Merman Hair – Fantje z obarvanimi lasmi in barvano brado

Mermanski lasje so trend sodobnega sloga, ki vključuje fante z barvanimi lasmi in brado. Ne samo, da moški dajejo drzne izjave s svojimi kul frizurami in pričeskami, zdaj pa se zdi, da si fantje barvajo lase in brado vse barve mavrice. Vendar pa so morski lasje več kot barvanje las in brade v čudovitih odtenkih vijolične, roza, zelene, modre ali rdeče barve. Pomembno je, da izberete odtenke, ki ustrezajo vašemu tonu kože in občutku za slog.

Merman lasje

Fantje z obarvanimi lasmi in barvano brado

Čeprav je kombiniranje norih barv las za fante del zabave, si tudi želite, da končni rezultat ponudi eleganten videz. Glede na hladne kombinacije las in brade, ki jih lahko ustvarite, vam ne moremo samo povedati, kaj bo delovalo. Vijolični lasje bodo nekaterim delovali, drugim pa zeleni. Najboljši način, da ugotovite, kako barvati brado in barvati lase, je, da si ogledate primere želenega videza. Zato si oglejte te fante z vijoličnimi, zelenimi in modrimi lasmi, da poiščete barvo ali barvilo, ki bi ga radi poskusili!

Mermanski lasje - barvani lasje in brada

Neonsko modri in zeleni lasje

Mermanski lasje - modri in zeleni

Eden od razlogov, zakaj pri barvanju las priporočamo obisk profesionalnega stilista, je, ker bo vedel, katere barvne kombinacije najbolje delujejo skupaj. Medtem ko je izbiranje odličnih barv, kot sta modra in zelena, trden začetek, je enako pomembno, kako mešate barve in jih mešate skupaj.

Roza, rumena in zelena barva

Merman Hair - Fantje z rožnatimi, rumenimi in zelenimi lasmi

Čeprav je večina morskih barv za lase navdihnjena z oceanskimi zelenicami in modrinami, lahko dodajanje živahnih rožnatih in rumenih barv ustvari čudovit učinek.

Modri ​​lasje z rumeno obliko srca

Barvne pričeske za moške - modra in rumena

Čeprav so modri ali turkizni lasje sami po sebi videti trendovsko, se nekateri odločijo za oblikovanje z drugačno barvo. Jedkanje v srcu z rumeno matrico je odličen način za razvoj edinstvenega videza.

Pastelno vijolični lasje

Merman Hair - Fantje z vijoličnimi lasmi

Pri izbiri barve las ne pozabite upoštevati barve kože. Svetlo roza odtenek kože je kot nalašč za fante, ki si želijo vijolične lase.

Pobarvana zelena brada

Pobarvana zelena brada

Če želite resnično izkoristiti ta trend morskih las, si bodo fantje morda želeli barvati brado in lase v komplementarne barve. Pravzaprav je lahko barvna brada boljša možnost kot tradicionalno barvilo za brado.

Beli, rožnati in vijolični lasje

Beli, rožnati in vijolični lasje Merman

Pod hladnimi belimi, rožnatimi in vijoličnimi barvami las boste opazili sveže zbledelo, postavo in teksturiran glavnik.

Modra barvna brada

Barva modre brade

Če niste prepričani, katere barve las in brade izbrati, so enostavna možnost beli lasje s katero koli barvo brade. Ker se beli lasje ne spopadajo z večino barv, si fantje lahko brado pobarvajo v različne barve.

Vijolični lasje z zeleno brado

Vijolični lasje z zeleno brado

V skladu z morsko tradicijo barv oceanov lahko fantje za lase izberejo modro, zeleno ali vijolično barvo in ustrezno barvo za brado.

Modri ​​in vijolični lasje za moške

Modri ​​in vijolični lasje za moške

Pri izbiri dveh barvnih tonov za lase je bistveno, da izberete barve, ki se medsebojno dopolnjujejo. V tem primeru so ti odtenki zelene in vijolične osupljivi.

Modro in zeleno razčesani lasje

Modro in zeleno razčesani lasje

Barvanje las v divjih barvah je eden od načinov, kako odvrniti pozornost od umikajoče se lasje. Ta drzna barvna kombinacija dobro deluje za fante, ki si želijo, da bi se mešali različni odtenki modre in zelene.

Neonsko roza in modri quiff z bledenjem kože

Neonsko roza in modri quiff z bledenjem kože

Visoka zbledelost kože z neonsko rožnato in modro prefinjenostjo naredi zelo elegantno moško pričesko.

Svetlo vijolična teksturirana majica z visoko bleščanjem

Svetlo vijolična teksturirana majica z visoko bleščanjem

Ko gremo po eni barvi, je pomembno, da fantje izberejo pravo barvo.

Zelena, rumena in bela

Zelena, rumena in bela barva las

Lepa stvar pri svetlih morskih laseh je, da tudi, ko barva las začne bledeti, ostanejo pastelni odtenki še vedno videti dobro.

Večbarvni lasje

Večbarvni lasje

Večbarvni lasje naredijo nor, a zabaven videz. Če se ne morete odločiti za samo eno barvo za barvanje las, se s svojim stilistom pogovorite o peščici barv, ki se dobro ujemajo.

Beli in svetlo modri špičasti lasje z brado

Beli in svetlo modri špičasti lasje z brado

Ta visoka zbledelost kože z zašiljenimi lasmi in brado izgleda dobro. Če pa dodate bele in svetlo modre lase, boste dobili pričesko, ki jo bodo ženske absolutno oboževale!