79 Prefinjene škatle s pletenicami (z vadnico)

Box pletenice so lepi, umetniški izrazi za lase, ki postajajo vse bolj priljubljeni zahvaljujoč zvezdnikom, ki jih pretresajo na različnih razstavah in koncertih zabavne industrije. To je trendovsko in modno in vsi popolnoma izkopajo celoten eleganten in oster videz. Oglejte si nekaj najbolj priljubljenih stilov in izberite tistega, ki vam je najbolj všeč. Sporočite nam v komentarjih!

Box Pletenica

box pletenice

Kaj je škatlasta pletenica?

Škatlasta pletenica je pletenica v obliki škatle. To lahko naredite s pravimi ali sintetičnimi lasmi.

Kdo jih dobi?

Če imate lase, ki dobro pletejo, ste zagotovo kandidat za box pletenico.

Kakšni so različni slogi?

Na izbiro je toliko stilov. Pletenice lahko oblikujete z dolgimi in kratkimi lasmi, kar boste videli na slikah, ki smo jih sestavili. Lahko ga oblikujete v veliko pletenic, v čop, v punčko, res je možnosti neskončno. Spodaj je ogromno navdiha, ki vam daje ideje o lepem videzu.

box pletenice

Kaj jim dodate?

Kroglice in prstani so priljubljene stvari, ki jih lahko dodate k pletenicam. Preprosto se pomaknite in spletite, da ustvarite lep in trendovski videz.

  1. Tukaj je hitra vadnica o tem, kako oblikovati škatlo. Morda bo trajalo nekaj časa in sprva bi lahko bilo malo krivulje učenja, vendar se boste tega naučili in kmalu ga boste lahko oblikovali, kot da je druga narava. Te slike ponujajo korak za korakom navodila, kako v hipu oblikovati super vroč videz.

e1a5c9c7168f8a6eef9cb4ce7beb45c1

2) V teh pletenicah imamo radi belo in črno mešanico barv. To je tako mitološko in kul in izgleda precej intenzivno s temi ključavnicami. Bi vi barvali te barve? Opravila je odlično delo.

11210316-škatla-pletenica-pričeska

3) Tukaj je trendovski in nedolžen videz, ki je tako kolk kot tradicionalen. Box pletenice izgledajo neverjetno dobro s klobuki, zato ne pozabite vzeti svojega najljubšega in ga nositi samozavestno.

12210316-škatla-pletenica-pričeska

4) Ste kdaj razmišljali, da bi svoji pletenici dodali nekaj kroglic? Ne samo, da izgleda res super, ampak doda celotno egipčansko privlačnost celotnemu videzu. To je klasičen slog, ki nikoli ne izgine.

box pletenice

5) Z visoko punžo nikoli ne morete zgrešiti. To je čudovita izbira iz različnih razlogov, predvsem pa zato, ker jo lahko nosite za vsako priložnost. Ne glede na to, ali ste zunaj na prostem v mestu ali greš na priložnostno večerjo s prijatelji, visoka punđa ustvari videz, ki je nedvomno moden.

14210316-škatla-pletenica-pričeska

6) Mali Nicole je lasem dodala nekaj blondinke, ki ustvari popolnoma drugačen videz. Je ostrejša od tradicionalne rjave/črne barve las. Izgleda nekoliko težje in hkrati ustvarja subtilno ženskost, ki je hkrati privlačna in zabavna.

15210316-škatla-pletenica-pričeska

7) Tu so pletenice, ki se združijo v eno veliko pletenico, videti fantastično. Izgleda tako modno, se ti ne zdi? To je zabaven način, da zavrtite pletenice v nenavadnem videzu, ki je preprosto čudovit.

16210316-škatla-pletenica-pričeska

8) Če dodate malo rdeče barve videzu, ustvarite rokersko elegantno miselnost, ki jo je težko zanikati. Preprosto povedano, izgleda super! Dvojne žemljice so zabavne in drzne, ona pa se ne moti z mano, kar bo zagotovo navdihnilo druga dekleta, da se ujemajo z njenim slogom.

box pletenice

9) Ta videz je odličen za uradne priložnosti. Je zabaven in eleganten z eleganco, ki ustvari čudovit celoten videz. Kaj pa ti? Bi izbrali ta slog za naslednjo slovesnost?

