11 izjemnih pričesk za gospoda + kako priti in oblikovati nasvete

Moških pričesk je več, kot jih lahko preštejete, vendar so nekateri najboljši slogi, ki obstajajo že od nekdaj. Čeprav so leta minila, obstajajo nekateri moški slogi, ki bodo vedno povezani z rafinirano gospodo.

To so klasične gospodske pričeske, ki so skozi leta ostale elegantne. Tukaj je za vsakogar nekaj, ne glede na obliko obraza ali tip las. Podrobno bomo govorili o tem, kako jih dobiti in oblikovati.

Kratka pričeska s stranskimi deli George Clooney s sivimi lasmi Matteo Chinellato / Shutterstock.com

Stranski del

Stranski del je ena najpreprostejših, a najučinkovitejših moških pričesk za moške. Je eden od starih rezervnih delov, ki se odlično poda k vsaki garderobi in se prilega vsaki priložnosti.

Na vrhu glave boste potrebovali 2 do 4 centimetre, da boste imeli dovolj las, da jih prečesate. Strani naj bodo odrezani. Nastavitev strižnika je odvisna od vas, toda od 3 do 6 je dober razpon. Ne pozabite zaprositi za zožitev (ali zbledi) na straneh in na hrbtu.

Skrivnost stranskega dela je pomada. Pridobite dobro pomado na vodni osnovi in ​​jo nanesite na z brisačo posušene, vlažne lase. Lase počešite nazaj do točke na zadnji strani glave, stranice pa počešite navzdol.

Klasično odrezano nazajZasluge: Frizerji iz pletenic

Odrezano nazaj

Utrgan videz ni nikoli izginil in ga je zelo enostavno ponoviti.

Za dober videz hrbta potrebujete vsaj 2 centimetra las na vrhu. 3 do 5 centimetrov je sladka točka. Karkoli drugega in imeli boste težave.

Za stranice in hrbet lahko naredite vse, kar želite – priporočamo, da ga obrežete z #2 do #6, odvisno od tega, kako kratko želite. Ta videz se dobro ujema tudi z bledenjem.

Pomade se pri tem dobro obnese, čeprav lahko gel ali vosek pomagata. Izdelek vtrite v brisače posušene, vlažne lase, lase počesajte na vrhu nazaj. Ponavljajte, dokler ni dovolj zataknjeno.

Zachary Quinto klasična gospodska poslovna pričeskaFeatureflash Photo Agency / Shutterstock.com

on Gentleman’s Cut

Nismo mogli izogniti klasičnemu gospodskemu kroju, slogu resnično za prefinjene moške.

Začnite z #3 ali #4 na straneh in nazaj. Lasje je treba mešati skupaj, zlasti v templjih. Lasje na vrhu so lahko od 2 do 4 palcev.

Izdelek vtrite v brisače posušene, vlažne lase. Razčešite ga nazaj in stran od stranskega dela, da ustvarite vedno džentlmenski rezultat

srednja pričeska-stransko pometanaVolodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com

Stransko pometanje

Stranski pomet je nekoliko neposlušen in uporniška klasika.

Skoraj s katero koli frizuro lahko dobite stranski videz, vendar priporočamo standardni kroj, kot je rez, opisan v slogu zarezanega hrbta (#2 v tem priročniku).

Nanesite pomado na vlažne lase, posušene z brisačo. Razdelite lase in lase počešite na drugo stran, stran od svojega dela. To bo ustvarilo stranski videz. Lase lahko dražite za volumen ali pustite lase popolnoma ravne.

Ivy LeagueKathy Hutchins / Shutterstock.com

Ivy League

Ta gospodski kroj, znan tudi kot Harvard, je pameten slog, primeren za vse moške.

Prosite za približno centimeter na vrhu in malo več spredaj. Strani morajo biti odrezane – od #2 do #4 je dober razpon. Prav tako boste želeli zaprositi za postopno zoženje na straneh, zadaj in na vrhu. Tradicionalno ima ta kroj blokiran izrez. Pomagajte svojemu frizerju prikazati sliko tega sloga.

Liga Ivy je običajno stransko ločena, vendar ne zahteva veliko stila. Lase lahko umivate tudi nazaj. Po potrebi dodajte malo voska ali gela.

Brušen debel vrh z ostrim padcem@yosef.n.j

Brušen debel vrh z ostrim padcem

Za ta drzen, odhajajoč slog sta značilna velika glasnost in edinstveno zbledelo, ki lase močno zoži vzdolž obline. To poudari del na način, ki ga noben drug slog ne naredi.

