87 krasnih in zapletenih ganskih pletenic, ki vam bodo všeč

Če v tej sezoni iščete svež nov slog, ki ga je enostavno vzdrževati, zakaj ne bi preizkusili frizure iz Gane. Te pletenice postajajo vse bolj priljubljene in to zato, ker izgledajo res kul. So vsestranski, elegantni in imajo veliko kul podrobnosti. Nebo je omejitev različnih stilov, ki so vam na voljo, ker ne prihajajo samo v enem slogu. Obstaja toliko možnosti, ki jih lahko poskusite. Ni važno, ali imate kratke ali dolge lase, te sloge boste zlahka izkoreninili. Te sloge lahko celo preprosto opremite. Samo poskusite in videli boste. Dodate lahko kroglice ali dodatke za lase in ustvarite popolnoma nov videz.

ganske pletenice

ganske pletenice

ganske pletenice

ganske pletenice

Najtežji del stila ganske pletenice je poskušati izbrati eno. Obstaja toliko odličnih možnosti izbire pričeske, da jih boste morda težko izbrali. Zato smo tukaj! Našli smo ogromno odličnih stilov, med katerimi lahko izbirate. Zaradi teh čudovitih stilov se boste v tej sezoni zagotovo počutili lepo.

Oglejte si teh 87 čudovitih in zapletenih ganskih pletenic, ki vam bodo všeč:

  1. Zig Zag modeli

V tem slogu se dogaja veliko različnih stvari. Pletenice so različnih velikosti in nekatere so v cik-cak načinu. S tem slogom boste zagotovo obrnili nekaj glav.

2. Rdeči slogi

Ta slog ima debelejše pletenice, ki ustvarjajo popolnoma drugačen videz. Obožujemo rdeče madeže povsod.

3. Osupljivi modeli

Obožujemo ustvarjalne elemente ganskih pletenic. Visoko so na vrhu in potegnjeni nazaj.

4. Večbarvne pletenice

Obožujemo ta priložnostni slog; pletenice so vse odmaknjene od obraza. Vsaka druga pletenica v slogu je obarvana svetlo rjavo. Všeč nam je, kako super barve izgledajo skupaj.

5. Močni slogi

Stranski dizajn, ki je resnično veličasten. Pletenice so precej debele, kar ustvarja visok slog na vrhu glave. Vse ostalo se potegne na zadnji del glave.

6. Manjše pletenice

To je zelo casual slog, ustvarjen z majhnimi pletenicami. To je osupljiv primer, kako lahko iz preprostega sloga ustvarite nekaj lepega.

7. Dodajte nekaj zvezdic

Ta slog izgleda, kot da so na lasišču zvezde. So neverjetni in resnično izvirni. Verjetno boste ugotovili, da vas ves dan komplimentirajo z neverjetnim slogom, kot je ta.

8. Fancy Bun

Ta osupljiv slog peciva je resnično glamurozen. Te polirane sloge lahko nosite kjer koli, na dogodku ali celo samo en dan v pisarni. Nebo je meja, kaj lahko storite s temi slogi in kje jih lahko vzamete. Predstavljamo si, da bi takšen slog nosili na kakšnem elegantnem dogodku.

9. Različne barve

Kako vam ni všeč ta neverjeten slog? Imamo dva zelo podobna sloga, vendar imata različne barve. Ne glede na barvo, ki jo izberete, ti slogi zagotovo prinesejo nasmeh na obraz.

10. Preprosti slogi

Ta slog je še en odličen primer nečesa preprostega. Za razliko od večine modelov tukaj, ima ona ločeno na sredini. Svoje koruze lahko nosite na kakršen koli način, ki ustreza vašemu osebnemu slogu.

11. Drzne barvne izbire

Ta neverjeten čop je visoko dvignjen in ima nekaj odličnih barv v slogu. Rdeča in blondinka sta vedno odlična kombinacija in popolna barva, ki jo lahko poskusite to pomlad.

12. Debele žemlje

Za ustvarjanje tako debele punđe, kot je ta, je potrebno veliko las. Zdi se, kot da ima svoje življenje. Zagotovo boste navdušili množico s takšno pričesko.

