74 Cool Bantu Knots pričeske z navodili

Če iščete zaščitni slog, s katerim bodo vaši lasje zdravi in ​​obvladljivi, zakaj ne bi preizkusili pričeske iz vozla Bantu. Obstaja veliko stilov, ki bodo zaščitili lase z afro teksturo, in Bantu vozli so le eden izmed njih. Lahko poskusite s tkanjem, škatlastimi pletenicami in šivanjem, vendar so Bantu vozli res kul slog, ki vas bo zagotovo razveselil v tej sezoni.

Ženske želijo pokazati svoje sloge, ki jih ne želijo skriti samo zato, ker poskušajo zaščititi svoje lase. Bantu vozli vam omogočajo, da to storite, zato je treba izvesti slog, ki je zelo hiter in enostaven.

Te vozle lahko ustvarite z dolžino las, če niso prekratki. Ta slog je namenjen ustvarjanju vozlov v laseh. To je čudovit slog, ki bo laskal vsakomur. Za vas imamo vaje s slikami, ki vam bodo pokazale, kako enostaven je ta slog.

Oglejte si te 74 kul pričesk Bantu Knots z navodili za vadbo:

  1. Sladki slogi 

Kot lahko vidite, se ti slogi lahko uporabljajo s katero koli teksturo las. Če morate svojim lasem za nekaj časa zagotoviti nekaj TLC, potem je to odličen slog za vas.

2. Drobni vozli

Bantu vozle je mogoče ustvariti v različnih velikostih. Vse je odvisno od sloga, ki ga iščete. Tanki lasje vas bodo verjetno pustili z majhnimi vozli.

3. Zlati vzorci

Te štiri slike vam pokažejo, kako enostavno je ustvariti vozle Bantu. To ni pričeska, ki vam bo vzela veliko časa, nato pa jo lahko obdržite, kolikor želite.

4. Vadnica Bantu Hawk

Ta postopek v šestih korakih vam pokaže, kako lahko ustvarite ta slog za dogodek. Preprosto in lahko. Dodatno cvetje je prijeten pridih.

prek

5. Odlično za otroke

Ta slog je odličen za otroke, saj izgleda kul in mislili bodo, da je nov zabaven slog. Teh šest fotografij vam prikazuje, kako lahko v nekaj preprostih korakih ustvarite slog doma.

6. Mohawk

Če iščete oster slog, ki bo zagotovo pritegnil pozornost, zakaj ne bi ustvarili svojih vozlov na način mohawk. To je drzna nova podoba te sezone.

7. Velike barve

Beli odtenki v tem slogu bodo zagotovo naredili celoten videz. Kombinacija bele in črne daje neverjeten kontrast.

8. Nenavadni modeli

Odličen slog, ki bo zagotovo pritegnil oko. Obožujemo te modele lasišča, ki so ustvarjeni s temi vozli.

9. Kratki slogi

Kot lahko vidite, lahko vozle Bantu ustvarite tudi s kratkimi slogi. To je odličen zaščitni slog, če poskušate rasti lase.

10. Rdeči slogi

Rdeča je vedno odlična izbira barve za vsako pričesko. Ti majhni vozli naredijo kul nov videz.

11. Twisty Style

Ko bo čas, da odstranite vozle, vam bo ostal neverjeten kup zvitih kodrov. Iz njih lahko ustvarite povsem nov slog.

12. Spikey Look

Ima res kratke lase in njeni vozli niso v celoti, le delno so narejeni. Če iščete drugačen slog, potem je to pravi za vas. To je nenavaden videz, vendar bo na koncu ustvaril nekaj precej neverjetnih kodrov.

13. Okrogli vozli

Nizko vzdrževanje, ki ga lahko nosite dlje časa. To je preprost videz in kljub temu je tako kul. Ustvarite ta slog za naslednji dogodek in videli boste, o čem govorimo.

14. Zviti vozli

Ta ustvarjalni videz bi bil odličen za dogodek. Je izvirno in bo resnično izstopalo. Obožujemo pletenice po vsem lasišču. S takšnim slogom ga lahko nosite mesec dni, preden ga vzamete ven in si ogledate kodre, ki vam ostanejo. Nekatere ženske uporabljajo te sloge za zaščito las za nekaj časa.

15. Čudni preobrati

To je drugačen pogled na vozle Bantu, vendar prikazuje, kako bi bili videti tanki lasje z vozli. Verjetno samo z vozli ustvarjajo neverjetne kodre, ki jih želijo. To ni slog, ki bi ga radi nosili na dogodku. Toda kodri pa bodo dih jemali.

