69 čudovitih načinov, kako narediti slojevite lase pop

Pridobivanje slojev je odličen način, da popestrite vsako pričesko, ne da bi pri tem žrtvovali dolžino. Najbolje je, da jih opravite v salonu in ne doma zaradi precej zapletenega postopka rezanja. Pri plasteh je pomembno tudi, da jih pogosto obrezujete, da bodo lasje ohranili obliko.

69 Čudovita slojevita pričeska

  1. Ombre Natural Blonde Highlights

večplastna frizura-22041612

Ta videz je klasika, ki vedno izgleda odlično na ljudeh, ki so naravne blondinke ali rjavolaske. Najprej obarvajte korenine rjavo in postopoma začnite svetlo blond. Vprašajte svojega stilista za subtilne plasti in predvajajte vrhunce s kodrasto teksturo iz kodralnika.

2. Uokvirjanje obraza in subtilne plasti

večplastna frizura-22041613

Lutke podobne šiške, prikazane tukaj, so kot nalašč za nekoga, ki išče bolj poliran videz. Te šiške je treba pogosto obrezati, da ostanejo v formi, zato upoštevajte to pri razmišljanju o tem slogu. Spodnja polovica tega videza je neurejena in teksturirana, kar je odličen način za uravnoteženje sloga.

3. Mimo ramenskih plasti s kratkimi šiškami.

večplastna frizura-22041614

Plasti se odlično ujemajo s šiškami, če je dolžina vašega sloga kratka. Kratki lasje so odlični s plastmi, saj so vse posamezne plasti vidne po dolžini frizure. Tudi luštne kratke šiške izgledajo odlično s štukaturnimi plastmi.

4. Sredinsko položene šiške

večplastna frizura-22041615

Sredinski del daje temu slogu simetričen občutek, ki izgleda odlično za vsako priložnost in ga je mogoče obleči navzgor ali navzdol.

5. Polovica Twist Backvečplastna frizura-22041616

Če želite dobiti ta videz, zavijte polovico las nazaj in jih pripnite nazaj z zatičem ali sponko. Upoštevajte, da najbolje izgleda z zavitimi lasmi. Ta slog lahko doda iluzijo debelejših in voluminoznejših las.

6. Pripnite ravne lase z ravnimi šiškami

večplastna frizura-22041617

Medtem ko ta pričeska ni naložena v laseh. Rahlo večplastne šiške temu preprostemu slogu dodajo nekaj osebnosti. Tudi ženska na tej sliki je zelo podobna Phoebe iz Prijateljev!

7. Rahlo večplastni valovi

večplastna frizura-22041618

Pri tem slogu je čudovito, kako se večplastna raven in šiška rahlo odvijeta stran od obraza, kar daje izpihan in brez truda francoski videz.

8. Sprednje plastivečplastna frizura-22041619

Te plasti se začnejo v bližini brade in se nadaljujejo po sprednji strani las. Iz osebnih izkušenj vam lahko povem, da je ta vrsta plasti vedno najboljša pri ravnih laseh, zato bodite pozorni na ravnalo ali pa imejte naravne ravne lase.

9. Zig Zag Del

večplastna frizura-22041620

Zig Zag del je odličen način za izravnavo vseh vrst plasti. Če želite dobiti videz, s prsti ali glavnikom za podganji rep lase neenakomerno razdelite v tkani vzorec. Bonus Nasvet: Ta del je odličen način za prikrivanje zaraščenih korenin, ko zamujate z barvanjem.

10. Beyonce Large Barrled Layered Curls

večplastna frizura-22041621

Beyonceini kodri s podpisom so ikonični, lepi in enostavni za oblikovanje. Preprosto si razpihajte lase, da dobite največjo količino, in naključno, neurejeno kodrajte kose z velikim cevastim kodralnikom. Različni sloji kodrom dodajo osebnost in jih naredijo bolj izrazite.