Glej tudi: 66 kul in trendovskih limonadnih pletenic

13. Elegantni slogi

Še en odličen primer ganskih pletenic, ki so v preprostem, a lepem dizajnu. Obožujemo preprostost teh stilov. Ta slog bi bil kot nalašč za poletje, saj bi ga lahko nosili tako na plaži kot na družinskem žaru. Eleganten slog, ki je odličen tudi za plažo.

14. Ogromne pletenice

Te pletenice iz Gane so resnično edinstvene, ker so drzne in precej velike. Nato jih vse potegne nazaj v čudovito žemljico. Ta slog navdušuje množice. Ko boste pokazali ta slog, se boste pogovarjali noč.

15. Čudoviti modeli

Kar zadeva to frizuro, je veliko ustvarjalnosti. Imamo več velikosti ganskih pletenic in všeč nam je, kako je vse skupaj združeno.

16. Dotik zlata

To je še en primer sloga, ki vključuje veliko različnih velikosti pletenic. Obožujemo zlate dodatke, ki so jih dodali.

ganske pletenice

17. Standardni slog

Obožujemo popolno simetrijo teh pričesk; vse je usklajeno s popolnostjo. Pletenice tečejo skupaj, kot da so del teče reke. So elegantne in lepe kreacije. Vse je povlečeno nazaj v čudovit slog, ki ga je res preprosto ustvariti.

18. Lepe stvaritve

Imamo veliko različnih kotov, ki kažejo te čudovite stvaritve. Kako ne bi ljubili takšnega sloga? Tako ustvarjalno je.

19. Ledene barve

Kako ne bi ljubili tako kul stila Gane, kot je ta? Barve so neverjetne in kar izstopijo.

20. Pletenice srednje velikosti

Te pletenice so veliko debelejše od večine drugih stilov, nekoliko bližje srednje velikim. Seveda bo to spremenilo videz sloga. So zelo tesni, vendar bodo še dolgo ostali. Ta slog smo lahko videli za noč z dekleti ali na kakšen lep dogodek. Uhan dopolnjuje tudi videz. Je zelo elegantno.

21. Izvirni modeli

Všeč nam je, kako izvirna je ta oblika. Ni veliko pletenic, ki ohranjajo slog skupaj, vendar so oblikovane na način, ki je resnično neverjeten. To čudovito obliko lahko vidimo z različnih zornih kotov.

22. Fancy Styles

Čudovit slog, ki bi ga brez težav nosili na poroki. Ti slogi so osupljivi zaradi dela, ki je vloženo v oblikovanje lasišča. Ustvarite lahko kateri koli slog po svoji izbiri, tako da je edinstven za vas. Všeč nam je, kako se ta slog zavije na zadnji del glave. Vedno dobimo edinstven videz, če skupaj združimo različne velikosti pletenic iz Gane.

23. Ležerni slog

S temi ganskimi pletenicami ni veliko oblikovanja lasišča. Ostanejo ohlapnejše, kar vam daje bolj sproščen slog.

24. Dodajte nekaj rdečega

Te majhne pletenice so tesno vtkane v lasišče. Bodite pripravljeni, da boste več ur na stolu za takšen slog. To za stilista ni lahka naloga. Ampak wow, kakšen neverjeten slog dobiš na koncu. Tesne pletenice se potegnejo skupaj v osupljiv čop. Barva je lahko najboljši del sloga.

25. Dodajte pripomočke svojemu slogu

Ko začnete dodajati dodatke v svoj slog, ne morete zgrešiti. Pletenice so že lepe, a ko začnete zdaj dobro dodajati zlate dodatke, ste jih naredili glamurozne.

26. Umetniško delo

Takšne sloge lahko imenujemo le umetniško delo. Izvesti jih ni enostavno, zato se prepričajte, da imate za takšno stvaritev nadarjenega stilista. Vsekakor boste o tem stilu govorili o naslednji zabavi.

27. Dodajte nekaj barve

To je še en primer preprostega sloga, ki ga lahko nosite kjer koli. Naredite ga posebnega, tako da dodate nekaj lepih barv.