Večplastni Pompadour s koničnim templjem@brinie

Visoka glasnost vrha s tempeljskim bledenjem

Ta čist, obsežen rez je oster in eleganten hkrati. Nekoliko daljši slog, ta videz je veliko bolj trenden kot vaša povprečna poslovna frizura, vendar ni preveč nor.

Valovit topljeni gel z elegantno prostornino@giuse_laguardia

Valovit železni vrh z elegantno prostornino

Če želite nekaj še bolj modnega, si oglejte ta gel gel. Izbledele stranice in brušen quiff ustvarjajo poliran, a mladosten videz.

Prameni z večplastnim quiffom@mattyconrad

Prameni z večplastnim quiffom

Plastiranje lahko daje globino skoraj vsakemu odbitku. Tu je valovit quiff plast, da postane bolj teksturiran, kar ima za posledico rahlo neurejen videz.

Blondinka gospodje s stranskim obrobjem@steel_lather

Stranski rob s poudarki blondinke

Ta eleganten slog ima teksturirane valove z blondinkami, ki na vrhu glave tvorijo zvezdasti vzorec. Valovi segajo vse do sprednjega dela glave, kjer tvorijo stranski rob.

Podrezan Pompadour s koničnimi stranicami@johnny_snips

Podrezan Pompadour s koničnimi stranicami

Pompadour je vedno dobra izbira za pameten, poslovno naravnan videz. Ta pomp ima trdi del in zožene stranice, kar daje klasičnemu videzu sodobno posodobitev.

Srednji čopič@chrisjohnmillington

Srednji čopič

Čiščenje je odličen slog za fante, ki si želijo videza, polnega osebnosti. Ta poseben slog uporablja subtilno linijo in teksturirane konice za super trendovski rezultat.

Teksturiran Pompadour@cutsbyerick

Teksturiran Pompadour

Ta pompadour je gladek, a preprost, zato je dobra izbira tako za formalne kot neformalne scenarije. To je tudi slog, ki deluje tudi za moške s tanjšimi ali tanjšimi lasmi.

Čista Dapper frizura

Jasni slog Dapper

Navdihnjen s čistimi, sijočimi odbitki v začetku do sredine dvajsetega stoletja je ta slog nedvomno drzen. Sijajna pomada na vodni osnovi je skrivnost za sijajni videz tega reza.

Quiff z veliko glasnostjo@braidbarbers

Messy Quiff

Sproščen in brezskrben, ta eleganten quiff je dobra izbira za bolj priložnostne situacije. Če so vaši lasje naravno valoviti, jih lahko s tem slogom uporabite v svojo korist.

Klasičen konus, gospodje, velika glasnost, gladek hrbet@adamjosephchase

Vedno eleganten konus

Ta urejen, brušen hrbet s koničnimi stranicami prevzame klasičen podrezan videz in ga osveži zahvaljujoč teksturi in na splošno čistemu videzu.

Afro Donalda Gloverja DFree / Shutterstock.com

Čist afro

Če je afro vaš izbor, razmislite o tem, da ga uredite z enakomerno obrezanimi robovi in ​​določeno obliko.

PompadourPompadour, avtor @ambarberia

Klasična pompa

Tukaj je sodoben pogled na klasičen pomp, ki uporablja mat površino namesto sijočega zaključka za eleganten, posodobljen zasuk.

Dape blond konusni lasje@električno brivanje

Klasični mini Pompadour

Uživajte v slogu pompadour, a ga želite nekoliko ublažiti? To lahko storite samo z mini pompadourjem. Z manj glasnosti vam mini pompadour daje podobno eleganten videz.

Načesani valoviti lasje z očali@poolethebarber

Počesano z valovitimi lasmi

Ta valovit slog z vidnim delom, daljšimi stranicami in visoko teksturiranim vrhom je odličen za polformalna okolja.

Očistite SID Swept@cartersupplyco

Očistite SID Swept

Včasih potrebujete nekaj preprostega in jasnega. Ta stransko odstranjena frizura je osnovna, vendar modna in je primerna za različne situacije.

Sodobna regulacijaAlones / Shutterstock.com

Tuft Quiff

Ta slog prevzame klasični quiff in ga nekoliko spremeni tako, da postane nekoliko manjši. Strani so tudi kratke, s konusom, podobnim tistemu, ki bi ga našli pri zakonu.

Klasični konični stranski del@zeke_the_barber

Klasična krtača za hrbet s konusom

S tem brezčasnim rezom ne morete zgrešiti. Lasje so čedni in elegantni, stranski del pa doda zadnjo noto sloga.