10 ikoničnih odbitkov nogometa – navdihnite najboljše igralce

Nogometaši so skrivnostni – premikajo se kot gepardi na igrišču, vendar imajo nekako še vedno elegantne lase. Od norega pogleda Cristiana Ronalda do platinasto blondinke Lionela Messija, nogometaši naredijo nekaj drznih potez las.

Presenetljivo je, da teh nogometnih odbitkov ni nemogoče dobiti. Če ste pripravljeni malo delati pred ogledalom, lahko kopirate znane sloge nogometašev, od uglajenih podrezov do stranskih pometanih pričesk. Če želite, da lasje izstopajo, si oglejte te videze.

Spodaj je opisano, kako si privoščite nekaj odmevnih odbitkov nogometa, s katerimi se danes ukvarjajo igralci:

Frizura Cristiano RonaldoAGIF/Shutterstock.com

Frizura Cristiano Ronaldo

Ta frizura, ki jo navdihuje Ronaldo, je vetrovno podrezana s trdim delom. Lasje na vrhu so videti, kot da so večno ujeti v nenadnem sunku vetra, medtem ko so lasje ob straneh čiste in urejene s klasično podrezano.

Na vrhu potrebujete približno 4 do 6 centimetrov las. Najprej boste potrebovali precej klasično podrezovanje. Priporočamo številke 2 do 4 na straneh. Nato prosite svojega frizerja, naj se obrije na trdem delu, na kateri strani vam je ljubše.

Za oblikovanje te nogometne frizure boste potrebovali gel ali vosek s srednjim oprijemom. Za začetek uporabite približno četrtino velikosti, jo vtrite med dlani in vtrite v vlažne lase, posušene z brisačo. Drsite lase, da dosežete vetroven videz.

Frizura David BeckhamFeatureflash Photo Agency/Shutterstock.com

Frizura David Beckham

Ta nogometna frizura prihaja od enega najbolj znanih športnikov Davida Beckhama.

Ta rez je podoben številnim drugim klasičnim krojem: kratek na straneh, dolg na vrhu. Približno 4 do 6 centimetrov je tukaj sladka točka, vendar ni treba, da so stranice tako kratke kot pri podrezu. Nastavitev strižnika #5 ali celo višja ( #6 ali #7) bi lahko dobro delovala.

Nanesite z gelom ali voskom vlažne lase, posušene z brisačo. Prizadevate si za volumen, podoben pompadourju, pri čemer so vsi lasje na vrhu glave pometeni nazaj proti kroni. Da bi to dosegli, lase dražite navzgor in nazaj. Lase zaključite tako, da lase posušite s sušilcem za lase, medtem ko jih počesate nazaj. Lasje spredaj lahko dražite za dodaten volumen.

Frizura Gareth BaleMaxisport/Shutterstock.com

Frizura Gareth Bale

Igralec madridskega Reala Gareth Bale je imel kar nekaj stilov in tukaj je eden njegovih najbolj ikoničnih.

Podobno kot pri Ronaldu, to zahteva nekaj dolžine na vrhu s kratkimi stranicami. Strani in hrbet sta zožena od približno #1 navzgor v laseh na vrhu. Za vrh je 3 do 5 palcev dober razpon.

Nanesite z gelom ali voskom vlažne lase, posušene z brisačo. Razčešite ga na stran, tako da se razčesa od vašega trdega dela. Dražite lase, da dobijo volumen, in končali ste.

Lionel Messi UndercutVerveridis Vasilis / Shutterstock.com

Frizura Lionel Messi

Ta frizura je ravno prava količina Messija. Čeprav je videti preprosto, se veliko dogaja.

Prosite za zbledelost na straneh, začenši s številko 2. Ta pričeska je zapletena – stranice in zgornji del sta odklopljena vse do zadnjega dela ušesa, toda od ušesa se stranice mešajo z vrhom. Lasje na vrhu naj bodo 3-4 cm.

Preprosto vnesite izdelek v brisače posušene, vlažne lase, jih dražite za volumen, nato pa jih počešite in nato nanesite sušenje s sušilcem za lase.

Neymar Cutmooinblack/Shutterstock.com

Frizura Neymar

Ta nogometna frizura je ena najbolj edinstvenih – s tem slogom boste izstopali v množici.

Strani naj bodo obrezani z #2 ali #3. Lasje spredaj naj bodo približno 2 centimetra in pol, na vrhu pa približno 2 centimetra. Končno naj bodo lasje zadaj približno centimeter.

Preprosto vnesite izdelek v brisače posušene, vlažne lase. Razčešite ga, ga povlecite nazaj in posušite s sušilcem za lase.

Lionel Messi se je umaknilkivnl / Shutterstock.com

Zarezana pričeska Lionela Messija

Ironično, Messijeva pričeska ni niti blizu grde. Vrh teče nazaj, vrh je nekoliko daljši od stranic, stranice pa so zožene ravno toliko, da ohranijo glasnost, vendar ne izgledajo preveč ohlapno. Tempelj je rahlo robusten, kar olajša pot preprosti bradi.

Neymars obarvan nepovezan UndercutDokshin Vlad / Shutterstock.com

Neymarjev pobarvan odklopljen podrezan

To je klasičen Neymarjev videz, pri čemer je vrh vse domišljijsko, stranice pa vse brenčane. Vrh je obarvan z zelo svetlo zlato senco, ki krši z rumeno. Visoko bledenje ob straneh zelo enostavno naredi brado, nato pa elegantna strnišča na dnu popolnoma uravnotežijo obraz.

Ušesni čevelj Roman WeidenfellersTomasz Bidermann / Shutterstock.com

Zavihek za ušesa Romana Weidenfellerja

Bodimo iskreni, Roman je v tem sukanem ušesu videti zelo elegantno, še posebej zaradi mokrega videza lasje ostanejo na svojem mestu. Tako je kljub daljšim pramenom las lažje obvladovati. Stranice so rahlo obrezane, da naredijo prostor za zgornje pramene, čist videz britja pa je razred vseh časov.

Badass Čisto britje Zinedine Zidaneimagestockdesign / Shutterstock.com

Badass Čisto britje Zinedine Zidane

Zinedine je primer, kako izgleda moški razred, zlasti s tem čistim videzom. Vrh pa je obrezan s ščipalko velikosti 1, tako da so na vrhu in na straneh rahle dlake. To je dobro tudi za čisto britje, zato si prizadevamo za ta robusten videz.

IniestaCosminIftode / Shutterstock.com

Brenčanje Buzz Cut

Iniesta se nikoli ne stara in to je odličen primer, čeprav lahko opazimo umikanje las, to nikoli ni pritegnilo njegove pozornosti. Lasje so ostriženi s skoraj enakim volumnom in dolžino las na splošno. Vse to skupaj s tempeljsko mešanico je na splošno le kul balansirni slog.