28. Posebni slogi

Te majhne pletenice so tesno vtkane v lasišče. Bodite pripravljeni, da boste več ur na stolu za takšen slog. To za stilista ni lahka naloga. Najboljši del tega sloga je občutljiv in zapleten dodatek nakita. Jemlje dih in ustvarja slog, ki vam bo zagotovo všeč.

29. Krepki slogi

To je odličen primer, kako neverjetno imate lahko lase z različnimi velikostmi ganskih pletenic. To je preprost slog, ki ga lahko nosite za vsako priložnost.

30. Vau množica

Prav to se bo zagotovo zgodilo z neverjetno zasnovo lasišča, kot je ta.

31. Mehkejši slogi

Ganskim pletenicam ni treba biti tesno pri lasišču in vam ni treba imeti sto v laseh. Preizkusite mehkejši slog, če vam bolj ustreza.

32. Drzne oblikovalske izbire

Nič ni drznejše od rdeče barve, zato poskusite to sezono.

33. Zviti stili

Takšna punčka ima neprimerljivo lepoto. Tudi v slogu imamo radi različne barve.

34. Čebelnjak

Če imate radi čebelnjak, potem vam bo zagotovo všeč ta, ki v lasišče vključuje ganske pletenice. To je zagotovo naslednji slog, ki ga boste želeli preizkusiti za naslednji dogodek.

35. Preprosta izbira stilov

To je odličen primer, kako neverjetno lahko imate lase z zelo majhnimi ganskimi pletenicami.

36. Debelejši slogi

Obožujemo te debele pletenice, ker izgledajo, kot da nosi krono.

37. Slogi blondinke

Če iščete kul slog za naslednji dogodek, potem morate preizkusiti to zlato žemljico.

38. Sivi slogi

Če iščete čudovit nov slog za pomlad, potem s temi ganskimi pletenicami ne morete zgrešiti. Všeč nam je peek-a-boo aspekt sive barve.

39. Slog boginje

Ta slog se bo zagotovo počutil kot boginja iz drugega obdobja. Obožujemo brizganje zlata v celotnem slogu.

40. Velike pletenice

V tem slogu je le nekaj pletenic, ker so tako debele.

41. Eksotični slogi

V tem slogu je veliko ustvarjalnosti in radi imamo eksotično naravo.

42. Krepko in blondinka

To je odličen slog, ki ga lahko ustvarite z ganskimi pletenicami, ki so povsem priložnostne. To lahko nosite čez dan in počnete karkoli.

43. Glamurozen videz

Takšen videz smo lahko videli na rdeči preprogi.

44. Drzne žemljice

Te žemljice so popolnoma super, poskusite za naslednjo funkcijo.

45. Modri ​​slogi

Če želite dodati hladne barve, potem z modro nikoli ne morete zgrešiti.

46. ​​Visok čop

Nič ni boljšega od visokega čopka. So seksi in popolnoma elegantni.

47. elegantni modeli

Obožujemo ta slog in tudi vi boste še posebej po tem, ko boste prejeli vse pohvale.

48. Edinstveni modeli

Če iščete resnično edinstven slog, potem s tem ne morete zgrešiti.

49. Razpršena barva

Nekaj ​​barvnih madežev je vse, kar potrebujete, da ustvarite popolnoma nov videz.

50. Slogi princese

To so morda najbolj glamurozni pigtails, ki smo jih kdaj videli, rdeča pa samo še dopolnjuje popolnost.

51. Enostavno in lepo

To je resnično preprost slog, če iščete nekaj priložnostnega.

52. Ustvarjalni modeli

Ti modeli lasišča so resnično edinstveni.

53. Enostavno Updo

Če iščete preprosto updo, ki jo lahko nosite kjer koli, potem je to to.

54. Čudoviti slogi

Všeč nam je, kako čudovit je ta ohlapen slog.

55. Zanimivi elementi

To je zelo preprost slog, ki ga lahko ustvarite z nekaj dodatnimi elementi.

56. Tanke pletenice

Te pletenice so tako drobne, da boste morali pričakovati, da boste dolgo čakali, da bo stilist končal.

