25 najboljših krajev na telesu za tetoviranje

Zaradi naraščajoče priljubljenosti tetoviranja je lahko odločitev o najboljših mestih za tetoviranje takšen izziv. Norost tetovaže postaja priljubljena po vsem svetu. Posamezniki so v današnjem času bolj nagnjeni k temu, da bi imeli trajne tetovaže in si lahko privoščijo svojo najljubšo obliko tetovaže na različnih delih telesa. Pridobivanje črnila je vsekakor miselno delo. Ljudje se morajo odločiti, preden naredijo tetovažo.

Na telesu so različni kraji, kjer se lahko tetovirate. Mladi fantje in dekleta ga imajo običajno radi na gležnju, zapestju, na prstih, vratu in bicepsih. Spodnji del hrbta je tudi idealen kraj za tetoviranje deklet. Najboljše mesto za tetoviranje je spodnji del hrbta in gleženj pri dekletih ter vrat ali biceps pri dečkih.

Najboljša mesta za tetoviranje

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Čeprav ste morda navdušeni nad nošenjem tetovaže, ni vsak kraj primeren za nošenje tetovaže. Preden se odločite za kateri koli kraj, morate upoštevati več dejavnikov. Ko gre za tetoviranje, je telo bolj podobno deželi čudes. Določite kraj, ki razkrije lepoto tetovaže in se dobro odraža tudi na koži. Dolgoživost tetovaže je eden od dejavnikov, ki jih je treba upoštevati.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Območje srca

Tetoviranje je ena odločitev, ki lahko z napredovanjem leta prinese vse mogoče rezultate. Območje srca je tako sveto mesto glede na notranje organe okoli kraja. Nošenje tetovaže okoli srca izraža globljo povezavo z oblikovanjem na način, ki se uporabniku zdi idealen.

Podlaket

To je eno mesto, ki je idealno za postavljanje tetovaž. Nošenje tetovaže na podlakti lahko izboljša lastnosti uporabnika in se tudi lepo odraža na koži. Spodnja tetovaža izgleda tako čudovito, zaradi česar je roka eno najboljših mest za tetoviranje.

Najboljša mesta za tetoviranje (6)

Čudovita mesta za postavljanje tetovaž

Vse vrste tetovaž bolijo in to je kisla resnica, ne glede na vse. Ko poskusite s prvo tetovažo, se prepričajte, da imate dovolj znanja o istem. Na spletu lahko iščete različne ideje o tetovažah in modelih. Definicija tetovaže je bolečina. Brez bolečine ni dobička. To je čarobna mešanica igle, črnila, krvi in ​​ustvarjalnosti, ki se uporablja za ustvarjanje velike mojstrovine na vašem telesu. Bolečina, ki jo dobite, je preprosto strošek, ki ga plačate za čudovito in edinstveno umetnost telesa.

Še vedno pa vsaka tetovaža, ki jo naredite na svojem telesu, ne bo videti pametna. Mesto telesa bi morali izbrati previdno. Moral bi okrepiti vaše telo in dušo, namesto da bi ga poškodoval. Pred tetoviranjem vedno opravite preskus kože, saj lahko ustreza vašemu tipu kože ali pa tudi ne. Obstajajo različni ideje za postavitev tetovaže za katerega se lahko gre. Tu je nekaj odličnih idej za postavitev tetovaže:

Gleženj

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Klasična mesta za tetoviranje

Preden se odločite za najboljša mesta za tetoviranje, razmislite tudi o tem, kako lahko sprememba telesa vpliva na oblikovanje. Na primer, če nosite tetovažo na mestu, kot je želodec, morate kot ženska razmisliti, kako bi to lahko izgledalo, če bi zanosili

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Gleženj je lep kraj za nošenje tetovaž. Lepo odraža obliko, ki je zelo privlačna. Prepričajte se, da se odločite za obliko, ki vam bo tudi dobro odmevala.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Nekatere tetovaže, ki so videti najbolj trendovske, je sčasoma težko obdržati. Mesto, kot je koleno, je lahko izpostavljeno več stvarem, kot so sončna svetloba in vreme, zaradi česar se tetovaža lahko hitro obrabi.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Gleženj je najbolj priljubljeno mesto za tetoviranje deklet. Večina mladih deklet ima radi tetovažo na gležnju, saj prikazuje razred in slog. Najraje imajo modele metuljev, angelov in rož. Radi si naredijo tetovažo, ki označuje njihovo svobodo.

