25 prekrasnih stilova pletenica božice koje ćete isprobati 2020

Pletenice imaju ozbiljan potencijal. Oni daleko nadilaze francuske i nizozemske pletenice.

Postoje sjajni trendovski izgledi koji koriste najosnovnije tehnike pletenica.

Ako volite pletenice; ako imate dugu kosu koju želite pospremiti za ljetnu sezonu ili želite ukrotiti svoju kovrčavu kosu, evo hrpe najmodernijih stilova pletenica božica koje ćete voljeti.

Pogledajte ove brze pripreme, niske troškove održavanja i udobne frizure koje su i dobra frizura za zaštitu. Od maturalnih zabava do povremenih obiteljskih okupljanja do svečanih večera, ove će vas frizure odvesti bilo gdje.

25. ŠINJON UPLETEN BOŽICOM

pleteni chignon

Pleteni šinjon apsolutno je lijep. Jedino što prosječni chignon čini još boljim su pletenice. Ove pletenice nisu kukuruzne.

Veće pletenice su privlačnije i uvelike poboljšavaju teksturu šinjona.

Osim toga, ovo je ključ voluminoznog i snažnog šinjona. Ako volite updos, onda je ovo savršena ljetna frizura od koje ćete imati velike koristi.

24. BOŽIČNE PLETENICE KOMBINIRANA FRIZURA

četiri pletenice kombinirana frizura

Pletenice mogu biti zabavnog izgleda. Sve što je potrebno je mrvica kreativnosti. Uzmimo za primjer ovaj stil. Četiri velike pletenice koje su podijeljene urednim linijama razdvajanja čine šik izgled.

Uzorak na glavi je krunski dragulj. Pojedinačne pletenice možete dovršiti ili ostaviti labave niz zatiljak.

U svakom slučaju, ovo je uspješan stil koji je ostavio trag u najmodernijim stilovima pletenica božica. Stoga je ovdje da ostane.

23. BOGINJSKA PLETNICA OD RISTE

pletenica od ribljeg repa

Pletenica od ribljeg repa drugi je najpopularniji oblik pletenica. Koristi četiri niti, ali uzorak je divan. Možda je ovo nova tehnika pletenica, ali otvara novu vrstu frizura.

Uzmimo za primjer ovu elegantnu nadogradnju. Ova frizura koja se brzo priprema bit će prikladna u bilo kojoj prigodi.

Izgleda sjajno, ali ne zahtijeva nikakvu ozbiljnu pozornost. To je više nego pošteno i stoga bi ovaj izgled trebao biti u vašem arsenalu frizura.

22. DUGO KLJUČAVE PLETENICE

duge tumbanje pletenica

Ova djevojačka frizura ženska je verzija uobičajenih kukuruza. Više čvrsto uvučenih pletenica potječe s prednje strane.

Možete ih vezati u rep ili na bilo koji drugi način. Ovaj stil može imati mnogo varijacija. Od ravnog dolje do uvijenog repa do niske punđe, može se nositi na bilo koji način koji želite.

21. UVUČENE PLETENICE I PONYTAIL

upletene pletenice i rep

Ova frizura je jedinstvena s upletenim pletenicama koje su svezane u rep. Čuvajte se nevjerojatnog čekanja ove frizure.

Možda nije najudobniji stil za nošenje, ali svakako je dobar za oči. S ovom frizurom još možete izdržati dan.

Skupite upletene francuske pletenice na stražnjoj strani glave i napravite visoki rep bez odvajanja ili opuštanja pletenica. Zavežite ga na oba kraja kako bi bio siguran.

20. GLATKA KOSA S BOČNOM PLETENICOM

glatka kosa sa pletenicom sa strane

Ova frizura nije samo pletenica posvuda. Glatka i sjajna kosa razdijeljena je dubokim bočnim razdjeljkom.

Dobivena kosa s obje strane napravljena je u dvije pletenice. Jedan je deblji od drugog. Obje pletenice spajaju se unatrag. Guste pletenice postupno se prorjeđuju u ovom stilu.

Za savršeni izgled potrebno je malo spreja za sjaj. To je jedan od najboljih stilova pletenica božice za početak.

19. PLETENI MOHAWK

pleteni mohak

Mohawkovi su osobito popularni među afroameričkim ženama. Ukrasile su ih mnoge poznate osobe. Isprobajte ovaj trendovski mohawk stil.

To je alternativa dosad dugačkim pletenicama. Kosa ostaje jednostavna, a stil simetričan. Pletenica na vrhu glave nije pretjerano žilava.

Ostavljajući neke pramenove na бакicama čini uvojke koji ovu frizuru čine još većom stvari!

18. BOGINJA LEPTICA

božica punđa

Ovakav stil promijenit će vam prioritete frizure. Ovo je prikladan izbor za kraljicu. I za ležerne i za svečane noći ovo je ljetna frizura vrijedna vremena i truda.

Guste i podebljane pletenice neprimjetno su povučene unatrag i namotane u ovu punđu. Obrnut će glave i zaslužit će komplimente. Uz ovakve nadogradnje uvijek postoji izbor pribora.

