70 krasnih perm, zaradi katerih boste spet ljubili kodre

Če iščete nov slog za prihajajočo pomlad, potem morate preveriti dejstvo, da se trajna sredstva v veliki meri vrnejo v slog. Ko razmišljamo o permsih, pomislimo na grozljivke iz 80 -ih, na stekleničkah, ki so tako smrdele. Permice preprosto niso več take. Vrnili so se hudo, a na odličen način.

Mlajša generacija se lahko boji permov samo zaradi tega, kar so videli v starih letnikih. Toda v teh dneh je v mestu nova sodobna “kul” permica, ki jo boste želeli pretresati v tej sezoni. Ni vam več treba skrbite za kodraste lase, ne, nova maturantska podoba je čudovita s slastnimi kodri. Mi te nove perms lahko dobite različne vrste kodre, veliko različnih velikosti. Ne glede na to, ali iščete tesen ali ohlapen kodralnik, je odvisno od vas. Nebo je meja za slog, ki ga lahko imate. Te trajne niti niso videti kot trajne; super so, zato si jih oglejte.

Imamo 70 čudovitih permov, zaradi katerih boste spet ljubili kodre:

  1. Tesni zavoj

Odličen slog, ki ima nekaj resnih kodrov. dolga, tesni kodri so super za vsako sezono in obožujemo ta čudovit videz. Najboljši del je, da so njeni lasje videti tako mehki in da je vedno zdrav videz.

2. Vzmetni kodri

Zdaj lahko s tem videzom vrnete osemdeseta. Obožujemo črni lok in vijolično senčilo. Vse to so sanje 80 -ih. To je tipičen videz perm, vendar to ne pomeni, da je slab. Vsakdo lahko izvleče ta slog in še vedno izgleda neverjetno.

3. Valovi sirene

Ta dolg slog je zaradi valov super. Njeni lasje so tako dolgi; prav osupljivo je. Tega ne moremo dobiti dovolj. Preizkusite slog, če imate takšno dolžino. Če želite preprost slog, potem je to pravi za vas.

4. Čudoviti obročki

Obožujemo ta osupljiv slog, ker je izjemen. Kolobarji na čudovit način padajo povsod.

5. Tesno in lepo

Odličen slog, ki je resnično lep. Ali lahko verjamete, da je to trajna?

6. Plažni val

Kdo ne mara kodranja na plaži? Vsekakor to počnemo in to je odličen videz.

7. Ohlapni valovi

Osupljiv ohlapen slog, ki vam bo zagotovo všeč. To vrsto sloga lahko nosite kjer koli.

8. Umazana perma

Ti ohlapni kodri so čudoviti in to je slog, ki ga lahko uporabite na običajen način ali pa ga naredite za čudovit dogodek. Odlična stvar kodrov je, da izgledajo odlično za vsako priložnost.

9. Zamašek

To je odličen primer, kako lahko imate tudi kratke lase in kodre. To je neurejen slog, ki izgleda neverjetno, ne glede na to, kaj storite. To je svež videz, ki vas bo iz minute v minuto naredil mlajšo.

10. Ohlapen val

To je seksi pixie kroj in obožujemo ta super slog. Kodri so zelo ohlapni, tako da skorajda sploh niso. To je odličen videz za pomlad in s tem slogom se boste počutili lažje kot pero.

11. Seksi slog

Ali vas to ne spominja na to, kako je Julia Roberts nosila svoje rdeče lase? Ta klasični slog nam je všeč, ker zahteva nizko vzdrževanje.

12. Seksi stili

Osupljiv slog, ki je napolnjen z neurejenimi kodri. Obožujemo ta divji slog in tudi vi boste.

13. Slog in glasnost

Kratek slog, ki ima nekaj slastnih kodrov. Če iščete nekaj volumna v laseh, bi bil to odličen slog.

14. Celebrity Style

Ta igralka ima zelo ohlapno perm. To je bolj kot val na plaži in mnoge ženske si želijo tega videza.