18210316-škatla-pletenica-pričeska

10) Tukaj je odličen primer pletenic, ki se začnejo na vrhu in nato zožijo v neovirane lase. Priljubljenost narašča, še posebej, ko mlada dekleta vidijo, da slavne osebe plešejo te čudovite pletenice.

19210316-škatla-pletenica-pričeska

11) Ta slog je eden naših najljubših, ker je odličen za ženske vseh starosti. Če želite imeti pletene škatle, vendar ne želite nujno, da so zelo dolge, je to vsekakor videz, ki ga morate upoštevati. To je bolj podobno in je neverjetno. Dodala mu je nekaj jagodne blondinke, ki samo dopolni celoten videz in ustvari topel karamelni ton, ki jemlje dih.

20210316-škatla-pletenica-pričeska

12) Ali se lahko ustavimo in se za trenutek zazremo. Vau, samo vau. Dodala je prstane, ki so videti fenomenalno in blondinka izniči vse, da ustvari ta fantastičen videz drugega sveta.

21210316-škatla-pletenica-pričeska

13) Slog, ki ga je izbrala tukaj, nas spominja na plemenski videz. Nosni prstan dopolnjuje ansambel, da ustvari zvezdniško izjavo. In poglej njen trak. Resno, videti je čudovito!

box pletenice

14) To je edinstven videz, ki ji lepo izgleda. Njene visoke ličnice so poudarjene, ker so ji lasje odmaknjeni od obraza. Koruze so vedno odlična možnost.

23210316-škatla-pletenica-pričeska

15) To je bolj videz 70. let z načinom nanašanja ličila in njenih pletenic resno čudovito. Nekaj ​​jih je potegnila nazaj, tako da so še vedno mehko lebdele po njenem obrazu na subtilen in skromen način.

24210316-škatla-pletenica-pričeska

16) Lasje, potegnjeni navzgor in nazaj, so vedno, vedno odlična izbira. Dobro opravljeno.

25210316-frizura-škatla-pletenica

17) Tu je še en posnetek bele blondinke, dodane v pletenico. Pletenicam daje popolnoma drugačno estetiko in izgleda odlično!

26210316-škatla-pletenica-pričeska

18) Visoka punčka zadaj je odlična rešitev za popestritev vsakega videza.

27210316-frizura-škatla-pletenica

19) Te pletenice so debelejše od drugih, ki smo jih delili do sedaj. Izbirate lahko med različnimi velikostmi. Odločite se, kaj bi vam najbolj ustrezalo, in pojdite!

29210316-škatla-pletenica-pričeska

21) Krasen up-do z debelejšo izbiro v pletenici.

30210316-frizura-škatla-pletenica

22) Tukaj je mešanica karamele in blondinke, ki je preprosto osupljiva. Visoka punčka z različnimi zapletenostmi pletenic je popolnoma lepa.

31210316-škatla-pletenica-pričeska

23) Rdeča in črna barva sta tako dobro narejeni. Morda boste opazili, da so njene pletenice glede na velikost bolj v srednji kategoriji. Odločila se je narediti eno veliko pletenico na stran in izgleda super.

32210316-škatla-pletenica-pričeska

24) Tukaj je le preprost primer odličnih škatlastih pletenic. To je bolj tradicionalen videz in všeč nam je.

33210316-frizura-škatla-pletenica

25) Zdaj je preveč srčkana za besede! Kakšna odlična izbira pri up-doju, ki se spremeni v stransko pletenico. Je mlad in svež in vsebuje karamelne namige, ki dopolnjujejo celoten videz.

LOS ANGELES, CA - 16. AVGUSTA: Igralka Yara Shahidi se bo 16. avgusta 2015 v Los Angelesu v Kaliforniji udeležila podelitve nagrad Teen Choice Awards 2015 v centru USC Galen. (Fotografija Jason Merritt/Getty Images)

26) S klobuki nikoli ne moreš zgrešiti. Resnično izgledajo super s škatlastimi pletenicami. Bleščajo s popolnostjo.

NEW YORK, NY - 9. FEBRUARJA: DJ Solange Knowles se 9. februarja 2011 v New Yorku udeleži predstavitvene zabave za pop -up Shop Macy's Bar III na 156 Fifth Ave. 156. (Fotografija John Parra/Getty Images)

27) Klasična punđa na vrhu glave je prefinjena in drzna. To je odlična izbira za čudovito priložnost ali celo nekaj tako preprostega, kot je delo. To je vsestranski slog, ki nikoli ne izgine in je kot nalašč za vse oblike obraza.

