Mermanska kosa – Dečki s obojenom kosom i obojanom bradom

Mermanska kosa trend je modernog stila koji uključuje momke s obojenom kosom i bradom. Ne samo da muškarci daju hrabre izjave sa svojim frizurama i frizurama, već se sada čini da dečki boje kosu i bradu u svim bojama duge. Međutim, morska kosa ima više od obojene kose i brade u prekrasnim nijansama ljubičaste, ružičaste, zelene, plave ili crvene. Važno je odabrati nijanse koje odgovaraju vašem tonu kože i osjećaju za stil.

Merman Hair

Dečki obojene kose i obojene brade

Iako je kombiniranje ludih boja kose za dečke dio zabave, također želite da konačni rezultat ponudi elegantan izgled. A s obzirom na hladne kombinacije kose i brade koje možete stvoriti, ne možemo vam samo reći što će uspjeti. Ljubičasta kosa djelovat će na neke dečke, dok zelena kosa može izgledati dobro na drugima. No, najbolji način da shvatite kako obojiti bradu i obojiti kosu je vidjeti primjere izgleda koji želite. Stoga provjerite ove dečke s ljubičastom, zelenom i plavom kosom kako biste pronašli boju ili boju koju biste voljeli isprobati!

Merman kosa - obojena kosa i brada

Neonska plava i zelena kosa

Mermanova kosa - plava i zelena

Jedan od razloga zbog kojih preporučujemo posjet profesionalnom stilistu prilikom bojanja kose je taj što će znati koje kombinacije boja najbolje pristaju zajedno. Iako je odabir sjajnih boja, poput plave i zelene, solidan početak, način na koji miješate i miješate boje jednako je važan.

Ružičasta, žuta i zelena boja

Merman Hair - Dečki s ružičastom, žutom i zelenom kosom

Iako je većina morskih boja kose inspirirana oceanskim zelenilom i plavetnilom, dodavanje jarkih ružičastih i žutih boja može stvoriti prekrasan učinak.

Plava kosa sa dizajnom žutog srca

Muške frizure u boji - plava i žuta

Iako plava ili tirkizna kosa sama po sebi izgleda moderno, neki dečki odlučuju se ugraditi dizajn s drugom bojom. Utiskivanje u srce sa žutim matricama izvrstan je način za razvoj jedinstvenog izgleda.

Pastelno ljubičasta kosa

Merman Hair - Dečki s ljubičastom kosom

Prilikom odabira boje za kosu, ne zaboravite uzeti u obzir ton kože. Svijetlo ružičasta boja kože savršena je za dečke koji žele ljubičastu kosu.

Obojena zelena brada

Obojena zelena brada

Kako bi doista iskoristili ovaj trend morske kose, dečki bi mogli obojiti bradu i kosu u komplementarne boje. Zapravo, obojena brada može biti bolja opcija od tradicionalne boje za bradu.

Bijela, ružičasta i ljubičasta kosa

Bijela, ružičasta i ljubičasta siva kosa

Pod hladnom bijelom, ružičastom i ljubičastom bojom kose primijetit ćete svježe izblijedjelo, poravnato i češljano teksturu.

Plava obojena brada

Boja plave brade

Ako niste sigurni koju boju kose i brade odabrati, laka je opcija bijela kosa s bilo kojom bojom brade. Budući da se bijela kosa ne sukobljava s većinom boja, dečki mogu bojati bradu u različite boje.

Ljubičasta kosa sa zelenom bradom

Ljubičasta kosa sa zelenom bradom

U skladu s mermanskom tradicijom boja oceana, dečki mogu odabrati plavu, zelenu ili ljubičastu boju kose i odgovarajuću boju brade.

Plava i ljubičasta kosa za muškarce

Plava i ljubičasta kosa za muškarce

Prilikom odabira dva tona boje za kosu, važno je da odaberete boje koje se međusobno nadopunjuju. U ovom slučaju, ove nijanse zelene i ljubičaste su zapanjujuće.

Plava i zelena počešljana kosa

Plava i zelena počešljana kosa

Bojanje kose divljim bojama jedan je od načina da odvratite pažnju od sve manje kose. Ova odvažna kombinacija boja dobro funkcionira za dečke koji žele miješati različite nijanse plave i zelene.

Neonski ružičasti i plavi quiff s izblijedjenjem kože

Neonski ružičasti i plavi quiff s izblijedjenjem kože

Visoko blijeđenje kože s neonskim ružičastim i plavim quiffom čini vrlo elegantnu mušku frizuru.

Svijetloljubičasta teksturirana gornja strana s visokim izblijedjenjem

Svijetloljubičasta teksturirana gornja strana s visokim izblijedjenjem

Kad idete s jednom bojom, važno je da momci odaberu pravu boju.

Zelena, žuta i bijela

Zelena, žuta i bijela boja kose

Zgodna stvar kod svijetle morske kose je to što, čak i kad vam boja kose počne blijediti, pastelne nijanse koje ostaju i dalje izgledaju dobro.

Raznobojna kosa

Raznobojna kosa

Raznobojna kosa stvara lud, ali zabavan izgled. Ako se ne možete odlučiti za samo jednu boju za bojanje kose, razgovarajte sa svojim stilistom o pregršt boja koje dobro funkcioniraju zajedno.

Bijela i svijetloplava šiljata kosa s bradom

Bijela i svijetloplava šiljata kosa s bradom

Ovo visoko blijeđenje kože s bodljikavom kosom i bradom izgleda dobro. No, dodajte bijelu i svijetloplavu kosu i dobit ćete frizuru koju će žene apsolutno obožavati!