57. Twisty Bun

Obožujemo te zvite peciva, tako elegantne so.

58. Velika pletenica

Ne moremo si pomagati, da ne bi imeli radi tega edinstvenega sloga samo z eno pletenico.

59. Tesni modeli

Te pletenice so neverjetno tesne ob glavi, a tako lepe.

60. Tkani slog

Vse pletenice sledijo enotnemu vzorcu.

61. Zviti stili

Krajši slog, ki odlično izgleda z zavitimi pletenicami.

62. Krepki slogi

Če iščete krepko, poskusite ta slog za velikost.

63. Ustvarjalno oblikovanje

Ti modeli lasišča so res lepi, zato jih preizkusite.

64. Simpatični pigtails

Še en odličen primer preprostega sloga, ki ga lahko nosite kjer koli.

65. Drzno in neverjetno

Obožujemo te pisane ganske pletenice.

66. Posebno oblikovanje

Če želite navdušiti množico, potem oblikujte nekaj posebnega v lasišču.

67. Crowning Glory

To je res poseben videz, ki bi bil za čudovit dogodek neverjeten.

68. Svetlo modra

Te pletenice izstopajo zaradi svetlo modre barve.

69. Rdeča in vrtinčasta

Te rdeče pletenice so zaradi svoje zasnove resnično edinstvene.

70. Dodatki so vedno hladni

Všeč so nam dodatni dodatki k slogu, zaradi katerega pletenica izstopi.

71. Popolno pletenje

Poskrbite, da imate nadarjenega umetnika, če želite osupljiv slog, kot je ta.

72. Krožni modeli

Ta krožna oblika je skoraj videti kot morska zvezda.

73. Čudoviti elementi

To bo zagotovo podoba noči na vašem naslednjem dogodku.

74. Čudovite blondinke

Verjetno ne boste našli preveč tako osupljivih stilov, kot je ta. Med oblikovanjem in blond lasmi ta celoten videz izstopa.

75. Lepi modeli

Pletenje lasišča je resnično neverjetno za slog Gane.

76. Debeli Zig Zags

Edinstven slog, ki bo resnično očaral ljudi, ko vas vidijo.

77. Debelejši modeli

Čudovit slog, ki je resnično edinstven zaradi drugačnega sloga pletenic.

78. Različne barve

Ta seksi delni updo ima nekaj neverjetnih barv. Obožujemo blondinke.

79. Posebni repki

Zaradi tega odličnega sloga se boste zagotovo počutili kot lepotni žogica. Čudovit je in edinstven.

80. Zlati vzorci

Najboljši del te pričeske so svetle zlate pletenice. Tako so lepe.

82. Različni slogi

Obožujemo slog, ki je ločen od ostalih in ta zagotovo je.

83. Šopki pletenic

Vse te pletenice so zložene na vrhu, da ustvarijo resnično edinstven videz.

84. Stil princese Laie

Zares se boste počutili kot kraljevski člani s posebnim slogom, kot je ta. Obožujemo dve žemlji na vrhu.

85. Kos nakita

Za ustvarjanje tega glamuroznega videza potrebujete le en kos nakita.

86. Enostavno, a popolno

Če v tej sezoni iščete preprost slog, potem ne glejte dlje od tega.

87. Ena pletenica

Ta edinstven slog ima pletenico po sredini glave. To je zelo drugačen pogled na gansko pletenico.

Ko gre za nošenje ganskih pletenic, jih lahko nosite za vsako priložnost, tudi za priložnostno. Ne boste obžalovali, da ste dobili te sloge, še posebej, če vam je všeč nizko vzdrževanje. Ti slogi bodo trajali mesece, še posebej, če upoštevate navodila za nego. Sledite navodilom, ki vam jih daje vaš stil, da bo vaš slog trajal čim dlje. To so neverjetno priročni slogi. Ampak ne samo, da so čudoviti in da boste obrnili glavo kamor koli greste. Uživajte v svoji novi izbiri sloga.

Upamo, da vam je bil članek všeč. Spodaj komentirajte svoj najljubši slog!