78 najboljših idej za senegalske zvite pričeske

Obstaja toliko neverjetnih senegalskih zvijač, ki vam bodo zagotovo všeč v tej sezoni.

1. Zasnova proste vrvisenegalski-twist11041612

Ko so pravilno izvedeni, se ti dvožični zvijači vložijo manj časa in se jih znebite, kot običajne trožilne pletenice, pa tudi previdno lahko trajajo do dva do tri mesece. 

2. Simpatične Jumbo pletenice

senegalski-twist11041613

Vsestranskost te mode je impresivna in zdi se, da nima omejitev, kaj bi lahko in česa ne naredili za dramatičen videz. Ta zahteven dizajn vključuje vpletanje las v ogromne pramene in ustvarjanje mehkega stranskega dela tako, da potisnete nekaj jumbo pletenic na čelnem delu na stran.

3. SPLETENO UPDO

senegalski twist11041614

To je zelo prijeten in eleganten videz, ki ga lahko nosite ob posebnih priložnostih. Prva stvar, ki jo boste naredili, je, da ustvarite stranski del las, ki ga želite uporabiti kot šiške. Po tem ustvarite visok čop.

4. iznajdljiv pol poni

senegalski-twist11041615

Presenetljivo je, kako vsestranska bi lahko bila ta oblika, in celo nekaj tako preprostega, kot je spreminjanje poteka prosto pretočnih ključavnic, bi lahko ustvarilo ekskluziven videz. Na ta način imajo pletenice spredaj prožen del, od koder jih morate potisniti nazaj v dveh delih. Vzrok za to je ustvariti pokrito zasnovo, nato pa morate zgornji premaz povezati v čop.

5. Masivni zavoji

senegalski-twist11041616

Velike pletenice so preproste za izdelavo in vzele vam bodo le nekaj minut, lahko pa vam pomagajo tudi pri čudoviti frizuri, kot je ta. Tu se ogromni zavoji potegnejo na sredino glave in so vezani v lepo in napeto punžo, ki je poleg tega videti zelo rafinirano.

6. Twisty kvačkanje

senegalski-twist11041617

Tu so pletenice dolge in zelo debele, vendar jim daje prednost njihov stil. Čeprav tvorijo obliko okvirja obraza, je edinstven zaradi slojevitosti nekaterih ključavnic na kroni.

7. Brezhibna senegalska barvna mešanica

senegalski-twist11041618

Če bi svoji pletenici dodali nekaj barve, bi dobili vedno čudovit videz, čeprav so velike ključavnice brezhibne in z enostavnim slogom odrivanja, to ne zadošča, da bi izstopale, pa tudi barvna mešanica na laseh igra zelo pomembno vlogo pri ustvarjanju pričeske.

8. Ročno zvita popolnost

senegalski-twist11041619

Težko je upoštevati, da so ključavnice pri tem pristopu ročno zvite, saj niso nič manj popolnega. posamično videti zelo običajno, vsi so enaki po dolžini in velikosti, kar kaže, kako pomembno je uporabljati storitve usposobljenega stilista.

9. SIVI ZVOKI in VISOKI PONYTAIL

senegalski-twist11041620

Sivi lasje so najnovejši slog pomladi in poletja! Ste dovolj drzni, da preizkusite ta odtenek las? Zaradi sivih las ne boste takoj videti srednjih let, zagotavljamo! Svoje zvijače oblikujte v visok čop. Lase raztegnite, da jih skrijete.

10. Edinstvene umetne ključavnice

senegalski-twist11041621

Prej kot običajno tehniko tkanja lahko ustvarite ekskluziven videz s temi ustvarjalnimi umetnimi ključavnicami. Izgledajo približno kot dreadlocks, vendar niso, saj so produkt različnega tkanja. Lasje imajo tudi privlačen odtenek rjave barve, konci pa so zaključeni z več lepimi kodri in opremljeni s privlačnimi kovinskimi obročki.

11. Dramatični in gladki preobrati

senegalski-twist11041622

Te pletenice so vse, kar si dama lahko želi za svoje lase. Njihova barva, dolžina in preprost slog niso nič manj kot idealni. najboljše pa je, da so enostavni za izdelavo, barva pa je poleg tega zelo pogosta, zato je ne boste težko odkrili.

