50+ oblek Foxy Hipster: Katera kombinacija ste?

Naraščajoča subkultura hipsterja: Razburja modni občutek po vsem svetu med nami v 20 -ih in celo 30 -ih letih. Hipsterske obleke so opredeljene s svojimi ekscentričnimi oblikami, ki niso priljubljene in so sestavljene iz mešanice različnih kultur in časovnih obdobij. Vsak hipster ima svoj edinstven način kombiniranja dodatkov in kosov oblačil, zato smo tukaj v StyleInterestu zbrali zbirko več kot 50 čudovitih videzov, ki vam lahko pomagajo navdihniti vaše ustvarjalne hipsterske obleke.

Hipsterske obleke

Hipsterske obleke

1. Bohemian Meet Hippie

dsgvTekoči, ohlapni materiali v boemskem slogu in dodatki za lase se združujejo z materialnimi oblikami in pričeskami hipijev. Te hipsterske obleke so zagotovo v.

2. Posh Meets Rock

hipsterske obleke 13Te elegantne nogavice, čevlji in ličila se presenetljivo dobro ujemajo z raztrganimi kratkimi hlačami, potiskano majico in pletenim klobukom. Hipsterske obleke, kot je ta, so v porastu.

3. Punk izpolnjuje priprave

aaaUstrezni čevlji in vrhovi so precej plemeniti, vendar v kombinaciji s kariranim vzorcem, ki je priljubljen v rock subkulturi in imate odličen recept za nekaj hipsterskih oblek.

4. Parisian Meets Street Chic

fvfPariz je znan po svojem ekscentričnem modnem občutku – in to dekle je vsekakor ekscentrično. Ima pa prednost, ki vsem, ki jo gledajo, pove, da ve, kaj je dobrega na ulicah.

5. Waif izpolnjuje Shabby

fdvrUdobne, vrečaste majice skupnosti waif se spopadajo s pohabljenim videzom hitro izbranih kratkih hlač in dodatkov, ki se ne ujemajo …

6. Shabby Meets Punk

edemZdaj lahko vzamemo popačen vidik in vanj vnesemo nekaj roba. Voila!

7. Čipka sreča denim

dfvfDenim in čipka sta dve izjemno ločeni vrsti materialov. Če bi jih združili v te čudovite kratke hlače, je bilo razmišljanje nenavadno.

8. Chelsea Chic sreča Swanka

vrtČudovite pete in nogavice elegantne subkulture Chelsea se srečujejo z razkošnim krilom, šalom in torbo elegantnega visokega razreda. Bravo.

9. Država izpolnjuje High Street

trg3tCvetlični vzorci in krilo iz jeansa se zelo dobro kombinirajo z vrhom in dodatki, ki so običajno povezani z mestnimi ljudmi.

10. Bohemian Meets Country

ssssLepo in prefinjeno, kot da bi se moralo trčiti.

11. Drsalka spozna hipija

rdgaefHipi drsalci so neverjetni. Ampak mislim, da v resnici ne bo drsala s temi petami. In kratke hlače, oh, tako so kratke.

12. Trendy Meet 90s

juySe spomnite »Shranil zvonec«? Izgleda, da je ena izmed zasedb. In vendar ima ta sodoben občutek …

13. Babydoll sreča vzletno -pristajalno stezo

hipsterske obleke 1Krasen. Celoten videz kriči tako nedolžnost punčke kot popolnost.

14. Vrhunec ustreza udobju

hipsterske obleke 2Dodatki prikazujejo, kako vrhunski ste. Obleka in srajca izražata, kako udobno želite biti.

15. Grunge izpolnjuje Waif

hipsterske obleke 3Ta pogled kriči: “Ne zanima me, kaj mislite o meni, sem udobna, srečna in vem, da mi ta obleka izgleda dobro.”

16. Podeželje se seksi

hipsterske obleke 4Skoraj nedolžen, saj je cvetlični vzorec in čipka. Toda s prikazom trebuščka in reza na vrhu je dovolj seksi, da se lahko razmetava.

17. Zvezde se srečujejo s črtami

hipsterske obleke 5Zvezde me spominjajo na pike-običajno je modna napaka mešati oba v obleki. Ampak to gre presenetljivo dobro skupaj … domoljubno (če živite v ZDA …)!

18. Astrologija se sreča z modo

hipsterske obleke 6To bi bili horoskopi na njeni majici. In oblikovalski dodatki. Odlično.

19. Grunge sreča visoko modo

hipsterske obleke 7Vse, kar nosi, je videti vrhunsko ali iz lokalnega koncertnega kioska. Kakorkoli že, obožujemo takšne hipsterske obleke.