Zapestje

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Drug pogost kraj za nošenje tetovaž je zapestje. Če imate raje majhne tetovaže, je zapestje idealno mesto za tetovaže. Majhne tetovaže se ne odražajo le lepo na zapestju, ampak tudi povečajo vizualno privlačnost.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Tudi ko nosite tetovaže na zapestjih, razmislite o vključitvi elementov, na katere ste ponosni. Spodnja oblika zagotavlja dober kontrast z barvo kože, ki je odlična.

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Zapestje je drugo mesto v telesu, ki ga dekleta zelo priporočajo za tetovažo. To mesto kaže veliko moči, zato tudi tetovaža, ki je običajno narejena na zapestju, pokaže moč in moč. To je občutljivo področje in zahteva veliko pozornosti.

Prstni prostori

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Prst je eno najboljših mest za tetoviranje. Če razmišljate o tem, da bi tetovaže nanesli s črnilom, vendar nimate zaupanja, da bi se odločili za drzen dizajn, potem razmislite o tem, da bi s prsti narisali majhno tetovažo. To je eno najbolj omembe vrednih mest, tatu pa se dobro odraža tudi na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Nošenje tetovaže na prstu ustvarja iluzijo prstana. Tudi ko nanesete tetovažo na prst, razmislite o uporabi elementov, ki oblikovanju dodajo pomen.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Lobanja in rože so različni elementi, ki se uporabljajo pri oblikovanju tetovaž. Vključitev obeh prispeva k zapletenosti zasnove. Rože prav tako uravnavajo strah, ki prihaja s tetovažo lobanje.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Tetovaža med prsti je privlačna. Ljudje, ki radi iščejo pozornost, se ponavadi odločijo za tetovaže s prsti in ime svojih najdražjih ali slogane običajno vklesajo v dveh do treh besedah.

Roke

Obdelano z VSCOcam s prednastavitvijo hb2

Roke so enako dobre za nošenje tetovaž. To je dejansko eno najboljših krajev za tetoviranje. Če razmišljate o tem, da bi nosili kakšen dizajn, na katerega ste ponosni in tudi izboljšali vašo vizualno privlačnost, poiščite nekaj navdiha tukaj.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Nega po tetovažah

Tudi ko se odločite za najboljša mesta za tetoviranje, bi morali poznati tudi nekaj nasvetov po oskrbi. Tatoo na mestu, kot so roke, zahteva veliko pozornosti zaradi stopnje izpostavljenosti. Funkcija, uporabljena v spodnjem dizajnu, je precej nadrealistična, najbolj omembe vredni pa so kompleksni elementi, ki se uporabljajo nad živaljo.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Roke in prsti so nekaj najboljših mest na telesu za tetoviranje. Ljudje imajo radi tetoviranje na bicepsih, še posebej moški. Radi se razmetavajo z mišicami in imajo na sebi tetovažo. Običajno se odločijo za kakšno mitološko ali božjo tetovažo obraza. Večina moških si želi, da bi na bicepse ali pod komolcem vgravirali tetovažo gospoda Šive ali mantro.