Isprobajte naušnice ili možda druge sitnice kako biste ukrasili kosu.

17. UVUKANE PLETENICE

kovrčave pletenice

Ako vam je dosta debelih i ravnih izgleda, idite kovrčavo! Ova je frizura zamršena mješavina debelih i tankih pletenica zamršeno povučenih unatrag, gdje se spajaju i šire u oblak kovrča.

Prirodna ili umjetna, vašim kovrčama je potrebna ova frizura. Nema potrebe za aparatima ili sjajnim raspršivačem. Neka kovrče učine svoju magiju.

16. IZVIJENA PLETNICA

zakrivljena pletenica

Jedna od najboljih stvari u frizuri s pletenicom božice je očaravajuća količina detalja u njoj. Dizajn je mnogo lakši za dobivanje vaše guste i voluminozne kose.

Ovo je frizura koja to koristi u svoju korist. Zakrivljena pletenica u obliku slova U sprijeda okružuje korijene druge pletenice koja se spušta unatrag. Rezultirajući uzorak jedinstven je i zasigurno ima svoje prednosti.

15. POVIZENA FRANCUSKA PLETENICA

povišena francuska pletenica

Ovo nije obična francuska pletenica. To je izgled Božice koji koristi volumen i duljine s kojima ste blagoslovljeni.

Uglađena je i gipka. Ovaj će stil odgovarati svim oblicima lica, ali žene s okruglim licem mogu imati koristi od ovog izgleda.

Pletenica iznutra stvara ovu divnu frizuru. Zadržava volumen i pletenicu održava uzdignutom duže vrijeme.

14. CORNROWS BOŽIČNA FRIZURA

frizura božice cornrows

Cornrows su možda neke od najobičnijih frizura, ali ova frizura inspirirana Božicom jedinstvena je po mnogo čemu.

Pletenice imaju dodatnu visinu i ukras. To je također odličan način da pokažete svoje boje kose. Guste pletenice trebaju dodatni volumen.

Ova verzija kukuruza izvrsna je frizura za ljetnu sezonu. Trendi je i kvalificira se kao vanjski izgled.

13. KRUNJENA PLETNICA

krunska pletenica

Debela krunasta pletenica uokviruje lice, što nije slučaj s mnogim frizurama na ovom popisu frizura s pletenicama božice.

Krunasta pletenica vintage je izgleda, ali se vraća. Ova ležerna frizura namijenjena je udobnom nošenju, ali vas ipak može odvesti bilo gdje. Možete ga dodatno personalizirati s raznim dodacima.

Krune pletenice korisna su frizura ako želite sigurno uvući kosu. Neće vam smetati jer je ovo frizura s niskim održavanjem.

12. MOHAWK OD FRANCUSKE PLETENE S LEPTIROM

mohawk iz francuske pletenice s punđom

Ovaj elegantni francuski pletenica Mohawk povišena je i super je uredna. Dojam se povećava i uvelike poboljšava niskom namotanom punđom.

Ako imate relativno kraću kosu, tkanje je obavezno. Ovaj stil je izvrstan za ljeta. Ovaj elegantni novi izgled zasigurno će vam dobro doći.

11. DIJAGONALNI PLETENI DIZAJN

dijagonalni pleteni dizajn

Pletenje ravno niz potiljak! Ovaj izgled koristi dijagonalne pletenice kako bi nadopunio oblik glave.

Uvijaju se i završavaju zamršenom punđom. To je nadogradnja koja se kvalificira kao maturalna frizura, ali je dovoljno udobna da je možete nositi bilo gdje. Dovoljno je siguran da lako traje dan.

10. UPSET BUN

uzrujana punđa

Idealan broj pletenica za pletenu punđu je četiri ili pet. Što više pletenica čini glomazniju punđu. Ovaj stil koristi tri pletenice.

Simetričan je što svakako ima svoje prednosti. Dopunite stil nekim serumom za sjaj ili bilo kojom drugom aplikacijom za poboljšanje sjaja i svidjet će vam se ovaj izgled.

Uzrujana punđa posebno je sjajna pletena frizura za žene s okruglim licem.

9. VIŠE UPRAVNE PLETENICE

višesmjerne pletenice

Pletenice idu naprijed -natrag. Ove isprepletene pletenice prelaze jedna u drugu u punđi, što ovaj moderni izgled čini tako veličanstvenim.

To je sjajna frizura ako želite skloniti sjajnu grivu, ali i dalje izgledati suvremeno. Visoka punđa najbolji je dio. Zamršen je i uravnoteženog oblika.

8. SAVETENA BOGINJSKA PLETNICA

namotana pletenica

To je moderan izgled izrađen od postupno prorijeđenih pletenica. Omotani su blizu dekoltea kako bi napravili asimetrične uvijene omote.

To je suvremeni izgled koji koristi pletenu teksturu za poboljšanje sjaja. To je sjajan izgled kada je riječ o stilovima pletenica božice. Za planiranje i postavljanje ovih zamršenih obloga potrebno je vrijeme.