HOLLYWOOD, CA - 04. DECEMBRA: Tia Mowry prispe na The Actor's Fund 2014 The Looking Ahead Awards, ki je potekala v kulturnem kompleksu Taglyan 4. decembra 2014 v Hollywoodu v Kaliforniji. (Fotografija Michael Tran/FilmMagic)

28) Dodala je edinstven del, ki ustvarja oster videz. Pletenice izgledajo čudovito.

LOS ANGELES, CA - 23. APRILA: Pevka Jhene Aiko se bo 23. aprila 2015 v Los Angelesu v Kaliforniji udeležila otvoritvene slovesnosti in slavnostne predstavitve jeans #mycalvins Denim serije s posebno gostjo Kendall Jenner. (Fotografija John Sciulli/Getty Images za Calvina Kleina)

29) Obožujemo ta preprost del po sredini in nizko pecivo zadaj. Je preprosto, elegantno in klasično čudovito!

LAS VEGAS, NV - 15. JANUARJA: Pevka Brandy Norwood 15. januarja 2011 prihaja na 30. rojstni dan Rayja J v nočni klub Pure v palači Caesars v Las Vegasu v Nevadi. (Fotografija: Steven Lawton/FilmMagic)

30) Lepa izbira polovice gor in polovice dol. Spuščanje las z obraza omogoča, da se pokažejo njene obrazne poteze, lasje pa poudarijo. To je odlična izbira in to je odličen videz.

NEW YORK, NY - 6. AVGUSTA: Nicolette Robinson se bo 6. avgusta 2015 v New Yorku udeležila otvoritvene uprizoritve Hamiltona na gledališču Richarda Rodgersa na otvoritvi na Broadwayu. (Fotografija Walter McBride/WireImage)

31) Ne pozabite, kakšno obleko boste nosili, da boste lažje ugotovili, kateri slog je najboljši za vaše pletenice tisti dan. Obstaja toliko različnih načinov, kako jih urediti. Izbrala je eleganten videz z lasmi z obraza in sprednjim delom telesa, da bi pokazala svojo ljubko obleko. Škatlice iz pletenic so tako zabavne, saj jih lahko oblikujete tako, da poudarijo vaš modni občutek.

HOLLYWOOD, CA - 3. OKTOBRA: Pevka Keri Hilson se udeležuje razstave 18. nagrade The Living Legends Foundation v kulturnem kompleksu Taglyan 3. oktobra 2014 v Hollywoodu v Kaliforniji. (Fotografija Earl Gibson III/WireImage)

32) Odločila se je za globok del in izgleda tako dobro. Dodala je nekaj poudarkov, ki izravnajo globlje barve, da ustvarijo zabaven in brezskrben videz.

BEVERLY HILLS, CA - 30. JUNIJA: Igralka Monique Coleman 30. junija 2015 v Beverly Hillsu v Kaliforniji prispe na 6. letno žejo žeje v hotelu Beverly Hilton. (Fotografija Gregg DeGuire/WireImage)

33) Ali vidite globok odtenek vijolične, ki jo je dodala? Odlična izbira. To je drzno in pustolovsko.

NEW YORK, NY - 22. JULIJA: Justine Skye se bo 22. julija 2015 v New Yorku udeležila up up performansa Future Surprise Pop up v plesni dvorani Highline. (Fotografija Johnny Nunez/WireImage)

34) Zgornja punčka je tako ljubka in odlična izbira za ta ansambel.

LOS ANGELES, CA - 10. AVGUSTA: Sevyn Streeter se udeleži premiere

35) Izbrala je updo, ki se deli na vrhu in se zagrne ob ramena. To je precej hip in lahko nekatere od vas spomni na poglede iz devetdesetih, ki se vračajo z žarom.

44210316-škatla-pletenica-pričeska

36) Svojim pletenicam je dodala nekaj vrhuncev in ziba vrhunsko pecivo.

45210316-škatla-pletenica-pričeska

37) Tukaj je klasičen videz, ki je osupljiv.

46210316-škatla-pletenica-pričeska

38) Če se počutite malo fejst, je to pravi videz za vas danes!

47210316-škatla-pletenica-pričeska

39) Dodana barva in kroglice naredijo njen celoten videz pop! Ali še kdo opazi to okostje za njo?

48210316-škatla-pletenica-pričeska

40) Škatlice iz pletenic in obrazi za poljube naredijo en srčkan videz!