Spodnji del hrbta

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Spodnji del hrbta je še eno kul mesto, ki ga lahko upoštevate pri nošenju tetovaž. Če se ukvarjate z velikimi oblikami oblikovanja, je spodnji del hrbta eno najboljših krajev za tetoviranje.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Lepota spodnjega dela hrbta je v tem, da lahko tetovažo po želji enostavno skrijemo. Lahko razmislite o dodajanju prilagojenih funkcij nekaterim od teh skritih tetovaž za bolj osebno privlačnost.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Če iščete obliko, ki lepo poudari ženske značilnosti, je spodnji del hrbta najboljše mesto za oblikovanje. Kot lahko vidite iz spodnje tetovaže, tako lepo poudarja zaobljena področja uporabnika.

Tetovaže, ki najbolj bolijo, so na območju, kot so zapestje, spodnji del hrbta, prsti, vrat, obraz in rebra. Območja, ki so precej mesnata, so manj boleča, kot so bicepsi, vrat, boki na hrbtu. Ta mesta so priporočljiva za tiste ljudi, ki si prvič naredijo tetovažo. Spodnji del hrbta je nekoliko boleč. Ampak to je najbolj občudovanja vreden kraj za dekleta, saj si tam radi tetovirajo metulja, tetovažo angela ali rože. Med nošenjem kavbojk z nizkim pasom lahko preprosto pokažejo svoje tetovaže.

Vrat

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Vrat je še eno lepo mesto za nošenje tetovaž. Ne glede na to, ali želite obliko, ki jo je mogoče enostavno pokriti, ali obliko, ki poudarja vaše značilnosti, lahko razmislite o predelu vratu.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Nekatera področja, ki so manj izpostavljena motnjam, je vrat. Območja, kot je vrat, so odlična za tetovaže, ki naj bi trajale dlje. Spodnja oblika je precej lepa z vzorci, ki izboljšujejo celoten pogled.

OLYMPUS DIGITALNA KAMERA

Klasična mesta za tetoviranje

Tetovaže izražajo svojo osebnost. Območje vratu je tako idealno mesto za tetovaže. Izboljša tudi ženske lastnosti uporabnice.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Ta kraj po telesu je znan med fanti. Radi se razmetavajo s stilom. Obstajajo različne edinstvene ideje za tetovaže na vratu. O istem lahko dobro raziskujete na spletu. Tetoviranje na vratu je manj boleče in je narejeno z zapletenim slogom. Imena ljubljenih in mantre so običajno narejene na vratu.

Nazaj

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Večina ljudi raje nosi hrbet za nošenje velikih tetovaž. Poleg izboljšanja pogleda uporabnika je hrbet tudi kraj, ki ga številni umetniki zlahka črnijo.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Hrbet je še eno primerno mesto za nošenje tetovaž, ki jih ne nameravate izpostaviti vsem. Dejstvo, da imate tetovažo, ne pomeni, da mora biti vidna vsem. Eno od tistih krajev, ki jih lahko uporabite za skrivanje modelov, za katere ne želite, da jih vsi vidijo, je hrbet.

SONY DSC

Najboljša mesta za tetoviranje, ki izgleda kompleksno

Obstajajo tetovaže, ki so videti precej vsestranske in zahtevajo ogromno dela. Hrbet je idealen kraj za nošenje takšnih modelov, saj se lahko udobno uležejo na trebuh, ko se natisnejo. Predvsem pa umetnik pri delu na hrbtu doživi tudi manj motenj.

Najboljša mesta za tetoviranje (5)

To je manj boleče področje v telesu in je enako priljubljeno med mladimi fanti in moškimi. Vgravirajo dolga sporočila ali figure. Običajno imajo ljudje, ki se bolj ukvarjajo s bodybuildingom in telovadbo, raje tetovaže na hrbtu.

Prsni koš

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Nekatere simbole je vredno skriti, saj so edinstveni za uporabnika. Prsni koš je eno najboljših krajev za tetoviranje. Zasnova je videti zapletena glede na uporabljene funkcije in način njihove povezave.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Barve in rože so nekateri elementi, ki oblikovanju dodajo življenje in pomen.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Ko razmišljate o tetoviranju na prsih, lahko dobite navdih.

