10+ izvrstnih pričesk za moške s ravnimi lasmi

Ravni lasje so ena najbolj obvladljivih tipov moških las, ki lahko prenesejo veliko oblikovanja in se zlahka ukrotijo. Če pa naredite narobe, lahko ravni lasje izgledajo mlitavi. Kaj naj počnejo moški z ravnimi lasmi? Odgovor: Izberite sloge, ki dodajo težo in teksturo za odličen rezultat.

Pripravili smo seznam pričesk za moške z ravnimi lasmi. Ti slogi segajo od konzervativnih do nenavadnih, zato vas bomo pokrili, ne glede na to, ali potrebujete pričesko za pisarno ali za druženje..

Konus zbledi, kratka brada, pometana s strani@adamoc_hair

Podrezano

Ta slog združuje klasično podrezovanje s presenetljivo oblikovanim obrobjem.

Undercut je daleč ena izmed najbolj priljubljenih pričesk za moške z ravnimi lasmi. Njegov kratek, čeden videz je idealen za teksturo ravnih las.

Ta videz gre še korak dlje s poudarjanjem obrobja, da postane osrednja točka sloga. To je lepo uravnotežen videz, ki za vzdrževanje potrebuje le malo pomade.

Straight Hair Swept Fringevir

Glavnik čez

Nežen stranski del in česana črta daje glavi popoln videz, ne da bi pri tem odrekel slogu.

Če imate tanke, ravne lase, boste morda težko dali lasem videz polnosti. In če imate lasje, ki se umiščajo, je še težje. Na srečo ta frizura pomaga pri obeh vprašanjih.

S pometanjem roba naprej in ob strani lasje pokrijejo veliko površino. Asimetrija pomaga dodati vizualni kontrast in ohraniti svež videz.

Nered se je odrezal

Odrezano nazaj

Trendovski, sodobni gospod bo cenil to zalizano različico podreza.

To je moden način športnih ravnih las z močnim bledenjem ob straneh in na hrbtu ter polnimi lasmi na vrhu. Združuje tradicionalni videz pompadourja s sodobnim videzom, rezultat pa je precej eleganten.

Čeprav je ta videz lažje odstraniti z debelejšimi lasmi, je s tanjšimi lasmi vsekakor mogoč – vse, kar potrebujete, je močnejši izdelek. To je ena naših najljubših pričesk za moške z ravnimi lasmi.

Cody Simpson blondinka valovita dlaka, brušena navzgor in nazajs_bukley / Shutterstock.com

Preprost neurejen surferski videz

Blondinci, pokrili smo vas s tem ležernim, brezskrbnim pogledom. Navdihnjen z deskarskimi lasmi, ki jih piha veter, je ta rez prava mešanica.

Za tiste, ki imate ravne, blond lase, si oglejte ta neurejen mop top slog. Lasje izgledajo vetrovno, vendar ne umetno.

To je odlična izbira, če se znajdete med delovnim mestom/učilnico in domom. Z malo česanja lahko to spremenite v profesionalno pričesko na stranskem delu. Potem ga lahko raztresete za bolj priložnostni videz.

Francoski pridelki@jarredsbarbers

Francoski pridelki

Prednost drznemu videzu? Vzemite ta obrezan slog za spin. Idealen za ljubitelje kratkih las.

Eden najboljših načinov za ustvarjanje frizure, ki izstopa, je združiti nizko bledenje kože s polno glavo las na vrhu. Ta različica francoskega pridelka počne točno to in dobro opravlja svoje delo.

Opazite, kako teksturirani lasje na vrhu dosežejo nekoliko neenakomeren rob. To slogu doda vizualni kontrast in mu da lastno osebnost.

trdi del@paul_barbercode

Trdi del

Za drzne vam bo ta slog dal dodatne modne točke. Z karakterjem je na vrhu in lasje bodo poravnani.

S trdim delom in privlačnim glavnikom je to ena najbolj trendovskih pričesk za moške z ravnimi lasmi. To bo zahtevalo resno oblikovanje, vendar je rezultat opazen in moden.