15. Seksi kodri

To je en slog, ki ga ne moremo dobiti dovolj. Če razmišljate o tem, da bi dobili perm, je to najbolj seksi slog. Obožujemo ohlapne kodre in čudovit lesk.

16. Super tesni kodri

Če iščete tesen slog, potem je to pravi za vas. Če imate dolge lase, vam bodo tesni kodri dobro delovali, ker se bodo sprostili.

17. Naravni videz

Če iščete kodre z naravnim videzom, potem je to pravi slog za vas.

Glej tudi:

  • 98 elegantnih in lepih idej za francoske pletenice
  • 60 čudovitih pričesk z nogavicami z vadnico
  • 54 čudovite pričeske Ariane Grande & Barvne ideje
  • 52 elegantnih idej vezanega čopka, ki jih zagotovo ljubite
  • 44 elegantnih idej za striženje Pompadour, ki so kolkovne

18. Neredni modeli

Odličen slog, ki ima tesne kodre. Če želite klasičen videz, vam bo ta zagotovo všeč.

19. Nori kodri

Zaradi teh kodrov se boste počutili, kot da imate naravne kodre. Če želite zabavno in osvobodilno trajno perilo, je to pravi slog za vas.

20. Sijajni kodri

Ta perm je osupljiva zaradi sijajnih kodrov. Takrat ne boste našli bolj seksi stila.

21. Osupljivo odskok

Živahni kodri so najboljši prijatelj deklet. Kako je to lahko perm? Všeč vam bo.

22. Ohlapni valovi

Zaradi teh ohlapnih valov se boste počutili, kot da ste punčka na plaži. Če ste si kdaj zaželeli tistih valov na plaži, ki jih vidite, potem morate preizkusiti to ohlapno perm. Njeni lasje so mehki in glamurozni, prava lepotna zvezda.

23. Zelo napeti kodri

Tudi če imate dolge lase, se bodo ti ozki kodri počutili, kot da ste izgubili nekaj centimetrov. S krajšimi lasmi dobite le dodaten odboj. Barva je tudi fenomenalna. Predlagamo tudi spremembo barve. Na splošno je slog za knjige.

24. Dotik valov

Stalni ni nujno, da je strašen; kodri naj bi bili lepi. Ti preprosti valovi so vse, kar potrebujete, da spremenite svoj videz. Ta veličasten slog govori o lepih valovih.

25. Stil varovalke

Ti čudoviti ozki kodri so morda ravno tisto, kar iščete. Če iščete veliko spremembo, potem, ko pridete v salon, poskusite strožje kodranje. To vam bo spremenilo življenje.

26. Zelo živahni lasje

Blake Lively ima ponavadi ravne lase, vendar s temi kodri izgleda neverjetno. To je še en odličen primer, kako lahko dosežete tisti val plaže, ki ste si ga vedno želeli.

27. Glava polna kodrov

S temi neverjetnimi kodri se boste počutili kot zvonček žoge. Zakaj ne bi, novo leto je namenjeno pridobivanju novega čudovitega sloga. Vzemite te kodre na naslednji dogodek in nogavice si oglejte naravnost.

28. Največja glasnost

Kodri niso tesni, pravzaprav so zelo ohlapni. Če imate tanke lase, lahko to spremenite tako, da pridobite trajno. Ena stvar, ki vam jo bo prinesla perm, je veliko volumna. Ima odlično pričesko, ki bo vedno v modi.

29. Pazi na Magijo

To je proces pridobivanja stalnega. To je čudovito in živahno in lahko je veliko dela. Pridobivanje perma lahko zlahka traja nekaj ur. Trajanje palic v laseh traja 1-2 uri, nato pa sledi faza nastavitve. Toda te dni trajanje ne traja toliko časa, kot je bilo nekoč, da se nastavi. Ko je nastavljen, lahko traja le 20-30 minut. Ko je trajni konec, vam ne bo treba dobiti drugega 4-6 mesecev. Tako boste imeli neverjetno nov slog za celo sezono.