11. Enostavne ravne plasti dolžine ključnice

večplastna frizura-22041622

V tem slogu so lasje spredaj in zadaj nasičeni. Odlično je za nekoga, ki namerava večino časa nositi lase navzdol in si želi preprostega, brez neumnosti, pripravljenega stila. Samo počesite glavnik skozi lase, da ugotovite škrtanje in se odpravite skozi vrata s popolnoma poliranim slogom z neurejenim boemskim občutkom.

12. Večplastni rez posadke večplastna frizura-22041623

Medtem ko je iz tega sloga dokaj preprost in klasičen, z ravnimi kroji dolžine obrvi, je hrbet tisto, kar ga resnično loči. Osnovni “fantovski rez” je bolj igriv in neurejen s viticami, ki se dolgo zadržujejo na zatilju in blizu ušes. Čeprav lahko na ta način zahtevate striženje las, razmislite tudi o tem, da preprosto dovolite, da običajni slog striženja nekoliko zraste.

13. Dvostopenjski sloji

večplastna frizura-22041624

Ta videz dobi svoj edinstven občutek iz dveh sklopov vzporednih plasti. Ker je prva plast visoko nastavljena nad drugo, jo je mogoče zlahka razlikovati, še posebej, če so lasje naravnost napihnjene. V ogledalu lahko vidite tudi, kako se je ta model odločil za globoko razdeljene stranske šiške, ki se zlahka zlijejo v prvo plast.

14. Raggedy Layered Bobvečplastna frizura-22041625

Ta slog je vrhunska predstavitev učinka, ki ga imajo plasti na naravno tanke in kratke lase. Pridobite zasanjan, starinski videz Raggedy Ann v tem slogu tako, da združite preproste rahlo izrezane šiške v obliki črke U s tremi plastmi šiška, ki segajo le do zatilja ali zgornjega dela ramen. Prednost tega videza je tudi v tem, da se hitro suši in zahteva malo vzdrževanja- ne pozabite si redno obrezati teh šišk.

15. A-Line Raggedy Bobvečplastna frizura-22041626

Medtem ko se vsak izrez A-linije vedno oglašuje kot poliran in sodoben, ga poskusite nekoliko ‘obleči’ tako, da dodate pikantne plasti. Prostorne plasti, prikazane na tej sliki, zlahka uravnotežijo sodobno silhueto in jim dodajo srčkan boho twist- odlično za ljudi z naravno debelimi lasmi.

16. Močno večplastni Bob s štirimi korakivečplastna frizura-22041627

Če natančno preštejete, lahko vidite, da imate v tem kratkem svilnatem bobu štiri plasti, ki se med seboj odlično ujemajo spredaj, ko uokvirjajo vaš obraz in oddajajo lahkotno vibracijo. Izberite ta slog, če želite hitro pričesko brez težav, ki je vsako jutro videti polirana. Upoštevajte tudi, da ta slog najbolje deluje, če imate naravno svilnate in ravne lase.

17. Jennifer Aniston Straight Front Layersvečplastna frizura-22041628

Jennifer Aniston nas je znova navdušila s svojim podpisom položenim kul dekletom. Naravnost tega reza pri padcu z zatiči zahteva nekaj rednega ravnanja, vendar je povsem vredno, če se odpravi od sprednjih plasti. Ko pa končate, ne pozabite izklopiti ravnalnika, sicer boste zažgali ogenj, kot ga je Rachael v svojem stanovanju v Prijateljih!

18. Frizzy Curly Layersvečplastna frizura-22041629

Ali imate naravno kodraste lase, ki jih želite pokazati? Ali želite imeti dramatične plasti, vendar ohraniti svojo dolžino? Ne glejte dlje od tega alternativnega boemskega reza!

19. Dražene plasti za tanke lasevečplastna frizura-22041630

Če želite razrezati tanke lase, dobite plasti, ki segajo vse od krošnje glave do konic las. Dražite korenine, da bodo videti napihnjene.