12. Poudarjene zvite pletenice

senegalski-twist11041623Glej tudi:

  • 44 neverjetnih idej za modre in vijolične lase, ki vam bodo raznesle …
  • 65 najboljših mikro pletenic za spremembo vašega sloga
  • 62 navdihujočih idej za pastelne lase, da boste videti čarobni
  • 48 najboljših pričesk Quinceanera, ob katerih se boste počutili …
  • 78 čudovitih pričesk za ženske nad 40 let

Pletene pletenice so enostavne za izdelavo, zato se nikoli ne smete zadovoljiti z nečim popolnim, še posebej, če jih dobite pri strokovnem stilistu. Ta zasnova dokazuje, kako enostavno narediti popolne škatlice. Poleg doslednosti v dolžini in velikosti vseh entitetskih pletenic imajo še nekaj kul blondinke, ki jih popestri

13. Viseči zvitki senegalski twist11041624

Ta pokrivalo vključuje povlečenje pramenov na zgornji strani skupaj in njihovo prekrivanje v pecivo na sprednji strani. Preostale ključavnice je treba pustiti, da visijo navzdol navzdol, zaradi česar so pomembne, da podaljšajo profil vratu, medtem ko punčka podaljša ženski obraz.

14. Ravno in preprosto

senegalski-twist11041625

Zvitki morda ne bodo tako preprosti, saj se uporabnik ne trudi, da bi jih spletel ali drugače oblikoval. So difuzna črna pletenica srednje velikosti brez zapletenega oblikovanja, edino, kar morate storiti, je, da jih zavežete s trakom za lase. čeprav zaradi svoje urejenosti še vedno izgledajo izjemno.

15. Twisted Half Up Half Down

senegalski-twist11041626

Če dobite več briljantnih pletenic, jih ne boste imeli težav z oblikovanjem, saj lahko z njimi naredite več stvari. Vendar pa je enostaven in hiter slog, kot je ta na pol navzgor navzdol, najbolj odličen. Dodatna stvar, zaradi katere je ta pričeska ekskluzivna, je, da ima kakovost obeh kvačkanih pletenic in senegalskih zvitkov.

16. Čudovita vijolična kombinacija

senegalski-twist11041627

Ta moda je privlačna za oči, ki združuje pletenice, ki se razlijejo ob strani, in čudovit navzgor. Vijolični odtenek las pomaga razkriti dva različna sloga v pokrivalih. Če želite podvojiti ta slog, se morate zaviti navzgor na zgornji strani glave, da naredite navzgor, vendar se ne raztezajte, da bi lahko iz njega teklo nekaj ključavnice.

17. Drobni zapleti kvačkanja

senegalski-twist11041628

Na debelo kvačkanje na ta način vam daje možnost, da z lahkoto nosite raznolik videz. Lahko jih povlečete in zavijete na tiaro, da naredite čudovito obliko zgornjega vozla, ali pa jih pustite, da tečejo ob strani ali nazaj. Zaradi velikih velikosti jih je poleg tega enostavno tkati in vzdrževati, zato bi bilo idealno za dame, ki imajo raje nekoliko preprosto in elegantno.

18. Preproste zvite pletenice

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

Pletene pletenice so enostavne za izdelavo, zato se nikoli ne smete zadovoljiti z vsem, kar je popolno, še posebej, če jih dobite pri strokovnem stilistu.

19. Enostavno zvijanje

senegalski-twist11041630

Po tem, ko naredite vozel na zgornji strani glave, razcepite lase in jih zvijte do konca. uporabite cvetlični trak za lase.

20. VROČE bele ZVIKE V VISOKO PETICO

senegalski-twist11041631

Nato naredite vozel na zgornji strani razcepljenih las in jih zvijte do konca. uporabite trak za lase na koncu čop

21. PLETEN ZGORNJI VOZEK  senegalski-twist11041632

Začnite tako, da lase razdelite na dva dela. Vzemite zgornji segment in ga zavarujte z raztegnjenimi lasmi. V tem koraku mora biti vaša pričeska videti kot navzgor in navzdol navzdol čop.

Konjski rep razdelite na tri dele in začnite plesti nizozemsko pletenico. Pletenico ovijte okoli podlage za čop. zavarujte z zatiči. Končali ste

22. VELIKI SENEGALNI ZVIJI V VRHENI VOZEK

senegalski-twist11041633

Ugotavljamo, da imate to pričesko tako radi kot mi! Je enostavno, a super. Razdelite si vrh las in jih zavijte v punčo! zavarujte ga z elastičnim trakom za lase ali drugače z zatiči. zveni enostavno, kajne?