30. Celebrity Curls

Naravni kodri Julia Roberts so resnično navdihujoči. Mnogi ljudje že vrsto let želijo njen slog. Ona je čudovita igralka, ki je imela srečo, da se je rodila z neverjetnimi kodri. Vendar jih je mogoče zelo enostavno ponoviti. Kako ne bi želeli kopirati njenih kodrov? Pojdite na to in rockirajte Robertsov slog vse leto.

31. Največji kodri

Če želite povečati glasnost las, si privoščite čim tesnejše kodre. Ti kodri so odlični za kratke pričeske. Zdi se, kot da je začela z nagnjenim bobom. Ko je zvit, je videti nekoliko drugače, vendar je še vedno zelo lepa pričeska.

32. Samo rahel val

Ali ne bi vsi radi imeli tako dolge lase? Nima velike količine kodrov. Vse, kar potrebujete, je rahel val, da mu zagotovite dovolj telesa. To vam bo dalo prepotrebno glasnost, da boste resnično zaživeli v novem slogu.

33. Neurejen slog

Če iščete perm, ki je le malo divji, potem je to slog za vas. To je še en kratek slog, ki vam bo zagotovo všeč. Ni vam treba imeti dolgih las, da bi ustvarili nov slog za perme.

34. Dolgi kodri

Če imate dolge lase in potrebujete dodaten volumen, potem je morda ravno tisto, kar iščete. Ne izgledajo ti kodri neverjetno?

35. Kaskadni valovi

Ti valovi niso le sijajni in čudoviti, ampak so tudi klasična izbira za trajno perilo. To je tudi nizko vzdrževanje. Ne bo trajalo dolgo, da si posušite lase ali jih oblikujete za dogodek. Lasje padajo in skoraj dramatično spremenijo barvo. Obožujemo zlati odtenek.

36. Nered kodrov

Tudi Brooke Shields rada vsake toliko rada ziba nekaj kodrov. V teh je videti neverjetno.

37. Slog Rock Star

Si predstavljate, da bi imeli te kodre vsak dan? To bi bilo neverjetno, kajne? Osupljivi so.

38. Kratek in eleganten 

Ta nered kodrov bi vam spremenil celotno pričesko, če bi imeli kratke lase. Lasem bi dodali tudi veliko več telesa.

39. kodri z nekaj odskoka

Ti mehki in poskočni kodri so točno tisto, kar potrebujete, da spremenite svoj videz.

40. Mehki valovi

Če imate dolge lase, vendar ne iščete velike spremembe, poskusite z enostavno valovito trajno. To vam bo dalo nekaj ohlapnih kodrov, ki so zelo obvladljivi.

41. Divji otrok

Če ste že od nekdaj sanjali, da bi imeli kakšne nore kodre, potem morate to velikost uporabiti za velikost.

42. Rez Pixie

Morda ne mislite, da imate lahko s pixijem kodraste lase, toda ta slika dokazuje, da se motite.

43. 90210 Slog

Še en odličen slog, ki ga nosi slavna oseba in dokazala je, da ozki kodri nikoli ne gredo iz mode.

44. Ledeni valovi

Zagotovo se boste s temi neverjetnimi kodri počutili kot Rapunzel. Všeč nam je, kako se slog začne z ohlapnimi valovi, nato pa se spremeni v ostrejši zvit.

45. Mehko in valovito

Če imate srednje dolge lase, bi bili ti valovi odličen slog. Vsem lahko dokažete, da se blondinke bolj zabavajo.

46. ​​Očarljivi kodri

Kodre ne boste našli bolj čudovite od teh. Ti kodri iz zamaha so resnično edinstveni.

47. Drzni in lepi kodri

To je slog, zaradi katerega se boste zagotovo počutili glamurozno. S temi ohlapnimi kodri ste lahko lepota žoge.

48. Preprosti slogi

Mogoče ne iščete glamurja in to je v redu. Preizkusite perm, ki ima klasične in preproste kodre.