20. Raggedy Short Bob

večplastna frizura-22041631

Iščete zvezdniški videz, ki ga je zjutraj enostavno oblikovati? Preizkusite ta navdihnjen videz 90 -ih! Raztrgane plasti, razrezane do konca, se izravnajo z dolgimi stranskimi šiškami.

21. Vrhunci teksturiranih nasvetov A-line

večplastna frizura-22041632

Ombré poudarki v tem videzu so izravnani z nežnimi in stopnjevanimi plastmi. Izgleda odlično na vseh teksturah, še posebej pa lepo na plažnih valovih. To je tudi odličen videz, če poskušate zrasti iz barve las.

22. Večplastne Šiške Bob

večplastna frizura-22041633

Skrbno razporejene šiške dodajo nekaj volumna na vrh »do«. Narava, ki jo je preplavila lahka stran, temu slogu doda polirano vibracijo. Te večplastne šiške lahko dodate na katero koli dolžino las, vendar na bobu izgledajo veliko bolj prefinjeno.

23. Večplastne stransko pometane dolge šiške

večplastna frizura-22041634

Enostaven lahek poletni slog, ta videz je popolne dolžine za dame, ki si želijo odsekati lase za poletno sonce, da bodo lahke in enostavne za nego, a vseeno želijo ohraniti iluzijo dolžine. Stranski ločeni šiški so razporejeni v korakih, ki se spuščajo po ramenih v rečni pramen.

24. Komaj večplastni lasje

večplastna frizura-22041635

Globoko ločene šiške na tem videzu se zlijejo z dolžino rahlo večplastnih las. Ta videz je odličen za vse, ki bi radi imeli videz plasti, vendar želijo ohraniti svoj naravni volumen.

25. Sodni zviti spiralni kodri A-linije

večplastna frizura-22041636

Čeprav je ta slog podoben prejšnjemu, saj je ombre blondinka v kroju A-črne barve, svoj edinstven videz dobi iz kodrastih las, ki izravnajo pikantne plasti. Romantičen občutek tega videza je kot nalašč za vse vrste priložnosti, saj je lahko oblečen navzgor ali navzdol.

26. Rahli sloji na ravnih laseh

večplastna frizura-22041637

Ta videz združuje rahle plasti z rezom, daljšim od ramen. Če imate naravno ravne ključavnice, je ta frizura prava za vas. Šiške so le zelo rahlo večplastne in dolge do brade, kar je lep postopen prehod na plasti na koncih.

27. Prostorne zvite sprednje plasti

večplastna frizura-22041638

Če želite svoj slog povečati do maksimalne prefinjenosti, ne glejte dlje od te pričeske. Da bi dobili videz, lase, ki so bili spredaj nanizani, zavihajte z velikim cevastim kodralnikom. Razmislite o uporabi dveh ali treh centimetrov, če imate samo manjši sod, uporabite debelejše lase naenkrat. Poskrbite, da boste lase odvili stran od obraza, da boste dobili pihani in neustrašen videz; to je lahko na levi strani nekoliko zapleteno, če ste desničar, in obratno, zato prosite za pomoč prijatelja, ki vam bo prišel zvit lasje.

28. Stranski pometani in stopničasti kodri

večplastna frizura-22041639

Čeprav je ta videz precej podoben prejšnjemu, je razlika v tem, da so bližnje plasti na sprednji strani glave rahlo ukrivljene nazaj, da dajo bolj poliran videz namesto izpihanega. Za ta videz poskusite uporabiti ravno likalnik. Med zavijanjem boste z drugo roko vrteli zapestje, na koncu pa povlecite navzgor, da dobite učinek pometanja nazaj. Če želite zagotoviti slog, obilno uporabite lak za lase in pomado.

29. Sredinsko razdeljen večplastni Bob

večplastna frizura-22041640

Raztrgane plasti v tem grdem bobu so vse prej kot polirane, vendar odlične za zabaven brezskrben slog. Nazobčan osrednji del je kot nalašč za bolj simetričen in uravnotežen videz ter spremembo od stranskega dela, ki smo ga do sedaj videli v paru s plastmi.