Slog je lepo uravnotežen z bledenjem kože in teksturo ravnih las, idealno za čist videz, ki ohranja vse lepo in urejeno.

Low Drop Fade z Undercutvir

Suave Slicked Back

Imate raje daljše lase? Preverite to uglajeno zarezano različico podreza.

Ta videz izkorišča daljše lase tako, da jih zareže nazaj, da ustvari gladek, večplastni videz. Strani so zbledeli in pomešani, da poenotijo ​​glavo.

Ta slog je navdihnjen s stilom čopiča in celo pompadourjem, zato je idealen za gospoda, ki si želi umirjenega, sodobnega videza.

Teksturirana pričeska@cutsbyerick

Teksturirani lasje

Določite svoj slog s pridelkom. Teksturirani lasje na vrhu ustvarjajo valove, medtem ko bledenje ob strani in nazaj pritegne vso pozornost navzgor.

Ta pričeska je lep medij med krajšimi in daljšimi slogi na tem seznamu. Osrednji del videza so valoviti lasje na vrhu, ki se izpopolnijo z nekaterimi vajami.

Ta frizura se lepo ujema z ostriženo brado, a tudi če ste čisto obrit, bo ta rez še vedno videti odlično. Presenetljivo je, ne da bi bilo pretirano.

Zbledelost trdega dela kože Lahka pompoznostvir

Mešani slog

Edinstvena mešanica klasičnih stilov. Pompadour, stranski del in konusni stili se združijo, da ustvarijo moden videz.

Moškim pričeskam z ravnimi lasmi ni treba biti tipične. Ta slog združuje rafiniran stranski del in ostrenje las z nežnim pompadourjem na vrhu za edinstven rezultat.

Ta slog je tudi presenetljivo vsestranski. Lahko dobite krajšo, vojaško esque fade ali daljšo fade, ki združuje vrh s stranicami. Nebo je meja.

Tupi robvir

Blunt Fringe

Vsestranski slog, ta topa resica bo pripravljena na vse, kar boste prestavili.

Za fante tam zunaj, ki so vedno na poti, je takšen topi obrobni slog za vas. Ne glede na to, ali ste ljubitelj telovadbe ali navdušen tekač, se bo ta frizura premaknila z vami in ujela manj toplote.

Teksturirano obrezovanje na ravnih laseh_@lianos_urban_cutz

Teksturiran pridelek z daljšim obrobjem

Kdo je rekel, da so ravni lasje le za lepši videz? Poglej tole, precej hipstersko, kajne? Ravni lasje vse obrobjujejo in jih lahko položite tako, kot je ta, za zelo francosko vzdušje. Strani so zbledeli za boljši poudarek na vrhu z drzno mešanico brade.

Ravni lasje za blondinko odklopljeniSergii-Kononenko/Shutterstock.com

Odklopljena stranska pometana resica

Najboljši del ravnih las je, da jih je mogoče oblikovati na milijon načinov in to je eden izmed njih. Vrh je odmaknjen na stran, stranice pa so zožene z dovolj dobro glasnostjo, da so videti zelo uravnotežene. To je zagotovo zelo čist in gospodski videz predvsem za uradne priložnosti, vendar se bodo zabave tudi dobro odrezale.

Teksturiran francoski pridelek z ločilno črto_@hayden_cassidy

Teksturiran francoski pridelek z ločilno črto

Začnite z ravnimi lasmi in imejte kratko dolžino, zdaj pa jim dajte zelo ceasarski videz s kančkom čopiča navzgor. To je nekaj, s čimer boste končali. Strani sta ločeni s tem debelim trdim delom, kar naredi razliko. Stranske strani so zbledele s čistim obritim videzom, zaradi česar je na splošno zelo čista.

Straight Fringe v akcijivir

Straight Fringe v akciji

Francoski pridelek je ena najpogostejših ponovitev ravnih las, saj to vseeno potrebuje francoski pridelek. Stranice so zožene in niso zbledele, da ohranijo glasnost okoli glave. Če opazite, je tempelj rahlo zožen, ravno toliko, da vidite njegovo senco.