoček bo polepšal celoten videz.

28. Okronane pletenice

Krunska slava, zaradi katere preprosta pričeska resnično izstopa. Všeč nam je slog in je poseben, zato ga preizkusite.

29. Drzno in lepo

To je slog, ki zagotovo pritegne oko. To je elegantno in glamurozno, združeno v eno. Zgornji napoj las ima veliko volumna.

30. Sprednja krona

Osupljiva pletenica teče nazaj in tam je ustvarjena punčka. Obožujemo ta slog, ki diha. Tudi to bo zahtevalo veliko las.

31. Veličastni updos

Odličen slog, ki je resnično lep. Updo je kodrast in sladoleden. Obožujemo dodatno opremo in ta stil vam bo všeč.

32. Spuščene pletenice

Spuščene pletenice so vedno odlične za updos, ker izgledajo romantično. Na maturantski ples se boste počutili tudi romantično.

33. Kaskadni kodri

To je neverjeten slog, če imate radi kodre. Zbrane so visoko in se spuščajo po hrbtu. To je lep slog, ki je zelo formalen.

34. Celebrity Style

Če deluje na rdeči preprogi, potem zagotovo dela za vaš maturantski ples. Zakaj ne bi imeli kakšnega slavnega sloga, če imate možnost.

35. Kaskadne vitice

Lep slog, ki ima vso glasnost in kodre, ki jih potrebujete. Všeč nam je slog in če iščete napredek, potem je to pravi za vas.

36. Royalty las

Če bi imeli to delno izboljšanje, se ne bi počutili kot kraljevski? Seveda bi, ker je to epska pričeska.

37. Krona zate

To je neverjeten slog, ki ostane dolg in ohlapen. Dodajte mu krono z dragulji in všeč vam bo.

38. Prostorni kodri

Odličen slog, ki ima na tone kodre. To je delni updo z veliko kodri. Tudi tega sloga ni mogoče ustvariti brez veliko las.

39. kodrasti modeli

Delni updo, ki izgleda neverjetno. Na vrhu je precej naravnost s poskočnimi kodri, ki se spuščajo po hrbtu.

40. Slog podeželja

Če želite slog te podeželske pevke, potem je to videz, ki ga morate odnesti v salon.

41. Plažni val

To je preprost stil, ki ustvarja videz plaže. Če želite nekaj lepega, a ne pretiranega, je to pravi slog za vas.

42. Gladka žemlja

Ste že kdaj videli tako gladko punčko? Od tega sloga bi verjetno lahko odbili kovanec. Je čudovit in poliran.

43. Pogled sirene

Odličen slog, ki ima veliko tekočih valov. To je vsekakor videz morske deklice.

44. Elegantna pletenica

To je izjemen napredek, saj je v njem veliko elementov. To je osupljivo in ko se boste s tem slogom podali na maturantski ples, se boste počutili kot grška boginja.

45. Glamourous Styles

To je neverjeten slog, ki bo navdušil množico. Ta delni updo ima veliko glasnosti in je kot nalašč za maturantski ples.

46. ​​Twisty Style

Preprost slog, ki vas bo zagotovo razveselil, če želite nekaj bolj priložnostnega. Če niste navdušeni nad modnimi slogi, je to pravi za vas.

47. Prepletanje pletenic

Če imate radi pletenice, vam bodo zagotovo všeč te čudovite oblike. To je preprost slog, vendar bo zagotovo govor o večeru.

48. Čudoviti elementi

Kako ne bi ljubili takšnega sloga? Je obsežen in ima krono. To je napredek, ki bi bil všeč vsakomur.

49. Mehka žemlja

Ta punčka je mehka in lepa. To je vrsta nadgradnje, zaradi katere se boste počutili kot princesa. Če želite, da so vaši lasje za večer, potem je to slog, ki ga morate poskusiti.

50. Drzne pletenice

Odličen slog, ki je ohlapen in lep. Pletenica je osupljiva in zaradi nje se mora počutiti, kot da živi v drugi dobi.

51. Več pletenic

Tu se križajo dvojne pletenice, kar naredi neverjeten videz. Tukaj lahko poveš, da je pogled privlačen.