30. Valovita ravna dolžina ramena

večplastna frizura-22041641

Ta slog je večinoma tup kroj, čeprav je zadaj nekoliko daljši. Šiške so rahlo slojevite, da se zlijejo s splošnim neurejenim videzom. Če želite priti do brezskrbnih neurejenih valov, si spletite lase in zaspite na njih, nato pa zjutraj meglico z lakom za lase in umivanjem.

31. Zaobljen Bob z zaobljenimi šiškami

večplastna frizura-22041642

Plasti v tem videzu so resnično dramatične, saj se nadaljujejo od krošnje glave do konic, kar daje videzu zaokrožen občutek, ko se v sredini ustvari več volumna in se proti konicam zoži. Temu vzorcu sledijo tudi večplastne šiške, ki so narezane v obliki črke “U”, da se zlijejo s preostalimi večplastnimi lasmi.

32. Fuzzy Layered Bob s ravno odrezanimi šiškami

večplastna frizura-22041643

Čeprav je logistično ta videz podoben slednjemu, je temeljna razlika posledica teksture las. V tem slogu je tekstura veliko bolj fina in obsežna, kar vodi do “mehkih” koncev, ki se pojavljajo. Šiške so tudi tupo rezane, kar daje videz dramatičen podton.

33. Simetrične ravne sprednje plasti

večplastna frizura-22041644

Postopoma večplastni lasje v tem slogu se začnejo pri bradi in segajo celo spredaj, odlično za osebo, ki želi prvič samo eksperimentirati s plastmi.

34. Valovite voluminozne sprednje plasti

večplastna frizura-22041645

Te naravno debele lase dopolnjuje štukaturna plast, ki se začne pri dolžini čeljusti. Da bi dobili tako slastni občutek, so lasje rahlo kodrani z velikim cevastim kodralnikom ali pa so po možnosti drugi dan po kodranju las.

35. Rahle čelne plasti

večplastna frizura-22041646

Za dekle, ki želi eksperimentirati s plastmi, je ta slog odličen, saj ga je mogoče zlahka vzgojiti. Ta videz je tudi odlična predjed za vsakogar, ki ima tup kroj, ki bi ga rad popestril. Lasje do ramen so kot nalašč za izravnavo rahlih plasti spredaj.

36. Kronske težke plasti

večplastna frizura-22041647

Vau, poglejte ta edinstven slog! Vse plasti so osredotočene okoli vrha glave in vključujejo šiške z globokim stranskim delom. Ne za tiste s slabim srcem, ta videz je odličen za tiste, ki iščejo dramatično novo početje.

37. Beachy Side Part Layered Bangs

večplastna frizura-22041648

Šiška je pomembna, navsezadnje pa uokvirja vaš obraz in vam postavi celotno pričesko. V tem videzu so globoko razmaknjene stranske šiške slojevite in teksturirane ter vsakemu slogu dodajo enostaven in brezskrben videz.

38. Odpihnjene plasti dolžine ramen

večplastna frizura-22041649

Privlačna točka tega sloga so rahlo obrnjeni konci vsake plasti, ki ustvarjajo poskočen videz. Za ustvarjanje podobnega videza uporabite utrjevalni likalnik le na koncih las pri vsaki plasti. Ne pozabite, da sprednji del las odvijete od obraza, da dobite izsušen videz.

39. Polirane zaobljene plasti

večplastna frizura-22041650

Urejene plasti na zadnji strani tega sloga ustvarjajo okrogel videz, ki je kot nalašč za profesionalni slog z nizkimi stroški vzdrževanja.

40. Romantični kodri na plasteh

večplastna frizura-22041652

Nikoli ne pozabite na kombinacijo plasti in kodrov. Kodri izgledajo odlično na večplastnih laseh, saj lahko vsaka ključavnica posije individualno in ustvari neprekosljiv volumen.