16. Delni slog

To je čudovit slog, ki vključuje ohlapne pregibe z vozli Bantu. Obožujemo ta slog in tudi vi boste. Super je poskusiti za naslednji dogodek. Odlomki so neverjetni, zato poskusite to sezono.

17. Ustvari nore kodre

Ti kodri so neverjetni in se tako zelo razlikujejo od večine. Te čudovite kodre lahko dobite tako, da zavežete vozle v laseh. Ta postopek v štirih korakih vam pokaže, kaj morate storiti, da jih dobite. Res je zelo enostavno in videli boste, da lahko stil nosite dlje časa.

18. Odličen slog

Še en primer, kako lahko imate vozlast slog, pri tem pa ohranite nekaj ohlapnega. To je odličen slog, ki ga lahko nosite kjer koli. Kje jih za nekaj časa in nato pustite, da se kodri sprostijo.

19. Zgoraj Shot

Tu imamo enak videz, vendar vozle vidimo iz drugega zornega kota. S te fotografije si bolje ogledate vozle in kodri na hrbtu bodo takšni, kot jih boste končali, ko vozle odstranite. 

20. Slogi slavnih

Bantujevi vozli so prišli v življenje slavnih, zato veste, da mora biti kul slog. Tu je Rihanna znana kot oblikovalka trendov in tukaj ziba vozle. V slogu izgleda precej kul. Ne morete zgrešiti, če sledite kateremu koli slogu, ki ga ima Rihanna. Vedno izgleda neverjetno in pozna dober stil, ko to vidi.

21. Simpatični otroški slogi

Koliko bi vaš otrok užival v tako lepi pričeski? To je zabaven način za zaščito otrokovih las. Zabavali se bodo, medtem ko veste, da so njihovi lasje hkrati zaščiteni.

22. Čudovit slog

To je odličen primer, kako lahko ta slog nosite na dogodku. Vau, množica s tem neverjetnim slogom. Obožujemo dodatke, ki jih je dodala slogu. Vse, kar morate storiti, je, da dodate dodatke, da bo preprost videz bolj glamurozen za dogodek. Zagotovo bo navdušila vse, ko se bo pojavila.

23. Spredaj in zadaj

Imamo sprednji in zadnji kot, da vidimo, kako bo slog izgledal. Ko vnesete slog, ga lahko ohranite, kolikor želite. Potem, ko ga vzamete ven, vam ostanejo ti osupljivi škripavi kodri. Preizkusite to pomlad in pokažite svoje neverjetne kodre.

24. Ustvarjanje pričeske

Kot lahko vidimo tukaj, vam lahko ta preprosta naloga ustvarjanja vozlov Bantu na koncu pusti osupljivo pričesko. Od vas je odvisno, kako dolgo želite obdržati vozle. Ko jih odstranite, boste imeli čudovite kodre, o katerih se bodo ljudje pogovarjali vso noč.

25. Nori modeli

S temi vozli se lahko zelo zabavate in ustvarite dizajn, ki bo videti kul, medtem ko nosite vozle. Ustvarjanje je tako enostavno, da boste veseli, da ste to storili.

26. Dodajte nekaj pletenic

Ta slog je resnično umetniško delo. V tem dizajnu je veliko ustvarjalnosti in morda boste šli v salon, da ga oblikujete. V celotnem slogu so vozli in pletenice, zaradi katerih boste zagotovo govorili o zabavi. Ne boste našli bolj ustvarjalnega ali lepšega sloga od tega.

27. Pustite ohlapno

Za ustvarjanje delnega sloga lahko uporabite vozle. Spodaj so pustili ohlapno, medtem ko so bili vozli na vrhu uporabljeni skoraj kot žemljica.

28. Elegantne ideje

To dekle se sprošča z eno najbolj kul pričesk. To je slog, ki ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Ustvarjanje ne traja veliko časa in končni izdelek vam bo všeč.

29. Modni slog

Bantu vozle lahko nosite kjer koli, kar pomeni, da opravljate naloge ali greste na dogodek na rdečo preprogo. Rihanna je pretresla slog, kar vam daje dovoljenje tudi za to. Všeč nam je, kako visoki in zviti so ti vozli; kot da bi imeli majhne tornade po glavi.

30. Krepki slogi

Tu imamo Rihanno, ki ziba v istem slogu in vidimo sprednji kot tudi zadnji del. Ti slogi so tako kul in zagotovo vas bodo uvrstili na seznam najbolje oblečenih ali vsaj na seznam najboljših pričesk. V vsakem primeru boste veseli, da ste ga preizkusili.