49210316-škatla-pletenica-pričeska

41) Pletene škatle vam omogočajo dramatičen videz in lasje niso videti podcenjeni, pravzaprav izboljšajo videz.

50210316-frizura-škatla-pletenica

42) Njena dvojna zgornja punčka je v točki.

box pletenice

43) To je supel videz, ki ga dopolnjuje njena zgornja punčka.

52210316-škatla-pletenica-pričeska

44) V redu, zato imamo radi kratke lase tako radi, kot kopamo dolge lase. To je najslajša pixie doslej! Pletenice so celo nežne. Očarljivo je in nujno!

53210316-škatla-pletenica-pričeska

45) Dodala je barvo nekega faktorja šoka, ki daje veliko izjavo. Kaj misliš o tem? Popolnoma ga izkopavamo.

box pletenice

46) Veliki obroči res povečajo velike pletene pletenice. To je zvezdniški videz.

box pletenice

47) Tukaj je srčkan pogled navzgor in navzdol, ki bo zagotovo požel nekaj komplimentov.

56210316-škatla-pletenica-pričeska

48) Še enkrat, popoln udarec na pixie srčkan. Ali te pletenice niso najlepše stvari, ki ste jih kdaj videli?

57210316-frizura-škatla-pletenica

49) Modra barva je v naši knjigi popolnoma pritrdilna. Je drzen in drzen in popolnoma oster. Dokonča njen videz in je rock zvezda.

box pletenice

50) Načini, kako te pletenice potegnejo na stran, izžarevajo nedolžnost. Še posebej nam je všeč svetlejši odtenek, ki ga je izbrala. Zelo dobro se ujema z njeno splošno izjavo.

59210316-frizura-škatla-pletenica

51) Ima tako srčkane, krajše postrižene lase in zgornji vozel je videti odlično nameščen na vrhu glave.

60210316-škatla-pletenica-pričeska

52) Še en čudovit tradicionalni videz. Bi za lase izbrali majhne, ​​srednje ali velike pletenice?

61210316-škatla-pletenica-pričeska

53) To je odličen posnetek, tako da lahko vidite zapletenosti vsake pletenice. Ali niso lepe?

62210316-frizura-škatla-pletenica

54) To je tako hip in izgleda čudovito. Poudarki, ki jih je izbrala, resnično okrepijo njeno splošno modno izjavo.

box pletenice

55) To je tako čudovit videz. Pletenice uokvirjajo njen obraz od zgoraj navzdol in izbrani poudarki so res izravnali njen videz. Osupljiva slika.

64210316-škatla-pletenica-pričeska

56) Zgornji vozel s preplavljenimi lasmi se nikoli ne stara in nikoli ne izgine iz mode. Kroglice, ki jih je izbrala, le polepšajo pletenice, se vam ne zdi?

65210316-frizura-škatla-pletenica

57) Dodana blondinka naredi temnejše lase res pop. To je dramatična izjava, ki bo zagotovo še enkrat pogledala in verjetno navdihne veliko drugih deklet, da dobijo enak slog.

66210316-škatla-pletenica-pričeska

58) Ta rdeči videz nam je popolnoma všeč. Tako dobro so narejeni, česa ne ljubiti?

67210316-škatla-pletenica-pričeska

59) Globoki deli izgledajo lepo. Ustvarjajo to nedolžno, brezskrbno lepoto, ki je prav osupljiva.

68210316-škatla-pletenica-pričeska

60) Tukaj je odličen posnetek res dolgih pletenic. Del je na sredini, pletenice pa srednje do velike. Obstaja toliko možnosti, s katerimi bi lahko sodelovala pri oblikovanju teh pletenic.

69210316-frizura-škatla-pletenica

61) Še ena ljubka različica teh krasnih pletenic kot kratka pričeska. Del ima potegnjen s strani, kar njenemu slogu doda različnost plasti.

70210316-frizura-škatla-pletenica

62) Subtilna rdeča nima tako dramatičnega učinka kot vse rdeče objave, vendar je to prav tako osupljivo. Obožujemo zgornji vozel, tukaj ni neumnosti. Pletenice so na vrhu debelejše in dlje padajo.

71210316-škatla-pletenica-pričeska

63) To je samo preprost, poudarjen videz, ki je lep za vsako priložnost. Izbrala je odlično barvanje in izgleda čudovito. Debelejši vozli res izravnajo pletenice, da jim dajo bolj izviren in edinstven videz.