49. The Girl Next Door

Vsi si ne želijo divjega videza in zaradi tega preprostega sloga se boste počutili, kot da ste naravni.

50. Spreminjanje sloga

Včasih se vam zdi, da imate dolge lase kot vlečenje. Če iščete svež nov videz, pričeski dodajte nekaj kodrov.

51. Spremenite celotno življenje

Ravno to se bo zgodilo s takšno pričesko. To so nori kodri in videti je, kot da segajo vse do njenih nog. Če ste odločeni obdržati svoje dolge lase, zakaj jim ne bi dodali telesa, ki bo obrnilo vsako glavo v sobi.

52. Tesna pričeska

Odlična pričeska, ki je preprosta, a sijaj doda veliko udarca. Ti ohlapni kodri vas bodo nasmejali vsak dan.

53. Valovi na valovih

Ta osupljiv slog je vse o drami. Med poudarki in kaskadnimi valovi ne boste našli boljše pričeske od te.

54. Osupljiv slog

Sproščeni valovi so danes besni, ker je ljudem všeč ta trend valov na plaži. To je trend, ki ne bo nikoli izginil.

55. Krepki modeli

V tej pričeski je toliko telesa, da je ne moremo dobiti dovolj. Če imate zelo fine lase, lahko svojim lasem dodate veliko telesa tako, da si zagotovite trajno. Poskusite, da boste dobili pričesko, ki si jo resnično želite.

56. Zvijanje valov

Vau, obožujemo te kodre! Osupljivi so in oh, tako različni. S temi neverjetnimi ohlapnimi kodri ste lahko popolnoma lepa žoga. Ta slog je tako obsežen, da jemlje dih.

57. kodraste barve

Ne samo, da imate s to permico neverjetne ohlapne kodre, ampak zakaj ji ne bi dodali tudi barve. Ne boste obžalovali te čudovite pričeske.

58. Trden slog

To je klasičen kodrast videz, ki ga ne boste mogli spregledati. Če iščete preprostejši slog, ste ga našli.

59. Slog modela

Če imate te kodre, se boste zagotovo počutili, kot da se boste sprehajali po vzletno -pristajalni stezi v Parizu.

60. Rahlo kodrast

Še en primer preprostega sloga, ki zahteva zelo malo vzdrževanja. Preizkusite ga v salonu in zagotovili vam bomo, da vam bo všeč.

61. Mehek slog

Klasična perm, ki nikoli ne bo izginila. To je preprosta in mehka pričeska, ki jo bo enostavno upravljati.

62. Čudoviti obročki

Drzen slog, ki je resnično edinstven. Kolobarji so eden najlepših kodrov, ki jih lahko dobite, in vam bo všeč ta frizura.

63. Vampy Style

Ta kratek slog ima veliko volumna, saj ga dobite, če mu dodate tesne kodre.

64. Svetleči kodri

To je še en priljubljen slog za trajno permiranje in o tem ni dvoma, kamor koli greste, boste obračali glavo.

65. Pred in po

Če se sprašujete, kako bodo izgledali vaši ravni lasje, potem je to odličen primer. Obožujemo ta neverjeten slog.

66. Krepki valovi

Ti kodri so popolnoma nori in nas spominjajo na slog J. Loja. Je slaven mojster, ki dela čudovite lase.

67. Čim tesneje, tem bolje

Obožujemo te tesne kodre, ker dajejo drugačen videz slogu, ki je sam po sebi super.

68. Dodajte malo gela

Če vam je všeč ta videz mokre plaže, dodajte malo gela in ga oblikujte. Kmalu boste pripravljeni na poletje.

69. Gore za kodre

To so resnično kodri za dekleta. Ta lepota ima gore kodrov in ne moremo preboleti, kako lep je slog. Ima resen volumen in če iščete pričesko, ki bo navdušila množico, potem je ta prava za vas.

70. Pogled masti 

Ta plesalka se zna pokazati s kakšnim resnim zvezdniškim slogom. Zaradi teh kodrov se boste počutili, kot da ste del Grease strele.