51 nepremagljivih tetovaž tehtnice (z zgodovino in pomenom)

Dizajn tetovaže Libra

Knjižnice segajo v starodavne Grčije. Povezan je z boginja Themis in je znan kot simbol pravičnosti. Klasična tetovaža tehtnic je boginja Themis ali Justicus, ki drži tehtnice in simbole. Tehtnice so del Zodiaka in so sedmi znak. To je simbol, ki pooseblja tehtnico pravičnosti in je astrološki znak za ljudi, rojene med 23. avgustom in 23. septembrom. Ima različne simbolične predstavitve. Tehtnice so priljubljene pri ženskah in naj bi predstavljale pozitivnost. Znano je tudi, da predstavlja romantizem, idealizem, diplomacijo in mir. Na drugi strani je bil tudi kategoriziran kot kolebljiv in omahuje pri sprejemanju odločitev.

Ta vrsta znaka je znana kot zračni znak. Domneva se, da predstavlja nekaj, česar ne morete nujno videti, vendar zagotovo veste, da je okoli vas. Predstavljajte si zrak, vemo, da je povsod okoli nas, vendar ga dejansko ne vidimo. No, razen če na mestu visi na tone smoga ali megle. Kakorkoli, zračni znak je kot zrak, ker opisuje vašo osebnost ali vaš značaj. Samo kdo si. Ste odhajajoči ali bolj zaprti vase? Ali imate radi kaj početi, da bi ostali zaposleni, ali bi se raje doma poigrali z dobro knjigo? Te različne vrste vprašanj vam pomagajo ugotoviti, kakšna je vaša osebnost. Tako kot zrak ne vidite svoje osebnosti, vendar veste, da je tam in vpliva na to, kdo ste in kako vas svet dojema.

1. Ta prvi je edinstven po tem, da gre po hrbtenici in ima nešteto simbolike in pomena. To je preprost, a odličen primer glifa.

19-libe-tetovaže

2. To je bolj ženstven spin na tehtnici z lestvicami, vključenimi v sliko. Senčenje tukaj kaže velik kontrast in izgleda res dobro.

20-libe-tetovaže

3. Edinstvena postavitev glifa z izvirnim vrtenjem spodnjega dela simbola.

21-libe-tetovaže

4. Za takšen kos je potreben čas in kar nekaj črnila zaradi same velikosti in teme.

22-libe-tetovaže

5. Znano je, da so si ljudje tehtnice na sebi tetovirali kot simbol ravnovesja v svojem življenju. Opominja jih, naj ostanejo osredotočeni v življenju, to pa so različne stopnje zmag in izzivov.

23-libe-tetovaže

6. To je odlično umetniško delo. Je živahen in opisen ter pripoveduje edinstveno zgodbo, ki je izključno za to osebo.

24-libe-tetovaže

Namestitev

7. Hrbet je priljubljeno mesto, kar boste opazili v zbirki modelov, ki smo jih sestavili. To je mesto, ki ga je mogoče dobro skriti, če želite ali do njega enostavno dostopate, da svet vidi. Kam bi postavili svojo knjižnico? Druge priljubljene točke vključujejo podlaket in stran.

25-libe-tetovaže

8. Tu uporabljene pastelne barve resnično ustvarjajo subtilno lepoto, ki je skorajda spoštljiva in starodavna.

26-libe-tetovaže

9. To je klasična slika, ki izgleda precej realno.

27-libe-tetovaže

10. Vagam pripisujejo, da so zračne in lahkotne, čeprav ta slika ne oddaja tega veselega občutka!

28-libe-tetovaže

Spol

To je spolno nevtralna tetovaža, saj je zodiakalno znamenje za ljudi, rojene v določenem letnem času. Kot boste videli na slikah, se veliko žensk odloči za ta posnetek tetovaže, vendar je priljubljeno tudi med moškimi. Simboli imajo veliko prožnosti, zato jih je enostavno narediti moške ali ženske.

11. Točka tik nad komolcem in pod bicepsom ustvarja edinstven videz vsake slike.

29-libe-tetovaže

12. To je čudovito. Umetnik se je s kontrastnimi linijskimi deli odlično odrezal. Tako je življenje in je zelo lepo.

30-libe-tetovaže

13. Naslednji par simbolov glifa pooseblja bistvo te slike.

31-libe-tetovaže

Simboli

Kot boste videli spodaj, so tehtnice najbolj priljubljene in so dejansko del ameriške valute na njihovih dolarskih bankovcih. Drug priljubljen simbol je glif. To je pisani simbol in morda najbolj razširjen od obeh grafik. Njegove črte so vzporedne z ukrivljenostjo na sredini. Spodaj boste videli različne kose, ki se razlikujejo od klasičnega videza do domiselne, izvirne umetnosti, ki je izključno stvar te osebe.

