10 sodobnih odbitkov: kaj, zakaj, kako?

Ste si kdaj želeli videti, kot da ste ravno hodili po orkanu in na drugi strani prišli živi? No, potem imamo za vas popolno frizuro: Frizuro Blowout! Morda je to malce nazaj v zadnje desetletje, vendar je še vedno zelo nosljivo in je v nekaterih primerih morda najboljši slog za vas.

Eric Mabius si je izsušil pričeskoZbirka Everett / Shutterstock.com

Kaj je Blowout Haircut

Odbitek na vrhu je lahko poljubno dolg, pogosto oblikovan nazaj, stranice pa so precej kratke in se počasi zožujejo – zlasti okoli templja.

Če pogledate vse fotografije na tej strani, boste videli, da se ta slog lahko precej razlikuje. To je predvsem zato, ker je bleščanje pod čelom značilno za ta rez, zato njegovo drugo ime, “Temple Fade”.

Semi Wild Brush up Stylevir

Najpogosteje bodo zgornji lasje bodisi gelirani in počesani nazaj/navzgor – kot televizijska osebnost Pauly D – ali pa oblikovani v konice (včasih pa tudi afro!

Ta frizura je bila še posebej priljubljena v začetku leta 2000, ko jo je na fakulteti nosilo ogromno mladih moških. To ne pomeni, da zdaj ne more videti dobro-v resnici je to lahko ena najboljših pričesk za okroglo obliko obraza.

@ivanshavethesailor / Instagram

Kako do tega reza

Ko greste k frizerju na takšno frizuro, bi to preprosto naredilo preprosto zaprosilo za zbledelost templja ali pihanje. V nasprotnem primeru opišite izpadanje las dolgih 1 cm pod bokom čela in razložite, kar želite, da izgleda vrh.

Če bi vam pri striženju pomagal eden od vaših prijateljev ali družinskih članov, bi morala delovati le uporaba fotografij kot referenc. Preden začnete, se prepričajte, da so sposobni pravilno zožiti lase, sicer boste morda imeli rahlo nazobčan slog!

Seth Green piha frizuros_bukley / Shutterstock.com

Kako oblikovati ta rez

Oblikovanje tega kroja je zabaven, ustvarjalen del! Tu lahko delate karkoli želite, zato ne bodite sramežljivi. Poleg tega ne boste potrebovali nobenih posebnih izdelkov, razen če se jih odločite vključiti v svoj postopek oblikovanja.

Tu je nekaj naših predlogov:

1.

Zgoraj in nazaj nanesite gel. To je še posebej dobro za videz “hodil sem skozi tornado” in je najbolj priljubljena spremljava značilnega izginjanja.

2.

Napnite ga naokoli. Ta slog je lahko dober, če imate le srednje dolge lase, a vseeno želite nekaj narediti z njim.

3.

Povlecite afro! Z roko v roki z zbledelim templjem je to verjetno eden najprimernejših načinov nošenja afroa. Ta slog res izgleda športno.

To je vse, kar imamo za povedati o izpadanju las. Več primerov si oglejte v spodnji galeriji:

Neurejeno ročno brušeno@stephenj.barber

Neurejeno ročno brušeno

Za razliko od mnogih drugih odbitkov, je ta neurejen slog zelo nizek za vzdrževanje. Zjutraj ni želeja ali napihovanja – lase preprosto razčešite s prsti.

Neurejen in valovit cipel@jodytaylorhair

Prameni povsod

Riffing na prejšnji pihanje, je ta rez bolj prefinjen videz s skrbno postavljenimi prameni. To je rock’n’roll iz 80 -ih, a nekaterim od nas je to morda zelo težko.

Stand Up Napihnjene valovite pramene@cutscoolcats

Stand Up Napihnjene valovite pramene

Zakaj se ne bi odločili za bolj nori znanstveni pogled s svojo pihanjem? Z dodatno dolžino na zgornjih straneh ta slog naredi ravno to! Valovit, neurejen vrh je mladosten in vznemirljiv.

Burhsed Up Taper Fade@we_married_hair

Pobarvano z zbledelimi stranmi

Združite pihanje z izjemno kratkimi stranicami in nastali videz je presenetljivo zrel. Veliki, kontrastni podrezi, kot je ta, so enostaven način, da vaš obraz izgleda daljši in bolj kvadraten.

Krtačenje z veliko glasnostjo@javi_thebarber_

S česanjem prstov

Naj bodo vaši lasje gosti in gosti za edinstven videz, kot je ta. S kratkimi stranicami in zajetnim vrhom bo ta morda potreboval kar nekaj ščetkanja, da bo ravno prav.

Blunt Push Back Blowout@Julij Cezar

Blunt Push Back Blowout

Pojdite na kartelski videz in pustite, da lasje rastejo pod ušesi. Zbriši vse nazaj in nanesi malo pomade, zato imaš latinskoameriški videz kot nalašč za klub.

Skoraj razstreli@we_married_hair

Skoraj razstreli

Tu je še ena piha s kratkimi stranicami, tokrat v kombinaciji z nekaj svetlimi dlakami na obrazu. Opazujte, kako ima tempeljski lasje določeno zarezo za večjo kotnost.

puhasta frizura@hudson.hair

Messy Blowout

Pri tej pihajoči pričeski ostanejo stranice tudi dolge. Ta skrbno česan, natančno obrezan rez je pihalnik, pripravljen za jedilno mizo.