20. Hipi sreča Grunge

hipsterske obleke 8Nekako gresta z roko v roki …

21. Rock sreča Grunge

hipsterske obleke 9Čepi so običajno vidni v rockerjevi subkulturi. Kombinacija obrobja in barv je popolnoma grunge. Tudi ti gredo z roko v roki.

22. Bohemian Meets Street

hipsterske obleke 10Lepa tekoča oblačila z zapletenimi vzorci, ki spominjajo na boeme v kombinaciji s stegni, odtenki in klobukom mestnega prebivalca.

23. Posh Meets Country

hipsterske oblekeTa obleka ima vrh, ki spominja na dekleta kmetice v preteklosti … oblikovana pa je na novo z barvami in pasom, ki je preveč eleganten za kmetijo.

24. Biker sreča šolarko

hipsterske obleke 12Hipsterske obleke, ki vključujejo do stegen ali nogavice do kolen, so prav čudovite, še posebej pri takšnih čevljih.

25. Artsy sreča Ruffiana

hipsterske obleke 14Umetniki so znani po ekscentričnem slogu. Kaj se zgodi, če zmešate njihov zanimiv okus z malo trdega jedra? Bam. Nekaj ​​čudovitih hipsterskih oblek!

25. Država sreča drsalca

hipsterske obleke 15Mala obleka z vzorci, ki posnemajo večer deželk v paru z nekaterimi Converse in pletenim puloverjem … Imate čudovito prepleteno mešanico dveh zelo različnih stilov.

26. Punk sreča hipija

hipsterske obleke 16Znano je, da hipiji nosijo znake miru, zlasti na oblačilih, vozilih in nakitu. To dekle je mešanici dodalo malo kariranega videza, zaradi česar so njene hipsterske obleke na videz punk-mir.

27. Visoka moda sreča Steet

hipsterske obleke 17Zdi se, da so lasje, poenostavljeni nakit in ljubka srajca vredni visoke mode ali vzletno-pristajalne steze. Te hlače pa … so ravno nasprotne. Ulično modo je združila z vzletno -pristajalno stezo in dobro ji gre.

28. Waif ustreza drsalcu

hipsterske obleke 18Drsalci imajo različne poglede, med drugim tudi ta, ki ima na tankem okvirju velike, vrečaste vrhove in jih naredi seksi – še posebej z modrcem pod njim, ki mu lahko ogledate obris.

29. Casual Meets Designer

hipsterske obleke 19Tudi oblikovalska oblačila so lahko v oblačilih, ki jih je udobno nositi kadar koli in kadar koli – če ne pričakujete, da boste šli kam drugam. To ni samo hipsterska obleka, ampak klasičen leni dnevni vstanek.

30. Sexy Meets Grunge

hipsterske obleke 20Vzemite si kakšne hrapave kavbojke in jih naredite seksi, tako da si oblečete kratko srajco in pustite trebuhu, da visi. Ta obleka je odlična, če imate piercing na popku ali nekaj čudovitih tetovaž.

31. Podeželje se sreča s kavbojko

hipsterske obleke 21Tukaj imamo izrazit videz »soseda« v kombinaciji s kančkom podeželskega sloga-škornji, pulover … Tudi kombinezon lahko štejemo za deželo, vendar pa vse to skupaj ni ravno podeželsko-ima dodaten element s sodobnim nakitom in izrazitim dizajnom v škornjih.

32. Biker se sreča z rockerjem

hipsterske obleke 22Tukaj je hardcore kombinacija, če je sploh kdaj bila – vsi smo videli dekleta, ki imajo trdo osebnost in nori slog, da to poudarijo. Ta izgleda, da bi se lahko odpravila na kakšen koncert ali na reli motociklov Sturgis.

33. Učenka se sreča z ulico

hipsterske obleke 23Vso eleganco vrhunskega študenta v kombinaciji z modnimi domislicami nekoga naravnost s ceste. Ti čevlji so neverjetni.

34. Knjižničar sreča Rock

hipsterske obleke 24Seveda je videti kot rockerka, ampak kaj je v tem knjižničarja? Ta torba. Resno. Spominja me na nekaj, kar bi Indiana Jones lahko imel z njim na univerzi.

35. Čevlji ustrezajo šali

hipsterske obleke 25Morda se zdijo razumna kombinacija, a šali v teh dneh postajajo vse bolj ekscentrični. Prihajajo v toliko različnih stilih, okoli njih lahko oblikujete celo obleko … Enako velja za škornje.

36. Država sreča hipija

hipsterske obleke 26Čevlji Cowgirl se zelo dobro ujemajo s čipkasto obleko, ki je skoraj podobna hipiju. No, kot eleganten hipiček … Dobro je krojen in ogrlice resnično združijo obleko ter ji dodajo delček barve med belo.