23. Poletni senegalski twist

senegalski-twist11041634

Letošnje poletje je čas, da se vrnem!

24. Senegalski twist kvačkanje

senegalski-twist11041635

S pravilnim kvačkanjem bi se lahko celoten postopek časovno skrajšal. Za hitrejši in bolj strokovni videz lahko uporabite tako zvite pletene lase.

25. TOP KNOT BUN in PONYTAIL

senegalski-twist11041636

Eleganten in eleganten sta dve besedi, ki popolnoma opisujeta to osupljivo updo. Kot lahko vidite, bi lahko svoje zaplete oblekli na različne načine. Ta lepa ženska sprednji del las oblikuje v strog zgornji vozel, zadnji pa je zgolj zbran v dvignjenem repu. Poizkusi!

26. Afro Kinky pletenice

senegalski-twist11041637

 Za razširitev razpona las lahko uporabite kakovostne pramene ali pa dreadlocks

27. Lepe pletenice

senegalski-twist11041638

Kinky twists so prilagodljiv način zaščite vaših naravnih las.

28. ZVOČEN POLOVOLNI IN POLOPOLNI STIL

senegalski-twist11041639

Tukaj je dodaten srčkan in preprost pol updo! Zvitki so lahko dragi in dolgotrajni za namestitev, vendar so vsekakor vredni stroškov in časa. Absolutno osupljivo!

29. POLOVOLJEN, POLOVOLJSKI SLET S KIT

senegalski-twist11041640

Prva na našem seznamu senegalskih zvijačnih pričesk je ta velika, a preprosta polovica. To frizuro je enostavno narediti in izgleda zelo privlačno! Idealen je za spomladansko in poletno vsakodnevno nošenje, saj bi pletenica preprečila, da bi se vaš obraz obrnil na obraz.

30. Lepa Kinky Twist

senegalski-twist11041641

To je elegantna pričeska, ki bi lahko naredila vaš videz čeden in sodoben. Ustvarite lahko čudovite modele, ki jih lahko nosite vsak dan ali pa za posebne priložnosti.

31. Slogi pletenic

senegalski-twist11041642

Ne glede na to, ali imate kratke lase ali pa dolge lase, vas lahko s kinky zvitimi pletenicami vedno naredite osupljive. Ta pričeska bi lahko izgledala, kot da ste nekaj časa oblečeni, tudi če preprosto nosite kavbojke.

32. Afriške poševne pletenice

senegalski-twist11041643

To je zelo enostavno oblikovati in tudi vzdrževati. zvitki bi vam lahko dali eleganten in funky videz.

33. POSEBNA PLEŠKA

senegalski twist11041644

Ah, pletenica. Nimamo več za povedati. Slika in pričeska povesta vse, pravilno?

 34. Enostavno zvijanje

senegalski-twist11041645

Ta model ima navaden senegalski slog zvijanja. Zvitki so dolgi do ramen in se lahko spustijo, kot želijo. Rezultat so številne dolžine na ovinkih, poleg valovite teksture naokrog.

35. Zvitki in pletenice

senegalski-twist11041646

Ta model prikazuje svoje zvite in pletenice. Pletenice naredijo lepe črte na straneh, pa tudi na hrbtu z zvitim vrhom. Obsežni zasuki iz tesne oblike, ki ji premetavajo čelo.

36. Gladki videz

senegalski-twist11041647

Zvitki so postavljeni v različnih zaporedjih z več deli, tako da visijo okoli njenega obraza navzdol v številnih dolžinah. Zmoti razmišljanja ustvarjajo gladek videz in kažejo vrhunce ter barvne variacije.

37. Zabavni vozel

senegalski-twist11041648

Zabavna stvar o zasukih je, da bi z njimi lahko naredili skoraj vse. Ta moda kaže, kako prilagodljivi so. Nekateri se vržejo v vozel na vrhu njene glave, drugi se ohlapno obesijo na njen obraz in vsi skupaj ustvarjajo plast zvitkov, ki poudarijo njen obraz.