To je najpogosteje uporabljeno mesto na telesu za izdelavo tetovaže. Tudi to je občutljivo področje in najbolj tvegano. Ljudje imajo na prsih vklesano ime ljubljene osebe. Številne znane osebnosti in ljudje po vsem svetu so ime svojega otroka zapisali na prsih. Ljudje prsi obravnavajo kot zelo priljubljeno mesto na svojem telesu. Zato je pridobivanje imena bližnjega in drage osebe vsekakor dobra ideja.

Obrvi

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Obrvi so idealno mesto za nošenje tetovaž. večina tetovaž na obrvi je drobnih in tudi zelo subtilnih.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Bela barva tetovaže izgleda kul na obrvi, kjer jo nosite. Izboljša tudi vizualno privlačnost uporabnika.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

To spet velja za najbolj občutljiv del telesa in je eno najbolj bolečih področij, če se nameravate tukaj narisati. Nad obrvmi se marsikdo prebode in nariše.

Notranje zapestje

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Notranje zapestje ni samo kul, ampak ustvarja tudi iluzijo, da nosiš pravo zapestnico.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Tako preprosta tetovaža, ki izgleda tudi vizualno privlačna.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Nič ne more biti tako navdihujoče kot besede za tetoviranje, iz katerih črpaš moč.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Namestitev zapestja je v modi za ljudi, ki si želijo tetovirati. To je zagotovo najbolj pisano mesto med dekleti. Tudi na tem področju ne boste imeli veliko bolečine. To je res odličen kraj za besede ali manjše tetovaže. Zložite na nekaj zapestnih ur ali zapestnic in voila. To mesto se zdravi hitreje kot drugi deli telesa. Pazite le, da skrbite za tečaj in ga hranite proč od draguljev, dokler se popolnoma ne zaceli.

Ramena

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Rama je tako vsestransko mesto za nošenje tetovaž. Lep slog je lahko zelo očarljiv in ima tudi potencial, da izboljša lastnosti uporabnika.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Tako lep vzorec in pike povečajo splošno privlačnost dizajna.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Tetovaže na rami so lahko zelo zapletene, če jih oblikuje strokovnjak.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Večina moških in žensk išče prostor, ki je jasno viden drugim in izgleda elegantno. Rama je eno takšnih mest v telesu, kjer se lahko natisnete in pokažete svojo tetovažo. Številne znane osebnosti so pisale na ramena, saj to ni kraj, kjer ne čutite veliko bolečine.

Želodec

Želodec je eno najboljših mest za tetoviranje. Je zelo prostoren in primeren tudi za velike modele.

Dejavniki, ki jih je treba upoštevati pred tetoviranjem

Preden si naredite kakšno tetovažo, si vzemite čas in opravite obsežno raziskavo. Nato lahko naštejete modele, ki se vam zdijo navdihujoči.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Kraji, kot je želodec, so primerni za velike modele. Če imate tetovažo, za katero ne želite, da je javno vidna, jo lahko zato nosite na trebuhu.

Večina žensk si radi naredi tetovažo na popku, da izgleda seksi. To je najbolj občutljivo mesto v telesu in izgleda neverjetno seksi. Ženske imajo radi, da na popku natisnejo malega metulja ali križca, da vzbudijo moške. Zdi se, da so te tetovaže izredno seksi in privlačne.

Pod trebuhom

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Še eno idealno mesto za nošenje tetovaže na trebuhu je pod trebuhom. Zaradi lepote in zapletenosti oblikovanja izstopa.

Poleg poudarjanja ženskih lastnosti so lahko tetovaže, ki se nosijo pod trebuhom, tudi vizualno privlačne.

Barve lahko naredijo tetovažo tako, kot je prikazana spodaj. Uporabljene barve so izredno lepe in se tudi dobro mešajo.

