7 najslađih frizura za okrugla lica

Uglavnom žene okruglog lica vole kamuflirati zaobljenost, umjesto da je ističu. Promjene frizura iz dana u dan omogućuju vam nošenje različitih stilova za oblikovanje kose koji vam ne samo da mogu pomoći pri prekrivanju obrisa lica, već i utječu na laskavi i stilski izgled. U nastavku možete pronaći najljepše frizure & savjeti za rast kose za žene okruglog lica koji vaše lice mogu učiniti uskim, vitkim i ljupkim.

7. Plavi Bob za okruglo lice

Rezultat slike za Blonde Bob za frizuru s okruglim licem

Plava bob frizura jedna je od frizura do ramena. Okreti u ovoj frizuri ističu ljepotu vaših obraza. Ako želite stvoriti ovaj stil, morate poduzeti samo nekoliko koraka. Okruženu četku s čekinja od vepra srednje veličine izravnajte. Nakon što osušite kosu, stvorite kovrče na dnu kose uz pomoć uvijača od pola centimetra. Napravite šiške s jedne strane ili na sredini kose i vaš stil je spreman.

6. Apsolutno A-Line frizura

Rezultat slike za Apsolutno A-Line frizuru

Ovo je jedna od izvanrednih frizura do brade za žene okruglog lica koje vaše okruglo lice mogu učiniti uskim i simetričnim. Okruglu četku treba upotrijebiti za glađenje kose i njeno ravnanje. Upotrijebite glačalo za ravno uvijanje kose prema licu. Također možete napraviti uvojke na kraju kose prema vašim potrebama. Koristite gel ili završni sprej za kosu kako biste ih držali na mjestu.

5. Frizura s resama za okruglo lice

Rezultat slike za frizuru s resama za okruglo lice

To je opet vrlo savršena frizura za ženu okruglog lica koja dodaje ljepotu i milost vašem držanju. Dugi valovi, rubovi i ravni komadi kose ako su uokvireni zajedno učinit će vaše lice vitkim i uskim. Ne ispuštajte teške rubove i upotrijebite sušilo za kosu kako biste izgladili kosu. Ako vam se kosa i dalje ne ispravlja dovoljno, upotrijebite glačalo i zagladite male dijelove vlasi.

4. Elegantna i produžena frizura za okruglo lice

Rezultat slike za Elegantnu i produženu frizuru za frizuru okruglog lica

Duge i pretjerane šiške najbolji su načini da vaše lice izgleda vitko i duže. Kosu možete i duboko razdijeliti na jednu stranu. Protok kose od tjemena prema dolje na licu i vratu uspješno skriva bucmastost vašeg lica. Uvijte svaki dio kose pomoću uvijača. Izostavite mali komad kose oko linije kose sa strane koja je suprotna većini vaše kose. Sada upotrijebite lagani sprej za završnu obradu kako biste sve popravili.

3. Frizura za rastanke

Rezultat slike za Parting Ways frizuru

To je ljupka i romantična frizura za ženu okruglog lica koju je vrlo lako ispeći. Operite kosu regeneratorom i osušite je ručnikom. Počnite stvarati duboki bočni dio kako biste stvorili kut koji uravnotežuje vaše okruglo lice. Raspršite listove kose po cijeloj površini kako biste ih zaštitili od vrućine sušenja fenom. Velikom četkom za veslajte suhu kosu glatkom. Poprskajte svaki dio prije uvijanja željeznom kovrčavom cijevi od 1 inča. Završite ovu frizuru sprejem za srednje držanje.

2. Swept Away frizura za okruglo lice

Povezana slika

Jedna je od onih lakih frizura koje vam pomažu upravljati okruglim izgledom lica. Sve što trebate za ravnanje kose i stvaranje volumena u njima. Stil zahtijeva odstranjeni bočni dio, obično s lijeve strane. Kosa koja teče prema dolje stvara produženi izgled lica.

1. Dugo slatko

Rezultat slike za Dugu raskošnu frizuru

Ovo je dugo slojeviti kroj koji je savršen za okrugla lica. Na vlažnu kosu nanesite četvrtinu veličine kreme za oblikovanje. Četkom za veslajte kosu osušite ravno. Završite ovu frizuru zaglađivanjem kose glačalom i nanošenjem spreja za zaštitu od topline.

Frizure čine najznačajniji dio vaših prvih dojmova. Opisuju vašu osobnost, ukus, pa čak i vaš potpisni stil. Gore navedene frizure za okrugla lica žena osigurat će vašu razliku i uklonit će slabosti u vašem obrisu lica.