41. Stranski sloji na tankih laseh

večplastna frizura-22041654

Tanki lasje so pravzaprav blagoslov, če imate plasti, ker so tako lažje opazne. V tem videzu sloji prihajajo ob straneh sloga in so zelo različni.

42. Zadnje plasti kodraste lestve

večplastna frizura-22041655

WOW je edina beseda, s katero je mogoče opisati ta slog, verjetno je moja osebna najljubša na tem seznamu. Lasje se razrežejo na približno 5 plasti, ki so vse nekoliko zvite, da jih poudarijo in omogočijo opredelitev.

43. Polirane plasti čeljusti

večplastna frizura-22041656

Plasti v tem videzu se začnejo na čeljusti in končajo tik ob vratu, kar omogoča gladek prehod.

44. Poudarjene plasti celotnega telesa

večplastna frizura-22041657

Te plasti so rahlo poudarjene in zvite, da poudarijo vsak posamezen pramen in izgledajo obsežno.

45. Medeninasto rdečkasto rjave barve

večplastna frizura-22041659

Ta svetla barva je kot nalašč za vse, ki želijo, da so njihovi lasje barvani, da poudarijo svoje plasti, vendar se ne želijo zavezati barvi.

46. ​​kodri A-line v neurejenem viktorijanskem bobu

večplastna frizura-22041661

Kodri v tem slogu spominjajo na klasične klobasaste kodre iz viktorijanske dobe, vendar so posodobljeni s silhueto večplastnega boba A-črte in globokim stranskim delom. Stranski del izgleda še posebej ljubko v bobu A-črte zaradi načina, kako je ena stran daljša od druge.

47. Popolnoma mešane šiške

večplastna frizura-22041662

Kaj je tako posebnega v tem slogu? Način, kako se šiška brezhibno zlije s sprednjimi plastmi, je!

48. Zlato rjavi slojeviti kodri

večplastna frizura-22041663

Poudarek na slojevitih koncih las z zlato rjavimi odtenki ustvarja dramatičen in osupljiv očesni utrip pri kodranju!

49. Dolžina ramen

večplastna frizura-22041664

Imate naravno tanke ali tanjše lase? Nadgradite s plastmi uokvirjanja obraza in šiškami za popolnejši videz!

50. Šiške daljše od Boba

večplastna frizura-22041665

Ta kratek slog ima določen sodoben občutek. Če iščete dramatičen rez, ki je še kratek in enostaven za oblikovanje, je vašega iskanja konec! Samo spomnim se, da si pogosto postrižem šiške, da ostanejo v formi.

51. Wispy stranske plasti

večplastna frizura-22041666

Tanke lase v tem slogu so tisočkrat bolj polirane zaradi enostavnih izrastkov stranskih plasti.

52. Visoke plasti

večplastna frizura-22041667

Plasti, ki se začnejo visoko blizu krošnje glave, so kot nalašč za osebo, ki išče slog bolj stran od utripajoče poti. Te plasti so tudi odlične za mešanje z dramatičnimi šiškami.

53. A-linija, zavita v trak

večplastna frizura-22041668

Šiške v tem slogu so plasti in zvite, lepi kodri iz traku brezskrbno sedijo na pričeski.

54. Dvostopenjski večplastni Bob

večplastna frizura-22041669

Temni tanki lasje dobijo novo osebnost z izrazito drugo plastjo.

55. Stranski pometani slojivečplastna frizura-22041670

Ko lasje speljete, da boste dobili ta edinstven videz, potegnite zapestje do zadnjega dela glave, preden spustite konec ključavnice.