38. Zabava in spogledljivost

senegalski-twist11041649

Zabavna stvar o zasukih je, da bi z njimi lahko naredili skoraj vse. Ta moda kaže, kako prilagodljivi so. Nekateri se vržejo v vozel na vrhu njene glave, drugi se ohlapno obesijo na njen obraz in vsi skupaj ustvarjajo plast zvitkov, ki poudarijo njen obraz.

39. ZVIRI KORNJE

senegalski-twist11041650

Ja, celo pletenega mohaka bi lahko pretresli skozi senegalske zasuke! Zgornji del njenih kodrov je pleten, da daje rezultat mohawka. Frizura je idealna za ženske, ki si niso pripravljene popolnoma obriti bokov.

40. Sladka kombinacija

senegalski-twist11041651

Tukaj je mešanica pletenic in zvitkov. Na eni strani ima ukrivljene pletenice blizu lasišča, vse do kroga, kjer dolg debel zvitek pada navzdol. Gladki zavoji se močno razlikujejo od tesne pletenice na strani.

41. ZVIRANA VISOKA PETICA

senegalski-twist11041652

Naredite dvignjen čop. Ker so senegalski zvitki precej široki in dolgi, je priporočljivo uporabiti raztegljiv trak za glavo.

Konjski rep razdelite na dva dela, nato pa zavrtite en del, da se vrnete. Položite ga pod elastični trak za glavo.

42. VELIKA ZGORNJA ZVOČKA

senegalski twist11041653

Če vam je všeč vaš zgornji vozel velik in debel, smo ga priložili. naredite polovičen čop in ga razdelite na dva podobna dela. En segment ovijete spredaj, druge pa prečno spredaj. Zatiči v kompletu z zatiči.

43. Dramatični učineksenegalski-twist11041654

Dolg zavoj navzdol po hrbtu bi lahko visel navzdol ali pa ga prenesli čez ramo za dodaten dramatičen učinek, ki uokvirja njen celoten obraz. Dolgi zvitki in na vrhu njene glave, da tvorijo obsežen vozel, razkrivajo pletenice po vsej strani.

44. SENEGALNI POVRATI

senegalski-twist11041655

Spravite vse lase na eno stran in jih začnite plesti v dvojno nit. Svobodno ga prepletite. Zdaj prenesite zasuk navzgor in vstavite toliko zatičev, kot jih potrebujete. Enostavno posodabljanje, ki izgleda, kot da porabite ure za gradnjo!

45. Eleganten slog

senegalski-twist11041656

Preprosta in elegantna metoda je zvita stran polovice navzgor. Ta moda vzame tuljave in jih zvije skupaj ter oblikuje obraz in jih zadrži. Preostanek spustite navzdol. Ta videz se hitro oblikuje in odstrani.

46. ​​Rain Twists

senegalski twist11041657

Ta slog navzgor in navzdol navzdol s preklopnim vozlom in nekaj čudovitimi električnimi zvijanji je hitra in enostavna moda za tiste, ki imajo malo časa na rokah.

47. Konzervativni pogled

senegalski-twist11041658

Za ta slog bi uporabili nizozemsko pletenico za sprednji del las in jo nato postavili v predelen čop. To je konzervativno in popestri stvari. Široka pletenica na površini pritegne pozornost, vendar ohranja lase pod nadzorom

48. Hitro in enostavno

senegalski-twist11041659

Še en hiter in enostaven slog, ki izgleda elegantno. Zgornjo plast las položite na rep ponija, nato pa jo razdelite na dva dela. Nato oba skupaj zvijte in zavarujte konce. Zavijte nekaj zavojev okoli dna vašega ponijevega repa in pripravljenosti za odhod!

49. Twist the Twists

senegalski-twist11041660

Pretvorite svoje male senegalske zvitke v velike vrvi in ​​jih skupaj spejte za ta poliran videz. Manjši zvitki se odsekajo in ponovno zvijejo v kosih vrvi, ki so nato prepleteni za zadnji dotik.

50. Dvignite svoj slog

senegalski-twist11041661

Tako zvijanje tuljave naredi krog okoli obraza, ki doda takojšen slog z malo truda. Dolga tuljava od zadaj je pod krono, ki daje videzu več podrobnosti in prefinjenost.

51. Eleganten videz

senegalski-twist11041662

Te ženske so ustvarile eleganten videz tako, da so pletenico postavile navzdol nazaj. Preprosto, a osupljivo in odlično za večerni izhod.