31. Čudoviti kodri

Ti osupljivi kodri z vozli izgledajo neverjetno. Če iščete seksi in elegantno pričesko, potem s tem ne morete zgrešiti. Vstopite v katero koli sobo s tem slogom in razstrelili boste vse, tako lepo je.

32. Kariran vzorec

Te vozle je mogoče oblikovati na toliko različnih načinov. Ta ima bolj kvadratni karirast vzorec. Poiščite vzorec, ki se najbolje ujema z vašo osebnostjo, in pojdite z njim. Ne bo vam žal, da ste preizkusili ta neverjeten slog.

33. Tesni kodri

Če iščete zelo tesne kodre, ko končate, naredite svoje vozle Bantu zelo majhne in tesne po vsej glavi. Na koncu boste dobili precej kul slog.

34. Osupljivi updos

Če se vam obeta čudovit dogodek, boste zagotovo razstrelili množico s tem čudovitim delnim updo. Vozli so osupljivi, pa tudi kaskadni kodri na hrbtu.

35. Elegantni vozli

Preprost slog, ki vam bo obrnil glavo, ne glede na to, kam greste. To je osupljiv slog povsod.

36. Drobni vozli

Ta slog je zelo ustvarjalen in zagotovo bo govor o vaši naslednji zabavi. V tem slogu so vozli zelo majhni in naredijo krožne vzorce po vsej glavi.

37. Lepi vozli

Še en primer sloga z vozli Bantu, zaradi katerega se bo vaš otrok počutil kot milijon dolarjev. Poglejte, kako ljubki so ti slogi za otroke.

38. Twirly kodri

Ta postopek v štirih korakih vam bo omogočil najboljše kodre, ki ste jih kdaj videli. Samo poglejte te elegantne vrtince na koncu.

39. Izbruh barve

Njeni vozli so obarvani, kar ji na koncu da popolnoma nov pogled. Obožujemo samo zaključni slog; je precej seksi.

40. Ustvarjalni modeli

To sta dva zelo različna vozla Bantu in imata veliko opraviti s teksturo vaših las. Obstaja veliko načinov za doseganje vozlov, tako da lahko dobite te neverjetne kodre.

41. Oddelek Slogi izklopa

Odličen slog, ki je popolnoma ločen, tako da imate povsod enakomeren slog.

42. Slogi glamurja

Kdo pravi, da ne morete nositi svojih vozlov? Dokazali smo že, da ljudje to počnejo.

43. Veliki vozli

Velikost vaših vozlov je odvisna od velikosti kodrov, ki jih na koncu iščete. Že od začetka lahko izberete kateri koli slog, ki ga želite.

44. Nori novi pogledi

Ustvarite si noro nov videz v tej sezoni in se ne ozirajte nazaj.

45. Slogi modelov

Ta čudovit slog zahteva veliko las. Če imate lase, jih je enostavno odtrgati. Všeč nam je, kako je vrh zavozlan, dno pa ohlapno. To je odličen slog za dogodek.

46. ​​Pleteni vozli

Zakaj ne bi svojemu slogu dodali še nekaj čudovitega, tako da si lase spletete, še preden so zavozlani. To bo zagotovo ustvarilo modno izjavo.

47. Zvijte svoje vozle

To so zelo različni vozli in se namesto zvijanja v vozel zvijejo. Zagotovo boste dobili iste vrste kodre, ko odstranite zvitke. Zvitek ni tisti, ki ga priporočamo, da ga nosite v javnosti.

48. Neverjetni kodri

Ta vozlani slog vam bo zagotovo prinesel nasmeh na obraz. Ta čudovit videz je zagotovo tisti, ki ga morate obleči na naslednji dogodek.

49. Neverjetni modeli

Še en odličen slog, ki vsebuje veliko ustvarjalnih elementov. Tovrstni slogi bodo zagotovo pritegnili pozornost. Obožujemo dodajanje dvojnih pletenic v ta slog.

50. Korak za korakom

Ta preprost slog je zelo enostavno sestaviti. Teh osem korakov kaže, da je postopek preprost. Na koncu vam ostanejo čudoviti kodri.

51. Vzorec pritožbe

Ta slog je trenutno zelo moden v industriji. Videli smo zvezde in modele, ki jih nosijo. Čas je, da naredite korak in ustvarite svoj čudovit slog.

52. Mohawk Styles

Ta čudovit slog jemlje dih in je več kot malce kul. Če imate radi mohawk modo, potem ste prepričani, da vam je všeč ta vozlasti slog, ki pusti mohawk del ohlapen.

53. Slogi blondinke

Če iščete osupljivo blondinko, je to pravi slog za vas. Vsi ti vozli Bantu so ustvarili te čudovite kodre in zdaj je pripravljena na noč v mestu.