Med trebuhom in nožnico je tanka črta. Tam se lahko napišete za svojega partnerja. To je skrivnost, kjer se dekleta ponavadi podpisujejo za svoje partnerje. To je zasebno mesto in zelo občutljivo območje.

Pod ušesi

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Če želite majhno tetovažo, ki je ne vidijo vsi, jo lahko postavite za uho.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Za ušesom je eno tistih skritih mest, kamor lahko postavite tetovažo, za katero menite, da nosi nekaj sentimentalnega pomena.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Očarljive tetovaže za ušesi

Izbira barve in velikosti tetovaže sta nekaj ključnih stvari, na katere morate biti pozorni.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Obstaja mesto pod ušesom in nad vratom. Večina moških in žensk uresniči svoje želje ali sanje, tako da jih ves čas spominja na njihove cilje v življenju. To mesto bi morali poskusiti, saj izgleda precej elegantno.

Tele

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Izboljšajte vizualno privlačnost svojega sloga z nošenjem tetovaž telet. Ko tetovirate v predelu teleta, poskrbite, da bo dizajn ne samo srčkan, ampak tudi dobro oblikovan.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Rože niso le lepe, ampak imajo tudi način, kako oblikovanju dodati življenje.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Izraženi vzorci so precej zapleteni in umetniško oblikovani.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Dekleta ta kraj večinoma obožujejo, saj se lahko z lahkoto razmetajo s krili in kratkimi kavbojkami. Dekleta želijo narisati dolg dizajn ali narisati svoje sanje.

Stopala

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Noge so tudi eno najboljših mest za tetoviranje. Odločite se lahko za majhnega ali velikega, odvisno od tega, kaj vam najbolj ustreza.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Če imate radi okraske, lahko razmislite tudi o vzorcih, ki vam dobro ustrezajo.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Cvetlični dizajn izgleda kul in se dobro odraža tudi na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Tako kot gleženj je resnično najbolj občudovanja vreden kraj za izdelano zasnovo vaše ljubezni do tetovaže. Večkrat ostanejo vaša stopala pokrita in barva se ne ujema s tonom nog, saj vidi več sonca. To je razlog, zakaj vaša noga izstopa, ko je gola. Zato bi morali tetovažo narediti peš, saj je za gledalce videti precej privlačna.

Mons pubis

Če imate raje nekaj bolj zasebnega in intimnega, si oglejte spodnjo umestitev. Tetovaža je dejansko vidna samo zelo intimnemu prijatelju ali zakoncu, zaradi česar je posebna.

Mnoge ženske se radi natisnejo na mons pubis, ki je majhna gomila prostora tik nad ženskimi spolovili. Na spletu so na voljo različni modeli, ki na tem mestu izgledajo odlično. Napisati se na tem mestu je očitno boleče.

Zadnjica

Drugo intimno mesto za nošenje tetovaž je zadnjica. Razmislite lahko o modelih, ki imajo poseben pomen.

Tatoo ni le preprost, ampak se tudi lepo odraža na mestu, kjer je bil nošen.

Celotno območje lahko pokrijete tudi z lepimi modeli za bolj privlačen videz.

To je neverjetno mesto, kjer se manj ljudi raje črpa. To mesto je edino območje, kjer lahko dobite kakršen koli dizajn po vaši izbiri. Tu lahko uresničite svojo čudno domišljijo. Zadnjica ima veliko praznega prostora, kjer si lahko naredite tetovažo in je jasno vidna. Lahko dobite poljuben dizajn. Če želite narediti kakšen poseben dizajn, ki potrebuje več pozornosti vašega partnerja, lahko to storite tudi vi? To področje je običajno nagnjeno k povečanju in potrebuje izgovore.