37. Ulica ustreza trendom

hipsterske obleke 27Kot da ulična moda ni dovolj trendovska, je to dekle priljubljenemu rdečemu kapucu dodalo precej nejevolji in ulični obleki. Čevlji so v teh dneh precej trendovski, visoki vrhovi različnih vrst … ali naj rečem, izven mainstreama, saj je to tisto, kar predstavljajo hipsterske obleke?

38. Punk sreča šolarko

hipsterske obleke 28Samo dodajanje nekaj majhnih elementov obleki lahko naredi svet drugačen. Naglavni naglavni trak, karirano krilo in celo stegna dajejo tej šolarki dodani rob skalnate piščančke.

39. Cigan se sreča z glasbenikom

hipsterske obleke 29Morda je to čudovit kotiček slike, morda ne … To dekle se zdi, kot da nosi vse, kar ima v lasti, tako kot bi to morda nekoč počel vaš stari šolar. Njena obleka nam pove, da je morda tako, saj je toliko elementov skupaj, da je težko obdržati oči na enem mestu. Nikoli nisem videl, da bi kdo nosil tak instrument.

40. Priložnost ustreza vrhunskemu

hipsterske obleke 30Ta udobna, priložnostna oblačila izgledajo kot oblikovalska, s popolnimi šivi in ​​linijami ter fit. Lepa kombinacija za to, da se želite počutiti seksi, bogato in sproščeno.

41. Parisian Meets Goth

hipsterske obleke 31To je kot got, ki je šel na nakupovanje v Pariz. Tisti, ki ima velik modni čut. Te hlače so videti, kot da se stopijo naravnost v čevlje.

42. Knjižničar sreča Hipija

hipsterske obleke 32Videti je, kot da je ravno dovolj pametna, da je knjižničarka, kaj pa s temi čevlji in s takšno jakno, toda nogavice in pulover ji dajejo bolj občutek svobode. Čudovita kombinacija oblačil tukaj.

43. Podeželje se sreča s plažo

hipsterske obleke 33Videti je, kot da bi bila morda na potovanju do plaže od nekje v notranjosti. Toda ti čevlji so vsekakor izven škatle.

44. Rock spozna šolarko

hipsterske obleke 34Samo zato, ker študiramo in izboljšujemo svojo prihodnost, ne pomeni, da svojemu videzu ne moremo dodati tega pikantnega roba. Opravila je čudovito kombinacijo oblačil, zaradi katerih je na videz skrivnostna …

45. Comfy Meets Sexy

hipsterske obleke 35Sanje vsakega dekleta so seksi in udobne. Hipsterske obleke, kot je ta, vsekakor uspejo. Še posebej s takšnimi lasmi!

46. ​​Artsy sreča Grunge

hipsterske obleke 36Hipsterske obleke, ki so podobne tej, spominjajo na študentko umetnosti z robom in držo.

47. Država se sreča s podjetjem

hipsterske obleke 37Celo podeželska dekleta po duši lahko naredijo kariero v mestu in jo oblikujejo tako, kot je ta čudovita hipsterska obleka.

48. Deloholik se sreča s priložnostnim

hipsterske obleke 38Na begu, ni časa za pogovor, ni časa za razmišljanje o modi, a vseeno mora biti videti dobro … To je enostavno obleči – vse je res torba.

49. Elitist sreča Artyja

hipsterske obleke 40Bogato dekle je smer umetnosti in nosi ekscentrične modele s škornji, ki se nikoli ne ujemajo. Vidimo se, krasni in pozdravljamo tvoj hipsterski modni čut.

50. Visoka moda ustreza konvencionalnemu

hipsterske obleke 41To je lahko pogled na vzletno -pristajalno stezo, enostavno. Vse pa ji služi – preprosto, brez dodatnega glamurja in popolnoma običajno.

51. Cosy Meets Aeronavtics

hipsterske obleke 42Vse o njej kriči toplo in prijetno. Kaj je torej v tem “letalstva”? Poglej ta sončna očala. Dodatek, ki spremeni vse.

52. Casual Meets Street

hipsterske obleke 44Ta oblačila so dovolj udobna, da jih lahko sproščeno nosite v mestu na ulicah. Oblečene hlače, ohlapni škornji, velik topel šal in jakna iz jeansa, ki se popolnoma prilegajo. Kdo ne bi užival v tako lagodnem slogu, kot je ta? S tem se zaključuje naš članek o oblekah hipsterskih lisic … Zaenkrat.

Katere sloge kombinirate, da ustvarite svoje edinstvene hipsterske obleke?