52. Zavij pletenico

senegalski-twist11041663

Ta pletenica pa je ovita okoli sprednjega dela glave, da naredi krono. Preostanek pustite pod pletenico navzdol. To bo super, če dodate kakšen zabaven kos las, da ga oblečete.

53. Zapleteno posodabljanje

senegalski-twist11041664

Ta videz zahteva več časa in truda, vendar lahko vidite, da je rezultat vreden. Večbarvni zvitek pomaga videti vse funkcije, ki se nanašajo na ta način.

54. SENEGALESNI ZVOKI S POPOM RDEČE BARVE

senegalski-twist11041665

Če niste dovolj pogumni, da bi posneli živahne zasuke, bi lahko prišlo do rdeče barve. Ta moda je morda najlažja na našem seznamu, vendar nam je popolnoma všeč! Je precej ekskluzivno.

55. Samozavestno

senegalski-twist11041666

Ženski lasje so dodatek njene osebnosti. Tukaj imamo gospo, ki je pozitivna in se ne boji poskusiti novih stvari. Krepka sivka izgleda odlično s svojim tonom kože, zapleten vozel, ki je zaključen iz njenih zvitkov, pa je prijeten in drugačen.

56. Slog čopka

senegalski-twist11041667

Tu je še ena moda s ponijevim repom, tokrat si vzemite predelne lase in jih svobodno zasukajte okoli sprednjega dela križa na čelu. Krtača zvitkov doda višino in potegne oči navzgor

57. Ultra visoka žemljica

senegalski-twist11041668

Ta metoda visoke šiške je dramatična po svoji postavi in ​​zvijači poudarjajo gibanje las v punčo. Če želite videti tako, začnite z repom in ga razdelite na dva dela, ki ju ovijete v nepravilne smeri okoli podlage in jo pritrdite. Posledica je visoka punđa na tiari na glavi

58. Klasična žemljica

senegalski-twist11041669

To senegalsko zvijanje je enostavno ustvariti. Začnite tako, da vse lase potegnete na eno stran in se potopite v dva dela. Skupaj zvijte oba dela in zdaj pripeljite ter pripnite želeni videz, ki ga želite. Ta videz bi lahko naredili tako preprost ali pa zapleten, kot želite.

59. Kombinirano

senegalski-twist11041670Za kombinacijo navzgor in dolgih zavojev navzdol ta moda pritegne pozornost. Začnite z repom ponija in ga razdelite na dva dela, ki ju ovijeta okoli osnove repa, da ustvarite obliko vozla. Ta videz dejansko podaljša obraz.

60. Visoki lok

senegalski-twist11041671

 Visoka punđa, ki prosto pade v dekliški lok, je izjemen kompliment k seznamu las katere koli deklice. Idealen za srednje do velike zasuke, namenjen je tistim, ki želijo imeti avantgardno pričesko brez vsakršnega napora.

61. Visoki zasuki

senegalski-twist11041672

Vemo, da je ta pričeska težka, v resnici pa je enostavna. Naredite običajen pol updo čop. Dvignite čop in ga ohlapno ter nekoliko zasukajte. Privežite ga z nekaj ohlapnimi zavoji. Hitro, enostavno in zelo vroče!

62. ZVAJANE STRANE POLA UPDO

senegalski-twist11041673

Popolna pričeska za tiste ‘slabe’ lase! Poskusite za naslednjo zabavo ali dogodek po službi. Ta upognjena polovica navzgor vam bo vzela manj kot 4 minute časa.

63. Eksotični videz

senegalski-twist11041674

Za to modo boste na koncu dobili 3 pletenice. Najvišja je nizozemska pletenica, ki na drugi strani ostane nepokrita, da bi videli čudovite tuljave, ki so pritegnjene k lasišču. Preostale zvitke ločimo in spravimo v dve francoski pletenici, ki naredijo eksotičen videz.

64. ZVIRANA VISOKA PETICA

senegalski-twist11041676

Naredite visok čop. Ker so sengalski zavoji privlačni debeli in dolgi, je priporočljivo uporabiti elastični trak za glavo.

čop razdelite na dva dela, nato zavrtite en segment okoli nazaj. Položite ga pod elastični trak za glavo.