Brush Up Side Swept Blondinkavir

Podrezano izpihovanje

Številni izpuščaji sevajo od središča las, vendar to ni eden izmed njih. Z dolgimi zgornjimi lasmi, nagnjenimi na eno stran, je rezultat neverjetno edinstven, kotni slog.

Daljša ščetkana brada Quiff

Razstreli kot Quiff

Če je pihanje preveč ekstremno za vas, zakaj ga ne bi združili z običajnim posmehom? Če napihnete svoj glas nekoliko več kot običajno, lahko dobite najboljše iz obeh svetov.

Casual Blowout Harryja Styleajstone / Shutterstock.com

Casual Blowout Harryja Style

Slog Harryja Stylea nikoli ne izgine. Gosta prostornina je posledica puhastih debelih las s sijočo teksturo. Poleg tega so stranice daljše kot običajno in niso zožene, zato ta slog zagotovo ni vaš običajen trendovski slog. Da ne omenjam, da bodo za vzdrževanje te oblike potrebovali nekaj izdelkov za lase.

Casual Casual Blow Out Adama HuberjaKathy Hutchins / Shutterstock.com

Casual Casual Blow Out Adama Huberja

Adam Huber je iz tega sloga naredil izjavo, zaradi pometanja s čopičem naprej je ležernost, a formalnost. Debela tekstura las se ji doda, tako da je videti veliko glasnejša. Strani sta rahlo zoženi, vendar potisnjeni nazaj, vrh pa daljši od stranic.

Česanje s prsti izpiha@conortaaffehair

Česanje s prsti izpiha

Trik tukaj je, da je pompadour napihnjen, tako da je hkrati rahlo zasut. Kot rečeno, zaradi slojevitosti spredaj izgleda kul. Poleg tega so stranice zožene, zaradi tankih las pa lepši videz. Vendar ne pozabite, da je uporaba izdelkov za lase tukaj ključnega pomena.

Blondinka Mo Hawk@egobarvniki

Blondinka Mo Hawk

To je drugačna vrsta izpihovanja, kjer je rahlo vitkejša in močnejša. Zaradi mohawka je videti pretirano, zaradi česar je videti zabuhlo, a pihano. Strani v mohawku so daljše kot običajno, sprednji del pa je močno brušen!

Obrit vratni izrez s Temple Fade@meha_barber

Obrit izrez s Temple Fade

Tanki lasje z templjem zbledijo z obrito režo. To so osnove. Potapljajte se globlje, ti tanki lasje potrebujejo gosto teksturo, puh na vrhu pa je posnetek s težko krtačo navzgor. Strani sta zoženi, vendar ne prekratki, zato ju držite potisnjeno nazaj.

Brušena frizura Quiff Blondinka Viorel Sima/Shutterstock.com

Izpihni blondinko

Bond, James Bond je? Blondinka na vrhu je skoraj zadrega s stranicami, ki so strogo zožene. Na vrhu so tudi plasti, ki slogu dodajo dodaten pridih. Poleg tega je zaradi teksture ob strani še bolj jazzer.

Krtačenje z veliko glasnostjoZasluge: Ryan Cullen

Spiky Blow

Špičaste pike niso zelo pogoste, še bolj pa ni običajno, da je tempelj zbledel, ne pa le običajno bledenje. Izpadanje kapljic dodaja še večjo moč celotnemu slogu. Poudarjen vrh poskrbi, da je zabaven, čepki pa še tako kul

očala za krtačenje

Pihajte s Cowlickom

Neurejen in napihnjen vrh naredi še bolj zabavno. Vrh je z debelo grobo teksturo. Strani sta rahlo zoženi, vendar je tempelj še vedno dovolj dolg, da se ohladi. Čiščenje mu dodaja trendovski slog, poleg tega pa je lahko priložnostno, a formalno.

Razčesajte debele lase

Teksturiran udarec

Zayn Malik to si ti? Vrh, ki ima krtačo z neredom, mu doda toliko življenja. Strani so zožene ravno toliko, da ustrezajo slogu in pritegnejo pozornost na vrhu. Za to pihanje potrebujete nekaj izdelkov za lase, da ostanejo takšni in jih tudi malce premetavate, da se jih dotaknete.

Wild Brush Up Fade in očalavir

Neurejen udarec z očali

Je to lahko nominiran za najboljšo frizuro za leto 2020? Ta se dogaja toliko stvari, grdo podrezano z drzno sredino zbledi, to je preprosto neverjetna kombinacija. Poleg tega je sprednja krtača živahna.

Razčistite moderno oblikovir

Popolna pihana pričeska

Je to lahko kombinacija pompadourja s česanim potisnjenim nazaj? Tanki lasje z izdelki za lase in česani potisk nazaj naredijo popoln slog, vendar so tudi ti napihnjeni, kar jim doda še večji značaj. Strani so zoženi z mačkasto teksturo s čistim britjem, ki se dobro vmeša.

Ocean Blue@kings_style1

Ocean Blue Low Faded Blowout

Je to lahko kakšen ljubitelj? Modro barvilo s stransko pometano teksturo s tem ogromnim volumnom naredi odlično pihanje. Strani so zoženi z zbledelim nizkim bledenjem. Ne zamudite linij in las.

Klasično pihanje s srednjimi prameni@egobarvniki

Klasično pihanje s srednjimi prameni

To je mogoče premetati, hkrati pa se zaradi srednjih pramenov brez teksture vse ohladi. Poleg tega stranice niso zožene, da bi bile videti enakopravne z neredom, ki je videti tudi elegantno. Tanki lasje z nekaterimi izdelki za lase izgledajo sijoči in svilnati.