10 punk načina oblikovanja kose bez šišanja ili boje

Ne postoji ništa poput ljuljanja punk frizure! To je super zabavno i čini da se osjećate kao zlikovac! Ali ne morate uvijek napraviti trajnu ili drastičnu promjenu. Donosimo 10 načina za oblikovanje kose kao panker i održavanje svakodnevnog posla!

strOvaj oštri izgled najbolji je za dužu kosu. Pripremite kosu feniranjem sa voluminoznim sredstvom za oblikovanje poput Paul Mitchell Thicken Up. Upotrijebite četku za odzračivanje i okruglu četku velike cijevi za stvaranje cijelog tijela s glatkim krajevima koji se lagano uvijaju ispod. Odrežite gornji i donji dio isječcima, prateći razdjeljke na fotografiji, čineći odjeljak nalik velikom slovu “A”. Polazeći od linije kose, francuski pletenica srednji dio koji je izostavljen. Upletite pletenicu do vrha “A” i pričvrstite kraj trakom za kosu. Za oblikovanje gornjeg dijela; odspojite dio i temeljito poprskajte raspršivačem za namještanje, poput Redken Hot Seta. Počevši od krune, uzmite dijelove od 2 inča i glačalo u oblik mohawka koji želite. Učinite to do čela. Lagano zamaglite lakom za kosu i gle; imate ekstreman stil bez predanosti!

lp

Ovaj stil je pomalo glamurozan i pomalo nervozan. Za stiliziranje ovaj izgled sličan je prethodnom. Izgled je glatkiji, a da biste to postigli, kosu pripremite sušenjem fenom sa proizvodima za zaglađivanje, četkom za odzračivanje. Okrenite kosu na svoju laskaviju stranu i stvorite dio koji slijedi prirodnu krivulju vaše lubanje, završavajući negdje iza vašeg potiljka. Napravite pletenicu od užeta uvrćući svoje dijelove s malo pomade na vrhovima prstiju. Pletenica bi trebala biti što bliže dijelu koliko ga možete isplesti. Učvrstite trakom za kosu. Raščupajte kosu sa strane sa malo ulja za oblikovanje kose, ostavljajući vrhove neurednim i slobodnim.

long punk 2Evo super glamuroznog curlhawka! Najbolji način da postignete ovaj izgled je započeti s mokrom kosom. Koristeći gel sa jakim učvršćivanjem, počnite od zatiljka, a češljajte glatke dijelove i leđa, pričvršćujući ih na sredini glave iglama. Učinite to tako da napravite 3 velika odjeljka, a sljedeći dio lagano se preklapa s posljednjim. Lak za kosu. S kosom koja je izostavljena, nanesite proizvod za oblikovanje poput Paul Mitchell Extra Body Sculpting pjene. U malim dijelovima kosu osušite manjom okruglom četkom, omatajući cijeli dio oko četke i uklanjajući okruglu četku nakon što se dio potpuno osuši. Pokušaj uklanjanja prije toga bit će težak i ostavite četku zaglavljenu u kosi. Kad potpuno osušite svaki odsječak i uklonite četku, ponovno uvijte kovrču i učvrstite je uvijenom štipaljkom da se ohladi dok spuštate kosu. Kad završite s sušenjem, ostavite dijelove da se ohlade dovoljno dugo prije otkvačivanja (obično 20 minuta). Razbijte uvojke prstima i dodajte lagano češljanje leđa kako biste spojili kovrče na njihovim podnožjima i zadržali kosu uzduž i poprijeko uz oblik mohawka. Kad dobijete izgled, zamaglite se lakom za kosu!

6Sveti punk cornrows! U redu, ovaj stil može izgledati očito, ali da biste dobili sliku poput fotografije, pažljivo pročitajte. Mohawk odjeljak niz središte glave trebao bi biti prethodno prerezan i odrezan. Trebao bi biti širok oko 2-3 cm i od čela do zatiljka. Nakon što je ovaj dio siguran i izvan vašeg puta, počevši od prednje strane vaše kose, napravite pletenice “cornrow” široke oko 1 inč, pletene do vrha, središnjeg dijela. Učvrstite trakom za kosu. Nakon što dovršite pletenice s obje strane (11 po strani u stilu na slici), morate kosu pripremiti Chi 44 Iron Guard Style & Zaštitni sprej za čvrsto držanje. Koristeći glačalo, glačalo glačalo ravno, slijedeći dijelove izrađene s pletenicama. To je to! Spremni ste za rock show! (Samo nemojte nikoga ozlijediti!) 😉

3Slično poput stilova prije njega, ali za kraće duljine (i ne tako zastrašujuće!) Također, ovaj stil ima dvostruke pletenice sa strane. Također možete izostaviti rub, ako ga imate.

kratki punk 11U redu, ovaj stil zahtijeva podrezivanje škare. Ako imate voljeni kroj, lako možete nositi ovaj lijepi glamhawk. Počnite s tankom pletenicom od 1 inča i učvrstite je na potiljku. Ostatku kose ostavite dobru podlogu i ostavite joj vrhove slobodnim. Koristeći sprej za postavljanje i glačalo, stvorite nekoliko šiški poput ptica koje vam vire na čelu. Ostatak slobodnih krajeva počešljajte glatko i prema dolje. Zabodite u središte, stvarajući kolut, sve do dna zatiljka. Ostatak kose ostavite slobodnim kao na slici.

punk rock 5Ovaj stil odiše hladnoćom. Pametan trik s ovim stilom je ugraditi ogrlicu u pletenicu. Ovdje imaju ogrlicu ili lanac od petlji. Svakih nekoliko pletenica, petlja se šalje niz pramen i plete u kosu. Genijalno, zar ne !? Nakon što pletenica završi, pomoću gela za kosu i češljem od pletenice stvorit ćete odvojeni izgled koji vidite ovdje.

punk rock 20Za ovaj opaki izgled balerine potrebna je pjenasta punđa. Možete ih pronaći u lokalnoj trgovini kozmetičkih potrepština. Zovu ih i krafne. Počnite s ravnom, glatkom kosom. Zagladite kosu do repa i upotrijebite proizvode poput laka za kosu kako biste ostali na mjestu. Stavite pjenastu punđu na kosu povlačenjem repa kroz središnju rupu. Trakom za kosu ili iglama pričvrstite kosu oko punđe, ostavljajući slobodnu duljinu kose. Možete i osigurati ogrlicu od čokera oko punđe (model na slici nosi bisernu). Raširite slobodne krajeve, a zatim razdvojite zarezane dijelove kako biste stvorili oblike koje vidite na slici. Lak za kosu držite oblike nakon što ih stvorite. Presto! Sada ste spremni za balet!

Kao što vidite, rockin frizure mogu biti jednostavne poput malo dima i ogledala. Dame, nakon što su zabave završile i vi ste se uputili kući, svakako se očetkajte prije nego što se istuširate. Ovo će spasiti vašu kosu od svakog lomljenja. Nadam se da ste ovdje pronašli kosu. Slobodno ostavite bilo kakva pitanja ili komentare! Hvala!