Zrkla

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Očesna zrkla so lahko tako zapleteno mesto za nošenje tetovaž glede na to, kako občutljivo je. Zato je potrebno veliko poguma, da si na takem mestu nosite tetovažo.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Preden nosite tetovaže z očesom, se prepričajte, da se obrnete na storitve profesionalca.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Spodnja oblika tetovaže zrkla je prav neverjetna glede na to, kako zapleteno je oblikovanje.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Mnogi ljudje radi naredijo majhne tetovaže v očesu. To je zadnje področje, kjer se lahko tetovirate. To področje je zelo boleče in za to mesto, ki resnično izstopa, je na voljo manj modelov.

Zgornji del hrbta

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Zgornji del hrbta predstavlja tako veliko platno, ki je primerno za tetovaže. Če menite, da nosite velike tetovaže, potem je zgornji del hrbta eno najboljših mest za tetoviranje.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Čeprav je prostor dovolj velik, lahko še vedno razmislite o nošenju majhnih tetovaž. Spodnja oblika izgleda spektakularno in se tako dobro odraža na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Tako lep simbol tetovaže, ki označuje veliko navdihujočih stvari.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

Tako kot spodnji del hrbta ima veliko ljudi oblikovanje zgornjega dela hrbta. Radi ustvarijo okus svojega vedenja ali česa obožujejo na hrbtu. Koža pri bolečinah ni tako občutljiva. Z lahkoto lahko naredite svojo najljubšo tetovažo na zgornjem delu hrbta.

Zadnji koleni

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Pri odločanju o najboljših mestih za tetoviranje si lahko omislite mesnate kraje, kot so stegnenice. Taka mesta ponavadi niso tako boleča kot druga mesta.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Zadnji del noge s časom običajno ostane zelo fit. To je torej najbolj občudovan kraj za tetoviranje, saj ste lahko tudi brez napetosti. To mesto se ne bo upognilo ali raztegnilo in vsaka vaja zagotovo ne bo poškodovala vašega dizajna.

Obraz

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Preden se odločite za nošenje tetovaže na obrazu, si morate vzeti čas in dobro raziskati. Odstranitev tetovaže nikoli ni enostavna, zato, ko nanesete črnilo na obraz, se vsaj odločite za barvo, ki jo lahko dolgoročno prikrijete.

Tetovaže na obrazu so lahko tako preproste kot spodaj ali celo tako velike, kot si človek želi.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Bele tetovaže so zelo ljubke in izgledajo ljubko na obrazu, kjer se nosijo.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

To mesto je najbolj vidno, ko gre za dele telesa. Lahko se naneseš na kateri koli del obraza in izgleda lepo. Ne privoščite si tetoviranja celega obraza. Raje izberite samo en del obraza in ga po potrebi nanesite s črnilom. Lahko se odločite za ustvarjalne ideje, ki izstopajo in jih ne poslabšajo. Poskrbite, da boste dobili tiste modele, ki jih družba zlahka sprejme.

Vrat spredaj

Najboljša mesta za tetoviranje (1)

Ko se odločite za tetovažo vratu, lahko razmislite tudi o uporabi elementov, ki izražajo vaše idealne občutke.

Najboljša mesta za tetoviranje (2)

Tako velika in lepo oblikovana tetovaža.

Najboljša mesta za tetoviranje (3)

Tetovaže na vratu izražajo moške lastnosti uporabnika. Uporabljeni odtenki in elementi so videti tudi super.

Najboljša mesta za tetoviranje (4)

To je najbolj vidno mesto na telesu. Moral bi se kombinirati s tetovažo na prsih in videti čudovito z obsežnimi lasmi na telesu. To je tudi občutljivo področje telesa, ki je boleče. Vedno bi morali narediti razumno tetovažo na najbolj vidnem delu telesa. To bi moralo izgledati zelo kul.

Najboljša mesta za tetoviranje (7)

Tako lep kos oblikovanja, ki je zelo privlačen.