56. Faux Bob

večplastna frizura-22041671

Ta slog je precej esque 70 -ih, vendar še vedno odlična možnost, če iščete nekaj retro. Če želite ta slog dolžine ramen prikriti v bob, končne ključavnice preprosto potisnite pod tilnik

57. Diagonalno odrezane šiške 

večplastna frizura-22041673

Najbolj gladek in najlažji način, da se vaše šiške zlijejo s preostalo pričesko, je, da jih poševno postrižete do ušesa, kar je še posebej lepo videti na globokem stranskem delu, kot je prikazano zgoraj.

58. Sloji silhuete V-linije

večplastna frizura-22041674

Nekoliko bolj drastičen od običajno uporabljenega U-izreza, ta rez v obliki črke V je odličen za vse, ki želijo poskusiti nekaj novega s svojimi dolgimi lasmi. Ne pozabite na redne obrobe, da hrbet ohrani obliko.

59. Stranski pripeti sloji

večplastna frizura-22041675

Odličen način, da pokažete in poudarite plasti, je, da lase zataknete na eno stran s pomočjo nekaj zatičev ali okrasne sponke. Na ta način se vse plasti v slapnem slapu spustijo po rami.

60. Zaobljene večplastne šiške

večplastna frizura-2204161

Te zaobljene šiške so podobne diagonalno izrezanim, le da so nekoliko bolj retro in ustvarjajo sproščeno vzdušje z načinom, kako uokvirjajo vaš obraz.

61. Mešane teksturne plastivečplastna frizura-2204162

Te plasti so opremljene z različnimi teksturami za večstranski videz. Bodite pozorni predvsem na to, kako so šiške ravne v nasprotju s kodri preostalih las.

62. Brezskrbne ravne plasti

večplastna frizura-2204163

Plasti na koncih las v tem videzu so odlične s poudarjanjem poudarjenega dela.

62. Neredne plasti in šiške

LAS VEGAS, NV - 03. APRIL: Igralka Brooklyn Decker prispe na 46. letno nagrado Oskarja za podeželsko glasbo RAM Red Carpet, ki je potekala v MGM Grand Garden Areni 3. aprila 2011 v Las Vegasu v Nevadi. (Fotografija Jason Merritt/Getty Images)

V tem videzu kontrast med zlatimi in rjavimi odtenki dopolnjuje neurejena struktura slojev in kratke, odrezane šiške.

63. Wispy Long Back Layers

večplastna frizura-2204165

V tej teksturi las so plasti bolj poudarjene zaradi fine in tanke narave pramenov, kar daje videzu organski občutek.

64. Lutka dražila Boba

večplastna frizura-2204166

Če želite dobiti še bolj poliran videz naših plasti, jih dražite ob kroni, da izstopajo. Ta tehnika deluje na vseh dolžinah las, vsekakor pa je popolna na bobu.

65. Bob Layers dolžine ušesavečplastna frizura-2204167

Plasti izgledajo odlično tudi v tej super kratki dolžini, v kateri se boste verjetno znašli, če se boste kdaj odločili, da boste zrasli bob.

66. Pisani sloji

večplastna frizura-2204168

Odlična stvar slojev je, da izgledajo še bolje na laseh drugega ali tretjega dne! Dodatna olja tvorijo “grude” las, ki dodajo več razlike različnim dolžinam plasti.

67. Neurejen poudarjen kontrast Bobvečplastna frizura-2204169

Edinstven vzorec za poudarjanje in barvanje v tej pričeski je čudovit, saj resnično pusti, da plasti izstopajo s kontrastom svetlih in temnih delov.

68. Ravno odrezane raztrgane šiške

večplastna frizura-22041610

Če želite videti neurejen videz šiška, jim pustite, da malo zrastejo, ali pa jih razrežite v raztrgano obliko, kot je prikazano tukaj.

69. Česa NE storiti.

večplastna frizura-22041611

Skratka, tukaj je primer, česa NE storiti. Plasti v tem videzu so preveč neurejene, da bi lahko videli ustrezno definicijo, poudarjanje pa se ne ujema dobro.

Skratka, ne pozabite se zabavati s svojim videzom in eksperimentirati z različnimi vrstami plasti!