Čovjek mora biti oprezan kako bi frizura bila uravnotežena, ali nakon što se izvede, stil je jednostavno divan.

7. MOHAWK INSPIRIRANA PLETNICA

pletenica inspirirana mohawkom

Iako su strane obrijane, ova pletenica nije baš Mohawk. Točnije, kosa pada s leđa poput obične pletenice.

Nalikuje Mohawku jer obrnuti stil pletenice daje slici savršenu visinu u srednjoj liniji. Ovaj stil je suvremen i savršena je frizura za izgled rock zvijezde.

Također je sjajan izgled za pokazati neke tetovaže na vratu. Ovaj stil izgleda bolje s naglascima, pa čak i s priborom.

6. ZMIJSKE PLETENICE

Rezultat slike za kosu SNAKEY BRAIDS

Ovaj stil sadrži tri debele pletenice koje se spuštaju unatrag, a između njih nalaze se elegantne i zmijske minijaturne pletenice.

Ove manje pletenice poboljšanje su u usporedbi s ravnim linijama razdvajanja. Manje pletenice neprimjetno su spojene u veće.

To je ono što ovaj stil čini tako dobrim. Koristi gustu kosu za stvaranje dodatnog volumena.

5. UVIRANJE BOGINJSKE PLETENICE

uvijanje pletenice

Ovo je kreativan izgled koji je napravljen samo s jednom pletenicom. Pletenica počinje na vrhu jednog uha.

Okreće se i prekriva ostatak glave prije nego što završi u nisku punđu na stražnjoj strani glave.

Ova frizura je primjer zamamnog izgleda. Zamršen je i izgleda i osjeća se prekrasno, ali generiran je jednostavnom tehnikom pletenica.

4. BOGINJSKE PLETENICE S KOSICAMA

pletenice sa pigtailima

Ovo je jedan od najlakših stilova pletenica božice. Napravite dvije pletenice jednake veličine i voila! Međutim, tamo gdje ovaj stil doista blista je svestranost.

Iskoristite manje pletenice i različite stilove pletenica za generiranje različitih izgleda s repicama i bit ćete iznenađeni koliko drugačije može izgledati.

Napravite vlastiti izgled boginje pigtails i dobit ćete dodatni bonus individualnosti. To je sjajan stil za sve.

3. NAPRIJED UPRAVLJANA BOŽIČNA PLETENA S LEPTOM

naprijed usmjerena pletenica s punđom

Ponekad se pojam mode mora shvatiti doslovno! To je slučaj s ovom nevjerojatnom frizurom u pletenicama božice.

Obrnuta pletenica ide u suprotnom smjeru od vrata prema čelu i tu završava ravnom punđom. Ovog ljeta nema potrebe za šeširima. Ovaj stil sam po sebi izgleda sjajno.

Obrnuta pletenica nije tako jednostavna. Najbolje je potražiti pomoć oko ove frizure, ali jednom kad je isprobate, velika je šansa da će vam ovo postati nova omiljena!

2. KRUNSKE STILSKE BOGINJSKE PLETENICE

pletenice u krunskom stilu

To nije obična krunska pletenica, ali kosa pletenica nalikuje njoj jer ova pletenica kruži oko glave i prekriva čelo.

Spada u kategoriju elegantnih novih dizajna koji revolucioniraju stilove pletenica božice. Suvremena je i svidjet će vam se ovaj nevjerojatan izgled. Izgledat će sjajno na svim oblicima lica.

Neka se vaša sjajna crna kosa pokaže ovom frizurom.

1. CVIJETNE PLETENICE

cvjetne pletenice

Završne riječi

Postoji samo jedna stvar koja dramatično posvjetljuje pletenice božice. To je svijetli raskošan cvijet.

Ovaj vintage dodatak vječan je jer nema premca u očaravajućem efektu kojim se ovaj stil može pohvaliti. Uvijena pletena punđa izvrsna je za smještaj cvijeta na potiljku.

Obogatite ovo ljeto i pogledajte ovaj vrhunski izgled na otvorenom. To je određeni uspjeh. Još bolje! Ako se zaista osjećate kao da ova frizura pokazuje vašu osobnost, ovo bi mogao postati vaš sljedeći potpis!

Pletenice su beskrajno svestrane. Spadaju u brojne kategorije i svaka kategorija je primamljivija od druge. Nepotrebno je reći da se uvijek može pronaći nova frizura s pletenicama.

Božanske pletenice nemaju premca zbog svog sjajnog sjaja, volumena i duljine pružaju vam dovoljno prostora za eksperimentiranje sa svim vrstama pletenica i svim vrstama pletenica i pletenica.

Ovi eksperimenti kontinuirano stvaraju vruće nove trendove. Pogledajte ove stilove pletenica božice. Ovi stilovi su najbolji u poslu. Oni su u trendu i svestrani su i mogu se nositi u ležernim prilikama, svečanim okupljanjima i dnevnim izlascima.

Odaberite svoj novi ljetni look među ovim pletenicama i nećete donijeti lošu odluku.