14.

32-libe-tetovaže

15. Ta lestvica se nahaja na rami, ki jo je enostavno skriti ali lepo prikazati.

33-libe-tetovaže

Barvanje

Tehtnice in simboli so pogosto prikazani v črni barvi. Ima dramatičen učinek, ki je drzen in odločilen. S to sliko so povezane tudi drznejše barve, kot so rdeča, zelena, modra in rumena. Ljudje pogosto izberejo barvo, ki najbolje opisuje njihovo osebnost. Če se odločite za nakup lib, izberite barvno paleto, ki pripoveduje vašo zgodbo. Tetovaže so simbolične in prepredene s pomenom, zato izberite nekaj, kar ustreza vam in vaši osebnosti.

16. To je ena od boginj starih mitov, ki nosi tehtnico.

34-libe-tetovaže

17. Zunaj središča izgleda zanimiv paradoks, saj je znano, da tehtnice prinašajo ravnotežje in pozitivnost. Morda ta oseba pravi, da čeprav so tehnično tehtnice, se počutijo izven ravnotežja.

35-libe-tetovaže

18. Lepe podobe in umetnost za to delo.

36-libe-tetovaže

19. Muhasta in duhovitost te slike je zanimiva in privlačna. Vključuje priložnostne opazovalce in bi zagotovo bil začetek pogovora.

37-libe-tetovaže

20. Bele tetovaže so odlične. So izredno subtilni, a izgledajo neverjetno. Izbira te barve je tudi čudovita ideja, če poskušate biti diskretni pri svojem dizajnu.

38-libe-tetovaže

21. Zvezde okoli glifa so simbolične in smiselne. Morda s tem zmaguje v situaciji, ko je bilo treba izvršiti pravosodje.

39-libe-tetovaže

22. Rdeči odtenek okoli lopate resnično ustvarja ambient, ki je oster in nekoliko zastrašujoč. Lev ima žalostne oči in tehtnice se zdijo uravnotežene. To bi lahko pomenilo marsikaj in je lahko neznano vsem razen umetniku in platnu. Celoten videz je dobro narejen in odličen primer tehtnice ali pravičnosti.

40-libe-tetovaže

23. To je preprosto, a skoraj kljubovalno, saj drzno izstopa na njenem zapestju.

41-libe-tetovaže

24. Trippy spin na psihodelični tehtnici.

42-libe-tetovaže

25. Ljubite posnetek nekoga, ki opravlja delo v trgovini. Je svež in popolnoma nov.

43-libe-tetovaže

26. Podrobnosti tukaj so neverjetne. Slika dobesedno odide s strani, ko jo gledate. Umetnik je naredil neverjetno delo s senčenjem in linijskim delom ter variacijo barve. Čeprav je to črn kos, je umetnik uporabil različne stopnje črne za ustvarjanje odličnega kontrasta.

44-libe-tetovaže

27. To je morda trajalo dlje, kot ste pričakovali zaradi temnega senčenja in količine črnila, uporabljenega pri barvanju tega kosa.

45-libe-tetovaže

28. Preprosta zasnova in postavitev. Hipster je na lokaciji in izgleda precej kolčno.

46-libe-tetovaže

29. Modra barva resnično naredi sliko bolj definirano. Odlična slika tehtnice in tudi glifa.

47-libe-tetovaže

30. Sonce in luna sta na tej podobi zelo zanimivi. Tehtnice so znane po ravnotežju, ki ga imajo, zato je videti, kot da je tehtnica zemlja, središče pa je os, ki ohranja zemljo in luno v uravnoteženem, večnem gibanju.

48-libe-tetovaže

31. Drugi simbol, ki je priljubljen pri tehtnicah, je vrtnica. Šablonska modra umetnost vrtnic znotraj lestvice je brezčasna.

49-libe-tetovaže

32. Romantiki pogosto prisilijo tehtnice, da predstavijo, kako jih ljubezen druge osebe uravnoteži. Barvna paleta tukaj je lepa in privlačna. To je romantično in ljubko.

50 tečajev

33. Dramatične barve pogosto naslikajo sliko, ki ne potrebuje besed.

51-liba-tetovaže

34. Ali lahko izberete vse posnetke te tetovaže? Malo opazujem oko. Ta kos je odličen. Je precej nov, ker še vedno sije v luči kamere. Kosi so pogosto sveži, ko so sveži.

52-libe-tetovaže

35. Kje sploh začnemo s tem delom? Je intenziven in lep in presenetljivo zapakiran v eno mojstrovino. Vzemite na primer bika, je močan in pogumen in išče lestvico za ravnotežje. V tehtnici sta smaragd in jajce. Beseda “večno” je skicirana na drevesu, ki bi lahko vse te stvari povezovala skupaj. Kaj mislite, da to pomeni? Izbira barv je zelo zgovorna. Zdi se, da je polno življenja in pričakovanj prihodnjih dogodkov.