Najboljša mesta za tetoviranje (8)

Tetovaža podlakti je lepa in uporabljeni odtenki se tudi lepo odražajo na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (9)

Čudovita mesta za tetoviranje

Za vratom je še en čudovit kraj za nošenje tetovaž. Zasnova ni le preprosta, ampak se dobro odraža tudi na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (10)

Tetovaža z glasbeno temo se lepo prilega zapestju in ima tudi čudovito fuzijo barv.

Najboljša mesta za tetoviranje (11)

Vsi zgoraj omenjeni so najbolj cenjeni in uporabljeni del telesa, kjer se lahko nanese črnilo. Ti deli so videti neverjetno lepi, če so narejeni na pravilen način. Izogibajte se kakršnim koli verskim tetovažam ali tistim vrstam tetovaž, ki škodijo občutkom drugih ljudi. Tvoje telo je tisto, kar imaš od tega. Ko pomislite na kakršno koli obliko tetovaže, je kot platno. Vsi madeži vaše kože so napolnjeni z umetninami po vaši izbiri.

Najboljša mesta za tetoviranje (12)

Področje srca je primerno mesto za nošenje tetovaž, ki si jih vsi ne morejo ogledati.

Najboljša mesta za tetoviranje (13)

Tako preprost, a lep dizajn. Z lahkoto gre za zapestnico.

Najboljša mesta za tetoviranje (14)

Uporaba barv v tetovažah izboljša način splošnega pogleda. Barvna kombinacija izgleda odlično in se odlično meša.

Najboljša mesta za tetoviranje (15)

Simboli peščenih ur so odlične teme za tetovaže. Lepo se odraža tudi na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (16)

Tetovaža s celo roko ni le čudovita, ampak zahteva tudi storitev profesionalnega umetnika, ki dobro razume umetnost.

Najboljša mesta za tetoviranje (17)

Oživite svojo zasnovo z vključitvijo nekaterih kul in elegantnih elementov. Simbol drevesa in druge značilnosti, uporabljene pri oblikovanju, izgledajo čudovito.

Najboljša mesta za tetoviranje (18)

Zapestje je eno najboljših krajev za tetoviranje. Takšne tetovaže zlahka preidejo za lepo zapestnico.

Najboljša mesta za tetoviranje (19)

Gleženj je tako lepo mesto za nošenje tetovaž. Uporabljeni temni odtenki se lepo odražajo tudi na uporabniku.

Najboljša mesta za tetoviranje (20)

Cvetlična tetovaža se prilega precej pod trebuh, kjer se nosi. Oblikovanje poudarja tudi ženske lastnosti uporabnice.

Lepa mesta za tetoviranje

Tako dinamična tetovaža, ki se lepo prilega rami, kjer se nosi. Temni in sivi odtenki se prav tako popolnoma zlijejo z uporabljeno podobo, ki je videti precej realistična.

Najboljša mesta za tetoviranje (22)

Pustite tista področja, ki so boleča in občutljiva ali nagnjena k kožnim alergijam. Tetovaže ne smete narediti, če ste alergični na kožni rak ali kakršno koli alergijo. V tem primeru se izogibajte tetoviranju. Mnogi ljudje razmišljajo o tem, da bi si tetovirali telo, vendar običajno pozabijo na njene prednosti in slabosti. Ko se narišete, se prepričajte, da imate najboljši dizajn, najboljšega izdelovalca tetovaž in najboljši del telesa..

Popolnoma raziščite svoje dele telesa ali kraj, kjer se nameravate črniti, saj je to res pomembno, da se izognete kakršnim koli neprijetnostim v prihodnosti. Morali bi malo narisati roko ali nogo, da vidite, ali vam to koristi. V primeru srbenja ali alergije se izogibajte tetoviranju in zagotovite takojšnjo pozornost telesu, ki je prizadeto s tetovažo, da se izognete kakršnim koli stranskim učinkom na telo. Vendar pa so ljudje, ki radi nanesejo barve na različne dele svojega telesa in na to ne vplivajo veliko, potem je to nujen šport in se ga je treba odločiti.