52. Veliko kodrov

Če želite čudovit slog, poln romantike, potem je to slog za vas. S tem čudovitim delnim updom se boste počutili kot princesa.

Glej tudi:

  • 87 Lepe in elegantne pričeske s stransko pletenico
  • 66 osupljivih idej Halo pletenic, ki vam bodo všeč
  • 51 čudovitih idej za lila las, ki bodo pretresle vaš svet
  • 100 čudovitih možnosti pričeske za vaše dolge lase
  • 62 pričeske 80 -ih, s katerimi boste podoživeli svojo mladost

53. Oblikovanje pletenic

O tej pričeski, ki je čudovita, ne moremo reči dovolj dobrega. To je skoraj kot ribji rep, vendar ni. Lepo je in zagotovo boste o tem govorili noč.

54. Lepe pletenice

To je še en odličen primer, kako lahko imate delno updo, ki ima pletenice in valove.

55. Mehki modeli

To je zelo mehak videz, ohlapen in valovit slog. Če želite enostaven in preprost slog, ki ga lahko sestavite doma, potem je to pravi za vas.

56. Sladke pletenice

To je še en slog, ki je preprost in ima lep videz. Če ne iščete formalnega sloga, bi bil ta idealen za vas.

57. kodraste žemljice

Obožujemo to pecivo, ker je klasičen slog. Nikoli ne moreš iti z razredom. Obstajajo pletenice in kodri in res je vse, kar potrebujete.

58. Pravljica

Če imate čudovito obleko, potem z njo potrebujete čudovite lase. Ta slog je mehak in romantičen, kot nalašč za maturantski ples.

59. Pleteni vrh

To je kul pleten pogled, ker je pletenica le na vrhu, kar ustvarja drugačen videz. Ostalo je v čop, ki ima nekaj vala.

60. Vrtinec

Všeč nam je, kako se ta ohlapna punčka konča v vrtincu. To je čudovito in je tak tip updoa, ki bi bil videti super z obleko brez naramnic.

61. Čudoviti slogi

Te pričeske so zelo priljubljene in Taylor Swift vedno ziba stile polovice navzgor in navzdol.

62. Slogi maturantskega plesa

Te delne izboljšave so vedno priljubljene, ko gre za maturantski ples. So klasični slogi, ki so vedno lepi.

63. Ledeni slogi

Ta barva sama je zelo lepa. Toda z delnim updoom z zvitimi pletenicami ustvari še en odličen videz maturantskega plesa. Ta je nekoliko bolj priložnostna, če ne iščete nekaj, kar je resnično formalno.

64. Formalni slogi

Ta punčka je zelo domišljijska in bi bila kot nalašč za plesno obleko. V ta slog je bilo vloženega veliko dela, saj lahko vidite, kako se pletenica dviga vzdolž vznožja glave in okoli žemljice. To je čudovito, vendar morate imeti tudi zelo elegantno obleko, ki mu ustreza.

65. Cvetlični slogi

To je osupljiv updo, ki ima bolj neurejen slog in ne poliran videz. Vse je v kakšnem slogu, ki ga želite. osnovni videz lahko naredite bolj domišljijski z dodatki.

66. Pometanje slogov

To je čudovit slog, ki izgleda zelo glamurozno. To je osupljiv slog, ki bo resnično naredil vtis na vaš maturantski ples.

67. Ustvarjalni modeli

Ta slog nam je všeč, ker zahteva standardno delno nadgradnjo in z njim ustvari nekaj neverjetnega. Medsekotne plasti na hrbtu so res lepe.

68. Osupljivi pogledi

S tem updoom se veliko dogaja. Obstajajo pletenice in ohlapne vitice in obožujemo velik obseg tega sloga. Če želite to odpraviti, potrebujete še veliko las, zato je morda treba razmisliti o podaljških.

69. Sladka ljubezen do lokov

Ta slog je resnično dragocen in zagotovo pritegne pozornost. To je ustvarjalni slog, ki kaže malo ustvarjalnosti s celotnim slogom. Lepo je in dalo vam bo pridih nedolžnosti.