53-liba-tetovaže

36. Portreti so nam med najljubšimi preprosto zato, ker jih je nemogoče težko narediti dobro. Potreben je le en rahel nered, da se vse uniči. Ta umetnik je uspel. S tem portretom so se odlično odrezali in izgleda tako resnično. Zdi se, da ji celo lasje odlepijo iz roke. Ali ni zanimivo, kako znak za tehtnice predstavlja zrak in kot da zrak piha ženski lasje? Krasen kos.

1-libe-tetovaže

37. Edinstvena postavitev drobne lestvice. Podrobnosti tukaj so neverjetne. To je mesto, ki lahko boli, ker je čisto na kosti, vendar na srečo ni velik kos, zato ne bi trajalo veliko časa za dokončanje.

2-libe-tetovaže

38. Kontrastna temno modra je res v kontrastu med začrtanim in razpokanim videzom glifa. Umetnik je opravil neverjetno delo, ko je povezal obe sliki skupaj.

3-libe-tetovaže

39. Klasičen videz srca in perja, ki sta uravnotežena. To je romantična gesta, ki bi lahko pomenila, da se zaradi ljubezni nekoga počutijo lahkotno kot pero.

4-libe-tetovaže

40. To je krasen posnetek glifa. To je tako močna fotografija, da si jo želimo!

5-lib-tetovaže

41. Glif tukaj ima skorajda simbolni egipčanski občutek. Krepko je in definirano ter postavljeno na mesto, ki ga je enostavno skriti, vendar ga je mogoče prikazati tudi, kadar koli se platno počuti.

6-libe-tetovaže

42. V starodavni mitologiji so boginjo pogosto videli nositi tehtnice in simbole. To je odličen del, ki predstavlja ravno to.

7-libe-tetovaže

43. Oči je težko narediti, ker jih je enostavno narediti nerealne. Umetnik se je odlično odrezal čustvovanja v teh očeh. Barvanje in senčenje sta dobro narejena in daje eksotičen občutek.

8-libe-tetovaže

44. Barvna paleta je čudovita. Linijsko delo je izjemno in celoten kos izžareva ženskost.

9-libe-tetovaže

45. Tukaj je izviren pogled na tehtnico in ravnotežje. Katero boginjo po vašem mnenju to predstavlja? Modre oči so žive. Barvanje tukaj je dobro narejeno in prinaša pravljični občutek celotnemu kosu.

10 tečajev

46. ​​Za ušesom je vedno klasičen videz, ki je brezčasen in eleganten. To je popoln primer, ker je majhen in občutljiv. Ni pretirano ali premočno in izgleda res dobro narejeno.

11-Libe-tetovaže

47. Drevesa ponavadi predstavljajo moč in rast. To povežite skupaj z lestvicami in simboli in ustvari grozljivo silo, na katero ni mogoče računati. Pravica je močna in močna, tako kot to drevo, ki je globoko in trdno zakoreninjeno.

12-libe-tetovaže

48. To je zelo podobno muhasti sliki zgoraj, samo brez barvanja.

13-libe-tetovaže

49. Preprosta tetovaža na zapestju, ki je nežna in ljubka.

16-libe-tetovaže

50. Mnoge ženske uživajo v manjših tetovažah na nogah. Ta simbol je odlična izbira. Preprosto je in bi bila odlična slika, če bi kasneje dodala še več posnetkov, če bi se odločila, da želi narediti več umetnosti.

17-libe-tetovaže

51. Stran je groba točka za tetovažo, ker je nežna in precej občutljiva. To je odlična izbira slik za to lokacijo.

18-libe-tetovaže

Pri izbiri naslednje tetovaže ne pozabite izbrati nekaj, kar vas definira. Na izbiro je toliko različnih možnosti. Dobivanje vašega znaka je v teh dneh lepo, vendar to ne pomeni, da bo za vedno v modi, zato izberite nekaj, kar vam bo všeč, ne glede na to, ali je v stilu ali ne. Razmislite o različnih možnostih in se nato odločite za barve, ki jih želite uporabiti. Prav tako je dobro, da pri svojem delovnem mestu preverite, ali so tetovaže sprejemljive. Če se z body artom ne ujemajo in še vedno želite opraviti delo, razmislite o tem, da nekaj postavite na diskretno lokacijo ali na mesto, ki ga je enostavno skriti. Kot ste opazili zgoraj, je izbira bele tetovaže tudi odličen način za čudovit dizajn, ki ni preveč opazen. Najpomembneje je, da izberete nekaj, kar opredeljuje vas in vašo osebnost, in uživajte!