65. Spiralni zvitki

senegalski-twist11041677

Stranski del je igriv in zabaven. Element je pritrjen na mestu s kvačkano pletenico na vsaki strani. Zvijanje dolge vrvi je žensko.

66. Kul Marley Twists

senegalski-twist1104161

Črne ženske z dolgimi, debelimi lasmi bi to lahko ustvarile preprosto tako, da bi naredile zvite dvoverižne zvitke, a tudi če nimate dolgih pramenov, samo dodajte lase »Marley«, da podvojite prikazani slog. Udarci zvijanja oddajajo brezskrbno vzdušje, ki je videti le hladnejše, ko postajajo vse bolj mešanci.

67. Večbarvna twist pričeska

senegalski-twist1104162 Poleg čudovitega stila zvijanja lahko občasno barva naredi svet neskladja. Vnesite modo v dramo in ekskluzivnost z uvedbo nekaterih pramenov komplementarne barve, medtem ko drugim ohranite naraven senčni odtenek.

68. POMPADOUR TWIST UPDO

senegalski-twist1104163

Pompadourjeve pričeske so elegantne in klasične. Pričeska je idealna za posebne priložnosti ali kot delo na vrhu. Vzelo bi vas povsod.

69. ZVAJANE STRANE POLA UPDO

senegalski-twist1104164

Popolna pričeska za tiste ‘slabe’ dneve las! Poskusite za naslednjo noč ali pa za dogodek po službi. Ta upognjena polovica navzgor vam bo vzela manj kot 4 minute časa

70. SENEGALESE TWIST HEADBAND UPDO

senegalski-twist1104165

Ta pričeska potrebuje le elastičen trak za glavo in nekaj minut vašega časa. Začnite z vstavljanjem traku za glavo nad zvitki. Moral bi sedeti nizko okoli glave. Zdaj je čas, da te zaplete pripeljemo! Zvijte ovitke okoli naglavnega traku, dokler ne tvorijo zvitka

72. Pletenice Twists Plus

senegalski-twist1104166

Tradicionalni senegalski zasuk v lahkem, sproščenem slogu je primeren za šik z nizkim stresom, ki zahteva malo ali nič napora. Uporabite zvitke srednje velikosti za primeren pol čop ali pa naredite polnega ponija.

73. Red Twists Half Updo

senegalski-twist1104167

Vemo, da je ta frizura težka, v resnici pa enostavna. Naredite običajen pol updo čop. Dvignite čop in ga ohlapno ter nekoliko zasukajte. Povežite ga z nekaj ohlapnimi zavoji. Hitro, enostavno in zelo vroče!

74. ZVOČENO UPDO

senegalski-twist1104168

Tudi novinec bi lahko obvladal to modno pričesko! Kako to napol izboljšati? Zgrabite del sprednjih las in jih težko zavijte. ponovite isto za drugo stran. Zvijanje povežite z obeh strani in ju zvijte skupaj. Najboljši del te polovice updo? Izdelava je zelo hitra.

75. ZVIJA V FRANCUSKO STRANO

senegalski-twist1104169

Začnite tako, da sprednji del las spletete v nizozemsko pletenico in ga pritrdite z raztegljivim trakom za lase. Zdaj lahko pletenico na zadnjem delu glave pritrdite s čepom ali pa jo spravite v stranski čop. Poleg tega lahko pletenico dvignete navzgor in na drugi strani spletete drugo nizozemsko pletenico. Kakorkoli, videz je izjemen!

76. HIGH BUN UPDO

senegalski-twist11041610

Vzemite en del in ga začnite zvijati. pokrijte ga okoli stojala, ki ste ga ustvarili s svojim čopom. Segment pritrdite z zatiči. Vzemite drugi del las in ga ovijte v nasprotni smeri. še enkrat, zaščitite ga z zatiči

77. Zvijanje zadnjice

senegalski-twist11041611

Izjemno dolg zvitek poudarja eleganco nizke punčke. Tokrat gre za umirjeno žemljico, ki je prosto spletena ali pa se zvije okoli sebe. Ustvarjanje ne traja veliko časa, rezultati pa so precej impresivni. 

78. Zvit Half-Up Do

Pokažite obraz, ta polovica doda edinstven pridih. To je dodaten slog brez napora, ki je namenjen utrujajočim ženskam ali ženskam, ki si želijo lahkih, vendar privlačnih las.