72210316-škatla-pletenica-pričeska

64) Svoje pletenice je oblikovala v eleganten videz, ki preprosto diha. Pletenice ji odlično uokvirjajo obraz.

box pletenice

65) Dvojni vozel je zabaven in zabaven in dobro izgleda skoraj vsakomur! Vam je všeč način, kako se je odločila za zožen videz pred koncem? Je to tudi stil, ki bi ga morda radi nosili?

box pletenice

66) Večje pletenice se tukaj zelo dobro prilegajo njenemu celotnemu videzu. Je drzno in lepo.

75210316-škatla-pletenica-pričeska

67) V redu res? S to večjo punčko, večjo od življenja, izgleda čudovito. To je drzen in lep videz.

76210316-škatla-pletenica-pričeska

68) Opazite zeleni odtenek njenih pletenic. Odločila se je za pletenico večjega tipa, ki pri oblikovanju ponuja različne možnosti izbire.

box pletenice

69) Dvojčki ali najboljši prijatelji ali preprosto samo sestre, ta dekleta maksimalno zibajo škatlice! Zaradi štirih pramenov, ki se razlikujejo po barvi, je izjava tako drzna in živahna.

78210316-frizura-škatla-pletenica

70) Omamljamo nad dramatično modrino v njenih laseh. Tako privlači oči in različne stopnje modrine so tako lepe. Tako krasno in tako dobro narejeno!

1210316-škatla-pletenica-pričeska

71) Klasika je tako čudovita!

2210316-škatla-pletenica-pričeska

72) Njene pletenice so preprosto osupljive. Res so majhne pletenice in skoraj izgledajo, kot da so zvite, da ustvarijo lep videz. Zlahka se nosijo čez ramo, čeprav jih je mogoče oblikovati na različne načine.

3210316-škatla-pletenica-pričeska

73) Ta ima šolarkin videz, ki je poudarjen z majhnimi in barvitimi kroglicami. Dodala je nekaj poudarkov, ki resnično oživijo celoten slog.

4210316-škatla-pletenica-pričeska

74) Prvič, njen trak za glavo je čudovit. Drugič, všeč nam je, kako se njene pletenice na koncu zožijo. Tretjič, njen del je na točki in četrti, no, če že niste mogli povedati, to je samo čudovit videz in všeč nam je!

5210316-škatla-pletenica-pričeska

75) Ta dekleta, ki jim je v pletenice dodana barva, se to res dogaja. To je čudovito, ustvarjalno in razburljivo in omogoča, da njihove osebnosti resnično zasijejo.

6210316-škatla-pletenica-pričeska

76) Na vrhu glave ima res odlično, izvirno žemljico, ki ustvarja resnično sproščen, zabaven videz. To je odličen videz za vikende ali večer s prijatelji.

7210316-škatla-pletenica-pričeska

77) Še en srčkan primer pixie kroja. Zabavno in drsko je z dodatkom poguma, da je tako čudovito.

8210316-škatla-pletenica-pričeska

78) Tu imamo radi svetlejše pletenice, še posebej, če se od njih odbija sonce. To je bolj srednja pletenica, ki ni prevelika in ni premajhna. Pri oblikovanju ima veliko res odličnih možnosti.

9210316-škatla-pletenica-pričeska

79) Ombre rdeča tukaj izgleda fantastično. Nosi ga na strani na rami, kar ustvarja neobvezujoč in lahkoten videz, ki je zabaven in spogledljiv.

box pletenice

Videz škatlice za pletenice je čudovit in ustvarjalen način za vzdrževanje las. Obstaja toliko načinov, kako ga oblikovati, dodati in nositi. Ne glede na to, ali uporabljate svoje lase ali sintetične lase, je to čudovita možnost. Ko se odločite, kaj je za vas najboljše, razmislite o nekaj stvareh. Upoštevajte svoj slog in modni občutek. Kaj bi najbolje ustrezalo vašemu življenjskemu slogu? Bi šli kratki lasje bolje ali dolgi lasje? Ali imate radi majhne pletenice, srednje ali velike pletenice? Ali želite dodati kroglice ali prstane? Ste razmišljali o dodajanju barve? Ko razmišljate o tem, se pogovorite s svojim stilistom, ki vam bo pomagal sprejeti najboljšo odločitev za vaše lase. Potem pa uživaj!