54. Pletena sredina

Čudovit slog, ki združuje pletenice in vozle skupaj. Všeč nam je, kako imajo sredi glave pletenice, ki se odsekajo. To je čudovit slog, ki ga lahko nosite kjer koli.

55. Ustvari nekaj valov

Če ste kdaj želeli valove brez uporabe grelnega orodja, ste prišli na pravo mesto. Ti vozli vam bodo dali popolne valove na plaži za to poletje. Sledite korakom, da boste danes dobili svoje valove.

56. Osupljivo rdeča

Rdeča je vedno privlačna barva. Če želite v tej sezoni narediti vtis, potem je to slog za vas.

57. Otroške pričeske

Odličen slog, ki ga boste zagotovo ljubili za svojega otroka. V tem slogu preprosto obožujemo sijaj. Hrbet je v slogu ohlapen, spredaj pa vozli.

58. Slogi Amazon

Ta čudovit slog vas bo zagotovo ohladil to poletje. Nosite ga na naslednjem žaru ali celo na plažo.

59. Ustvarjalni slogi in vozli

Drzen pogled, ki zagotovo ne bo obrnil glave, ne glede na to, kje ste. To je preprost slog, ki ne traja veliko časa za ustvarjanje.

60. Različni pogledi

Dva zelo različna videza, vendar sta oba lepo oblečena na dogodek. Eden ima delni slog, drugi pa vse vozle.

61. Manjši vozli

Vozli so vseh oblik in velikosti; odvisno je le, kakšen slog iščeš.

62. Sladki slogi

Če potrebujete formalni slog za dogodek za svojega otroka, potem ne boste našli bolj elegantnega in sladkega sloga od tega. Všeč nam je, kako ljubka izgleda z majhnimi vozli.

63. Veliki zviti vozli

Čudovit slog, ki skozi leta prikazuje velike zavite vozle. Zagotovo bo imela čudovit slog, ko se bodo pojavili vozli.

64. Dodajte nekaj Blinga

Dodatek z zlatim nakitom k vozlom resnično naredi celoten videz izstopajoč. Če imate kakšen dogodek, razmislite o dodajanju dodatkov v svojem slogu.

65. Očarljivi vozli

Še en primer vozlastega sloga, ki je majhen z blond barvo. Ti kodri bodo zagotovo videti napeti in čudovitega videza.

66. Drzen nov videz

Obožujemo te vozlane sloge, ker so priročni, če želite slog, ki lahko tam ostane dlje časa. Zaščita las je zelo pomembna.

67. Zapleteni proces

Ta deklica ima nasmeh na obrazu, ko čaka, da bo njeno vozlano ustvarjanje dokončano.

68. Preprosti slogi

Preprost slog, ki ne zahteva le vzdrževanja, ampak je tudi čudovit. Ne moremo se nasititi teh kul trendov, ki vas bodo popestrili v življenje zabave takoj, ko pridete.

69. Par vozlov

Ti vozli so vseh oblik in velikosti, in kot vidimo tukaj, je slogu dodala tudi nekaj dodatkov. Dodatki bodo vedno bolj izstopali iz vašega sloga, zato, če želite nekaj drugačnega, jih preizkusite.

70. Lepi Knotted Looks

Če imate tanke lase, potem bodo verjetno izgledali vaši vozli. Ponavadi so manjši od vozlov, ustvarjenih z debelejšimi lasmi. Še vedno boste dobili isto vrsto kodrov, vendar bodo le zategnjeni.

71. Tesne pletenice

Čudovit slog, ki ima po glavi tonirane pletene vozle. Slog je dobro sestavljen, zaključki pa vsebujejo dodatke. To je čudovit slog, ki vas bo zagotovo navdušil za zabavo. Zato jih preizkusite!

72. Veličastni slogi

Eleganten videz, ki bo na naslednjem uradnem dogodku videti neverjetno. Odlična stvar teh stilov je, da jih lahko nosite za dekliški večer ali samo za dan na plaži, saj so zelo vsestranski slogi.

73. Čudovito iz vseh zornih kotov

Ti slogi vas bodo zagotovo navdušili povsod, kjer nameravate iti. Tukaj dobimo dve fotografiji, ki prikazujeta osupljive sloge. Všeč nam je, kako lepo izgledajo vozli, potem ko so končani.

74. Visoki vozli

Odličen slog, ki ima nekaj precej visokih vozlov. Spet gre za to, kako želite ustvariti svoje vozle, ker so bili oblikovani na različne načine. Nebo je meja tega, kar lahko ustvarite z vozli Bantu. Drzna izbira, ki bo resnično obrnila glavo.